Results 46 to 60 of 92
Thread: φετίχ με εσώρουχα
-
27-06-2019, 11:25 #46
αναλογα την διαθεση βλεπω πορνο,οσο να ειναι το εσωρουχο ειναι το αλατοπιπερο για να σε εξιταρει περισσοτερο
συμφωνο οτι με τους ωραιους γλουτους οτι το string-κορδονι παει καλυτερα
δεν εχω φτασει και στα ακρα αν παω με γυναικα να τις απαιτησω να φορεσω καποιο συγκεριμενο εσωρουχα
αν εσεις βλεπατε 2 γυναικες με η μια με κανονικο εσωρουχο σλιπ και καποια αλλη με string που θα πηγαινε το ματι σας?
- 27-06-2019, 11:35 #47
Καλημέρα.
Δεν είναι απλά θέμα γούστου. Ένα φετίχ μπορεί να ξεκινήσει απλά και αθώα και να εξελιχθεί τελείως διαφορετικά.
Και δεν καταλαβαίνω ειλικρινά σε τι διαφωνείς με το μήνυμα μου. Προέτρεψα τον Πάνο να αποφεύγει την έκθεση σε πορνογραφικό υλικό γιατί αποδεδειγμένα έχει μακροπρόθεσμα αρνητικές επιπτώσεις. Μια από τις οποίες είναι και η εκδήλωση φετιχιστικών συμπεριφορών.
Διαφωνείς ότι το υγειές είναι να επικεντρώνεσαι στην γυναίκα αντί σε οτιδήποτε άλλο; Φυσικά έχεις το δικαίωμα να διαφωνήσεις αν το επιθυμείς. Δεν είμαι εγώ εδώ για να λογοκρίνω κανέναν.
Όμως, πιστεύεις ότι τα φετίχ - τα οποία κυρίως αποτελούν αντρική διαταραχή - δεν κρύβουν καμία παθολογία. Δηλαδή φετίχ που σχετίζονται με παρενδυσία, με φετιχιστικό κεράτωμα, με τιμωρία και εξευτελισμό (BDSM), με ουρολαγνεία/κοπρολαγνεία, με χρησιμοποιημένα - λερωμένα εσώρουχα, με χρησιμοποιημένα προϊόντα υγιεινής (σερβιέτες και ταμπόν) και ένα σωρό άλλα δεν είναι δηλωτικά μιας - το λιγότερο λανθάνουσας - παθολογίας;
Αν θεωρείς ότι όλα αυτά είναι ΟΚ θα σεβαστώ την άποψή σου, όμως θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Θεωρώ ότι η υγιής έκφραση της σεξουαλικότητας πρέπει να είναι κορυφαία προτεραιότητα για τον κάθε άνθρωπο. Γιατί δηλαδή να μη με ενδιαφέρει η γυναίκα και να με ενδιαφέρει το εσώρουχο της ή οι γόβες της ή οτιδήποτε άλλο.
Και να ξεκαθαρίσω κάτι.
Είναι άλλο να πει κάποιος, "προτιμώ η γυναίκα να φοράει διχτυωτό καλσόν γιατί μου αρέσει πολύ" και άλλο να πει "έχω φετίχ με τα διχτυωτά καλσόν και πρέπει η γυναίκα οπωσδήποτε να φοράει ώστε να ερεθιστώ και να λειτουργήσω".
Η πρώτη έκφραση δηλώνει προτίμηση. Η δεύτερη έχει μια λανθάνουσα παθολογία, υπό την έννοια ότι υπεισέρχονται άλλα ερεθίσματα πέραν της γυναίκας ώστε να επέλθει διέγερση.
Τέλος θα συμφωνήσω μαζί σου ότι η κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να φοράει ότι θέλει. Βασικά ο κάθε άνθρωπος έχει αυτό το δικαίωμα. Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες.
Πρέπει όμως να αποδεχτούμε όλοι μας κάτι.
Κανένα δικαίωμα δεν είναι απεριόριστο, ομοίως και η άσκηση του δικαιώματος αυτού. Φαντάζομαι ότι συμφωνείς.
Έτσι λοιπόν όπως έχει η γυναίκα το αναφαίρετο δικαίωμα να βγει έξω ιδιαίτερα προκλητικά ντυμένη, αν αυτό την εκφράζει, έτσι ακριβώς έχει το δικαίωμα ο οποιοσδήποτε έχει μια διαφορετική αισθητική να εκφράζει την δυσφορία/δυσαρέσκεια του.
Να το θέσω πιο απλά;
Βγες έξω με όποια εμφάνιση θέλεις, αλλά να είσαι έτοιμος/έτοιμη να αποδεχτείς την διαφορετική άποψη των άλλων μελών της κοινωνίας. Γιατί, η ελευθερία της επιλογής στις επιλογές ένδυσης του καθενός/καθεμίας είναι αναμφίβολα σημείο προόδου. Η επιβολή λογοκρισίας όμως και η άρνηση στο δικαίωμα όσων διαφωνούν να εκφράσουν την γνώμη τους είναι αναχρονιστική πράξη και ολοκληρωτισμός.
Έτσι, όπως έχει δικαίωμα μια γυναίκα να ντυθεί με όποιο τρόπο επιθυμεί, άλλο τόσο έχει δικαίωμα το μέλος Νοσηρή Φαντασία - αλλά και οποιοσδήποτε άλλος να εκφράσει την αντίθεση του, χωρίς να ακούει μετά τα γνωστά τσιτάτα περί μισογυνισμού, πατριαρχίας και οτιδήποτε άλλο."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
27-06-2019, 11:39 #48
Προφανώς φίλε μου δεν είναι κακό να σε ελκύει μια γυναίκα με συγκεκριμένο εσώρουχο. Απόλυτα φυσιολογικό είναι.
Και σε μένα οφείλω να ομολογήσω ότι η θέα μιας καλλίπυγου κυρίας δεν με αφήνει καθόλου αδιάφορο. Το αντίθετο!!!
Απλά εξέφρασα τον προβληματισμό μου επειδή μίλησες για φετίχ. Το φετίχ και οι φετιχιστικές συμπεριφορές είναι κάτι διαφορετικό από την απλή προτίμηση. Αυτό είπα.
Να έχεις μια όμορφη μέρα."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
27-06-2019, 12:01 #49
Εσώρουχα χωρίς ραφές υπάρχουν και για άντρες. Έχω δύο τέτοια, είναι πολύ ωραία και ασυνήθιστα στη σχεδίαση και στα μοτίβα, από εξίσου ασυνήθιστο υλικό. Φυσικά δεν υπάρχει εδώ η παράμετρος του λεπτού υφάσματος, αφού πάντα φοράμε παντελόνια, απλά νομίζω ότι ο σχεδιαστής ήθελε να πρωτοτυπήσει και μπορώ να πω ότι τα κατάφερε.
27-06-2019, 12:06 #50
27-06-2019, 13:23 #51
Να υποθεσω πως εισαι υπερμαχος της ιδιας ακριβοδικαιης αντιμετωπισης για τα τσιτατα που βαφτιζουν την εμπεριστατωμενη κριτικη "ολοκληρωτισμο";
Επιβολη λογοκρισιας προφανως και δεν υπαρχει αλλιως δεν θα ησουν σε θεση ακριβως να ποσταρεις για τον οποιο φοβο λογοκρισιας.
Αναρωτιεμαι αν βιωνεις την αιχμηρη κριτικη προς τις αποψεις σου ως υπαρξιακη απειλη.
Οσο για το χαρακτηρισμο των αποψεων της Shakti ως αναχρονιστικων μαλλον πρεπει να γκουγκλαρεις λιγο την αμυνα της προβολης/projection.
Επισης για μια ακομη φορα εξυπακουεται πληρης αδυναμια παραθεσης πηγων για το πως η πορνογραφια ακομα και εκτος εθισμου "αποδεδειγμενα" προκαλει ψυχολογικα προβληματα, και βεβαιως βεβαιως φετιχισμους. Αλλα η επιστημονικοτητα δεν ειναι το δυνατο σου σημειο μαλλον. Μονο μια στρεβλη, πομπωδης επιφαση αυτης, χωρις πηγες, ουσια η γνησιο ανθρωπισμο."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
27-06-2019, 13:37 #52
27-06-2019, 13:59 #53
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
27-06-2019, 14:30 #54
Η τυπισσα με το μπραζιλ ανεβαζε καθε μερα ενα καρο φωτο που φαινοταν μονο κωλος. Επειδή εχω ελάχιστους φίλους η αρχική μου κυριολεκτικά γεμιζε με κωλους πραγμα που θεωρώ τραγικά ακαλαισθητο σαν γυναίκα str8. Εντωμεταξύ δεν την ηξερα κιολας. Μια φορα την είδα και με πρόσθεσε... Η χαρα του panos19 θα ήταν η συγκεκριμένη τσοντα
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
27-06-2019, 16:22 #55
κάπως απρεπες ακούγεται ο σχολιασμός σου με την 《τσοντα》
δεν στέλνεις όμως πμ πως λέγεται για να δω και να σου πω γνώμη
τι είπα, για εσώρουχα μου αρέσει να βλέπω και όχι να απαιτώ να φοράνε και τι θεωρούμαι μαζοχιστής? αυτός/αυτοι που θέλουν αλυσίδες, μαστίγια, να δένουν ματιά τι είναι μετά αυτή?
27-06-2019, 16:24 #56
27-06-2019, 16:51 #57
27-06-2019, 17:37 #58
27-06-2019, 17:40 #59
27-06-2019, 19:00 #60