ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 236
    Senior Member
    Εδώ νομίζω λες ακριβώς ότι ούτε ΕΣΥ θες να βγαίνετε με άλλους. Και το λες αυτό την στιγμή που ΕΣΥ βγαίνεις με άλλους!!!!

Quote Originally Posted by ΣΟΥΛΑ1986 View Post

Πάντως δεν θα δεχόταν ποτέ να μείνουμε ένα διάστημα χωριστα και να βγαίνουμε με άλλους. Ούτε εγώ άλλωστε θέλω κάτι τέτοιο.
    Δεν έκανα μόνο εγω χαρακτηρισμους.αν διαβάσεις όλα τα σχόλια. Αλλά μένεις σε αυτά που θες εσύ.

Εμπειριες από την ζωή δεν ξέρω αν έχεις καθώς ειπαμε δεν παίζουν ρόλο τα χρονακια.και εγώ μπορώ να πω ότι είμαι αστροναύτης αυτό δεν σημαινει ότι είμαι κιολας.

Δεν είπα δεν θέλω να έχει κι αυτός κάτι παραλληλο είπα πως αυτός δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο ποτέ γιατί έχουμε συζητήσει πολλες φορές για αυτά.

Κορίτσι μου όταν λες έχω χεσμενο τον αρραβωνιαστικο αυτό δεν είναι προσβολλη?δηλαδή κολλάς επειδη δεν το γράφεις σαν επίθετο αλλά το κολλάς στην προταση εννοώντας το αυτονοητο?η μήπως περνιεσαι για τόσο εξυπνη εσύ που ο άλλος δεν θα καταλάβει το κακοντρεχες σχολιο σου που το σερβιρεις τόσο κοσμια?

Και όσο για το τι νιώθω και αν τον αγαπάω η όχι εσύ δεν μπορείς να το κρίνεις αυτό. Κάτσε εσύ παραμυθιασου πιστευοντας ότι θα βρεις τον τελειο άντρα και την τέλεια σχέση που θα σε κοιταει στα μάτια και θα ζειτε στο ροζ σύννεφακι σας και δεν θα υπαρξει ποτέ και καμιά άλλη γυναίκα να σε κερατωσει γιατί είσαι η μία και μοναδικη ούτε θα σε βαρεθεί ποτε όσα χρόνια να περασουν.ονειροβατεις.αλλά και αυτο καλο είναι αρκεί να τα ζεις στη ζωή και όχι στον ύπνο σου.
    1. ποιος άλλος σου έκανε χαρακτηρισμούς δεν ξέρω και δεν με νοιάζει. Εγώ δεν σου έκανα. Σε αντίθεση με σένα.

2. Δεν ξέρεις αν έχω αλλά πριν από λίγο ήξερες αφού μου έγραψες ότι δεν έχω εμπειρίες και να πάω να ζήσω πρώτα. Θες να στο βρω κι αυτό;;;

3. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά του να κρίνω έναν άνθρωπο, από το να κρίνω τις ΠΡΑΞΕΙΣ, τότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Δεν είναι πάντως θέμα σερβιρίσματος, είναι θέμα ουσίας.

4. Εγώ δεν μπορώ να σου πω πώς νιώθεις βεβαίως. Αλλά μπορώ να σου πω, επειδή γράφεις σε ένα δημόσιο φόρουμ, τι καταλαβαίνω εγώ πως νιώθεις από αυτά που γράφεις. Και εγώ καταλαβαίνω πως τον έχεις χεσμένο. Η αγάπη δεν κρίνεται απτο πόση ανάγκη έχουμε τον άλλον. Είναι άλλο η ανάγκη και άλλο η αγάπη. Αν αυτό δεν το έχεις διαπιστώσει μέχρι τα 33 σου χρόνια λυπάμαι. Αν είχες αγαπήσει θα το ήξερες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Τώρα γιατί γίνεσαι κακια;
    Δικαίωμα του καθενός να θέλει ότι του αρέσει στη ζωή του και να το ονειρευεται.....

Φυσικά και υπάρχουν ευτυχισμένες σχέσεις με έρωτα και κατανόηση και και και.....
    Αν εσύ δεν πιστεύεις σε αυτό ή δεν μπορείς να το διεκδικήσεις δεν μπορείς να γίνεσαι επικριτική στα θέλω των αλλων...

Το μόνο που σου λεμε αλλοι πιο χαλαρά και άλλοι πιο άμεσα είναι ότι το να το παίξεις διπλό ταμπλό είναι τόσο κακο και ανθυγιεινό για σένα όσο και για τους άλλους και δεν θα βρεις έτσι τη λύση....

Η ζωή σου βέβαια σου ανήκει και έχεις δικαίωμα να τη ζησεις και να κάνεις λαθη
    Δεν πειράζει μιλιβα, δεν με ενοχλεί καθόλου.
    Για την ακρίβεια γουστάρω πολύ το ροζ συννεφάκι μου και περνάω υπέροχα σε αυτό!!! :)

Ξέρεις ποιοι σκυλιάζουν με τα ροζ συννεφάκια; Αυτοί που δεν τόλμησαν ποτέ να σηκώσουν τα πόδια τους απ το έδαφος και να ρισκάρουν τίποτα. Αυτοί που προτιμούν να ζουν στα σκατά απτο να αναζητήσουν κάτι με ρίσκο.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    σουλα ζουμε το τελειο για 3 - 5 χρονια και μετα γεια σασ το για παντα πεθανε αυτα
    Μάλλον εσύ είσαι πιο μεγαλος και τα ξέρεις αυτά δεν χρειάζεται να στα πω.πε τα και στους άλλους αλλιώς πες τους να πάρουν από ένα ραφι να ανέβουν.

Γίνομαι κακια μιλιβα γιατί δεν έχουν τρόπους.και απαντω και εγώ ξεχνωντας του τρόπους όπως αρμοζει στον καθενα

Ας βάλω τα πράγματα στην θέση τους.
    Η φίλη μας από δω δεν είναι η πρώτη φορά που απατάει τον σύντροφό της.Μπαινει σε σάιτ γνωριμιών και συνέχεια γνωρίζει παντρεμένους
    Αντί να εκτιμήσει που βρέθηκε ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που την αντεχει , τον κερατωνει συνέχεια και πετάει την φράση πασπαρτου -- ο σύντροφός μου δεν με προσέχει όσο θα ήθελα --- και τσουπ βρίσκονται κάποιοι να της δώσουν ένα μικρό δίκιο.

Το συγκεκριμένο μέλος , το ψέμμα και η υποκρισία , είναι από τα χαρακτηριστικά που το διακατέχουν. Έχει ανοίξει κι άλλα τρολοθεματα

Εδώ έγραφε κεφαλαία και ανορθόγραφά για να παραπλανήσει τα μέλη , μέχρι που έφαγε ban
    https://www.psychology.gr/forum/thre...=1#post1044954

Εκτός από τα τρολοψευδωνυμα ,έγραφε και χρόνια εδώ , αλλάζοντας συνέχεια ψευδώνυμα.
    Έτσι δεν είναι whitecadle , always sad, λουλούδι κτλπ

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εδώ νομίζω λες ακριβώς ότι ούτε ΕΣΥ θες να βγαίνετε με άλλους. Και το λες αυτό την στιγμή που ΕΣΥ βγαίνεις με άλλους!!!!

1. ποιος άλλος σου έκανε χαρακτηρισμούς δεν ξέρω και δεν με νοιάζει. Εγώ δεν σου έκανα. Σε αντίθεση με σένα.

2. Δεν ξέρεις αν έχω αλλά πριν από λίγο ήξερες αφού μου έγραψες ότι δεν έχω εμπειρίες και να πάω να ζήσω πρώτα. Θες να στο βρω κι αυτό;;;

3. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά του να κρίνω έναν άνθρωπο, από το να κρίνω τις ΠΡΑΞΕΙΣ, τότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Δεν είναι πάντως θέμα σερβιρίσματος, είναι θέμα ουσίας.

4. Εγώ δεν μπορώ να σου πω πώς νιώθεις βεβαίως. Αλλά μπορώ να σου πω, επειδή γράφεις σε ένα δημόσιο φόρουμ, τι καταλαβαίνω εγώ πως νιώθεις από αυτά που γράφεις. Και εγώ καταλαβαίνω πως τον έχεις χεσμένο. Η αγάπη δεν κρίνεται απτο πόση ανάγκη έχουμε τον άλλον. Είναι άλλο η ανάγκη και άλλο η αγάπη. Αν αυτό δεν το έχεις διαπιστώσει μέχρι τα 33 σου χρόνια λυπάμαι. Αν είχες αγαπήσει θα το ήξερες.
    Στην πρώτη παράθεση που εκανες ελισαβετ είπα ότι δεν θέλω να μείνουμε χωριστά ένα διαστημα.αυτό δεν θέλω. Τώρα αν κάνει και κάτι με άλλη θα το καταλάβω.

Τώρα τα υπολοιπα βαριέμαι να στα απαντήσω αλήθεια. Μου θυμιζεις εκεινες τις γεροντοκορες που θέλουν να βγάλουν από την μυγα ξυγκι.όταν λες μιλάς κυνικα η ότι έχεις χεσμενους του άλλους και χαρακτηριζεις πραξεις όπως λες αυτό δεν σημαίνει χαρακτηριζεις και τον ανθρωπο που κανει αυτήν την πραξη?

Επειδή είμαστε σε άλλα συννεφακια λοιπόν δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ. Σορυ αν έγινε κακια όπως ειπε η μιλιβα αλλά είπα και εγώ τι εντύπωση μου δινεις σαν ανθρωπος.

Και εσείς που ζείτε στα συννεφακια σας προσεξτε μην πεσετε και προσγειώθειτε σε κανενα ράφι.

Banned
    Quote Originally Posted by Σαλβαδόρ View Post
    Η φίλη μας από δω δεν είναι η πρώτη φορά που απατάει τον σύντροφό της.Μπαινει σε σάιτ γνωριμιών και συνέχεια γνωρίζει παντρεμένους
    Αντί να εκτιμήσει που βρέθηκε ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που την αντεχει , τον κερατωνει συνέχεια και πετάει την φράση πασπαρτου -- ο σύντροφός μου δεν με προσέχει όσο θα ήθελα --- και τσουπ βρίσκονται κάποιοι να της δώσουν ένα μικρό δίκιο.

Το συγκεκριμένο μέλος , το ψέμμα και η υποκρισία , είναι από τα χαρακτηριστικά που το διακατέχουν. Έχει ανοίξει κι άλλα τρολοθεματα

Εδώ έγραφε κεφαλαία και ανορθόγραφά για να παραπλανήσει τα μέλη , μέχρι που έφαγε ban

Εκτός από τα τρολοψευδωνυμα ,έγραφε και χρόνια εδώ , αλλάζοντας συνέχεια ψευδώνυμα.
    Σαλβαδορ εσύ εκπεμπεις σε άλλο μηκος κυματος.για να μην πω σε άλλο συννεφακι και παρεξηγηθεις και εσύ. Ότι να ναι ο καθένας.

Σαλβαδορ εσύ εκπεμπεις σε άλλο μηκος κυματος.για να μην πω σε άλλο συννεφακι και παρεξηγηθεις και εσύ. Ότι να ναι ο καθένας.
    Λίγο ακόμα και θα γινοσουν πιστευτή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σαλβαδόρ View Post

ακριβως το ιδιο σκεφτηκα, γι αυτο σταματησα να συμμετεχω. αυτη πρεπει να ειναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ακριβως το ιδιο σκεφτηκα, γι αυτο σταματησα να συμμετεχω. αυτη πρεπει να ειναι.
    Ολοι το ίδιο σκεφτήκαμε.
    Βασικά καρφώθηκε όταν αρχισε να λέει για αντιπαραθέσεις με αλλά μέλη κ φυσικά απο αυτά τα υπέροχα δεν εχω κανέναν στον κοσμο, όλοι απατανε, όλες οι σχέσεις τόσο σκατά σα τη δική μου είναι κτλ κτλ

Senior Member
    Στην πρώτη παράθεση που εκανες ελισαβετ είπα ότι δεν θέλω να μείνουμε χωριστά ένα διαστημα.αυτό δεν θέλω. Τώρα αν κάνει και κάτι με άλλη θα το καταλάβω.

Τώρα τα υπολοιπα βαριέμαι να στα απαντήσω αλήθεια. Μου θυμιζεις εκεινες τις γεροντοκορες που θέλουν να βγάλουν από την μυγα ξυγκι.όταν λες μιλάς κυνικα η ότι έχεις χεσμενους του άλλους και χαρακτηριζεις πραξεις όπως λες αυτό δεν σημαίνει χαρακτηριζεις και τον ανθρωπο που κανει αυτήν την πραξη?

Επειδή είμαστε σε άλλα συννεφακια λοιπόν δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ. Σορυ αν έγινε κακια όπως ειπε η μιλιβα αλλά είπα και εγώ τι εντύπωση μου δινεις σαν ανθρωπος.

Και εσείς που ζείτε στα συννεφακια σας προσεξτε μην πεσετε και προσγειώθειτε σε κανενα ράφι.
    Εμείς δεν χεζομαστε μη πέσουμε. Πέφτουμε και ξανασηκωνομαστε. Εσύ μπορείς;;;

Banned
    Εμείς δεν χεζομαστε μη πέσουμε. Πέφτουμε και ξανασηκωνομαστε. Εσύ μπορείς;;;
    Ο τρόπος σου δειχνει την αμορφωτη φύση σου. Εγώ όχι δεν μπορώ να σηκωθω και το έχω πει και δεν ντρέπομαι γι αυτό. Σήμερα δεν μπορώ εγώ να σηκώθω αύριο κάποιος άλλος και ίσως κάποτε και εσύ. Δεν είναι ντροπή οι αδυναμιες μας.

Συγνώμη που δεν σου αρεσε η αλήθεια με το ράφι.αλλά αυτη είναι η πραγματικότητα ειδικά αν είσαι κάποια χρόνια μεγαλύτερη από εμενα και δεν λες ψεματα γιατί από τα λεγόμενα σου δεν βλέπω να έχεις ζήσει τίποτα αληθινο.γιατί το αληθινό επιτρεπει και τα λαθη και εσύ δεν τα γνωριζεις.

Όσο για το αν είναι αληθινή η ιστορία μου για αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι να σας πεισω.εσείς με κατακρινατε λέγοντας ότι είμαι μια αλλη που λέει ψέματα και απαταει ασυστολα τους άλλους και γνωρίζει άντρες από διάφορα σαιτ.τώρα εγώ για πιο λόγο γράφω τόση ώρα εδώ και να λέω μπαρουφες δεν το έχω καταλάβει ακόμη. Γιατί να μην πω είμαι μια που βγαινει με πολλους και απατά ασυστολα.η λογική σας με ξεπερνα.τραγικο

Senior Member
    Ο τρόπος σου δειχνει την αμορφωτη φύση σου. Εγώ όχι δεν μπορώ να σηκωθω και το έχω πει και δεν ντρέπομαι γι αυτό. Σήμερα δεν μπορώ εγώ να σηκώθω αύριο κάποιος άλλος και ίσως κάποτε και εσύ. Δεν είναι ντροπή οι αδυναμιες μας.

Συγνώμη που δεν σου αρεσε η αλήθεια με το ράφι.αλλά αυτη είναι η πραγματικότητα ειδικά αν είσαι κάποια χρόνια μεγαλύτερη από εμενα και δεν λες ψεματα γιατί από τα λεγόμενα σου δεν βλέπω να έχεις ζήσει τίποτα αληθινο.γιατί το αληθινό επιτρεπει και τα λαθη και εσύ δεν τα γνωριζεις.

Όσο για το αν είναι αληθινή η ιστορία μου για αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι να σας πεισω.εσείς με κατακρινατε λέγοντας ότι είμαι μια αλλη που λέει ψέματα και απαταει ασυστολα τους άλλους και γνωρίζει άντρες από διάφορα σαιτ.τώρα εγώ για πιο λόγο γράφω τόση ώρα εδώ και να λέω μπαρουφες δεν το έχω καταλάβει ακόμη. Γιατί να μην πω είμαι μια που βγαινει με πολλους και απατά ασυστολα.η λογική σας με ξεπερνα.τραγικο
    Γιατι ζητάς συγγνώμη για το ράφι που ειπες? Με ειδες να σου ζήτω τον λογο? Ισα ίσα κανένα φόβο για το ράφι δεν έχω, αν εχεις τόση περιέργεια για τα προσωπικά μου μπορω να στα αναλυσω σε ενα άλλο θρεντ.

Είναι ντροπή να χρησιμοποιείς την ασθένεια σου ως δικαιολογία για τις πράξεις σου. Αυτοι που για οποιοδήποτε λογο δεν μπορούν να ξανασηκωθουν δεν παίρνουν κοσμο στον λαιμό τους. Εσύ θες απλα να εκμεταλλευεσαι τους αλλους. Είναι εμφανές πως αγάπη δεν μπορείς να νιωσεις για κανέναν γιατί δεν την νιώθεις ουτε καν για τον εαυτό σου. Αν σε αγαπούσες στο ελάχιστο δεν θα σου φεροσουν έτσι.

Banned
    Γιατι ζητάς συγγνώμη για το ράφι που ειπες? Με ειδες να σου ζήτω τον λογο? Ισα ίσα κανένα φόβο για το ράφι δεν έχω, αν εχεις τόση περιέργεια για τα προσωπικά μου μπορω να στα αναλυσω σε ενα άλλο θρεντ.

Είναι ντροπή να χρησιμοποιείς την ασθένεια σου ως δικαιολογία για τις πράξεις σου. Αυτοι που για οποιοδήποτε λογο δεν μπορούν να ξανασηκωθουν δεν παίρνουν κοσμο στον λαιμό τους. Εσύ θες απλα να εκμεταλλευεσαι τους αλλους. Είναι εμφανές πως αγάπη δεν μπορείς να νιωσεις για κανέναν γιατί δεν την νιώθεις ουτε καν για τον εαυτό σου. Αν σε αγαπούσες στο ελάχιστο δεν θα σου φεροσουν έτσι.
    Δεν είμαι και ο τζακ ο αντεροβγαλτης ξερεις.ακούς εκεί περνω κόσμο στο λαιμο μου.

Ξέρεις εσύ ποιος βολευεται καλύτερα σε αυτήν την σχεση?δεν νομίζω. Γιατί εγώ μίλησα για μενα αλλά δεν είπα για τον αρραβωνιαστικο μου τι του προσφέρω και τι μου προσφέρεις αυτος.

Τον αν νιώθω αγάπη για τους άλλους το ξέρω εγώ.και ξανά λέω και σε σένα όπως είπα και σε κάποια άλλη. Εύχομαι να μην έρθεις ποτέ στην θέση μου και να μη χρειαστεί να εκμεταλλευτεις και να πατησεις ανθρωπους όπως εγώ.

Ο αναμαρτητος πρώτος τον λιθο βαλετω.

Senior Member
    Εχει ηδη σχεση αυτος.ειμαστε και οι δυο σε σχεση εγω μεν αρραβωνιασμενη.αυτος δεν ξερω αν εχει κατι σοβαρο η οχι.

η ερωτηση ειναι γενικη αλλα και προσωπικη.εχεις απατησει ποτε καποια συντροφο σου?

γενικα υπαρχει καποιος εδω μεσα που να ηταν καποτε απιστος?η μονο εγω το παραδεχομαι.γιατι μεσα σε ολοκληρο site να μην υπαρχει ουτε ενας περιεργο μου φαινεται.
    Όχι δεν έχω απατήσει. Αν δω ότι άρχιζα να κοιτάζω αλλού η ότι δεν με κάλυπτε, χώριζα. Την μόνη που κερατωσα ήταν μια κοπέλα που είχε είχε τις ίδιες αντιλήψεις με εσένα, τα ίδια μου έλεγε και της είπα η φεύγεις αλλιώς να ξέρεις ότι θα φας κερατο. Ούτε κατά διάνοια να κάνω κάτι σοβαρό με αυτή

Banned
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Όχι δεν έχω απατήσει. Αν δω ότι άρχιζα να κοιτάζω αλλού η ότι δεν με κάλυπτε, χώριζα. Την μόνη που κερατωσα ήταν μια κοπέλα που είχε είχε τις ίδιες αντιλήψεις με εσένα, τα ίδια μου έλεγε και της είπα η φεύγεις αλλιώς να ξέρεις ότι θα φας κερατο. Ούτε κατά διάνοια να κάνω κάτι σοβαρό με αυτή
    Οχι δεν έχεις απατησει.

Αλλά ναι κερατωσες μια σαν εμένα.

Εγώ δεν ξέρω να διαβαζω καλά μάλλον.

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast