Results 16 to 30 of 51
-
28-08-2019, 15:19 #16
Εμ δεν είναι θέμα "σεξουαλικών" και "μη σεξουαλικών". Είναι ολόκληρες γενιές στις οποίες προπαγανδίζεται το "κάνε ό,τι γουστάρεις, ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα", "το καλό σεξ είναι το παν" κλπ. Είχανε και οι παλιότερες γενιές μήπως τέτοια θέματα? Ούτε καν! Τον απατάει με τη δικαιολογία ότι "το σεξ μαζί του δεν είναι καλό και δε μου καλύπτει τις σωματικές μου ανάγκες". Και απο πάνω θεωρεί τραγικό όχι αυτό που κάνει αυτή αλλά το ότι αυτός δεν έχει πάει με άλλη![/QUOTE]
Αν δε θεωρούσα τραγικό αυτό που κάνω δε θα μπαινα σε σάιτ ψυχολογικής υποστήριξης ... δηλαδή είναι προτιμότερο να είμαι με τα ψυχοφάρμακα και να παλεύω με κρίσεις πανικού ;; Γιατί ;;;;; γιατί είναι κοινωνικά ΟΡΘΟΝ κι αποδεκτό να είμαστε εγκλωβισμένοι σε έναν θλιβερό γάμο , να το βουλώνουμε και να κάνουμε υπομονή μέχρι να πεθάνουμε βουτηγμένες στη δυστυχία .... ;;;; Και ναι το θεωρω απόλυτα ΤΡΑΓΙΚΟ ένας άντρας να χει κάνει σεξ μόνο με μια γυναίκα στη ζωή του , όπως και το αντίστροφο !
- 28-08-2019, 15:29 #17
Δεν είπα σε καμία περίπτωση να υποφέρεις μια ζωή, χώρισέ τον και κάνε ό,τι θες. Αλλά εσύ τον απατάς ενώ δεν το ξέρει και εσύ η ίδια λες ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Οπότε πώς είσαι βυθισμένη στη δυστυχία? Επειδή δεν ικανοποιείς τις ορμές σου μόνο? Δηλαδή οι γονείς μας, οι παππούδες μας χωρίζανε στα 40 ή στα 50 τους επειδή είχαν καιρό να κάνουνε σεξ?
28-08-2019, 15:42 #18
Νομίζω το βασικότερο θέμα προς επίλυση είναι η σχέση με τον άντρα σου, η οποία μάλλον εκτός από έλλειψη σεξ, ίσως έχει θέματα στην επικοινωνία και την κατανόηση.. Μήπως αποτελεί η απιστία μια έκφραση της δυσαρέσκειας σου προς εκείνον που είναι αδιάφορος και δεν σε καταλαβαίνει όταν τον έχεις ανάγκη; Μήπως πιστεύεις ότι αν αλλαζαν κάποια πράγματα, θα μπορούσε να βελτιωθεί η σχέση σας;
28-08-2019, 16:26 #19
εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι μόνο με έναν άντρα είχες πάει μόνο;τον άντρα σου και τώρα με τον εραστή;
28-08-2019, 16:36 #20
ο λογος που δεν εχει μελλον η σχεση με τον εραστη, δεν ειναι η διαφορα ηλικιας, αλλα το γεγονος, οτι ειναι μισή μεσα στην σχεση αυτην, διοτι δεν ειναι ελευθερη η γυναικα, τσαλαβουταει εδω κιε κει, απ τον φοβο της αλλαγης η της μοναξιας, κι οτι ο τυπος ειναι ακαταλληλος, μιας και την εκμεταλευεται οικονομικα.
υπαρχουν χιλιαδες ευτυχισμενα ζευγαρια πουε χουν διαφορα ηλικιας. δεν τα κανει ευτυχισμενα η διαφορα ηλικιας, αλλα το ταιριασμα και το δοσιμο. τι να δωσεις και τι να παρεις, οταν εισαι παντρεμενος;
αν εχεις βρει τετοιο μυστικο για ζευγαρια που εχουν απομακρυνεθι και νοιωθουν πλεον η σαν ξενοι η σαν αδερφακια, να το γραψεις βιβλιο. θα κανεις την τυχη σου...
ποιον γαμο θα χαλασει βρε μπιλιβ; τον χαλασμενο;;
τι ειναι ο γαμος; ενα; τιτλος;
δεν χρειαζεται εγγυτητα, επικοινωνια, νιαξιμο; σωματικη επαφη;
τι απο αυτα εχουν και φοβασαι "μη χαλασει ο γαμος"; τα ζορια της μονητ ης τα περνουσε (και προφανως κι εκεινος τα δικα του) εφτασε στον ψυχιατρο κι ο αλλος πετουσε αετο.
εναν τυχαρπαστο ζιγκολο συναντησε και βρεθηκε στα ουρανια ( το ζιγκολο προκυπτει απο το οτι σου τραβουσε λεφτα, οχι απο κατι αλλο). δλδ, που και να εβρισκε καποιον να την αγαπα. θα ειχε φυγει προχθες απο τον "ωραιο γαμο"...
28-08-2019, 18:04 #21
Νομίζω ότι αυτό που πραγματικά θέλω είναι να είμαι ελεύθερη και να ασχοληθώ με τον εαυτό μου... να του αφιερώσω το χρόνο που ποτε δεν του χαλάλισα καθώς πάντα προηγούνταν οι άλλοι ....όσον αφορά τον εραστή βέβαια και τα σκέφτομαι όλα αυτά ... ότι με εκμεταλλεύεται κλπ κι έχω προσπαθήσει να τον χωρίσω αρκετές φορές ... ξανακυλαω όμως ... δε μ αφήνει κι αυτός ... δεν ξέρω ίσως την έχω πατήσει τελικά μαζί του , ή το σεξ είναι τόσο θεσπέσιο που τα δέχομαι όλα αδιαμαρτύρητα ...
28-08-2019, 18:08 #22
28-08-2019, 18:11 #23
Νομίζω έχεις απόλυτο δίκιο ... το καμπανάκι το είχα χτυπήσει αρκετά χρόνια πριν , καθώς ένιωθα πως με αγνοούσε και του το είχα εκφράσει αυτό ... δεν το είχε πάρει όμως σοβαρά ... και σιγά σιγά , μήνα μήνα , χρόνο χρόνο η κατάσταση ξέφυγε ... δεν ξέρω πραγματικά αν υπάρχει θεραπεία ...
28-08-2019, 18:30 #24
εγώ πάντως σε καταλάβαινω από απόλυτα τι εννοείς θέλεις τρυφερότητα και όλα αυτά...είμαι πολύ μικρότερη από σένα αλλά μετά από 8.5 χρόνια σχέσης από εφηβεία ήταν ο πρώτος μου σεξουαλικά κατάλαβα και γω πως δεν είναι όλα όπως την αρχη δεν μου έδινε τρυφερότητα και όλα αυτά ώσπου ήρθε και μένα κάποιος στη ζωή μου που ένιωσε πραγματα για μένα και γω για εκείνον αλλά ειναι αδιέξοδο διότι έχω παντρευτεί πλέον με το εφηβικό μου έρωτα έχουμε και ένα μωρό δύσκολη κατάσταση...εσένα είναι άλλη ιστορία εγώ θα σου έλεγα να το ζήσεις αλλά βλέπω πως ο τύπος είναι λίγο εκμεταλλευτείς ... όποτε αν νιώθεις έτοιμη να αντιμετωπίσεις όλες τις δυσκολίες άνοιξε τα φτερά σου και κάνε αυτό που θέλεις ζήσε τη ζωή να χαρείς τον εαυτό σου όλα αυτά που στερηθηκες...να κάνεις αυτό που πραγματικά θες εσύ και όχι οι άλλοι
28-08-2019, 18:38 #25
Σ ευχαριστώ για την υποστήριξη ... είναι πολύ δύσκολο αυτό που ζω ... τελικά ναι αυτό οφείλουμε στη ζωή μας ... να είμαστε καλά με τον εαυτό μας ... έτσι είναι καλύτερα και τα παιδιά μας κι όσοι αγαπάμε πραγματικά ... το συνειδητοποιούμε όμως τόσο αργά ... ???? Εσύ που είσαι νέα σκέψου το καλά ... η ζωή είναι μια και πολύ μικρή ... τα χρόνια κυλάνε σαν νερό και δε γυρίζουν πίσω ...και ξυπνάς ένα πρωί και νιώθεις πως δεν έκανες ένα σωρό πράγματα και είναι πια αργά ...
28-08-2019, 18:50 #26
ακριβώς όλα αυτά σκέφτηκα και είπα τέρμα θα το κάνω αυτό ήταν τρέλα αλλά το έκανα είμαι μόλις 26 και δεν το λέω υποτιμιτικα αλλά είπα δεν θέλω να πάω 40 χρόνων και να μην κάνω τπτ στη ζωή μου και τολμισα και το έκανα ...με έκανε και ένιωσα υπέροχα αυτός ο αντρας και αρκετά μεγαλύτερος βέβαια...γι αυτό σε στηρίζω γιατί καταλαβαίνω πως νιώθεις...
28-08-2019, 18:56 #27
Ο Ερωτας και η υγιης σεξουαλικη ζωη ειναι φυσιολογικες ανθρωπινες αναγκες. Το γεγονος πως ο συζυγος σου κανει τα στραβα ματια δειχνει οτι προτιμα να μην αντιμετωπισει την αληθεια. Δεν σε βλεπει που χαμογελας; που εισαι ανανεωμενη ;; Ακομα υπαρχουν γυναικες που τις ποτισαν με την ιδεολογια πως μονο το αρσενικο μπορει να ξεδιψα με παραλληλες ερωτικες σχεσεις ( δυστυχως) . Μακαρι να βρεις το θαρρος να του εξομολογηθεις πως ο τροπος που εκδηλωνει το ενδιαφέρον του για εσας πλεον δε σου ειναι αρκετος. Πας για αλλα. Του αξιζει να σκεφτει αν μπορει να συμβιβαστει μονον με την συνυπαρξη σας χωρις τιποτε περισσότερο. Οσο για τον τυπα με τα φραγκα κοψτον. Εισαι νεοτατη. Σου αξιζει καποιος που να γουσταρει χωρις δολο.
"Make sure your worst enemy isn't you"
28-08-2019, 19:09 #28
ε, κοροιδο ειναι να σ αφησει αν του λυνεις τα οικονομικα του προβληματα; που θα βρει λεφτα;
θα παει να δουλεψει; που χρονος για δουλεια;
μηπως εχει καποιον εθισμο;
τι να "πατησεις" βρε καλη μου. αν το θεμα ειναι μονο σεξουαλικο, λογικο ειναι μετα απο την στερηση που περνας στον γαμο σου να εχεις βρει την χαρα σου, αλλα τοτε, ανοιξε λιγο τα ματια σου, κανε καμια νεα γνωριμια.
εχει πολλους ανδρες που ξερουν απο καλο σεξ, που δεν θελουν τα λεφτα σου, κι ο τυπος φοβαται μην το συνειδητοποιησεις..
απλα, το προβλημα ειναι, οτι ολα αυτα μπορεις να τα κανεις αφου αποφασισεις πρωτα τι θα κανεις με τον γαμο σου. ουτε μιση να εισαι και μεσα σου και στην νεα σχεση και στον γαμο, ουτε να τρως τα σωθικα σου και τα χρονια σου..
δειξε λιγο θαρρος και δωσε μια λυση με ψηλα το κεφαλι κι ασε τις μαιμουδιες...
28-08-2019, 19:09 #29
Συμφωνώ με όλα όσα ειπες και σ ευχαριστώ ...Με έβαλε σε σοβαρότατες σκέψεις όμως η τελευταία σου κουβέντα ... είναι νομιζω θέμα αυτοπεποίθησης , που ποτέ δε διέθετα αν και είχα κάθε λόγο να διαθέτω ... φοβάμαι νομίζω να τον στείλω ... φοβάμαι την αντίδρασή του... το έχω προσπαθήσει άλλωστε ανεπιτυχώς κάποιες φορές ... πάντα με τουμπάρει... είμαι αδύναμη κι αναποφάσιστη ...
28-08-2019, 19:14 #30