Results 226 to 240 of 317
Thread: ντροπαλός και πλησιασμα κοπέλας
-
26-07-2019, 01:21 #226
- 26-07-2019, 01:37 #227
Σκέφτομαι αυτό που έγραψες παραπάνω "στη συντροφική σχέση σίγουρα δε θα κάνεις ό,τι θέλεις ενώ στην απέραντη μοναξιά σίγουρα κάνεις ότι θέλεις." Και πιο κάτω αναφέρεσαι στη μοναξιά σαν φυλακή. Η τελειότητα στην οποία αναφέρθηκα αφορά τον εαυτό μας. Δηλαδή όταν είμαστε μόνοι μοιάζουμε τέλειοι. Και όσο περισσότερο μόνοι μένουμε, τόσο πιο τέλειοι γινόμαστε και απομακρυνόμαστε ακόμα περισσότερο από το να γνωρίσουμε τον εαυτό μας.
26-07-2019, 16:50 #228
ΝΑΙ Πανο ...
Εχεις 30 χρονια μπροστα σου (σεξουαλικου σφριγους).
Δεν θα σου πω βρες γυναικα ΤΩΡΑ (γιατι ξεκαθαρα δεν μπορεις).
Ομως αν πας σε καποιον ψυχολογο ΣΗΜΕΡΑ, πριν αρχισεις να πορωνεσαι στην ψυχη
και κλεισθεις στον εαυτο σου (η ακομα χειροτερα να το ριξεις σε ακραιες ιδεολογικες θεσεις,
γινεις κανας αναρχικος η ναζιστης η οτι αλλο extreme), ισως ο ψυχολογος βρει καποιο παραθυρακι
που δεν μπορει να βρει ο Εξουθενωμενος. Και να σου φωτισει αυτην την διοδο διαφυγης ....
Μετα ... θα χουν κλεισει ολα τα παραθυρακια (της αποδρασης απο την μοναξια).
26-07-2019, 16:54 #229
Ειναι σιγουρο οτι στην μοναξια ... αποτυγχανουμε να κοιταξουμε βαθια στον εαυτο μας ?
Γιατι ... εχω εντελως διαφορετικη εκτιμηση πανω στο θεμα.
(τελειοτητα δεν επιτυγχανεται σε καμια περιπτωση ... ειτε μοναχικης ζωης ειτε συντροφικοτητας
χρειαζεται να περιγραψω ποσο προδοτικη ειναι η ιδια μας η φυση ... ποσο αδυναμη και αιολη ?)
26-07-2019, 17:37 #230
26-07-2019, 18:10 #231
26-07-2019, 19:33 #232
Καλησπέρα σε όλους.Σας γράφω γιατί είμαι καινούργιος στο forum και γιατί φυσικά ανήκω (θεωρώ) στη κατηγορία του thread (ντροπαλός-σοβαρός) .Δηλαδή ,ποτέ μου δεν είχα σχέση γιατί είτε φοβόμουν αντίδραση απο τις κοπέλες είτε δεν με ενδιέφερε σε κάποιες φάσεις της ζωής μου.Το σοβαρός το ανέφερα γιατί άτομα τις ηλικίας μου (23) μερικές φορές <<ρίχνουν>> κοπέλες με ανορθόδοξους τρόπους :P .Εγώ πάντα στο μυαλό μου είχα σαν εικόνα το να πλησιάσω κάποια και να τις εκφράσω πως αισθάνομαι για αυτήν (αλλά πάντα κολλούσα στο πως να το κάνω αυτό και με έπιαναν τα κρύα πόδια και ένας κόμπος στο στομάχι) .Για να μην πολυλογώ όμως με το χαρακτήρα μου θα κλείσω τη μεγάλη παρένθεση λέγοντας οτι θεωρώ τον εαυτό μου σοβαρό,ντροπαλό και βαρύ με την έννοια οτι δεν μιλάω πολύ για ανούσια θέματα.Γράφω στο θέμα γιατί ξεκίνησα την πρακτική μου άσκηση σε μια βιομηχανία και στο λεωφορείο που παίρνω (της βιομηχανίας) βρίσκεται μια κοπέλα που μου αρέσει ,βέβαια μιλάω καθαρά για οπτικά ερεθίσματα ,χωρίς να έχω μιλήσει ποτέ μαζί της (ούτε ένα γειά).Το λεωφορείο όπως καταλαβένετε είναι γεμάτο με ανθρώπους μεγάλης ηλικίας πχ ελάχιστο 1 άτομο 30αρης και όλοι οι άλλοι πλην τους πρακτηκάριους (3 είμαστε) απο 45+ οπότε μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να της μιλήσω και πάντα τη βλέπω στο γυρισμό με το λεωφορείο και ποτέ στον πηγεμό για τη βιομηχανία.Οπότε εαν την πλησιάσω θα είναι οταν γυρνάμε προς την Αθήνα μέσα στο λεωφορείο κάτι το οποίο δεν μπορώ να το κάνω γιατί όπως προανάφερα νιώθω εξαιρετικά άβολα απο το περιβάλλον.Εχω σκεφτεί πως εαν τη δώ να πηγαινοέρχεται την ώρα του φαγητού στο κυλικείο ή έξω να της μιλήσω απο κοντά,όμως το θέμα είναι πως 1 φορά την πέτυχα έτσι και 1 άλλη φορά που την είδα απο μακριά δεν παράτησα το φαί να την πιάσω ο @#@@# αλλά συνέχισα να τρώω.Φοβάμαι όμως μην τυχόν δεν την πετύχω ποτέ στο χώρο της βιομηχανίας (εγώ εργάζομαι σε άλλο τομέα) και τη χάσω τελείως.Θέλω τουλάχιστον να της εκφράσω οτι μου αρέσει ωστε να μου φύγει η απορία.Το λέω γιατί τώρα η βιομηχανία έχει την επόμενη εβδομάδα δουλειά και μετά κλείνει για διακοπές μέχρι τέλη Αυγούστου ,όμως εγώ θα κάνω την πρακτική μου μέχρι 2 Δεκεμβρίου.Γιαυτο είπα πως φοβάμαι μη την χάσω.Να σημειώσω πως μία φορά εκατσε απο πίσω μου (στο σχόλασμα της εταιρείας ,στο λεοφωρείο) και πριν κάτσει είπε ένα "Γειά σου" όμως εγώ επειδή πριν κάτσει καθώς ερχόταν κοιτούσα το κινητό (εκεινη την ώρα έβαζα μουσική) δεν είδα που το έλεγε το "γειά σου" .Δεν ξέρω εαν το ελεγε σε εμενα αλλα εκατσε απο πισω μου ,λέω οτι δεν ξερω γιατί οι άλλοι είναι μεγάλης ηλικίας θεωρώ οτι θα έλεγε "γειά σας¨εαν το έλεγε αλλού.Αλλα δεν είμαι σίγουρος και πάλι καθώς δεν έρω και πόσο χρονών είναι μόνο οτι μικροφέρνει και που λέω δηλαδή οτι κάνει πρακτική είναι πιθανότητα δική μου.Οταν τοτε κατέβαινα την κοίταξα και με κοίταξε αλλα δεν έκανα τιποτα γιατί ήταν μόλις κατεβαίναμε στη στάση.Αυτή συνεχίζει στις επόμενες δεν κατεβαίνει μαζί μου.Απο τότε που έγινε αυτό το συμβάν έχω σχηματίσει στο μυαλό μου ένα σωρό θεωρίες οτι ενδέχεται να με με θεώρησε γαιδούρι γιατί δεν απάντησα,αλλά θέλω να της εξηγήσω πως δεν το έκανα επίτηδες (και εφόσον φυσικά το ελεγε σε εμενα) αλλά και οτι όντως μπορεί να της αρέσω αλλά δεν το ξέρω με σιγουριά.Επίσης μπορεί να έχει και αγόρι.Γενικά δεν είχα ποτέ κοπέλα οπότε θα είναι παρθενικό ταξίδι για εμένα όλη η διαδικασια και γιαυτο ζητάω τη βοήθειά σας.Πως πιστεύετε πως θα ήταν καλύτερο αν την πλησιάσω?Στο λεοφωρείο?Ομως αισθάνομαι τρελή αμηχανία και δεν μου αρέσει να μιλάω και να ακούγομαι στους μεγάλους για τόσο προσωπικά θέματα.Σκέφτηκα να γράψω τι αισθάνομαι σε γράμμα και καθώς κατεβαίνω να της το δώσω στο χέρι,λέτε να το θεωρήσει προσβολή?Να της έγραφα πχ οτι μου αρέσεις και αυτό είναι το κινητό μου.Δεν θα το πώ τόσο χύμα αλλά για να καταλάβετε.Εχω στεναχωρηθεί πολύ όσο σκέφτομαι οτι το είπε σε εμενα το "γεια σου" και που δεν απάντησα έχω τύψεις εδώ και 9 μέρες.Γιατί είμαι εξαιρετικά φιλότιμος και ευγενικός απλώς με την αυτοπεποίθηση το χάνω αρκετά.Παρακαλώ βοηθήστε με.Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και συγγνώμη για τυχόν ορθογραφικά αλλά προσπάθησα να τα βγάλω απο τη ψυχή μου και δεν είναι εύκολο μέσω του γραπτού λόγου.
ΥΓ:Δεν πρέπει να κάνει πρακτική γιατί δεν έρχεται απο το πρωί μαζί με όλους τους εργαζομένους(και τους πρακτικάριους) και υπάρχει και η περίπτωση να ανεβαίνει με αυτοκίνητο αλλά δεν δικαιολογεί το γιατί γυρίζει με λεωφορείο.
26-07-2019, 21:37 #233
26-07-2019, 21:50 #234
Δυσκολη φαση !
Απ'οτι καταλαβα, ο χωρος μεσα στο λεωφορειο ειναι εντελως ξεκαβλωτικος.
Ουπς ... αντιερωτικος ηθελα να πω. Το "γεια σου" μπορει να ειναι κατι, αλλα
μπορει να ειναι και τιποτα. Οντως να εχει αγορι αλλα για καποιο λογο να ειναι
φιλικη και εκδηλωτικη. Δυσκολο να ξερεις ποιο απο τα δυο. Ενδεχομενως να
θελει κουβεντουλα μαζι σου (μεσα στο λεωφορειο) αλλα μην το παρεις οτι
αναψε κανα πρασινο φως. Κουβεντουλα .... μονο !
Το να της δωσεις ραβασακι (επειδη το καναμε και εμεις) ειναι εντελως φαουλ.
Θα θεωρησει οτι δεν εχεις την δυναμη να της μιλησεις στα ισια, οτι δεν εισαι
αρκετα θαρραλεος για αυτην. Οποτε θα συνιστουσα να το ξεχασεις ως λυση.
Να πας στα ισια να κατσεις διπλα της ... παλι ειναι .... παρακινδυνευμενο.
Καποιες εδω μεσα ισως σου πουν καντο ... αλλα δεν θα ειναι εκει για να φανε
την ξενερα ΑΝ δεν της αρεσει ως κινηση.
Θα συνιστουσα να κατεβεις στην σταση που κατεβαινει ΚΑΙ αυτη.
Να βρεις, απο πριν, μια δικαιολογια γιατι κατεβηκες εκει (αφου ξερει οτι δεν
ειναι η σταση σου) και να την πλησιασεις. Ρωτα την κατι τυχαιο για την περιοχη
και μετα στο καπακι "συγνωμη που δεν ακουσα εκεινο το γεια που μου ειπες".
Αν θελει .... θα δωσει συνεχεια. Αν δεν θελει (και θα κανει μπαμ απο την βιασυνη της
να ληξει η κουβεντα) δεν εκτεθηκες πολυ. Εσυ θεωρητικα καπου αλλου πηγαινες
εκει στην γειτονια της. Οποτε ψαξε τι μπορει να ειναι αυτο !!!!
26-07-2019, 22:53 #235
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε "Εξουθενωμένε" γιατί όπως κατάλαβες δεν έχω εμπειρία και προσπαθώ να μάθω.Να κάτσω δίπλα της όντως πολύ παρακινδυνευμένο για πολλούς λόγους γιατί όπως κατάλαβες ο χώρος όχι μονο αυτό που είπες είναι αλλά και τελείως αποτρεπτικός απο το οτιδήποτε έχει σχέση με κάποια κίνηση ή ομιλία.Αυτό συμβαίνει γιατί πχ μερικοί ροχαλίζουν άλλοι κοιμούντε κλπ και όσοι δεν κοιμούντε θα μας ακούνε σαν ραντάρ.Είχα σκεφτεί και εγώ να κατέβω μαζί της αλλά το άφηνα σαν τελευταία λύση καθώς εγώ κατοικώ βόρεια προάστια (δεν λέω συγκεκριμένη περιοχή για ευνόητους λόγους ) και εκεινη απότι έχω καταλάβει πρέπει να μένει πιο πολύ στο κέντρο καθώς το λεωφορείο πάει απο εκεί που με αφήνει ,κατευθείαν για Αθήνα.Οπότε θα κάνω το ταξίδι μου αλλά χαλάλι γιατί μου έχει κάτσει εδώ και 9 μέρες ένας κόμπος σαν μπουνιά στο στομάχι χωρίς λόγο.Πολύ περίεργο συναίσθημα.Αρκετά δύσκολο και για έναν σαν και εμένα που ούτοσιάλως δυσκολεύεται το κάνει να φαίνεται άθλος.Θα προσπαθήσω να κατέβω μαζί της και θα βρώ καμιά προτροπή να της μιλήσω.Πιστεύεις καλύτερα είναι να ξεκινήσω με μια απλή ερώτηση για την περιοχή της και μετά να της πω πχ "Σε βλέπω συχνά στο λεωφορείο" ,"πως σε λένε","σε πιο τμήμα είσαι" ? Η θα φανώ πως την κυνηγάω? Ουσιαστικά αυτό κάνω αλλά να μην φανώ και περίεργος.Εαν φάω πίτα δεν με ενοχλεί ίσα ίσα θα φύγει ο κόμπος στο στομάχι.Ευχαριστώ για την απάντηση σου.
26-07-2019, 23:18 #236
Εγω παλι που ειμαι και κοπελα εχω πλησιάσει αντρα (μια φορα στη ζωή μου) ο οποίος μάλιστα συνόδευε Και 3 κοπελες.. Με τον οποίο εκοψα επαφές τωρα που μπήκα σε σχέση... Δεκα χρόνια γνωριμίας
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
26-07-2019, 23:30 #237
Οπως σου γραψα ...
θα βρεις καποιον "λογο" να κατεβεις εκει που κατεβαινει και αυτη. ΨΑΞΕ.
Πρεπει να ειναι κατι πειστικο. Οχι επιστημονικα πειστικο. Αλλα οχι και κατι γελοιο.
Μην πλασεις ολοκληρη ιστορια, θα αποτυχει. ΨΑΞΕ ... τι υπαρχει στην γειτονια της
που ενδεχεται να σε ενδιαφερει (η, εστω, να σε φερει απο κει κοντα !)
Αφου λοιπον την ρωτησεις την μπλοφα-ερωτηση (και σου απαντησει) τοτε θα της πεις
"συγνωμη που δεν ακουσα εκεινο το γεια που μου ειπες". ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, τιποτε αλλο.
Αστην να αποφασισει αν της αρεσε που το θυμηθηκες. Αστης ... ΧΡΟΝΟ. Οχι τεραστιο.
Κανα δυο δευτερολεπτα. Αν χαμογελασει με ενα ορθανοιχτο χαμογελο απο δω μεχρι
το Παρισι .... μαλλον κολακευτηκε. Μαλλον. Εαν νιωσεις αβολα, και της πεις "ωρα να
φευγω" ... το γαμισες και ψοφησε. Πρεπει να μεινεις εκει ως στηλη αλατος ακομα και
αν δεν εχεις τιποτα να πεις, μην το κουνησεις !
Εαν προσπερασει την υποτιθεμενη συγνωμη σου (και κανει ενα νευμα απλης συγκαταβασης)
σηκω φυγε. Η τυπισα ειτε δεν γουσταρει, ειτε εχει αλλον στο μυαλο της, ειτε δεν ειναι ετοιμη
ακομα (ουτε για σενα ουτε για αλλον). Την αλλη μερα στην δουλεια, θα συμπεριφερεσαι
λες και δεν μιλησατε !!!! Δεν θα την κανεις βουκινο στα κοιταγματα. Γιατι ... τοτε ....
το γαμισες και ψοφησε ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ. Που και που θα τυχει να πεσει το βλεμμα σου
πανω στο δικο της. Αραια, πολυ αραια .... σαν να κοιτας σκυλο που περναει διαβαση.
Κατανοητα μεχρι εδω ?
26-07-2019, 23:33 #238
26-07-2019, 23:36 #239
27-07-2019, 01:37 #240