ΕΝΤΡΟΜΗ ΕΜΜΟΝΉ ΓΙΑ HIV - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 30 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 441
    Senior Member
    Πρόβλημα. Το είπα στον άντρα μου και δε μ'αφήνει γιατί λέει ότι πρέπει να μπει ένα τέλος σ'αυτό και δεν με πιστεύει ότι είναι η τελευταία φορά γιατί του το χώρο ξαναπει

Senior Member
    Quote Originally Posted by ERIKA View Post
    Πρόβλημα. Το είπα στον άντρα μου και δε μ'αφήνει γιατί λέει ότι πρέπει να μπει ένα τέλος σ'αυτό και δεν με πιστεύει ότι είναι η τελευταία φορά γιατί του το χώρο ξαναπει
    Και εσυ έπρεπε να του πεις την αλήθεια; ας ελεγες πας για ψώνια η για εναν καφε με. Μια φίλη
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Και εσυ έπρεπε να του πεις την αλήθεια; ας ελεγες πας για ψώνια η για εναν καφε με. Μια φίλη
    Δεν πάω πουθενά πια.δεν βγαίνω απ'το σπιτι

Senior Member
    Δυστυχώς καμία εξέταση δεν είναι 100% σίγουρη. Δεν λέω ότι είμαι ευαίσθητη απελπισμενη είμαι και πάρα πολύ ΠΙΈΣΜΕΝΗ και έχω κουραστεί να σέρνω μαζί μου και τόσο κοσμο
    Ρε συ Έρικα δεν έχεις αποδεχτεί πως υπάρχει πρόβλημα. Το λες πως δεν είσαι καλά, αλλά συνεχίζεις να τροφοδοτεις την εμμονή, ψαχνεσαι συνέχεια για προβλήματα στις εξετάσεις, στις διαδικασίες των εξετάσεων, στους γιατρούς που κάνουν τις διαδικασίες αυτές κ.ο.κ
    ΠΡΕΠΕΙ να βάλεις φρένο στις σκέψεις αυτές, ΠΡΕΠΕΙ να αποδεχτείς ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση. Το ξέρω είναι πολύ δύσκολο αλλά έχεις φτάσει στο αμήν, έχεις μπουχτισει παρά πολύ και φυσικά οι κοντινοί σου άνθρωποι το ίδιο.
    Πήγαινε κάνε τις τελευταίες εξετάσεις αν θες (όχι πως θα αλλάξει κάτι) και ζητά βοήθεια ειδικού για να ξεκινήσεις μια θεραπεία ώστε να μην γεμίζεις το μυαλό σου όλο με τα ίδια και τα ίδια και ανατροφοδοτεις τη φοβία σου με νέα συμπτώματα και αμφιβολίες.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Nefeli28
    Guest
    Δυστυχώς είναι φαύλος κύκλος παιδιά.
    Περνάω τον ίδιο γολγοθά. Έρικα σε νιώθω όσο δεν πάει. Έχω κι εγώ ξανά σκέψεις αυτοκτονίας, τα χάπια είναι λες και δεν κάνουν τίποτα. Τα γαμημενα αντικαταθλιπτικά δεν θα έπρεπε να βοηθανε κάπως; Στις σκέψεις αυτοκτονίας έστω; Αφού γι αυτό τα δίνουν...
    Πόση απογοήτευση πια....
    Χάνουμε τη ζωή μας και τίποτα δεν μπορεί να μας βοηθήσει. Τρέχουμε για εξετάσεις, τις αμφισβητούμε, πάμε σε ψυχολόγους και ψυχιάτρους και τίποτα δεν βγαίνει, παίρνουμε μια χούφτα χάπια και πάλι θελουμε να αυτοκτονήσουμε. Έχουμε γαμησει τη ζωή μας και τα πάντα γύρω καταρρέουν.
    Ποιος θα μας βοηθήσει;;;
    Νιώθω πως θέλω να ουρλιάζω αυτή την κραυγή! Για μένα, για την Ερικα, για την lloullou, για όσους βασανίζονται και πεθαίνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ απ’αυτο......
    Δεν είναι ζωή αυτό το μαρτύριο...

Senior Member
    Παιδιά όλοι δίκιο έχετε αλλά η νεφελη καταλαβαίνει τι νοιώθω και τι ζωή. Και με λυπει πραγματικά που δεν μπορώ να της πω μια λέξη παρηγοριάς γιατί και σε μένα δεν υπάρχει καμια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Δυστυχώς είναι φαύλος κύκλος παιδιά.
    Περνάω τον ίδιο γολγοθά. Έρικα σε νιώθω όσο δεν πάει. Έχω κι εγώ ξανά σκέψεις αυτοκτονίας, τα χάπια είναι λες και δεν κάνουν τίποτα. Τα γαμημενα αντικαταθλιπτικά δεν θα έπρεπε να βοηθανε κάπως; Στις σκέψεις αυτοκτονίας έστω; Αφού γι αυτό τα δίνουν...
    Πόση απογοήτευση πια....
    Χάνουμε τη ζωή μας και τίποτα δεν μπορεί να μας βοηθήσει. Τρέχουμε για εξετάσεις, τις αμφισβητούμε, πάμε σε ψυχολόγους και ψυχιάτρους και τίποτα δεν βγαίνει, παίρνουμε μια χούφτα χάπια και πάλι θελουμε να αυτοκτονήσουμε. Έχουμε γαμησει τη ζωή μας και τα πάντα γύρω καταρρέουν.
    Ποιος θα μας βοηθήσει;;;
    Νιώθω πως θέλω να ουρλιάζω αυτή την κραυγή! Για μένα, για την Ερικα, για την lloullou, για όσους βασανίζονται και πεθαίνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ απ’αυτο......
    Δεν είναι ζωή αυτό το μαρτύριο...
    "Ποιος θα μας βοηθήσει;;;"
    ΕΣΥ πρώτη απόλους θα βοηθήσεις εσένα. Χαπια ψυχο κτλ οκ ναι πρεπει ναι βοηθαει "ίσως" (μεγάλη συζήτηση) αλλά δεν είναι μαγικά. Εσύ πρεπει να κερδίσεις τον εαυτό σου σε αυτή τη μάχη. Το καλύτερο είναι οτι, ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

"Η πλαστικότητα του εγκεφάλου αναφέρεται στην ικανότητα του νευρικού συστήματος να αλλάζει τη δομή και τη λειτουργία του καθ 'όλη τη ζωή του, ως αντίδραση στην ποικιλομορφία του περιβάλλοντος"

Εσύ αποφασίζεις αν θα ανθυποβάλεις τον εαυτό σου σε αυτό το λαβυρυνθο που μπηκες και ΕΣΥ θα αποφασίσεις να το κόψεις. Ο ψυχο ως γυμναστης του μυ που λεγεται εγκεφαλος μπορεί να σου δώσει "αναβολικά" , μπορει να σε βοηθήσει στη γυμναστική να σου πει τις σωστές πρακτικές εκγύμνασης ... αλλα στο τέλος... εσυ θα πρέπει να σηκώσεις την μπάρα ;) Νομίζω αν τσατιστεις λίγο και πεις ως εδω ήταν, δε θα με κερδίσει, ίσως είναι μια αρχή μακρία απο την ηττοπάθεια. Όλοι έχουμε τους "δαίμονες" που παλεύουμε ... αλλα χρέος μας να παλεύουμε. Ο εγκέφαλός σου είναι πολύ πιο ικανός αποσο νομίζεις... αλλα το παίρνω χαπια κι ετσι χωρις να κανω κατι αλλο θα φύγει η σκέψη... δε το πιστεύω. Πες τον γιατρό να σου δώσει κανα βιβλίο που θα σε βοηθήσει, πως να ξεμπλοκάρεις τον εγκέφαλο, να τον διδάξεις να μη φοβάται.

Senior Member
    Πότε δε φανταζόμουν όταν ήμουν μικρότερη ότι θα αντιμετώπιζα τέτοια προβλήματα στη ζωή μου. Που να το φανταστω. Και να μου το έλεγαν δηλαδή, θα απαντούσα τι βλακειες είναι αυτές!

Nefeli28
    Guest
    Σήμερα κλείνουν 3 μήνες από τότε που πήγα στο τσεκποιντ. Και σκέφτομαι αν πρέπει να πάω ν α ξανακάνω την εξέταση μήπως κόλλησα κάτι από κει.
    Ήθελα τη γνώμη σας....

Senior Member
    Σήμερα κλείνουν 3 μήνες από τότε που πήγα στο τσεκποιντ. Και σκέφτομαι αν πρέπει να πάω ν α ξανακάνω την εξέταση μήπως κόλλησα κάτι από κει.
    Ήθελα τη γνώμη σας....
    Ξέρεις την απάντηση :)
    Αν ξαναπας ομως... μπορει να κολλήσεις αυτή τη φορα (στο μυαλό σου εννοώ, γιατι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει περίπτωση).. αρα θα ξαναπας μετά κτλ.?
    Κάνε μια αγκαλίτσα τον αντρα σου και τα παιδάκια σου και πες του να σε βοηθήσει στο οτι ψήνεσαι να πας για τεστ.

Nefeli28
    Guest
    Δυστυχώς δεν έχω το υποστηρικτικό περιβάλλον που αναφέρεις. Είμαστε στα χωρίσματα με τον αντρα. Δεν υπάρχουν αγκαλίτσες κλπ. Είμαι μόνη μου

Senior Member
    Δυστυχώς δεν έχω το υποστηρικτικό περιβάλλον που αναφέρεις. Είμαστε στα χωρίσματα με τον αντρα. Δεν υπάρχουν αγκαλίτσες κλπ. Είμαι μόνη μου
    Παιδιά γονείς? Μήπως ο επικείμενος χωρισμός σου δημιουργεί αυτό το άγχος? Κουράγιο πάντως όπως και να έχει, δε ξέρεις τι ξημερώνει ;)

Senior Member
    Οχι Νεφέλη να μην πας. Τροφοδοτεις συνέχεια τη φοβια σου. Κάντο λίγο στην άκρη στο μυαλο σου. Έχεις και παιδακια αρα μπορείς να ασχοληθείς και να ξεχαστεις. Αν είναι δυνατόν δλδ, ***** να ησουν τόσο συχνά εξετάσεις δε θα εκανες
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Άλλη μια μαύρη μέρα. Τα συμπτώματα συνεχίζουν και θα πρέπει να πάρω πίσω το παιδί. Πως θα το μεγαλώσω που οπότε την βλέπω έρχεται και ο φόβος ότι την εχω κολλήσει?

Senior Member
    Άλλη μια μαύρη μέρα. Τα συμπτώματα συνεχίζουν και θα πρέπει να πάρω πίσω το παιδί. Πως θα το μεγαλώσω που οπότε την βλέπω έρχεται και ο φόβος ότι την εχω κολλήσει?
    Με τον άντρα σου πως τα πατε πλέον?

Τι να μιλήσεις βρε, 1ον θέλει ή σεξ ή αίμα σε ποσότητα. 2ον δε μπορείς να κολλήσεις στο παιδί κάτι που δεν έχεις :)

Τι αλλά συμπτώματα έχεις? Τα οποία είμαι σίγουρος από τώρα ότι είναι ψυχοσωματικά. Αφού δε νοσησες μέχρι τώρα , ακόμα και να είχες HIV , σημαίνει ότι έχεις ανοσία στο aids :) δηλαδή και σεξ να κάνεις με κάποιον που έχει τον ιό, δε παθαίνεις τίποτα :)

https://www.google.com/amp/s/www.new...92826.amp.html

«Δεν ξέρουμε γιατί το 5% των ατόμων που προσβάλλεται από τον ιό δεν αναπτύσσει AIDS. Υπάρχουν ακόμα άγνωστοι μηχανισμοί αντίστασης», προσθέτει ο Αλκαμί.

Άσχετο, απευθύνομαι και στη Νεφέλη, αν υποθέσουμε ότι σήμερα βγήκε ένα χάπι που το παίρνεις και καθαρίζεις από aids 100% δηλαδή δεν πλέον ανίατη, αλλά ρουτίνα, τι θα γινόταν με τον φόβο σας?

Page 7 of 30 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast