Results 46 to 60 of 95
-
18-06-2019, 15:25 #46
Γεια σου Giota,
όσο και αν θέλουμε να παλέψουμε και να υποτάξουμε ένα πρόβλημα ώστε να γίνει διαχειρισιμο και υπό του ελέγχου μας, υπάρχουν κάποια προβλήματα που ακουμπούν βασικούς νόμους, για τα οποία δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο νόμος της έλξης είναι θεμελιακός για τη σύναψη μιας ερωτικής σχέσης όσο και αν θέλουμε ή μας συμφέρει να τον υποβιβάσουμε (δεν θέλω να χωρίσω μόνο για το σεξ). Μα αυτό είναι και μία από τις βασικότερες διαφορές του εκτιμώ έναν άνθρωπο με το ότι είμαι ρωτευμένη ή ποθώ έναν άνθρωπο. Η ερωτική επιθυμία κι η ερωτική ανάγκη..
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη μια καταπίεση και μια επιλογή ερωτικού συντρόφου που μάλλον δεν θα έπρεπε να είναι ερωτικός σύντροφος.
Η έλξη πάντως αποκαλύπτεται από τη διέγερση, όταν θέλεις κάποιον που βρίσκεται κοντά σου, το σώμα σου ενεργοποιείται για να εκπληρώσει την ερωτική επιθυμία..
Αν αυτή η ερωτική επιθυμία δεν υπάρχει τότε μιλάμε για έναν "πιστό φίλο", που θέλεις να δημιουργήσεις μαζί του οικογένεια, αναγκασμένη να θάψεις ένα θεμελιακό κομμάτι του εαυτού σου..
Ευελπιστώ οι προσδοκίες σου για το μέλλον να μην επισκιάζουν, ωραιοποιούν ή μεταμορφώνουν την αλήθεια καθαυτή!
- 18-06-2019, 15:37 #47
Επίσης, κατά τη γνώμη μου είναι τελείως λάθος να λέμε ότι εφόσον ο έρωτας φεύγει με τα χρόνια, σιγά τι πειράζει..
Οι άνθρωποι που δημιουργούν μια σχέση γεμάτη έρωτα και λαχτάρα δένονται με τελείως διαφορετικό τρόπο, πολύ πιο βαθιά, πολύ πιο έντονα και η σχέση τους μέσα στα χρόνια μπορεί να είναι πιο στέρεα, δυνατή και ιδιαίτερη λόγω των δυναμικών βάσεων. Επιπλέον, άνθρωποι που ερωτευτήκαν μπορούν και μέσα στα χρόνια να αναβιώσουν τον έρωτα που ένιωθαν. Όταν μια σχέση ξεκινά με συμβιβασμό και χωρίς αυτό το πάθος, τότε μιλάμε με τελείως διαφορετικούς όρους και τελείως διαφορετική ποιότητα σχέσης!
18-06-2019, 15:43 #48
Ευχαριστώ για το σχόλιο, αλλά το θέμα μου δεν είναι τώρα αυτό που πρώτο έγραψα. Μάλλον δε διαβάσατε τα υπόλοιπα μνμ
Εστάλη από ANE-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App
18-06-2019, 15:46 #49
Αν το βρείτε έχει καλώς, αν όχι και συνεχίσετε να συμβιβαστείς με το γεγονος ότι θα ξενοπηδαει, όπως και εσύ λογικά αφού θα σου λείπει το σεξ και θα σε περιτριγυρίζουν άντρες που θα σε ελκύουν σεξουαλικά.
Θα πω κι εγώ δώσε λίγο χρόνο αν και είμαι της άποψης ότι θα έπρεπε να το ευχαριστιοσασταν εξ αρχής, εφόσον έχετε και οι δύο εμπειρίες.
Μέσα στον γάμο εάν δεν υπάρχει καποια έλξη, η οποια εχει βαση στην αρχικη εντονη ελξη, θα δεινοπαθησετε και οι δύο σας.
18-06-2019, 15:48 #50
Γιατί ήθελε για να κάνουμε ελεύθερα σεξ να ξέρει από θέμα υγείας κ ασφαλείας πόσους άλλους ερωτικούς συντρόφους είχα μετά την τελευταία 4χρ σχέση μου
18-06-2019, 15:51 #51
Καλησπέρα παιδιά.
Όλα πάνε μια χαρά με τη σχέση μου. Όμως υπάρχει κάτι που με απασχολεί κ θέλω να ακούσω γνώμες.
Έχω κάνει ένα λάθος. Έχω πει ψέμματα από ντροπή φόβο σχετικά με τους ερωτικούς μου συντρόφους από την τελευταία μου σχέση μέχρι την τωρινή.
Το θέμα είναι πως νιώθω ενοχές γι αυτό το ψέμα κ άλλη μια φορά που ένιωσα ενοχές στη ζωή μου έπαθα κατάθλιψη. Γενικά έχω ιστορικό κατά θλίψεων όταν ζορίζομαι πολύ.
Έχω αποφασίσει να μην ξανασκαλισω αυτό το θέμα των ερωτικών συντρόφων αλλαθελωτη γνώμη σας. Είναι τόσο χοντρό; αξίζει να πάθω κατάθλιψη για αυτό; κ το κυριότερο πως να ξεπεράσω τις ενοχές μου;;;;;;
18-06-2019, 18:08 #52
Γιατι κατω από 5 ας πούμε είσαι οκ και πάνω από 5 κάτι θα κολλήσει? Χαχα βλακείες ψέμματα λέει. Απλά δεν θέλεις σεξ για τους οποίους λόγους σου και σου λέει για να το έχει βαρεθεί θα έχει γράψει υπερωρίες.
Αν θέλει ασφάλεια πηγαίνετε μια εξέταση να το χαρείτε μετα αφοβα. Τι σημασία έχει στην ασφάλεια με πόσους πηγες? Με έναν μόνο μπορεί να έχεις πάει ο οποίος να είχε πάει 50 ιερόδουλες, δε λέει τίποτα ο αριθμός στην ασφαλεια
18-06-2019, 18:14 #53
αυτο ειναι δικαιολογια γιωτα...
και με εναν μονο παρτενερ, η και μονο με τον μονιμο πρωην συντροφο σου, δεν μπορει να ειναι καθολου σιγουρος οτι δεν θα κολλησει κατι.
ο πραγματικος λογος που θελει να μαθει ειναι αλλος...
αν θελει να μαθει αν ειναι ασφαλης για να ξεκινησετε μια μονογαμικη σχεση, κανετε και οι δυο εξετασεις, ΔΕΝ ρωταει ποσους ειχες.
εσυ μπορει να κουβαλας κατι μεταδιδομενο απο 20 χρονων. τι νοημα ειχε να ρωταει ποσους ειχες;
εκει που θελω να καταληξω ειναι, οτι δεν εχει δικιαωμα να ρωταει ΕΠΙΜΟΝΑ κατι τετοιο ΑΝ δεν θελεις να απαντησεις , κι αν επιμεινει να ρωταει, εχεις κι εσυ καθε δικαιωμα να του πεις ψεματα.
αν το συζητησατε γιατι θελατε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ και γιατι τον ρωτησες κι εσυ, τοτε αλλαζει.
αλλα ετσι "για λογους υγειας του", ηταν τελειως χειριστικο και εκβιαστικο.
19-06-2019, 01:22 #54
θα αποφυγω να πω δημοσια τι ενοω ακριβως αλλα θα το πω πιο πλαγια οτι το ανθρωπινο σωμα δεν εχει και τοσο μεγαλη σημασια και να το χαριζουμε γιατι με το καιρο χαλαει και ειναι οπως τη μπογια που με το καιρο σκαει
αλλα δεν ειναι βολικο να πλησιαζεις τοσο κοντα καπιον που εχει παει με αλλες 100 πιο πριν και ειναι και πολυ ευκολο να το ξεχασεις οπως το εργο που του λεγε πως εγινε μωρε κα του πε ξερω γω
16-07-2019, 19:33 #55
16-07-2019, 21:04 #56WhyAlwaysMe?Guest
16-07-2019, 21:35 #57
16-07-2019, 21:37 #58WhyAlwaysMe?Guest
16-07-2019, 21:38 #59
Το θέμα είναι ότι έχει πολλά θετικά αλλά νιώθω ότι δ έχουμε εγκεφαλική επικοινωνία. Δ νιώθω το κλικ που λέμε. Κ ερωτικά δ νιώθω ότι ταιριάζουμε. Κ εγώ είμαι πιο απελευθερωμενη σε απόψεις κ συμπεριφορές κ αυτός πιο συντηρητικός. Αυτό που με φρικάρει είναι ότι δ ξέρω τι να κάνω. Δ ξέρω αν τον θέλω. Αν κ λογικά αν τον ήθελα δ θα αναρωτιομουν
16-07-2019, 21:40 #60