ΕΝΤΡΟΜΗ ΕΜΜΟΝΉ ΓΙΑ HIV - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 30 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 441
    Nefeli28
    Guest
    Κι εγώ τα ίδια erika και πρέπει να πάω στη δουλειά. Και με ρωτάνε όλοι τι έχω και δεν το αντέχω αυτό το πράγμα. Είμαι ποκυ εκτεθειμένη γιατί το περιβάλλον έχει πολλούς συναδέλφους και είναι χάλια η κατάσταση. Θέλω να παραιτηθώ. Να φύγω, να σταματήσω. Δεν την παλεύω. Που θα πάει αυτή η κατάσταση;;;;

Senior Member
    Κι εγώ έτσι έχασα τη δουλειά μου.δεν βελτιώθηκε η κατάσταση αντίθετα χειροτερεψε.μας έχει διαλύσει αυτό το πράγμα. Ο άντρας μου δεν μου μιλάει πια κι έχω χάσει τα παντα

Nefeli28
    Guest
    Τα φάρμακα τι σκατα υποτίθεται ότι κάνουν ρε γαμωτο;;;
    Δεν θα έπρεπε να μειώνονται κάπως τα συμπτώματα μας; Γι αυτό δεν τα παίρνουμε;

Senior Member
    Άστο μεγάλη κουβέντα αυτή. Εγώ δεν έχω δει προκοπή πάντως. Δε ξέρω. Μήπως δεν είναι ψυχιατρικο το πρόβλημα μας?τι να σου πω...

Nefeli28
    Guest
    Και τι να είναι ρε γαμωτο;

Senior Member
    Πείτε μου έμενα που κάποιες φορές τελευταία όπως και σήμερα νιώθω εξάψεις σα να καίγομαι από μέσα μου. Να ζεσταίνομαι πολύ, να σκάω. Έβαλα θερμόμετρο το μεσημέρι έδειχνε 36,8 και 36,9. Τώρα το βράδυ που πάλι έσκαγα κ ένιωθα να φουντωνω έδειξε 36,5. Τι είναι αυτές οι εξάψεις???

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by lloullou00 View Post
    Πείτε μου έμενα που κάποιες φορές τελευταία όπως και σήμερα νιώθω εξάψεις σα να καίγομαι από μέσα μου. Να ζεσταίνομαι πολύ, να σκάω. Έβαλα θερμόμετρο το μεσημέρι έδειχνε 36,8 και 36,9. Τώρα το βράδυ που πάλι έσκαγα κ ένιωθα να φουντωνω έδειξε 36,5. Τι είναι αυτές οι εξάψεις???
    Καλημέρα loulou!
    Έχεις κάνει πρόσφατες εξετάσεις?έχεις επισκεφτεί γυναικολόγο? Πολλές φορές αυτές οι εξάψεις οφείλονται σε κάποιο ορμονικο θέμα χωρίς απαραίτητα να είναι κάτι σοβαρό!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Και τι να είναι ρε γαμωτο;
    Δεν ξέρω. Είμαι πολύ μπερδεμένη. Ένα θα σου πω.υπάρχει καπνός χωρίς φωτια?

Senior Member
    Ακόμη μια μαρτυρικα μέρα. Τα πάντα τρέχουν στο μυαλό μου που το αισθάνομαι τόσο μπερδεμένο. Ξαναξεκινησαν κι οι σκέψεις για αυτοκτονία. Ίσως θα ήταν καλύτερα για όλους αυτή η λύση αλλά ούτε γι'αυτό είμαι αρκετά δυνατή. Άχρηστη...

Quote Originally Posted by ERIKA View Post
    Ακόμη μια μαρτυρικα μέρα. Τα πάντα τρέχουν στο μυαλό μου που το αισθάνομαι τόσο μπερδεμένο. Ξαναξεκινησαν κι οι σκέψεις για αυτοκτονία. Ίσως θα ήταν καλύτερα για όλους αυτή η λύση αλλά ούτε γι'αυτό είμαι αρκετά δυνατή. Άχρηστη...
    Έρικα ας υποθέσουμε ότι έχεις όντως αυτό που φοβάσαι ότι έχεις.Τι θα συμβεί στη ζωή σου αν είχες κάτι τέτοιο?

Senior Member
    Ε μην ακούω τέτοια, θα "φυγετε" οι ευαίσθητες και μετά θα μείνουμε με τις αναισθητες? Έτσι χαλάει ο κόσμος, οι κακοι και σκληροι περνάνε ζαχαρη. Πάντως όντως δε περίμενα οτι μπορεί κάποιος να έχει τέτοια φοβία, πρώτη φορά το είδα με την νεφέλη στο thread που είχε κανει. Θέλω να πω οτι άλλον να φοβάσαι μη κολλήσεις κάτι ή κανα καρκίνο αντε και κανα εγκεφαλικο ή καρδια μετα απο καποια ηλικια, αλλα αφου το aids κανεις μια εξεταση με 100% επιτυχια και τελος, γιατι να σκαει καποιος? Είστε 100% ασφαλής οχι 99.999% μιλαμε για 100% με τοσες φορές που έκανε το τεστ η νεφελη, δε παίζει πιθανότητα θετικου αποτελεσματος.

Μήπως αν μιλούσαν με καποιον που έχει aids χρόνια λέτε καπως να χαλαρωναν τα κοριτσια? Έστω τηλεφωνικα γιατι απο κοντα δε θα πηγαιναν, ειμαι σίγουρος.

Senior Member
    Δυστυχώς καμία εξέταση δεν είναι 100% σίγουρη. Δεν λέω ότι είμαι ευαίσθητη απελπισμενη είμαι και πάρα πολύ ΠΙΈΣΜΕΝΗ και έχω κουραστεί να σέρνω μαζί μου και τόσο κοσμο

Senior Member
    Δυστυχώς καμία εξέταση δεν είναι 100% σίγουρη. Δεν λέω ότι είμαι ευαίσθητη απελπισμενη είμαι και πάρα πολύ ΠΙΈΣΜΕΝΗ και έχω κουραστεί να σέρνω μαζί μου και τόσο κοσμο
    Θες να πάμε μαζί στο αττικο;
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Θες να πάμε μαζί στο αττικο;
    Ναι νοσηρη θελω

Senior Member
    Ναι νοσηρη θελω
    Ωραια παρε ενα τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβού με τον γιατρο που σου είπα και συναντιομαστε να πάμε.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Page 6 of 30 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast