ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 126
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Έχει κουτιά που μπορεί κάποιος να τα βρει και να τα ανοίξει μέσω της αναζήτησης και της πίστης.

Μπαρουφες μπορεί κάποιος να πει ότι λες και εσύ, αλλά αν δε μπορείς να αντιμετωπίσεις τον άλλο μέσω διαλόγου, κακό θα ήταν να μη συμμετέχεις, αν είναι να αναγκάζεσαι να βρίζεις.
    Προσπάθησε και θα καταλάβεις αυτό που σου είπα, αλλά ίσως θέλει λίγο χρόνο. Φυσικά και υπάρχουν νόμοι και τα δύο που είπα. Ψαξτο. Ξαναλέω μη μπερδεύεσαι με την νομική του κράτους.
    Think out of the box.
    δεν χρειαζεται προσπαθεια για να καταλαβω αυτα που λες.
    και δεν τα λες μονο εσυ, τα λενε πολλοι.
    τα καταλαβαινω μια χαρα.
    ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ.
    οι μπαρουφες ειναι αυταποδεικτες. αυτα που σου ελεγα περι αθωοτητας ειναι γνωστα. απλα εσυ δεν τα ξερεις. επομενως οταν παραπληροφορεις, λες μπαρουφες.

i am thinking waaaay out of the box, and i see you in the box, sleeping....
    Last edited by Remedy; 02-09-2019 at 17:02.

Senior Member
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    επειδή προβληματίστηκα με αυτό που γράφεις θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Κατ αρχάς είναι ξεκάθαρο ότι εννοείς, ότι η εκκλησία και γενικώς οι πιστοί δεν είναι άνθρωποι της ύλης αλλά του πνεύματος. Τότε πως εξηγείται ότι η επίσημη εκκλησία αλλά και στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι πιστοί, υποστηρίζουν κόμματα με ξεκάθαρη καπιταλιστική και νεοφιλελεύθερη και άκρως υλιστική ιδεολογία και πολιτικές. Δεν είναι αντιφατικό?
    Αχ φίλε μου πόσες φορές το έχω πει αυτό. Ο ελέφαντας στο δωμάτιο.

Κοίτα τι γίνεται όμως. Μιλάς για ΝΔ (αν εννοείς κάτι άλλο , το συζητάμε)
    Η ΝΔ όπως και μερικά άλλα (λίγο γραφικά κόμματα τα άλλα) το παίζουν μεν θρησκεία κτλ αλλά έχουν την τάση να μαζεύουν (στελέχη ή ψηφοφόρους) ανθρώπους βολεμενους. Φυσικά είναι αντίφαση να λες θρησκεία και να φωνάζεις είμαι πιστός πολύ και ταυτόχρονα να έχεις πολλά λεφτά, ή μία βολεμενη θέση στο δημόσιο όπου κάθεσαι και δε δουλεύεις, η απλά καπιταλιστικα δουλεύουν άλλοι για σένα πχ έχεις σπίτια και παίρνει ενοίκια κτλ

αλλά θα σε παρακαλέσω να μη μπερδεύεις την επίσημη εκκλησία που δεν υποστηρίζει κανένα κόμμα με μερικούς υπαλλήλους της ή κάποιους που εκκλησιάζονται. Μεγάλη συζήτηση πάντως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν χρειαζεται προσπαθεια για να καταλαβω αυτα που λες.
    και δεν τα λες μονο εσυ, τα λενε πολυ.
    τα καταλαβαινω μια χαρα.
    ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ.
    οι μπαρουφες ειναι αυταποδεικτες. αυτα που σου ελεγα περι αθωοτητας ειναι γνωστα. απλα εσυ δεν τα ξερεις. επομενως οταν παραπληροφορεις, λες μπαρουφες.

i am thinking waaaay out of the box, and i see you in the box, sleeping....
    Α οκ. Όπως πάντα εσύ λες ότι κατέχεις την απόλυτη αλήθεια και εμείς είμαστε μέσα στο κουτί και οι καημένοι δεν έχουμε μυαλό και είμαστε και πολλοί όπως λες.

Οκ. Ο,τι πεις. Ναι. Μπράβο.

Senior Member
    τζορτζιου, που ησουν στο μεγαλο σκανδαλο του βατοπεδιου οπου η εκκλησια η επισημΟΤΑΤΗ εκανε μεγαλη ρεμουλα με την τοτε κυβερνηση για να φανε ολοι απειρα εκατομμυρια; ησουν καπου αλλου;

Senior Member
    μονο κομματα υποστηριζουν, εχοντας πολυπλοκες διαπλοκες με την κοσμικη εξουσια;
    δεν ειναι γνωστο τοις πασι οτι η εκκλησια εχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ περιουσια, αποκτημενη απο τους πιστους που δεν αποδιδει στους εχοντες αναγκη παρα μονο ψηγματα βοηθειας, ενω καρπωνεται η ιδια και αυγατιζει την εκκλησιαστικη περιουσια για ποιον αραγε;;;; για την ημερα της κρισης;;;
    ουαι υμιν, γραμματεις και φαρισαιοι υποκριται...
    Η απάντηση για όποιον ενδιαφέρεται.

https://www.impantokratoros.gr/BC976C30.el.aspx

Senior Member
    Α οκ. Όπως πάντα εσύ λες ότι κατέχεις την απόλυτη αλήθεια και εμείς είμαστε μέσα στο κουτί και οι καημένοι δεν έχουμε μυαλό και είμαστε και πολλοί όπως λες.

Οκ. Ο,τι πεις. Ναι. Μπράβο.
    παντα διαστρεβλωσεις επειδη δεν ε χεις επιχειρηματα.
    πες μου ΠΟΥ ειπα οτι κατεχω την απολυτη αληθεια.
    εγω δηλωνω αγνωστικιστρια.
    ΕΣΕΙΣ τα χριστιανοπουλα διατρανωνετε οτι κατεχετε την απολυτη αληθεια με λεπτομερειες μεχρι κεραιας και με αποδειξεις απο πουθενα και για τιποτε.
    νομιζεις παντα οτι μιλας σε χαζους βρε τζοτζου, αυτο ειναι το βασικο σου θεμα. αλλα τα βλεπουν κι αλλοι αυτα που λες...

Senior Member
    τζορτζιου, που ησουν στο μεγαλο σκανδαλο του βατοπεδιου οπου η εκκλησια η επισημΟΤΑΤΗ εκανε μεγαλη ρεμουλα με την τοτε κυβερνηση για να φανε ολοι απειρα εκατομμυρια; ησουν καπου αλλου;
    Δεν υπάρχει σκάνδαλο. Η απόδειξη

https://www.google.com/amp/s/www.pro...astiriou-/AMP/

Κατέρρευσε και αυτό. Κρίμα να μιλάμε χωρίς να ξέρουμε. Κρίμα.

Senior Member
    Δεν υπάρχει σκάνδαλο. Η απόδειξη

https://www.google.com/amp/s/www.pro...astiriou-/AMP/

Κατέρρευσε και αυτό. Κρίμα να μιλάμε χωρίς να ξέρουμε. Κρίμα.
    χαχαχαχαχ!!
    το αλλο με τον τοτο το ξερεις;

Senior Member
    παντα διαστρεβλωσεις επειδη δεν ε χεις επιχειρηματα.
    πες μου ΠΟΥ ειπα οτι κατεχω την απολυτη αληθεια.
    εγω δηλωνω αγνωστικιστρια.
    ΕΣΕΙΣ τα χριστιανοπουλα διατρανωνετε οτι κατεχετε την απολυτη αληθεια με λεπτομερειες μεχρι κεραιας και με αποδειξεις απο πουθενα και για τιποτε.
    νομιζεις παντα οτι μιλας σε χαζους βρε τζοτζου, αυτο ειναι το βασικο σου θεμα. αλλα τα βλεπουν κι αλλοι αυτα που λες...
    Και όπως πάντα εμείς έχουμε βασικά θέματα ενώ εσύ είσαι η άριστη. Απλά επειδή δε συμφωνούμε με εσένα που έχεις μυστική γνώση της αλήθειας.

Οκ ναι ο,τι πεις. Μπράβο. Καλά πας συνέχισε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    επειδή προβληματίστηκα με αυτό που γράφεις θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Κατ αρχάς είναι ξεκάθαρο ότι εννοείς, ότι η εκκλησία και γενικώς οι πιστοί δεν είναι άνθρωποι της ύλης αλλά του πνεύματος. Τότε πως εξηγείται ότι η επίσημη εκκλησία αλλά και στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι πιστοί, υποστηρίζουν κόμματα με ξεκάθαρη καπιταλιστική και νεοφιλελεύθερη και άκρως υλιστική ιδεολογία και πολιτικές. Δεν είναι αντιφατικό?
    μα δεν μιλαω για θρησκείες... δεν με ενδιαφερουν οι θρησκείες... οι θρησκείες είναι ένα κατασκεύασμα καποιων για τους προφανης λογους!!!

ασχετα με το αν εισαι ενθεος ή αθεος, θρησκος η αθρησκος… δεν σου τυχε κατι καποτε που να ειπες… αυτό δεν μπορω να το εξηγησω!!! εδώ κατι συνεβη… εδώ υπηρχε παρεμβαση!!! αν δεν σου τυχε ποτε εισαι απο τους ατυχους… αλλα αν σου τυχε και το απέρριψες ξαναψαξτο λιγακι…

μου τυχαν πολλα τετοια περιστατικα… κρατουσα αρνητικη σταση για πολλα χρονια… χωμα στο χωμα ελεγα… μονο υλη ελεγα!!! μεχρι που ξυπνησα μονομιάς... και οντως ηρθε αναποδα ολος ο κοσμος μου!

Senior Member
    Ρε παιδιά, το θέμα δεν είναι αν έκλεψε ή ήταν αθώα η Εκκλησία στο Βατοπέδι ή αν οι πιστοί είναι κατά βάθος υλιστές. Το θέμα είναι ότι ο καθένας πιστεύει αυτό που θεωρεί σωστότερο και του δίνει νόημα στην ύπαρξή του. Εγώ είμαι πιστός, αλλά δε με ενδιαφέρει να την πω σε άλλους. Το μόνο που με νοιάζει είναι να μη με θεωρούν ηλίθιο επειδή δηλώνω πιστός.

Senior Member
    Quote Originally Posted by black angel View Post
    μα δεν μιλαω για θρησκείες... δεν με ενδιαφερουν οι θρησκείες... οι θρησκείες είναι ένα κατασκεύασμα καποιων για τους προφανης λογους!!!

ασχετα με το αν εισαι ενθεος ή αθεος, θρησκος η αθρησκος… δεν σου τυχε κατι καποτε που να ειπες… αυτό δεν μπορω να το εξηγησω!!! εδώ κατι συνεβη… εδώ υπηρχε παρεμβαση!!! αν δεν σου τυχε ποτε εισαι απο τους ατυχους… αλλα αν σου τυχε και το απέρριψες ξαναψαξτο λιγακι…

μου τυχαν πολλα τετοια περιστατικα… κρατουσα αρνητικη σταση για πολλα χρονια… χωμα στο χωμα ελεγα… μονο υλη ελεγα!!! μεχρι που ξυπνησα μονομιάς... και οντως ηρθε αναποδα ολος ο κοσμος μου!
    Σωστά τα λες :)

Αυτό λέγεται βίωμα. Είναι ένα βήμα μετά το "δε πιστεύω τίποτα αν δε δω αποδείξεις στο χαρτί , όλοι οι άλλοι πιστεύετε σε παραμύθια και οπτασίες που η επιστήμη έχει αποδείξει ότι είναι ψέμα. "

εύχομαι να βρεις το δρόμο σου και να ανακαλύψεις την αλήθεια , αφού το παλεύεις είμαι σίγουρος ότι θα φτάσεις κάποια στιγμή σε κάτι που θα σε ικανοποιήσει. Μόνο εσύ φυσικά θα το κρίνεις αυτό κανένας από εμάς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by black angel View Post

ασχετα με το αν εισαι ενθεος ή αθεος, θρησκος η αθρησκος… δεν σου τυχε κατι καποτε που να ειπες… αυτό δεν μπορω να το εξηγησω!!! εδώ κατι συνεβη… εδώ υπηρχε παρεμβαση!!!
    αν δεν σου τυχε ποτε εισαι απο τους ατυχους… αλλα αν σου τυχε και το απέρριψες ξαναψαξτο λιγακι…

μπλακ ειντζελ, φυσικα και υπαρχουν πραγματα που συμβαινουν και ειναι ανεξηγητα, (μαλλον) επειδη οι τωρινες μας γνωσεις δεν επαρκουν για να τα εξηγησουν!!
    το προβλημα ειναι οτι οι εκπροσωποι των θρησκειων (ΟΛΩΝ των θρησκειων να θυμισω) επιμενουν οτι ξερουν τις απαντησεις με λεπτομερειες και δεν εχουν την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ λογικη εξηγηση η αποδειξεις.
    εκει ειναι το προβλημα και οχι στο αν υπαρχουν ανεξηγητα φαινομενα.

επισης να σου θυμισω οτι εκτος απο ανεξηγητα (ακομα) φαινομενα, υπαρχουν και οι παραισθησεις και τα παραληρηματα.
    δλδ ΔΕΝ ειναι ολα οσα νομιζουμε οτι συμβαινουν υπαρκτα παντα, αλλα μερικα συμβαινουν μονοσ το μυαλο μας, ειδικα αν δεν ειμαστε πολυ υγιεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Ρε παιδιά, το θέμα δεν είναι αν έκλεψε ή ήταν αθώα η Εκκλησία στο Βατοπέδι ή αν οι πιστοί είναι κατά βάθος υλιστές. Το θέμα είναι ότι ο καθένας πιστεύει αυτό που θεωρεί σωστότερο και του δίνει νόημα στην ύπαρξή του. Εγώ είμαι πιστός, αλλά δε με ενδιαφέρει να την πω σε άλλους. Το μόνο που με νοιάζει είναι να μη με θεωρούν ηλίθιο επειδή δηλώνω πιστός.
    Δυστυχώς αυτό κάνουν και θα συνεχίσουν να κάνουν πολλοί, καθώς θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο (από κόμπλεξ κατωτερότητας ίσως) επειδή δε πιστεύουν. Μη περιμένεις να σε σεβαστούν, άλλωστε είναι γραμμένο χρόνια ότι θα σε πολεμήσουν φίλε μου , ενώ δεν ενοχλείς κανέναν, θα το κάνουν ... Γιατί ? Ξέρεις γιατί .

Συμφωνώ δεν έχει σημασία αν έχει σκάνδαλα από ανθρώπους , θα έχει γιατί είναι άνθρωποι, αλλά είναι αστείο ένα γεγονός που έχει τελειώσει και βγήκαν αθώοι, εμείς οι δικαστές να λέμε ακόμα εεεε ένοχοι. Ε να έχουμε όρια. Καταταλλα αποδείξεις. :/

Senior Member
    Σωστά τα λες :)

Αυτό λέγεται βίωμα. Είναι ένα βήμα μετά το "δε πιστεύω τίποτα αν δε δω αποδείξεις στο χαρτί , όλοι οι άλλοι πιστεύετε σε παραμύθια και οπτασίες που η επιστήμη έχει αποδείξει ότι είναι ψέμα. "

εύχομαι να βρεις το δρόμο σου και να ανακαλύψεις την αλήθεια , αφού το παλεύεις είμαι σίγουρος ότι θα φτάσεις κάποια στιγμή σε κάτι που θα σε ικανοποιήσει. Μόνο εσύ φυσικά θα το κρίνεις αυτό κανένας από εμάς.
    η επιστημη των ανθρωπων είναι ακομα σε νηπιακη κατασταση… τωρα με την κβαντομηχανική εχουμε αρχισει και κανουμε καποια βηματα… καποιοι το ψιθυριζουν ηδη ακομα και στην ελλαδα… (βλεπε δανεζης μανος), το λενε ότι ο κοσμος που ζουμε είναι ψεύτικος... αλλα αν είναι ψεύτικος αυτος τοτε.. υπαρχει καπου ενας άλλος ολόκληρος κοσμος, ενας κοσμος μη αντιληπτος απο τις αισθήσεις μας!

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast