Δεν αντέχω την κριτική και φοβάμαι την απορριψη - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 110
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ναρκισσισμό είναι δύσκολο να έχει η συγκεκριμένη κοπέλα....απλά παλιότερα οι συνθήκες ήταν τέτοιες που άφησε η ίδια πολύ χώρο στους έξω...να την κρίνουν και να την κοροϊδεύουν και τη τραυμάτισε αυτο και της δημιούργησε ανασφάλεια...Τώρα θέλει να γίνει όπως αυτές που την έκριναν γτ κατάφερε μέσα σε όλο αυτό να δει πράγματι τον εαυτό της ως κατώτερο και εκείνες ως ανώτερες και ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει και θέλει να τους μοιάσει ......προσπαθεί να δείχνει με αυτοπεποίθηση και αυτό ίσως είναι μια αρχή όμως την πραγματική αυτοπεποίθηση και σιγουριά την έχουμε όταν βαδίζουμε σταθερά στα πόδια μας
    Το να σέβεσαι αγαπάς και να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου το καταλαβαίνω. Το να νιώθεις ανώτερος λόγω εμφάνισης-ομορφιάς δεν μπορώ να το δικαιολογήσω. Ναι συμφωνώ ότι δεν έχει ναρκισσισμό αλλά εκεί οδέυει με τόσο εγωισμό. Με λίγα λόγια από θύμα πάει να γίνει θύτης στο σκεπτικό με την χαιρεκακία. Nice body Big Ego. Δεν ξέρω τι θα καταφέρει με όλο αυτό. Οσο και να χοντραίνουν οι φίλες και να πετάνε κυτταρίτιδα δεν θα κερδίσει κάτι μόνο ικανοποίηση και χαρά για το "κακό" που τις βρίσκει. Στην τελική αυτό θα είναι μπούμερανγκ έχει συμβεί σε πολύ καλή φίλη.Η οποία πέρασε ακριβώς το ίδιο παχουλή να δέχεται bullying από "καλές" φίλες να αλλάζει να γίνετσι η ωρσία της παρέας με αποτέλεσμα να αρχίσει αυτή να κάνει ότι της έκαναν και να τους κάνει όλους πέρα λατρέυοντας τον εαυτό της. Σήμερα είναι μόνη με κατάθλιψη κοινωνικό αγχος κρίσεις πανικού και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι. Παίρνει αγωγή και πάει σε ειδικό κάθε τόσο και όποτε μιλάμε να μου λέει ότι θα μείνει μόνη και τι θα γίνει και ότι τα χρόνια περνάνε.Λόγω τον φαρμάκων πάχυνε και δεν έχει όρεξη σχεδόν για τίποτσ. Προσοχή λοιπόν με την λατρεία του εαυτού μας. Ολοι θα γεράσουμε θα γίνουμε παχουλοί άσχημοι κτλ στο τέλος θσ μείνει ή η αγάπη που παιρνουμε και δίνουμε ή η το μίσος και κακία.

Μαξιμε η απάντηση σου είναι ορθή και ολοκληρωμένη.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    ο ανωτερος ειναι υποχωρητικος και αν φρικαρει το αντιθετο.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Μαξιμε η απάντηση σου είναι ορθή και ολοκληρωμένη.
    Σε ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να έγινε κατανοητό το μήνυμα μου και από άλλους. Πάντα υπάρχει και μια άλλη οπτική γωνία στα πράγματα που μπορεί να μας βοηθήσει η και να μας κάνει να αναθεωρήσουμε. Ελπίζω να κατάφερα να προβληματίσω την θεματοθέτρια και να της βγει σε κσλό. Καλή συνέχεια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Maximos11 View Post
    Το να σέβεσαι αγαπάς και να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου το καταλαβαίνω. Το να νιώθεις ανώτερος λόγω εμφάνισης-ομορφιάς δεν μπορώ να το δικαιολογήσω. Ναι συμφωνώ ότι δεν έχει ναρκισσισμό αλλά εκεί οδέυει με τόσο εγωισμό. Με λίγα λόγια από θύμα πάει να γίνει θύτης στο σκεπτικό με την χαιρεκακία. Nice body Big Ego. Δεν ξέρω τι θα καταφέρει με όλο αυτό. Οσο και να χοντραίνουν οι φίλες και να πετάνε κυτταρίτιδα δεν θα κερδίσει κάτι μόνο ικανοποίηση και χαρά για το "κακό" που τις βρίσκει. Στην τελική αυτό θα είναι μπούμερανγκ έχει συμβεί σε πολύ καλή φίλη.Η οποία πέρασε ακριβώς το ίδιο παχουλή να δέχεται bullying από "καλές" φίλες να αλλάζει να γίνετσι η ωρσία της παρέας με αποτέλεσμα να αρχίσει αυτή να κάνει ότι της έκαναν και να τους κάνει όλους πέρα λατρέυοντας τον εαυτό της. Σήμερα είναι μόνη με κατάθλιψη κοινωνικό αγχος κρίσεις πανικού και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι. Παίρνει αγωγή και πάει σε ειδικό κάθε τόσο και όποτε μιλάμε να μου λέει ότι θα μείνει μόνη και τι θα γίνει και ότι τα χρόνια περνάνε.Λόγω τον φαρμάκων πάχυνε και δεν έχει όρεξη σχεδόν για τίποτσ. Προσοχή λοιπόν με την λατρεία του εαυτού μας. Ολοι θα γεράσουμε θα γίνουμε παχουλοί άσχημοι κτλ στο τέλος θσ μείνει ή η αγάπη που παιρνουμε και δίνουμε ή η το μίσος και κακία.
    Εμενα ολη η συμπεριφορά μου βγάζει κόμπλεξ... Και θα ειναι ενας πολυ σοβαρός λογος να την κάνουν πέρα.. Επίσης το εχω δει σε γνωστή μου, εβγαζε τρομερή κακια επειδή αλλαξε και έμεινε τελείως μόνη της και συνήλθε. Πλεον στάζει μέλι.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ναρκισσισμό είναι δύσκολο να έχει η συγκεκριμένη κοπέλα....απλά παλιότερα οι συνθήκες ήταν τέτοιες που άφησε η ίδια πολύ χώρο στους έξω...να την κρίνουν και να την κοροϊδεύουν και τη τραυμάτισε αυτο και της δημιούργησε ανασφάλεια...Τώρα θέλει να γίνει όπως αυτές που την έκριναν γτ κατάφερε μέσα σε όλο αυτό να δει πράγματι τον εαυτό της ως κατώτερο και εκείνες ως ανώτερες και ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει και θέλει να τους μοιάσει ......προσπαθεί να δείχνει με αυτοπεποίθηση και αυτό ίσως είναι μια αρχή όμως την πραγματική αυτοπεποίθηση και σιγουριά την έχουμε όταν βαδίζουμε σταθερά στα πόδια μας
    Με την καμία δεν θέλω να γίνω όπως αυτές που με έκριναν. Δεν έχουν τίποτα παραπάνω από εμένα. Ακόμα και πριν αλλάξω ήμουν η 2η ωραιότερη της παρέας , απλά τώρα θα έλεγα είμαι η 1η.
    Και για να μην φαίνομαι ρηχη, ας βάλουμε στην άκρη την εμφανιση. Η ζωή τους γενικά δεν έχει κάτι το ενδιαφέρον: δεν εργάζονται οι περισσότερες, δεν βλέπω να κάνουν κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, δεν βλέπω να έχουν κάποιο χόμπι, να φροντίζουν τον εαυτό τους.
    Δεν τις ζηλεύω, απλά ήθελα να τους την βγω από πάνω επειδή μου την έλεγαν. Αντιθέτως εκείνες έδειχναν σημάδια ζηλειας.
    Και ακόμα και τώρα δεν κάνω τα ίδια με αυτές, δηλαδή να τις φέρνω σε δυσκολη θέση. Κρατάω το επίπεδο μου και δείχνω απλά αδιαφορία.
    Last edited by Lemonpie5; 10-08-2019 at 22:07.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Maximos11 View Post

Θύτης θα γίνομουν αν τους έκανα τα ίδια. Θα μπορούσα ΑΝΕΤΑ να το κάνω τώρα και να τις πονέσω αλλά προτιμώ να αδιαφορησω.
    Η κακη τους εμφάνιση δεν είναι "κακό" που τις βρήκε, εκείνες παράτησαν τον εαυτό τους και κατάντησαν έτσι.
    Ναι θα γεράσουμε κάποια στιγμή, αλλά όσο προσέχουμε τόσο πιο όμορφα θα γερναμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εμενα ολη η συμπεριφορά μου βγάζει κόμπλεξ... Και θα ειναι ενας πολυ σοβαρός λογος να την κάνουν πέρα.. Επίσης το εχω δει σε γνωστή μου, εβγαζε τρομερή κακια επειδή αλλαξε και έμεινε τελείως μόνη της και συνήλθε. Πλεον στάζει μέλι.

Πέρα τις έκανα εγώ πρώτη.
    Επίσης το ότι εδώ εκφράζομαι με ωμή ειλικρίνεια δεν σημαίνει ότι δεν μου κόβει και ότι τα λέω αυτά παραεξω. Αρκετοί που πιανω των κουβέντα μου λένε ότι είμαι γλυκιά και συμπαθητικη

Η απόρριψη είναι αναπόφευκτη. Αν σε απασχολεί μόνο για την προσωπική σου ζωή τότε σίγουρα ποτέ δεν θα εμπιστευτείς κάποιον για να νιώσεις ευάλωτη. Υπάρχει κάτι μοναδικό αν αφεθείς γίνεις ευάλωτη και νιώσεις αγάπη. Ο μόνος τρόπος για να καταλάβεις γιατί δεν την αντέχεις καθόλου νομίζω είναι η κουβέντα με ειδικό. Δεν είναι σπάνιο το να μην θέλει κάποιος να φάει ήττα απόρριψη αλλά αν δεν ρισκάρεις δεν ζεις. Μπορεί τώρα να νιώθεις πως έχεις τον απόλυτο έλεγχο αλλά παίζεις εκ του ασφαλούς. Άμα ερωτευτείς κεραυνόβολα θα τα ξεχάσεις όλα αυτά. Ίσως να μην ακούσεις κανέναν μας σε αυτή τη φάση διότι νιώθεις κυρίαρχη. Για κανέναν όμως τουλάχιστον από όσο κόσμο εχω γνωρίσει εγώ δεν έχει τύχει να μην έχει υπάρξει αγκάθι απόρριψης. Όλοι μα όλοι έχουν να θυμούνται έναν άνθρωπο που απλά δεν τους φάνηκε αρκετό το άλλο πρόσωπο. Το να σε περιποιείσαι και να νιώθεις ποθητή είναι όμορφο. Μη πέσεις σε κάποιο τύπο που δε σηκώνει αστειάκια όμως πρόσεχε και σε αγριέψει. Σε κανέναν δεν αρέσει να νιώθει συστηματικά "ένεση αυτοπεποίθησης χωρίς αντίκρισμα " πλην δεσμευμενων.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Ρε παιδιά δεν είμαι κανένα τέρας που πάει και κάνει μπουλινγκ στις πρώην φίλες της, μην τρελαθουμε.
    Δεν αφήνω τίποτα από το παρελθόν να φαίνεται , σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα συνεχίζω τη ζωη μου και αδιαφορώ
    Και την σχέση που έκανα δεν άρχισα να τη διαλαλω. Μου έφτανε που ήξερα η ίδια πως είμαι κι εγώ επιθυμητή και μπορεί κάποιος να ενδιαφέρεται για μένα (ο συγκεκριμένος το έδειχνε αρκετά) και να θέλει σχέση μαζί μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Η απόρριψη είναι αναπόφευκτη. Αν σε απασχολεί μόνο για την προσωπική σου ζωή τότε σίγουρα ποτέ δεν θα εμπιστευτείς κάποιον για να νιώσεις ευάλωτη. Υπάρχει κάτι μοναδικό αν αφεθείς γίνεις ευάλωτη και νιώσεις αγάπη. Ο μόνος τρόπος για να καταλάβεις γιατί δεν την αντέχεις καθόλου νομίζω είναι η κουβέντα με ειδικό. Δεν είναι σπάνιο το να μην θέλει κάποιος να φάει ήττα απόρριψη αλλά αν δεν ρισκάρεις δεν ζεις. Μπορεί τώρα να νιώθεις πως έχεις τον απόλυτο έλεγχο αλλά παίζεις εκ του ασφαλούς. Άμα ερωτευτείς κεραυνόβολα θα τα ξεχάσεις όλα αυτά. Ίσως να μην ακούσεις κανέναν μας σε αυτή τη φάση διότι νιώθεις κυρίαρχη. Για κανέναν όμως τουλάχιστον από όσο κόσμο εχω γνωρίσει εγώ δεν έχει τύχει να μην έχει υπάρξει αγκάθι απόρριψης. Όλοι μα όλοι έχουν να θυμούνται έναν άνθρωπο που απλά δεν τους φάνηκε αρκετό το άλλο πρόσωπο. Το να σε περιποιείσαι και να νιώθεις ποθητή είναι όμορφο. Μη πέσεις σε κάποιο τύπο που δε σηκώνει αστειάκια όμως πρόσεχε και σε αγριέψει. Σε κανέναν δεν αρέσει να νιώθει συστηματικά "ένεση αυτοπεποίθησης χωρίς αντίκρισμα " πλην δεσμευμενων.
    Άλλο αν ερωτευτώ. Εκεί παραδέχομαι πως μπορεί να παραβώ κάποιον από τους κανόνες μου για να αποκτήσω αυτόν που θέλω.
    Αλλά δεν μου έχει συμβεί να ερωτευτώ πραγματικά οπότε δεν ξέρω. Και κάτι τέτοιο μου φαίνεται απίθανο και μακρινο

Junior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Θύτης θα γίνομουν αν τους έκανα τα ίδια. Θα μπορούσα ΑΝΕΤΑ να το κάνω τώρα και να τις πονέσω αλλά προτιμώ να αδιαφορησω.
    Η κακη τους εμφάνιση δεν είναι "κακό" που τις βρήκε, εκείνες παράτησαν τον εαυτό τους και κατάντησαν έτσι.
    Ναι θα γεράσουμε κάποια στιγμή, αλλά όσο προσέχουμε τόσο πιο όμορφα θα γερναμε
    Αφού τα έχεις καλά με τον εαυτό σου τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Σου βγάζω το καπέλο που δεν κάνεις τα ίδια που σου έκαναν πραγματικά. Το κατάντησαν δεν κατάλαβα όμως.Οποιος παχύνει,γίνει άσχημος κσι δεν έχει κάποια ασχολία δεν αξίζει σαν άνθρωπος?Σου φαίνεται κατάντια αυτό? Δεν ξέρω ίσως έχω λάθος κριτήρια για τους ανθρώπους. Παρόλα αυτά σου εύχομαι να γεράσεις και να είσαι όμορφη, εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Μου θυμίζεις στον χαρακτήρα την ψηλή από το είσαι το ταίρι μου! Δεν σε ξέρω βέβαια,αλλά από αυτά που γράφεις έβγαλα αυτό το ηλίθιο και άσχετο συμπέρασμα! Και επειδή πάει να γίνει κατεβατό πάλι η απάντηση, καλή συνέχεια!

Senior Member
    Δεν λέω ότι όποιος παχύνει δεν αξίζει σαν άνθρωπος
    Για τις συγκεκριμένες μιλάω επειδή ξέρω ότι παχυναν λόγω του τρόπου ζωής τους (κακή διατροφή, τεμπελιά, τουλάχιστον όσο κάναμε παρέα αυτά έβλεπα) και παίζει ρόλο και το ότι έχουν μακροχρόνιες σχέσεις και έχουν "δέσει τον γάιδαρο" (που κανονικά αν δεν έχεις δεδομένο τον άλλο φροντίζεις τον εαυτό σου, όσα χρόνια κι αν είστε μαζί)
    Το να είναι κάποιος 24 ετών και να κάθεται όλη μέρα σπίτι χωρίς να κάνει τίποτα δεν είναι ωραίο

Μιας και ανέφερες τη συγκεκριμένη σειρά, ναι μεν η Βίκυ είχε κάποια κόμπλεξ (υπερβολικά εμμονικη με την εμφάνιση, δεν άντεχε την απόρριψη, ήθελε να αρέσει σε όλους - ίσως αυτά εννοείς πως βλέπεις σε εμένα) αλλά αντίστοιχα και η Στέλλα (όπως και η Τούλα) ήταν μες στη ζήλεια και στην κακία για τη Βίκυ κ την έθαβαν, επειδή εκείνες ένιωθαν μειονεκτικα που κατέληξαν με τόσα κιλα από δικό τους λάθος (όλο να τρώνε τις έδειχνε)

Τέλος πάντων εξήγησα γιατί είπα ότι είπα
    Σε ευχαριστώ πολύ, καλό σου βράδυ

Senior Member
    Μόλις γνωρίσεις κάποιον που τον θέλεις και ξεκινήσετε σχέση, αν έχει φίλους, παρέες και περνάνε καλά, τι θα κάνεις? Πάλι άσχημα θα νοιώσεις γιατί θα μπεις πάλι σε σύγκριση.
    Μόλις αντιληφθεί ότι δεν έχεις παρέες και ειδικά όταν ακούσει αυτές τις απόψεις που λες εδω, θα φύγει. Λογικά θα προλάβεις να τον διώξεις εσύ, από δικη σου επιλογή πάντα.
    Δεν ακούς τι σου λένε οι περισσότεροι εδώ, όλοι είχαμε είτε κάποια σχέση, είτε γνωστό, είτε φίλο παρόμοιο με εσένα, μιλάμε για τελείως διαστρεβλωμένη αντίληψη στις ανθρώπινες σχέσεις και συμπεριφορά τελείως απωθητική στους γύρω την οποία αντιλαμβανεσαι λανθασμένα ως ζήλια.

Επίσης δεν γίνεται να έχεις αυτοπεποίθηση και να φοβάσαι την κριτική και την απόρριψη, δεν στέκουν αυτά μεταξύ τους. Είναι σαν να λες ειμαι ο καλύτερος μηχανικός, το πιστεύω, αλλά φοβάμαι να δουλέψω πάνω σε αυτό στην πράξη μήπως τα κάνω μαντάρα και καταρρεύσει η ιδέα που έχω για τις μηχανολογίκες μου γνώσεις.

Senior Member
    Τις απόψεις που λέω εδώ εννοείται πως δεν θα του τις πω. Θα αναφέρω απλά ότι έγιναν διάφορα και ξεκοψα.
    Το ότι οι τυπισσες με ζήλευαν μου το έχουν πει και άλλοι. Δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου
    Και εννοείται δεν το συζητάω με όποιον συναντήσω στη ζωή μου.
    Η απόρριψη είναι κάτι που δυστυχώς συμβαίνει ακόμα και στον πιο όμορφο/ικανό/έξυπνο άνθρωπο. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να αποτρέψουμε και αυτό με φοβιζει

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast