Γαμος τελος!!! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112
Results 166 to 171 of 171
    Senior Member
    Σε αυτή την φάση που είμαστε υπάρχει πολύ ένταση μεταξύ μας, οπότε δεν είναι δυνατο να καθίσουμε και να συζητήσουμε είτε οικονομικές διάφορες γιατί έχουμε αποκτήσει και κάποια περιουσιακά στοιχεία στον γάμο, αυτή επιμένει να τα γράψουμε όλα στα παιδιά εγώ όχι, δηλαδή να γράψω ένα σπίτι σε 6 χρόνων παιδί? Και δεν αδικώ όλα τα άλλα με αυτό, αν το κάνω είναι σαν να βάζω την διχόνοια μέσα τους.

Όσον αφορά το κομμάτι των παιδιών κάποιες μέρες τα πάω στους γονείς μου και μένουμε και εκεί το βράδυ, κάποιες τα έχει αυτή. Αρχίζουν και ερωτήσεις γιατί δεν έρχεται η μαμά και τέτοια.

Γενικά δύσκολα ρε παιδιά τι να σας λέω, μην σου τύχει...

Banned
    Μου φενεται σε βρηκε βολικο ανθρωπο η γυναικα σου κ το εκμεταλευτηκε.δεν τα διαβασα ολα σε καποια φαση κουραστηκα γιατι ειναι πολλα τα μυνηματα.παρα εισαι καλος σε σημειο βλακειας κ τοση βλακεια δεν αντεχετε.ελπιζω μονο να κανεις οτι καλυτερο μπορεις για τα παιδια σου

Senior Member
    Δεν έχεις άδικο σε αυτό, σίγουρα το εκμεταλλευτηκε. Δεν πειράζει τι να κάνουμε εγώ το έκανα γιατί έτσι ένιωθα, πλέον αυτή θα βγει χαμένη γιατί θα χάσει όλα τα καλά που είχε. Απλά δεν έχει πισωγύρισματα.

Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για εμένα πιστέψε με.

Για τα παιδιά θα κανουμε το καλύτερο και οι δύο.
    Quote Originally Posted by el.gre View Post
    Μου φενεται σε βρηκε βολικο ανθρωπο η γυναικα σου κ το εκμεταλευτηκε.δεν τα διαβασα ολα σε καποια φαση κουραστηκα γιατι ειναι πολλα τα μυνηματα.παρα εισαι καλος σε σημειο βλακειας κ τοση βλακεια δεν αντεχετε.ελπιζω μονο να κανεις οτι καλυτερο μπορεις για τα παιδια σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dxr View Post
    Σε αυτή την φάση που είμαστε υπάρχει πολύ ένταση μεταξύ μας, οπότε δεν είναι δυνατο να καθίσουμε και να συζητήσουμε είτε οικονομικές διάφορες γιατί έχουμε αποκτήσει και κάποια περιουσιακά στοιχεία στον γάμο, αυτή επιμένει να τα γράψουμε όλα στα παιδιά εγώ όχι, δηλαδή να γράψω ένα σπίτι σε 6 χρόνων παιδί? Και δεν αδικώ όλα τα άλλα με αυτό, αν το κάνω είναι σαν να βάζω την διχόνοια μέσα τους.

Όσον αφορά το κομμάτι των παιδιών κάποιες μέρες τα πάω στους γονείς μου και μένουμε και εκεί το βράδυ, κάποιες τα έχει αυτή. Αρχίζουν και ερωτήσεις γιατί δεν έρχεται η μαμά και τέτοια.

Γενικά δύσκολα ρε παιδιά τι να σας λέω, μην σου τύχει...
    Θελει και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο..
    Προφανως καποιος την δασκαλευει στα νομικα.θελει να γραψεις την περιουσια σου στα παιδια σας (της) για να μην κανεις μελλοντικα κι αλλα παιδια και την δικαιουνται...
    Μην το κανεις και πες της το και ξεκαθαρα οτι αν στο μελλον κανεις κι αλλα παιδια, δεν ειναι σωστο να αδικηθουν. Αυτη το ζηταει το διαζυγιο. Ας προσεχε...
    Last edited by Remedy; 30-10-2019 at 12:13.

Senior Member
    Τι παιδιά να κάνω εδώ 3 είχα και δεν τα έβγαζα πέρα. Το σπίτι δεν το γράφω τουλάχιστον μέχρι την ενηλικίωση των παιδιών.
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Θελει και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο..
    Προφανως καποιος την δασκαλευει στα νομικα.θελει να γραψεις την περιουσια σου στα παιδια σας (της) για να μην κανεις μελλοντικα κι αλλα παιδια και την δικαιουνται...
    Μην το κανεις και πες της το και ξεκαθαρα οτι αν στο μελλον κανεις κι αλλα παιδια, δεν ειναι σωστο να αδικηθουν. Αυτη το ζηταει το διαζυγιο. Ας προσεχε...

Senior Member
    Μετά από πολύ, καιρό είπα να γράψω γιατί δεν μπορώ άλλο.

Πλέον έχω φύγει από το σπίτι και κάθε μέρα που ξυπναω μαζεύω ένα ένα τα κομματια μου να πάω στην δουλειά να δω τα παιδιά μου.

Μου είναι πολύ δύσκολη η νέα πραγματικότητα, δεν έχω όρεξη να βγω έξω. Συνέχεια κάθομαι και σκέφτομαι γιατί συνεβει σε εμένα και τέτοια.

Γενικά είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι να ξαναβρώ τον εαυτό μου...

Ακόμη τα παιδιά μου δεν τα έχω φέρει σπίτι, φοβάμαι μην πληγωθουν, μην με μισησουν άλλωστε τι να καταλάβουν και αυτά.

Προσευχομαι για εκείνη και για τα παιδιά να είναι καλά, ξέρω ότι κάπου μέσα της ξέρει ότι κάνει λάθος αλλά πλέον έχει ράγισε το γυαλί.

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112