Results 1 to 15 of 40
-
16-10-2019, 13:44 #1
zoloft 4 μηνες και ξανα δεν νιωθω καλα
φοβιες, αγχος, τρεμουλο το πρωι, απο μια σκεψη(ιδψ ηπια), νιωθω να μαι σε υποτροπη χωρις ομως να ναι τραγικη, ομως αρκετη για να με αποσυντονιζει κ να με φοβιζει..ημουν καλα, νορμαλ μεχρι πριν 4 μερες, εκανα οσα κανω ανετα στην καθημερινοτητα μου, δουλεια, δραστηριοτητες κλπ.. το μυαλο μου πλεον γυρναει σε σχιζο, σε διπολισμο, σε τρελλα σε φοβους... επειδη ημουν νορμαλ εκανα κατι ψωνια απο χαρα κ τωρα λεω μηπως ειμαι διπολικη τελικα? κ δεν το εχουν καταλαβει, ειμαι 40 χρονων.. τι να π δε ξερω..παω μαλλον για αλλαγη χαπιου ή για αυξηση χαπιου.Ειμαι υπερβολικα φοβισμενη!! θετικη σκεψη μηδεν..αυτα τα ωραια..μηπως ειμαι διπολικη κ γι αυτο επεσα ενω κανω θεραπεια με ζολοφτ?παιρνω των 100.
ευχαριστω ολους
- 16-10-2019, 13:58 #2
16-10-2019, 14:35 #3
βασικα, νομιζω φοβια ειναι κ οχι πραγματικοτητα, απλα ημουν νορμαλ, ψωνισα καποια ρουχα επειδη ημουν νορμαλ ,αυτο το κανω παντα στην ζωη μου, αλλα κουραζομουν κανονικα οπως ολοι, κοιμομουν πολυ ..οποτε νομιζω μπαρουφες λεω..απλα ημουν καλα, ηρεμη κ σιγουρη για μενα ξανα, τωρα ξαφνικα φοβαμαι κ εχω πεσει με καποια αφορμη, εκανα αγχος κ η διαγνωση μου γενικα ειναι ΓΑΔ κ ενιοτε καταθλιψη..δεν εχω βιωσει μανια να ξερω πως ειναι..απλα παντα φοβαμαι γι αυτα τα ψυχολογικα, κανω κ ψυχοθεραπεια κ με παρακολουθει κ γιατρος, δεν μου εχουν πει κατι τετοιο..με εχουν πιασει εμενα ολες οι φοβιες κ τα χω παιξει...
16-10-2019, 17:11 #4
Ανξιους , δεν εισαι διπολικη , εχω γνωρισει διπολικον, και πηγαινε λιγους μηνες στην ευφορια/μανια , και λιγους μηνες στην κτθλψη , μαλλον κτθλψη εχεις , που εχει συνοδευτικο αγχος , μην τρομοκρατεισαι οπως τρομοκρατουνται τα πολυ νεαρα παιδια ..........αφου το γνωριζεις το αντικειμενο , οπως κι εγω .........αλλωστε μπορει να μην δουλευει το ζολοφτ σε σενα ........
16-10-2019, 20:37 #5
Να μιλησεις με τον γιατρο σου,μαλλον χρειαζεσαι αυξηση δοσης η αλλαγη σκευασματος. προφανώς το 100αρι δεν σε καλυπτει πια.
Ο γιατρος θα σε καθοδηγησει, το FORUM δεν θα σε βοηθησει , ο καθενας εδω γραφει με βαση τα προσωπικα του βιωματα, αλλα μην ξεχνας οτι καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος κι αντιδραει διαφορετικα στο x σκευασμα απο ενα σημειο και μετα...
17-10-2019, 01:41 #6
Kι εσυ βασει της προσωπικης σου εμπειριας γραφεις ................. και ποιος ειπε οτι οτι εν τω πολλω το ευ ? ενα 70% δεν το πιανει κανενα αντ/κο ....... οι γιατροι δεν ειναι πανακεια ...... ειναι χρησιμοι για σοβαρες παθησεις μονο ..... ψυχωση , σχιζοφρενεια , ιδψ ..........
χαιρετισμους απο μενα ........
Angel ...........
17-10-2019, 04:35 #7
19-10-2019, 03:13 #8
Αγαπητέ μου macgyver που πάντα διαβάζω αυτά που γράφεις με ευλαβια , δεν απάντησα βάση προσωπικής εμπειρίας στην anxious , καθότι δεν έχω πάρει ποτε μου αντικαταθλιπτικο. Η μοΝαδικη μου εμπειρία με σκευάσματα αυτού του τύπου είναι το βρωμοζαναξ που το παίρνω 4-5 φορές τον μήνα όταν το άγχος γίνεται αφόρητο.Συνεπως δεν έχω την απαιτούμενη κατάρτιση να δώσω συμβουλές στην κοπέλα Γι αυτό και την προέτρεψα να δει ειδικό, καθώς την βλέπω να ταλαιπωρείται καιρό με διαφορα αντικαταθλιπτικά και καθόσον είναι ευάλωτη στην συγκεκριμμενη φάση μπορεί να επηρεαστεί εύκολα από όποια ανοησία γράψει ο καθένας εδώ μέσα.
Από κει και πέρα , ούτε εγώ έχω τρελη εμπιστοσύνη σε ψυχιατρους και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να γίνω αιτία Να μπερδευτεί κάποιος περισσότερο .
19-10-2019, 05:21 #9
19-10-2019, 11:16 #10
Anxious πως είσαι; Δεν μας ενημέρωσες.
Macgyver Άσε ευτυχως διάβαζα αυτά που γραφες για τα ζαναξ και δεν έπεσα στην λουμπα....
Οι ψυχίατροι χαλαρά προτείνουν αγχολυτικά με το φτέρνισμα... προτιμώ να το παω 2 μέρες σερί χωρίς ύπνο παρά να μπουκώνομαι σε ζαναξ και λεξο. Αλλά ευτυχως αντεχω και με 4 ώρες υπνο από φοιτήτρια ακόμα...
19-10-2019, 20:16 #11
Λοιπον..οι φοβιες επιμένουν...το άγχος καλα βασιλευει...παιρνω λιγο ζαναξ καθε μερα τυπου 0.25 κ εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο τεταρτη να με δει...δεν εχω ταλαιπωρηθει πολυ σε σχεση με αλλους..τι εννοω..εχω παρει δυο σκευασματα κ με πιαναν οι χαμηλες δοσεις, τωρα με το 100αρι ζολοφτ πιθανον κ δεν με πιανει κ θελει αυξηση...σημερα ειχα δυσκολη μερα αλλα να ναι καλα ο αγιος ζαναξ..θα χρειαστει να παρω για λιγο καιρο.Εχω φαει κολλημα κ φοβαμαι μη το πιστεψω κ Οχι οτι το πιστευω. Συνεχεια κανω αυτοπαρατηρηση αν ειμαι μουρλη...τα συμπτωματα μου ειναι πιο ηπια απο την προηγουμενη φορα...ελπιζω για το καλυτερο..πρωτη φορα μου συμβαινει σσρι να σταματαει να δουλευει ενω εχω νιωσει ηδη καλα με αυτο, αλλα θυμήθηκα οτι κ οταν ημουν καλα ειχα ακομα φοβο υποτροπης καποιες φορες...προσοχη μη μου γραψετε κατι κ φρικαρω περισσοτερο...χαχα
19-10-2019, 22:35 #12
teatree , πολυ καλα εκανες , τα ζαναξ θελουν ειδικη συνταγη, περι ναρκωτικων !! κανενα αλλοηρεμηστικο δεν θελει τετοια συνταγη .... και τωρα το ' θυμηθηκε ' ο γιατρος μου , που εγιναν ηλεκτρονικες οι συνταγες αυτες , και δεν μουγραφε , ενω τα κλονοτριλ μου ταγραψε ...αλλα ευτυχως δεν τα χρειαζομαι πια .....
20-10-2019, 00:22 #13
πολύ καλά έκανες και έκλεισες ραντεβού. Μπορεί μέχρι την Τετάρτη να νοιώθεις και καλύτερα. Μην σε τρομάζει οτι παίρνει το 100αρι. Άλλα σκευάσματα με μικρότερο αριθμό μπορεί να είναι πιο ισχυρά, ή πιο ελαφριά αλλά πιο αποτελεσματικά. Εγώ για παράδειγμα όταν έχω πονοκέφαλο (άσχετο με το θέμα μας), το depon δεν μου κάνει τίποτα. To Panadol όμως με ανακουφίζει αμέσως. Και τα ίδιο είναι το ίδιο πράγμα, παρακεταμόλη των 500mg.
Γνωστός μου ξεκίνησε με το Seroxat, παρεμφερές του Zoloft, είδε αποτέλεσμα αλλά μετά από κάποιο διάστημα υποτρόπιασε (εμμονές, φοβίες, ταχυκαρδία, τα γνωστά τέλος πάντων) και πέρασε στο Entact. Αυτό παίρνει εδώ και 20 χρόνια και είναι μια χαρά....Μην μπαίνεις σε σκέψεις οτι μπορεί έχεις διπολισμό κλπ. Η διάγνωση έχει γίνει ήδη από το γιατρό και απλά θα πρέπει να εναρμονιστεί η αγωγή. Ψυχραιμία και θα περάσει!
20-10-2019, 01:10 #14
Anxious μου θυμίζεις τον εαυτό μου που κατεβάζω 0,25 xanax μια στο τόσο και φοβάμαι μήπως κάποια στιγμή σταματήσει να λειτουργεί. Θέλω να πω ,Μια από τις Φοβίες σου είναι (εν μέρη) μήπως το αντικαταθλιπτικό σταμάτησε να λειτουργεί, αν κι εσυ απ οτι κατάλαβα βάζεις κι αλλα σενάρια και το κανεις υπερπαραγωγή στο μυαλό σου ... και μπορω να μπω στην θέση σου γιατί είμαι κι εγώ της υπέρ ανάλυσης , Γι αυτό και οι αυπνιες... όλοι είμαστε για σενάριο του Παπακαλιάτη εδώ μέσα μου φαίνεται (κρύο χιούμορ αλλά ισχυει) μην σου πω και για σενάριο του Γουντυ του αλλεν! Τα γκαζόν και οι φελλοί δεν προβληματίζονται ποτε, ποσο θα θελα να μαι ένα χαζοχαρούμενο bimbo-ειδες!!!!
Κι όλοι εσείς που υποφέρετε εδώ μέσα! Τι να πω...
20-10-2019, 01:15 #15
Mac τηλεφώνησα στον ψυχίατρο προχθές να τον ρωτήσω κάτι για το βρωμοζαναξ και μου έλεγε παπαριες καμαρωτές! Πήγα αλλου και μου γράψαν λεξο και αλλάζω από σήμερα. Αν άκουγες τι μου λέγε θα τον δολοφονούσες επιτόπου . Άσε να μην σου πω καλύτερα γιατί τα σκέφτομαι και φουντώνω !!!