Results 1 to 9 of 9
-
30-06-2019, 15:29 #1
Σφίξιμο στο σαγονι που ξεκινάει απο την καρδιά.
Καλησπέρα. Εχω πολυ καιρο να γράψω εδω στο φόρουμ αλλα ήθελα να ρωτήσω κατι. Τον τελευταίο καιρο ειμαι πολυ καλα δεν εχω τα θέματα που είχα με την καρδιά. Ούτε ταχυπαλμίες ούτε τιποτα. Πολυ σπάνια καμια ταχυπαλμία για λίγα λεπτά αλλα το οφείλω στη ζέστη όλο αυτο επειδή εργάζομαι την ημέρα μεσα στη ζέστη! Απο χθες το βραδυ με εχει πιασει ενα σφίξιμο που ξεκινάει απο την καρδιά και φτάνει στο σαγονι και ενοχλεί πολυ. Νιώθω οτι παθαίνω έμφραγμα γιατι μπήκα να διαβάσω τι μπορεί να ειναι και μου έβγαλε οτι ειναι σύμπτωμα πριν απο έμφραγμα. Στο παρελθόν το εχω ξαναπαθει αλλα τωρα που ειμαι καλα ήρθε και έσκασε ξαφνικά παλι αυτο! Να σημειώσω οτι δεν αγχώνομαι αυτον τον καιρο και προσπαθώ να περνάω καλα στο νησί που δουλεύω! Ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε σε ενα βαθμό. Θα καλέσω φυσικά και τον γιατρο μου απλά εδω θέλω να μου πείτε αν το εχετε βιώσει αυτο ποτε και αν ναι τι ήταν;
- 30-06-2019, 15:52 #2
Το πρώτο λάθος που κάνεις είναι ότι γκουγκλαρεις τα συμπτώματα...το αμέσως επόμενο είναι ότι αν ήταν όντως καρδιά θα είχε δώσει συμπτώματα τρανταχτά και όχι τέτοιου τύπου.Επομενως μιλάς με το γιατρό σου να αποκλεισεις οποιαδήποτε παθολογική αιτία και μετά πολύ απλά θα το αποδώσεις σε συσσωρευμένο άτυπο και ανεκφραστο αγχοςπου ξέσπασε σε ανύποπτο χρόνο να σε ταλαιπωρήσει μιας και το σύμπτωμα αυτό το είχες και παλιότερα.
30-06-2019, 16:16 #3
Τον Φεβρουάριο έκανα όλες τις εξετάσεις σε οτι έχουν να κανουν με την καρδιά. Τεστ κόπωσης τριπλεξ καρδιογράφημα ειδικές αιματολογικές και κάποιες άλλες! Δεν βρέθηκε τιποτα. Τοτε είχα παει για ταχυπαλμίες αλλα αυτα ήρθαν μετα. Ολα ήταν απο άγχος όπως μου έλεγαν. Τωρα δεν ξερω απλά ανυσιχω γιατι ειμαι στη δουλεια και δεν θέλω να μου τη χαλάσει ολη την προσπάθεια που κανω αυτο το σύμπτωμα συν τα αλλα που με ψιλοενοχλουν! Ήρθα εδω να βγάλω κάποια λεφτά και δεν θέλω να σταματήσω εξαιτίας κατι τέτοιου. Γιαυτο ρωτησα αν εχει πάθει κάποιος το ίδιο η παρόμοιο για να μου πει. Περιμένω μεχρι το απόγευμα για να παρω τον γιατρο γιατι τωρα ειναι δύσκολη ωρα!
30-06-2019, 16:58 #4
και εγω εκανα την μλκια και googlara για εγγεφαλικο και εχω ολα τα συμτωμματα....... βασικα τα ενιωθα απο πριν και εψαξα και βλέπω οτι ειναι τα ιδια.... εδω και 3 εβδομαδες το χερι μου και το ποδι μου ειναι μουδιασμενα και εχω δυσκολια στην ομιλια... και εχω και θολη οραση που μου σπαει τα νευρα....
επισης σημερα το πρωι ματωσε και η μητη μου..... οκ ναι φρικαρα... αλλα ειπα απο μεσα μου να παει να γα...... μια χαρα ειμαι.... και εκατσα αραξα να δω ταινια.. δεν θελω να σκευτομαι μαλακιες.....
30-06-2019, 18:13 #5
Πολυ σωστα σκέφτεσαι και κανεις φιλε μου. Και εγω αυτο προσπαθώ γιατι ειμαι και στη δουλεια και δεν θέλω να μου την χαλάσει όλο αυτο. Αλλα το μούδιασμα στο σαγονι που ερχεται απο την καρδιά ειναι λιγο έως πολυ ανυσιχητικο! Μακάρι να μπορούσα να δω τι ειναι και να το κόψω μαχαίρι. Απο τοτε που ήρθα στο νησί ηρέμησα τελείως δεν είχα τιποτα άνοιξε η όρεξη μου και γενικά ήμουν καλα μεχρι αυτές τις μερες τωρα που με έπιασε αυτο! Με ανυσιχει λιγο που ειναι σαγονι και νιώθω κ ενοχλήσεις στη καρδιά αλλιώς θα το έγραφα τελείως! Τωρα προσπαθώ να μη το σκέφτομαι αλλα κάποιες στιγμές ενοχλεί πολυ και σε αγχώνει!
02-07-2019, 16:35 #6
Μπορεί να είναι από το στομάχι σου...η παλιδρόμιση μπορεί να το κάνει αυτό που περιγραφεις...
02-07-2019, 17:31 #7
Μάλλον έκτακτες θα χεις ... Νιώθεις κάποιο κενό ;; Κ γω φίλε φαντάσου είμαι 20 χρονών ... Μην τα σκέφτεσαι δεν έχεις τίποτα ... Όλα το μυαλό τα δημιουργεί .. και πολλά από αυτά τα συμπτώματα τα χαμέ και πριν απλά δεν τους δίναμε σημασία γιατί δεν είχαμε βάλει στο μυαλό μας την καρδιοφοβεια.. σκέψου και γω είχα έκτακτες πριν αρχισω να της σκέφτομαι και μικροπονους και ταχυκαρδίες ... Αλλά δεν τις έδινα σημασία ... Γιατί είναι φυσιολογικές .. απλά η μαλακιά είναι ότι μας μπαίνει η καρδιοφοβεια στο μυαλό και δεν βγαίνει μετά ... Πάλεψε το και βγες νικητής μην το αφήνεις να σου χαλάσει τίποτα ... Έκανες εξετάσεις είσαι καθαρός .... ζήσε την ζωή σου σαν να ναι η τελευταία μέρα... Επίσης να ξέρεις ότι ο κόμπος και το σφυξιμο είναι συχνά συμπτώματα πολλών ήπιων ασθενειών .. όπως γρίπη βήχας κλπα
03-07-2019, 08:31 #8
Δεν ειναι έκτακτες φιλε. Ξερω πως ειναι οι έκτακτες και εχω αρκετές φορές. Δεν δίνω σημασία στις έκτακτες μονο αν ειναι πολυ δυνατές και έντονες τοτε με ανυσιχουν και με αγχώνουν. Αυτο που περιγράφω ειναι αλλο. Σφίξιμο και μούδιασμα που ξεκινάει απο την περιοχή της καρδιάς απο πάνω μεριά και φτάνει στο σαγονι. Πολλές φορές παιζει το μυαλό μου και εχω και ενοχλήσεις στο χέρι αλλα δεν ειναι τιποτα. Απλά όταν γίνεται αυτο και ειναι έντονο σε ανυσιχει! Η αν μυρμηγκιάζει η αριστερή μεριά του κεφαλιού σου που το εχω πάθει και αυτο. Τωρα χθες παλι μουδιασα αριστερά στο σαγονι αλλα έκανα ενα τεστ. Ανοιγόκλεινα πολυ το στόμα μου και τοτε ήταν πιο έντονο το μούδιασμα αρα δεν ειναι απο την καρδιά. Τωρα αυτο το λεω εγω χωρίς να ειμαι γιατρος! Και κατι ακομα που νιώθω ειναι παλι στην καρδιά όπως όταν τρεμοπαίζει το μάτι καμια φορα ετσι νιώθω και στην καρδιά ακριβώς να κανει. Η η αρτηρία πάνω απο την καρδιά ειναι η κατι αλλο δεν ξερω.
03-07-2019, 17:13 #9
Εχει περίπου δυο ωρες που σχόλασα απο τη δουλεια. Ήρθα στο κρεβάτι μου ξάπλωσα και χάζευα στο κινητό. Επαθα 2 η 3 απανωτές έκτακτες και ένιωσα κατι σαν ρεύμα να με χτυπάει και στα δυο μου χέρια. Αμέσως σήκωσα την πλάτη μου και Καθησα με απλωμένα τα πόδια στο κρεβάτι. Θέλω να πω οτι αλλο αυτο που νιώθω με το μούδιασμα και αλλο οι έκτακτες. Αυτές τωρα Μαλιστα ήταν και αρκετά δυνατές και αδύνατο να μη τις καταλάβεις και να μη δώσεις σημασία. Ήταν η μια πάνω στην αλλη πολυ δυνατές. Απλά θα χαλαρώσω ξανά και θα το ξεχάσω. Αυτο το λεω για τον φιλο που μου ειπε οτι εχω έκτακτες σχετικά με το μούδιασμα.