αρρυθμίες - αγχος??? - Page 100
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 100 of 132 FirstFirst ... 50909899100101102110 ... LastLast
Results 1,486 to 1,500 of 1975
    Senior Member
    Καλησπέρα, η σημερινή μέρα ήταν καλή, μόνο όταν περπάταγα έξω ένοιωθα μια μικρή ζάλη αλλά διατήρησα την ψυχραιμία μου. Τέτοια ώρα που όλοι στο σπίτι πέφτουν να κοιμηθούν και βγαίνουν οι βρυκόλακες, μου περνάνε όλα και νοιώθω τέλεια. Μιας και το μυαλό μου είναι κολλημένο με το άγχος και τις φοβίες, πριν λίγο "θυμήθηκα" ότι δεν θυμάμαι από πότε έχω να μαγειρέψω κρέας, να κάνω μοσχάρι στην κατσαρόλα. Καμιά μακαρονάδα με κιμά πού και πού τρώω και κανά παριζάκι. Οπότε από αύριο ξεκινάω αυξημένη πρόσληψη κρέατος μήπως και τελικά αυτό το νέο σύμπτωμα -ζάλη και στιγμές εξάντλησης- είναι έλλειψη σιδήρου, αν δεν αλλάξει κάτι σε 10-15 μέρες, μάλλον θα κάνω ένα γενικό τσεκ-απ.

Senior Member
    Καλησπερα,,,γενικα εγω απο οταν εφτιαξα τη διατροφη μ ειδα μεγαλη αλλαγη οπως ειπα εχω ελλειψη σιδηρου ξεκινησα κ αμπουλες κ η ασταθεια μειωθηκε

Quote Originally Posted by Nikolas73 View Post
    Καλησπέρα, η σημερινή μέρα ήταν καλή, μόνο όταν περπάταγα έξω ένοιωθα μια μικρή ζάλη αλλά διατήρησα την ψυχραιμία μου. Τέτοια ώρα που όλοι στο σπίτι πέφτουν να κοιμηθούν και βγαίνουν οι βρυκόλακες, μου περνάνε όλα και νοιώθω τέλεια. Μιας και το μυαλό μου είναι κολλημένο με το άγχος και τις φοβίες, πριν λίγο "θυμήθηκα" ότι δεν θυμάμαι από πότε έχω να μαγειρέψω κρέας, να κάνω μοσχάρι στην κατσαρόλα. Καμιά μακαρονάδα με κιμά πού και πού τρώω και κανά παριζάκι. Οπότε από αύριο ξεκινάω αυξημένη πρόσληψη κρέατος μήπως και τελικά αυτό το νέο σύμπτωμα -ζάλη και στιγμές εξάντλησης- είναι έλλειψη σιδήρου, αν δεν αλλάξει κάτι σε 10-15 μέρες, μάλλον θα κάνω ένα γενικό τσεκ-απ.
    Καλημέρα Νικολας73. Για τη ζάλη μπορεί να είναι λόγω αυχενικού. Είχα και εγω ζάλη και τελικά ηταν λόγω του αυχένα μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tasos39 View Post
    Καλημέρα Νικολας73. Για τη ζάλη μπορεί να είναι λόγω αυχενικού. Είχα και εγω ζάλη και τελικά ηταν λόγω του αυχένα μου.
    Καλημέρα Tasos39, όντως, η ζάλη μπορεί κάλλιστα να είναι και σύμπτωμα αυχενικού. Το θέμα οτι με πιάνουν αραιά και πού γύρω στο μεσημέρι στιγμές εξάντλησης, ένα αίσθημα ατονίας, οτι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, οτι θέλω να καθίσω, που κρατάει λίγα λεπτά, και αν αυτό με πιάσει στο δρόμο, εκεί πανικοβάλλομαι και ακολουθεί και ταχυπαλμία.
    Ο λόγος που με δεν έχω πάει ακόμα για πολλοστή φορά σε γιατρό για να του πώ αυτά τα δυο νέα συμπτώματα (ζάλη και εξάντληση) είναι οτι μου έχει συμβεί δύο φορές τη στιγμή που το έχω να συμβεί κάτι (ένα τηλεφώνημα με μια σημαντική είδηση που στρέφει την προσοχή μου αλλού) και ΑΜΕΣΩΣ γίνομαι περδίκι, και αν είμαι στο δρόμο, γίνομαι και Λούης. Περίεργα πράγματα!
    Last edited by Nikolas73; 18-10-2019 at 11:14.

Ας μου εξηγήσει κάποιος σας παρακαλώ, εάν οι έκτακτες συστολές είναι αποτέλεσμα άγχους, γιατί είμαστε ελεύθεροι συμπτωμάτων για 7-10 μέρες και έπειτα είμαστε πάλι έντονα συμπτωματικοί; Στο ενδιάμεσο διάστημα αλλάζουμε χαρακτήρα και υποχωρεί η "αγχώδης διαταραχή"; Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εμφανίζονται οι δυνατές έκτακτες συστολές είναι ακριβώς οι ίδιες με τις αντίστοιχες όπου δεν εμφανίζονται.

Senior Member
    Αν νιωσεις τα φτερουγισματα μια φορα αστα εισαι απο αυτους π θα τα νιωθουν ειναι κ αλλοι π εχουν κ δν νιωθουν κ δν εχει σημασια εχει τυχει να ειμαι καλα να μν εχω αγχος να ειμαι εξω ξεγνιαστη κ τσουπ

Quote Originally Posted by elpida33 View Post
    Αν νιωσεις τα φτερουγισματα μια φορα αστα εισαι απο αυτους π θα τα νιωθουν ειναι κ αλλοι π εχουν κ δν νιωθουν κ δν εχει σημασια εχει τυχει να ειμαι καλα να μν εχω αγχος να ειμαι εξω ξεγνιαστη κ τσουπ
    Και εγω τα ιδια elpida33. Δεν μας αφηνουν να τα ξεχασουμε

Senior Member
    Κ δν ειναι μονο πι εκτατες π λες αντε κραταει δευτερολεπτο ειναι κ η μεταλλαξεις το κενο η δυσφορια π νιωθεις λες ανεβαζεις πιεση ειναι ΟΛΑ

Quote Originally Posted by elpida33 View Post
    Κ δν ειναι μονο πι εκτατες π λες αντε κραταει δευτερολεπτο ειναι κ η μεταλλαξεις το κενο η δυσφορια π νιωθεις λες ανεβαζεις πιεση ειναι ΟΛΑ
    Συμφωνω απολυτα. Αυτες οι παραλλαγες που εχουν τα φτερουγισματα μας πιανουν απροετοιμαστους

Junior Member
    Καλησπέρα σε όλους, γραφω πρώτη φορά στο φόρουμ.
    Ειμαι 20 χρονών και όλα ξεκίνησαν πριν από 3μιση μηνες, αφου πριν δεν είχα καμία ενόχληση η προβλημα.
    Μια μέρα ξαφνικά με επιασε ενας πονος στην πλατη μαζι με δυσκολία στην αναπνοη.

Junior Member
    Αυτό συνέχιζε και μερα με τη μερα αυξάνονταν . Στις 10 μερες περίπου απο την έναρξη των συμπτωματων πηγα σε παθολόγο ο οποίος με έδιωξε γελοντας. Μετά τον παθολόγο σειρα είχε το νοσοκομειο οπου έκανα καρδιογραφημα, ακτινογραφία θώρακος αιματολογικές κ βιοχημικές εξετάσεις κ.τ.λ. οπου και από εκει με έδιωξαν γελοντας. Εγώ συνεχίζω σημερα μετα απο 3.5 μηνες με τα ίδια περίπου συμπτώματα μονο που έχουν αρχίσει και με επισκεπτονται και κάποιες έκτακτες συστολες

Senior Member
    Καλησπέρα Tasos7 και "καλώς ήλθες" στην παρέα μας.
    Αφού πήγες και σε καρδιολόγο και έκανες όλες τις εξετάσεις, προφανώς δεν έχεις θέμα ούτε με καρδιά, αλλά ούτε και με πνεύμονες (πχ κάποια λοίμωξη). Η ακτινογραφία θώρακος θα έδειχνε και πιθανό κάταγμα σε κάποιο πλευρό.
    Μήπως είναι ένα "πιάσιμο", κάτι μυικό? Έκανες κάποια απότομη κίνηση, μήπως τεντώθηκες υπερβολικά, μήπως σήκωσες βάρος και μετά από λίγο ένιωσες κάτι τέτοιο? Ένας ή περισσότεροι πιασμένοι μύες στην πλάτη μπορούν να προκαλέσουν πόνο και να αντανακλούν μπροστά με αποτέλεσμα να νιώθεις αυτή την δυσφορία όταν αναπνέεις.
    Θες να δοκιμάσεις ένα απλό γιατροσόφι, να σε τρίψει κάποιος/κάποια με οινόπνευμα στην πλάτη πρωί βράδυ?
    Νιώθεις αυτή τη δυσφορία και όταν ξαπλώνεις να κοιμηθείς?

Quote Originally Posted by Tasos7 View Post
    Αυτό συνέχιζε και μερα με τη μερα αυξάνονταν . Στις 10 μερες περίπου απο την έναρξη των συμπτωματων πηγα σε παθολόγο ο οποίος με έδιωξε γελοντας. Μετά τον παθολόγο σειρα είχε το νοσοκομειο οπου έκανα καρδιογραφημα, ακτινογραφία θώρακος αιματολογικές κ βιοχημικές εξετάσεις κ.τ.λ. οπου και από εκει με έδιωξαν γελοντας. Εγώ συνεχίζω σημερα μετα απο 3.5 μηνες με τα ίδια περίπου συμπτώματα μονο που έχουν αρχίσει και με επισκεπτονται και κάποιες έκτακτες συστολες
    Ισως ειναι καλυτερα να πας σε κανενα ορθοπεδικο

Junior Member
    Όλοι μου είπαν ότι περνάω κρίσεις πανικού και γενικά τα απέδωσαν στο άγχος αυτα τα συμπτώματα.
    Αλλά αυτό που με φοβίζει είναι ότι τον τελευταίο μήνα περίπου νιώθω κατι φτερουγίσματα στην καρδιά . Σαν να προσπερνάει ένα χτυπο

Senior Member
    όλοι το νιώθουμε αυτό με τα φτερουγίσματα, σαν να προσπερνάει ένα χτύπο, σαν να χάνει ένα χτύπο, σαν να κάνει έκτακτο χτύπο. Αυτό είναι από το άγχος, δεν είναι επικίνδυνα αφού το καρδιογράφημα δεν έδειξε κάτι.
    Εγώ είχα την "τύχη" να κάνω καρδιογράφημα με φουλ ταχυπαλμία και φτερουγίσματα, προσπεράσματα, αρρυθμίες, και αφού το είδαν 2 καρδιολόγοι που ήταν μαζεμένοι, μου ξεκίνησαν το ραβασάκι "σε αυτές τις δύσκολες εποχές όλοι πιεζόμαστε μπλα μπλα μπλα".
    Επιμένω να κοιτάξεις για τον πόνο στην πλάτη, πιθανολογώ οτι είναι μυικό, πιάσιμο, κάποιο νεύρο που πήδηξε πάνω σε άλλο, ζήτα να σου κάνουν μια εντριβή. Δεν γνωρίζω ποιός γιατρός ασχολείται με τα μυικά, αν αρκεί και ένας παθολόγος