δοκιμες φαρμακων ανευ σημαντικης βελτιωσης ή leponex? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Quote Originally Posted by boo View Post
    καλησπερα παιδια

για οσα παιδια δε με ξερουν εχω παρανοικη σχιζοφρενεια λενε οι γιατροι..
    εχω καλμαει σχετικα..
    με τα φαρμακα δεν φευγουν τα θεματα απλα με βοηθουν και τα ξεχναω τα παρανοικα ψυχωτικα που λεει ο γιατρος..
    απλα δε σταματανε ολα αυτα.
    πολυ δυσκολα περναω φασεις 100% ανευ συμπτωμματων..
    εχω παρει γνωμες απο 4 ψυχιτρους και μου εχουν πει για leponex που αρνουμαι πεισματικα να το παρω λογω της επικινδυνοτητας.
    τωρα ειμαι σε φαση με 4 αντιψυχωτικα, 1 αντικαταθλιπτικο, 1 ισορροπιστη, 2 αγχολυτικα αν χρειαστουν και αντιπαρκνσονικο..
    οι δοσεις ειναι πολυ μεγαλες..
    60mg aloperidin,
    4mg risperdal,
    400mg sequelia,
    75mg clopixol,
    200mg lamictal,
    30mg remeron,
    4mg akineton
    και 0-1.5mg xanax ή 0-15mg stedon..
    ειμαι σε πολυ μεγαλη καταστολη.
    ο γιατρος ειπε οτι σε κανα μηνα θα κοψουμε το risperdal και σταδιακα να κοψω remeron και lamictal γιατι δεν τα χρειαζομαι..
    εσεις θα το περνατε σε τετοια κατασταση?

αυτα εχω δοκιμασει..

αντιψυχωτικα:
    zyprexa
    seroquel
    aloperidin
    dipiperon
    solian
    risperdal
    solidon
    clopixol
    sequelia

αντικαταθλιπτικα:
    seroxat
    wellbutrin
    zoloft
    remeron

ισορροπιστες διαθεσης:
    tegretol
    lamictal

αγχολυτικα:
    entact
    xanax
    frisium
    stedon
    tavor

αντιπαρκινσονικο:
    akineton

ευχαριστω που με διαβασατε οσοι με διαβασετε!
    To Zyprexa σε τι mg το έπαιρνες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Τότε δώσε βάρος στις σπουδές σου! Να που βρήκαμε κάτι! Ότι είναι δευτερη φορα και με 18χρονα αυτό θα το λεγα δευτερεύουσας σημασίας.
    Όσο, για τους δικούς σου, επιχείρησε να μπεις στην κοσμάρα τους. Ίσως η κοσμάρα τους να ναι καλύτερη από το δικό σου κόσμο φαρμάκων κι επεισοδίων κι έτσι να αποκομίσεις καλά στοιχεία απ εκει που δεν το περιμένεις, δλδ βελτίωση.
    ναι μωρε αυτο προσπαθω να κανω να δωσω βαρος στη σχολη αλλα και εκει να φανταστεις απο το πασχα και μετα πηγαινα μοονο στα υποχρεωτικα επειδη περναμε απουσιες και μετα σε κοβουν..δεν αντεχα να κατσω στα υπολοιπα,προσπαθω παντως 20 μερες σχεδον τωρα με την εξεταστικη..
    ειναι σημαντικη και η παρεα απλα δεν εχω φιλους εδω και ειναι μοναξια.εχω βγει 3-4 φορες αυτο το εξαμηνο αλλα κι εκει εφευγα νωριτερα δεν αντεχα αλλο εξω..
    τσπ

Quote Originally Posted by Χαπάκιας Εφ'όρου View Post
    To Zyprexa σε τι mg το έπαιρνες?
    20mg
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Αν κατάλαβα καλά σπουδάζεις σε αλλη πόλη και δεν εχεις καθόλου φιλους? Μήπως αυτό το τελευταίο (έλλειψη φιλων) δημιουργεί ή οξύνει τα θέματα ψυχολογίας σου?

Για τα μαθήματα - χωρίς να ξέρω για τη σχολή σου - κάτσε εξετάσεις έστω σε κάποια που εχεις εστω λίγο προετοιμαστεί διότι, αφενός θα σου φτιάξει λίγο η ψυχολογία το να χεις κάποια θετικά αποτελεσματα, οτι πέρασες δλδ κάποια μαθήματα, και αφετέρου θα εξισορροπήσει το να μην χρωστάς πολλά και να χεις να τα μεταφέρεις για παρακάτω εξεταστικές.

20mg[/QUOTE]

A , έπαιρνες πράμα, και δε σε έπιασε ρε θηρίο καθόλου στα 20mg???? Μακάρι να ήμουνα σχολή ακόμα, κι εγώ 20 θα έπαιρνα.. έτσι κι αλλιώς διαγραφές δεν παίζουν πλέον..

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αν κατάλαβα καλά σπουδάζεις σε αλλη πόλη και δεν εχεις καθόλου φιλους? Μήπως αυτό το τελευταίο (έλλειψη φιλων) δημιουργεί ή οξύνει τα θέματα ψυχολογίας σου?

Για τα μαθήματα - χωρίς να ξέρω για τη σχολή σου - κάτσε εξετάσεις έστω σε κάποια που εχεις εστω λίγο προετοιμαστεί διότι, αφενός θα σου φτιάξει λίγο η ψυχολογία το να χεις κάποια θετικά αποτελεσματα, οτι πέρασες δλδ κάποια μαθήματα, και αφετέρου θα εξισορροπήσει το να μην χρωστάς πολλά και να χεις να τα μεταφέρεις για παρακάτω εξεταστικές.
    μενω στην πολη που γεννηθηκα τωρα.ειμαι 30 και δεν εχω φιλους εδω.ειναι 2η σχολη αυτη τωρα.δεν εχω διαβασει τιποτα ολοτο εξαμηνο αλλα κανω οτι μπορω

Quote Originally Posted by Χαπάκιας Εφ'όρου View Post
    20mg
    A , έπαιρνες πράμα, και δε σε έπιασε ρε θηρίο καθόλου στα 20mg???? Μακάρι να ήμουνα σχολή ακόμα, κι εγώ 20 θα έπαιρνα.. έτσι κι αλλιώς διαγραφές δεν παίζουν πλέον..[/QUOTE]

τιποτα δε μου εκανε.απλα πηρα 10 κιλα τα οποια μετα απο λιγους μηνες τα εχασα χωρις να κανω κατι.εσι μου κανουν εμενα τα φαρμακα.αρχικα παχαινω και μετα απο λιγους μηνες μου κοβεται αποτομα η ορεξη και τα ξαναχανω ολα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

τιποτα δε μου εκανε.απλα πηρα 10 κιλα τα οποια μετα απο λιγους μηνες τα εχασα χωρις να κανω κατι.εσι μου κανουν εμενα τα φαρμακα.αρχικα παχαινω και μετα απο λιγους μηνες μου κοβεται αποτομα η ορεξη και τα ξαναχανω ολα[/QUOTE]

Πωπω το zyprexa αν δεν το κουμάνταρα, θα παιρνα κανά 8 κιλο σίγουρα, τι όρεξη ήταν εκείνη..σοκολατόπιτες και πίτσες..!

Page 2 of 2 FirstFirst 12