Results 256 to 263 of 263
Thread: ''Καλό παιδί'' vs ''Κακό παιδί''
-
26-07-2019, 11:03 #256
- 26-07-2019, 11:11 #257
Άμα πιστέψεις στην ύπαρξη του Θεού και τη βιώσεις στο πετσί σου τότε δεν σου καίγεται καρφί με τα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Είναι σαν να φοράς αδιαπέραστο κράνος, σαν αυτό που μου χες βάλει σε προσωπικό μην παλιά. Αυτός που πίστεψε στο Θεό και το βιώνει δεν εχει άγχος, οι δε ανάγκες του είναι απλά ότι χρειάζεται για να περνάει καλά.
γιάννης
26-07-2019, 13:22 #258
Ψηφιζω αυτο με το ισως_ναχεις_πιει_κατι...
Ποιος σου ειπε εσενα οτι αγκομαχαει ο κοσμος να βρει και να κρατησει μια/ εναν συντροφο;; εγω δεν νοιωθω τετοια αγωνια γυρω μου. Εντυπωση μου κανει. Να αγκομαχουν για την επιβιωση ναι, το εχω διαπιστωσει. Για γυναικα /ανδρα ομως, οχι. Μηπως γενικευεις προσωπικα σου προβληματα;
26-07-2019, 16:35 #259
Ε .... κατι λιγο να μην ξερω.
Που ειναι ΠΑΡΑ πολυ περισσοτερο απο αυτο που (τολμουν να) αποκαλυπτουν σε σας.
Εαν καθε φορα ξεστομιζαν την ασχημη αληθεια σε σας ... δεν θα υπηρχε αυτος ο κοσμος.
Σε μενα, σε εμας τους φιλους τους, ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να ανεβασουμε 400 πιεση
και να σηκωθουμε να φυγουμε. Το πολυ-πολυ να τους πουμε "αρκετα, παμε για ενα
μπασκετακι ?"
Φιλεναδα,
αν αντρες και γυναικες ειχαν τον ιδιο ψυχισμο, συμπεριφορα και timing, ο κοσμος
θα ηταν ενας παραδεισος. ΓΙΑΥΤΟ ... γνωριζω τι ειναι η συντροφος στην ζωη τους ?
Γιατι με εμας δεν υπαρχουν εκρηξεις και τιμωριες !
26-07-2019, 16:39 #260
Ποσο δικιο εχεις.
Επειδη το κοριτσακι μεγαλωνει (και καλα) ως αδυναμο πλασμα
την οπλιζουν σαν αστακο (συναισθηματικα) και μεχρι τα 18
μπορει να αγορασει και πουλησει .... 60αρη. Την μαθαινουν
να βλεπει κατευθειαν στα πλευρα, στις αδυναμιες του αλλου.
Και να χτυπαει με σφοδροτητα, προληπτικα και με τις μπηχτες
της να τσακιζει τιν αδαη που νομιζει οτι εχει να κανει με ενα ...
αδυναμο πλασμα. Ποσο καλα την προετοιμαζουν ... ποσο
αποτελεσματικα !
Εμεις φτανουμε τα 50 ... και ακομα ντουγανια παραμενουμε.
Ποσο δικιο εχεις !
26-07-2019, 16:42 #261
27-07-2019, 14:28 #262
Δεν έχει καμιά σημασία ούτε τι αποκαλύπτουν σε σένα , ούτε τι νομίζεις οιτ αποκαλύπτουν σε μένα.
Σημασία έχει τι επιλέγει να κάνει ο καθένας.
Και πααααρα πολλοι άνδρες, (η συντριπτική πλειοψηφία μάλλον οσων δεν είναι γκει) επιλέγουν να συναναστρέφονται με γυναίκες, να τις αναζητούν, να τις ερωτεύονται, να κάνουν σχέσεις, οικογένειες κτλ. Αυτό και μόνο θα πρεπε να σου λέει κάτι για το τι οντως ΘΕΛΟΥΝ άσχετα απο το τι μπορεί να λένε σε σένα που μπορεί να μην ανεβάζεις πίεση 400 όπως η γκόμενα τους, αλλά πώς να στο πω βρε Εξουθενωμένε....μπορεί να τους προκαλείς λύπηση και να μην θέλουν να σου χαλάσουν την καρδιά.
Είναι θλιβερή η ιστορία σου απ΄όσο καταλαβαίνω (αν και δεν ξέρω τι ακριβώς κακό σου έκαναν οι γονείς σου) αλλά το πιο θλιβερό είναι άλλο. Πως έχεις κάνει όλη την ατολμία, την δειλία, τον παρτακισμό σου και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο....θεωρίες και προσπαθείς να τα πλασάρεις ως παγκόσμιες αλήθειες.
Λυπάμαι που στο χαλάω, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι.
ο, τι κι αν σου έκαναν οι γονείς σου, η ζωή σου ήταν και είναι δική σου ευθύνη. Χιλιάδες άνθρωποι έζησαν με κακοποιητικούς γονείς και βρήκαν τα κότσια να παλέψουν και να τα καταφέρουν και δεν χρέωσαν την όποια αποτυχία τους στο παρελθόν. Και σε κάθε περίπτωση θα χες δικαίωμα να τους μισείς και να τους κατηγορείς αν δεν ζούσες ακόμα στα 50 σου από τα δικά τους εισοδήματα. Αναρωτιέμαι αν θα χες την ίδια άνεση για φιλοσοφίες και αναλύσεις αν ψωμολυσσούσες σε κανένα παγκάκι.Last edited by elisabet; 27-07-2019 at 15:45.
27-07-2019, 16:40 #263
Oχι ... καμια ανεση για συζητηση δεν θα χα αν ψωμολυσουσα σε καποιο παγκακι.
Μου παραχωρηθηκαν 560 ευρω απο δυο ενοικια (και ενα δικο μου διαμερισμα 70 τμ)
και μπορω και συζητω (η βγαζω την οποια λυσσα μου). Μαλιστα εχω φαντασθει
απειρες φορες (οχι μονο στον υπνο μου) οτι μπαινει ο μουργος στο σπιτι,
την ωρα που κοιμαμαι, και μου λεει "αρκετα κρατησε η dolce vita ... ΕΞΩ,
να βρεις την μοιρα σου, μουλε". Και εγω (παρολα τα συμβολαια ιδιοκτησιας),
βγαινω εξω, σαν καλο κοπροσκυλο που ειμαι, και ηρεμω απο την απιστευτη
ΑΤΙΜΙΑ που συντελεσθηκε πριν 10 χρονια, με το να μου δωσει οσα μου εδωσε,
η σκυλα.
(του αρεσε πολυ το "μουλε" ....)