τι μετρα θα παιρνατε αν γινοσασταν πρωθυπουργος ? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 123
    Banned
    ΣΧΟΛΙΟ #8: 07-11-2019, 16:40
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    .................... αλλα οπως τονισα , γραφω σαν οκονομολογος , οχι σαν πολιτικος , αφου απεχθανομαι την πολιτικη , και τους πολιτικους
    Την καλημέρα μου, οικονομολόγε της ******* που δεν ασχολείσαι με πολιτική αλλά δεν σε πειράζει να κάνεις πολιτικά σχόλια διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα! Έλα να φάς την πρωινή κρεμούλα σου. Μην αργήσεις γιατί θα κρυώσει.

...... εγραψα οτι φανηκαν αξιοι οι Αλβανοι, αφου ειχαν περισσοτερες καταθεσεις απο τους Ελληνες καποια στιγμη ....
    ΣΧΟΛΙΟ #14: 08-11-2019, 00:39
    "Μάγκες" τους έκαναν τους αλλοδαπούς οι ανθελληνικές κυβερνήσεις οι οποίες εφάρμοζαν για την Ελλάδα, αντζέντα "καμμένη γη". Αποκαλείς "αξιοσύνη", το ότι για 10 χρόνια οι αλλοδαποί βγάζανε "μαύρα" άνευ φόρων/εισφορών ενώ συγχρόνως στίβανε τον Έλληνα;;;

Λογικό να είχαν περισσότερες καταθέσεις από τους Έλληνες και φυσικά και τα ανάλογα "μαύρα" να αγοράσουν σπίτια / καταστήματα / επιχειρήσεις αφού:

1ον Δεν συνεισέφεραν ΤΙΠΟΤΑ στα τότε ασφαλιστικά ταμεία - να θυμίσουμε τι πλήρωνε ο Έλληνας σε ασφαλιστικές εισφορές διμήνου αν είχε 5-6 τριετίες ή δεν θες; - αλλά απεναντίας απολάμβαναν κάθε ιατρική παροχή δωρεάν ή - με υπουργική απόφαση αν θυμάμαι σωστά - με 73 ευρώ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ!

2ον Αντί ασφάλισης σε δημόσιους ασφαλιστικούς φορείς, τους δόθηκε παράθυρο να κάνουν ομαδικές ιδιωτικές ασφαλίσεις.

3ον Το 2010 θυμάμαι τους ζητήθηκε να αποκτήσουν ΑΦΜ και να κάνουν φορολογική δήλωση για πρώτη φορά.

4ον Δεν ελέγχθηκε κανείς για ένσημα μέχρι το 2010 που μπήκε το πλαφόν των 185 ενσήμων ανα έτος. Λόγω του μη-ελέγχου επί δεκαετία σε συνδυασμό με τα αδήλωτα έσοδα, έκλεισαν πρόωρα τα πιο πολλά τεχνικά επαγγέλματα των Ελλήνων, επειδή οι βολευτές κατέστησαν τον αντίστοιχο Έλληνα μάστορα μη-ανταγωνιστικό επειδή κόστιζε στον πελάτη παραπάνω [ασφάλιση και φόρους τους οποίους δεν πλήρωνε ο αλλοδαπός].

Αποτέλεσμα: Σήμερα δεν βρίσκεις Έλληνα υδραυλικό, πλακά, καλουπατζή, σιδερά, ελαιοχρωματιστή κ.ο.κ.

5ον Να αναφέρουμε ότι τα χρήματα αυτά αντί να μένουν στην Ελλάδα πηγαίνανε στις πατρίδες τους, ή έστω μέρος από αυτά;

Κάπου εδώ πρέπει να προσθέσουμε και τα βοηθήματα τα οποία έπαιρναν οι αλλοδαποί [συγχρόνως με την επιλεκτική εξαίρεση αυτών απο φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις] από το "Ελληνικό κράτος των Γυφτομπινέδων Ιδιωτών Θεσμικών Επενδυτών" και τα οποία πλήρωνε ο Έλληνας φορολογούμενος δια μέσου της άμεσης και έμμεσης φορολαίλαπας του ΥΠ.ΟΙΚ. βλέπε χαράτσια, φόρο αλληλεγγύης, ΕΝΦΙΑ, αυξήσεις ειδικών φόρων, αυξήσεις φορολογίας καυσίμων και το ***** της ***** τους.

Με απλά Ελληνικά, αν η Ελλάδα υποδεχόταν επί ίσοις όροις - σε σχέση με τους Έλληνες - τους αλλοδαπούς, ούτε το 1/20 αυτών δεν θα είχε εγκατασταθεί. Ειδικά για την περίπτωση της Συρίας, στην οποία περίπτωση η εκτόπιση του πληθυσμού οφείλεται στην βιαιότητα τρομοκρατικών και στρατιωτικών επιχειρήσεων (οι σφαίρες τρομοκρατών / στρατιωτών σκοτώνουν ακριβώς το ίδιο), το πρόβλημα ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΤΑΝ ούτε στην Τουρκία, ούτε στην Ελλάδα, ούτε πουθενά αλλού και θα εξαναγκαζόταν κάποια στιγμή η διεθνής κοινότητα και η κοινή γνώμη αυτής να ασχοληθεί τόσο με τους τρομοκράτες όσο και τους "στρατιώτες" της Συρίας (ΗΠΑ, Ρωσία, Τουρκία).

Δυστυχώς, δεν επιτρέπεται στους Σύριους να αξιοποιήσουν τα κοιτάσματα φυσικού αερίου τους, οπότε εισάγεται η τρομοκρατία σκοπίμως προκειμένου να υπάρχει δικαιολογία επέμβασης από τους προαναφερθέντες (ΗΠΑ, Ρωσσία, Τουρκία).

Με την παραπάνω θεώρηση ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ οι "πρωτοκλασσάτοι δημοσιογράφοι / σχολιαστές των ΜΜΕ". Τώρα, αν μελλοντικά ανοίξουν λογαριασμό και διαφωνήσουν, θα το δούμε. Μέχρι τότε, καλές ανανεώσεις διαβατηρίων.
    Last edited by M87; 12-11-2019 at 14:04.

Senior Member
    Waaaay too much free time που λένε
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Banned
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    Waaaay too much free time που λένε
    Θα αναφέρεσαι στους "δημοσιογράφους / σχολιαστές πρώτης γραμμής" και τα διαδικτυακά τρολλάκια οι οποίοι επιδίδονταν σε τηλεμαραθώνιο μ******* και από τους οποίους έτρωγες την ημερήσια πλύση εγκεφάλου σου φαντάζομαι ε;

Συμφωνώ και εγώ. Πρέπει να τους μαντρώσουμε όλους μαζί και να τους βρούμε μια 24ωρη απασχόληση για να μην έχουν χρόνο να λένε και να γράφουν μ******* για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Senior Member
    Troll alert

Senior Member
    Troll alert
    Πες τα Geodim που ο τύπος αποκαλεί τα υπόλοιπα μέλη troll... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Μ87, θεωρείς ότι αν την "πεις" σε κάποιον έχει κάποιο νόημα? Γιατί σε νοιάζει τόσο πολύ? Εγώ συμφωνώ με αυτά που είπες για την απάτη της ψυχιατρικής (δες τα θέματα μου και θα καταλάβεις, ξεκίνησα ψυχοθεραπεία υγιής και είμαι ένα βήμα από το ψυχιατρείο, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Τώρα όμως να τη λες στον καθέναν- ακόμα και δίκιο να έχεις- τι αποτέλεσμα έχει? Αφού δεν τους πείθεις για τις θέσεις σου, ο άλλος θα συνεχίσει να πιστεύει αυτό που πίστευε! Αν θες να έχεις μια πιθανότητα να "ανοίξεις τα μάτια" σε κάποιον, μην κάνεις προσωπική την αντιπαράθεση.

Banned
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Μ87, θεωρείς ότι αν την "πεις" σε κάποιον έχει κάποιο νόημα? Γιατί σε νοιάζει τόσο πολύ? Εγώ συμφωνώ με αυτά που είπες για την απάτη της ψυχιατρικής (δες τα θέματα μου και θα καταλάβεις, ξεκίνησα ψυχοθεραπεία υγιής και είμαι ένα βήμα από το ψυχιατρείο, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Τώρα όμως να τη λες στον καθέναν- ακόμα και δίκιο να έχεις- τι αποτέλεσμα έχει? Αφού δεν τους πείθεις για τις θέσεις σου, ο άλλος θα συνεχίσει να πιστεύει αυτό που πίστευε! Αν θες να έχεις μια πιθανότητα να "ανοίξεις τα μάτια" σε κάποιον, μην κάνεις προσωπική την αντιπαράθεση.
    Τι θεωρείς εσύ ότι επιτυγχάνεις με το να αφήνεις να κυκλοφορούν ελεύθερα "δημοσιογράφοι / σχολιαστές πρώτης γραμμής", προπαγανδιστές, τρολλάκια και οικονομολόγοι της *******;

Είναι η έλλειψη κατακραυγής η οποία έχει επιτρέψει την διαστροφή της κοινής λογικής ακόμα και των ιστορικών γεγονότων. Χωρίς κατακραυγή αλλωνίζουν ελεύθερα, υποκείμενα όπως τα παραπάνω, διαμορφώνοντας την κοινή γνώμη του ανθρώπου ο οποίος είτε δεν έχει την ικανότητα, είτε δεν έχει το χρόνο να τους αντισταθεί.

Αν είσαι - κακή και κούφια η ώρα - όπως και ο Γκάντι, που δεν έτρωγε το φαγητό του μέχρι να φύγουν οι Βρετανοί από τις Ινδίες, αυτό είναι δικαίωμα σου.

Εγώ θεωρώ ότι στην περίπτωση των προαναφερθέντων, χρειάζονται ενεργοί πολίτες με αυτοσεβασμό και υπερηφάνεια οι οποίοι δεν ανέχονται να αποκαλεί το κάθε τσουτσέκι τους Έλληνες εμμέσως πλην σαφώς "ρατσιστές" επειδή τους επιβλήθηκε να υποδεχτούν εγκληματίες και βαρυποινίτες... ή συγκρίνοντας αλλοδαπούς οι οποίοι δεν πλήρωναν φόρους, εισφορές και απολάμβαναν επιδομάτων και προνομίων όταν οι Έλληνες στίβονταν από τις ανθελληνικές κυβερνήσεις, να αποκαλεί τους αλλοδαπούς "άξιους" διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.

Στην πρώτη σελίδα στο σχόλιο 14 αποκαθιστώ την αλήθεια σε σχέση με τις μ******* τις οποίες προωθούσε ο οικονομολόγος της *******. Όποιος θέλει γυρνάει στην πρώτη σελίδα και κάνει την σύγκριση μόνος του.

Αν τώρα εσύ, δεν θες να σεβαστείς την αλήθεια, να σεβαστείς τουλάχιστο όσους έχουν πεθάνει τα τελευταία 11 χρόνια εξ αιτίας των ανθελληνικών μέτρων. Για την μνήμη αυτών όμως, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΒΟΛΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΕΝΟΣ ****** Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Εδώ για παράδειγμα ο οικονομολόγος της ******* που δεν ασχολείται με πολιτική αλλά μόνο πολιτικά σχόλια κάνει ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΨΕΥΔΗ [*1], αποσκοπεί στο να παρουσιάσει τους Γερμανούς ως "ηθικούς" (ποιός ήρθε;;; ).

Έχοντας κατά νου ότι είναι αδύνατον να πεις - για οποιοδήποτε έθνος - ότι είναι ΟΛΟΙ οτιδήποτε (καλοί/κακοί/τίμιοι/άτιμοι) είμαι της προσωπικής άποψης ότι ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ έχουν μια από τις χειρότερες ηθικές βάσεις στον κόσμο. Κυρίως επειδή κυριαρχεί ο υλισμός και η απληστία, όχι σήμερα, αλλά εδώ και πολύ καιρό.

[*1] ΣΧΟΛΙΟ #8: 07-11-2019, 16:40
    αλλα οπως τονισα , γραφω σαν οκονομολογος , οχι σαν πολιτικος , αφου απεχθανομαι την πολιτικη , και τους πολιτικους

τονιζω οτι δεν θα γινομουν ποτε πολιτικος , γιατι οι πολιτικοι , ειναι ειτε εξουσιομανεις , ειτε ανεπαγγελτοι, και καιροσκοποι .......σορυ Ελισαβετ , εσυ γραφεις χωρις φανατισμο την αποψη σου , κι εγω απαντω σε σενα παρομοιως .......απανταω στον geodim , αμα πεις ποσο κανει αυτο χωρις αποδειξη στην Γερμανια , σε κοιτανε σαν εξωγηινο
    ΣΧΟΛΙΟ #14: 08-11-2019, 00:39
    Στις μεγάλες απάτες όμως οι Γερμανοί είναι με διαφορά πρώτοι!

Να θυμίσουμε τις γερμανικές αποζημιώσεις / επανορθώσεις;
    Να θυμίσουμε πόσα σκάνδαλα μετράει η SIEMENS και άλλες γερμανικές εταιρείες παγκοσμίως;
    Να θυμίσουμε το σκάνδαλο DIESELGATE της VW;
    Να θυμίσουμε τις απάτες του Wilhelm Wundt και της γερμανικής ιατρικής κοινότητας;
    Να θυμίσουμε την λεηλασία των κατεχόμενων κρατών από την ναζιστική Γερμανία;
    Να θυμίσουμε το εδώ (αλλά και παντού αλλού) σκάνδαλο της BAYER (βλ. NOVARTIS);
    Να θυμίσουμε το σκάνδαλο της FERROSTAAL με τα υποβρύχια τα οποία έγερναν;
    Να θυμίσουμε που λαδώνανε τους υπουργούς σου;
    Να θυμίσουμε το ξέπλυμα του ναζιστικού χρήματος στην Νότια Αμερική;
    Να θυμίσουμε το σκάνδαλο με τα μαύρα ταμεία της MIESENS;
    Να θυμίσουμε το σκάνδαλο των LEOPARD που μας τα πούλησαν στην τριπλή τιμή από ότι στους τούρκους;
    Να θυμίσουμε το σκάνδαλο με τα σαβουρομόλογα της DEUTSCHΕ BANK, με τα οποία "ταίσανε" τις Ελληνικές εμπορικες τράπεζες έχοντας εξασφαλίσει ότι ο διοικητής της ΚΤτΕ Προβόπουλος, θα έκανε τα στραβά μάτια σε ότι αφορά τους σχετικούς ελέγχους;
    Να θυμίσουμε το σκάνδαλο HOCHTIEF, της μη-πληρωμής του ΦΠΑ στο Ελ. Βενιζέλος, το οποίο δεν ελέγχθηκε ούτε από εφορία, ούτε από ΣΔΟΕ αλλά ούτε και από ΑΑΔΕ γιατί είναι όλοι υπαλληλάκια τους;
    Να θυμίσουμε που τους Ιάπωνες η SIEMENS τους εκμεταλλεύεται από το 1914;

+100 χρόνια μετά, τι άλλαξε στην νομοθεσία ή την ιδεολογία του γερμανού;... ΤΙΠΟΤΑ.

Νομίζεις ότι οι Γερμανοί στήνουν απάτες μόνο σε Έλληνες, αμερικανούς ή Ιάπωνες;... ΟΤΙ ΣΥΝΑΝΤΑΝΕ ΤΟ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ! Αμφιβάλω αν υπάρχει χώρα η οποία ΝΑ ΜΗΝ έχει ασκήσει διώξεις εναντίον Γερμανικών εταιρειών για ανήθικες επιχειρηματικές πρακτικές οποιασδήποτε μορφής.

Να βάλω νούμερα δίπλα σε κάθε ένα από τα παραπάνω να δούμε τι θα κάνουμε σούμα, έτσι για πλάκα;

Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έθνος το οποίο αντί να τιμωρεί την δωροδοκία, την αναγνωρίζει νομικά!!!

Πέρα από αυτό, η νοοτροπία "τα δικά μου, δικά μου, και τα δικά σου, πάλι δικά μου" που τους διακρίνει, αν δηλώνει κάτι, είναι απλά την απληστία τους.
    Last edited by M87; 13-11-2019 at 21:42.

Senior Member
    Αυτό που λέω είναι ότι τη λες και σε άτομα που πιστεύουν στο Χριστιανισμό, στον οποίο λες κιεσύ ότι πιστεύεις, οπότε από τις επιθέσεις τουλάχιστον σε αυτούς πώς θα βγει όφελος? Επίσης, αν θες να αλλάξεις γνώμη σε κάποιον, πχ στην Κύκνος ή στη ρέμεντυ, σε τι βοηθάνε οι βιτριολικές επιθέσεις τύπου "φούξια στιφάδο"? Τώρα το θέμα με τους μετανάστες είναι μεγάλο και πολύπλοκο, εγώ ας πούμε ξέρω πολλούς Αλβανούς που αντικειμενικά είναι εργατικοί και πρόσφεραν σε δουλειές που οι σύγχρονοι Έλληνες δύσκολα θα έκαναν. Φυσικά όμως δε συμφωνώ με αυτά που λένε οι "αντίφα" περί ρατσιστών Ελλήνων, γιατί όντως ήρθαν πολλοί εγκληματίες μαζί (εμένα μου είχαν κλέψει Αλβανοί ένα ποδήλατο). Και φυσικά αποκρύπτουν ότι οι Έλληνες ήταν γενικά καλύτεροι μετανάστες για τις χώρες που τους υποδέχτηκαν, και εργατικοί και σπανίως παραβατικοί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Αυτό που λέω είναι ότι τη λες και σε άτομα που πιστεύουν στο Χριστιανισμό, στον οποίο λες κιεσύ ότι πιστεύεις, οπότε από τις επιθέσεις τουλάχιστον σε αυτούς πώς θα βγει όφελος? Επίσης, αν θες να αλλάξεις γνώμη σε κάποιον, πχ στην Κύκνος ή στη ρέμεντυ, σε τι βοηθάνε οι βιτριολικές επιθέσεις τύπου "φούξια στιφάδο"? Τώρα το θέμα με τους μετανάστες είναι μεγάλο και πολύπλοκο, εγώ ας πούμε ξέρω πολλούς Αλβανούς που αντικειμενικά είναι εργατικοί και πρόσφεραν σε δουλειές που οι σύγχρονοι Έλληνες δύσκολα θα έκαναν. Φυσικά όμως δε συμφωνώ με αυτά που λένε οι "αντίφα" περί ρατσιστών Ελλήνων, γιατί όντως ήρθαν πολλοί εγκληματίες μαζί (εμένα μου είχαν κλέψει Αλβανοί ένα ποδήλατο). Και φυσικά αποκρύπτουν ότι οι Έλληνες ήταν γενικά καλύτεροι μετανάστες για τις χώρες που τους υποδέχτηκαν, και εργατικοί και σπανίως παραβατικοί.
    έχεις καταλάβει λάθος, ο M87 έχει κάποιον ιδεοψυχαναγκασμό που του προκαλεί έπαρση και θεωρεί πως οι γύρω του είναι ανάξιοι γιατί είτε συναινούν με τη σιωπή τους, είτε είναι ενεργοί στην αδικία που επικρατεί στην κοινωνία. Παράλληλα επειδή αυτό δεν είναι αρκετό , τροφοδοτεί την ανάγκη του να εξωτερικεύσει την εσωτερική του σύγκρουση με μίσος προς διάφορες μειονοτικές ομάδες πχ μετανάστες (παρόμοιες θέσεις θα έχει και για τσιγγάνους, ομοφυλόφιλους κλπ κλπ). Το σημαντικότερο το είπες πάντως, δεν μπορεί να μην κάνει προσωπική την αντιπαράθεση, γιατί δεν τον ενδιαφέρει να πείσει κάποιον ή να εκθέσει τις απόψεις του, τον ενδιαφέρει να βρεθεί διέξοδος στην αγωνία που βιώνει και τίποτε άλλο. Ποιος ξέρει από πόσα φόρα τον έχουν μπαναρει.
    ps: αντιεξουσιαστές έχουν κάνει εκδηλώσεις για τους έλληνες μετανάστες και τον ρατσισμό που βίωσαν. Οπότε δεν βλέπω πως "αποκρύπτουν". Μάλλον δεν είχες ποτέ επαφές με αυτόν τον χώρο.

Banned
    έχεις καταλάβει λάθος, ο M87 έχει κάποιον ιδεοψυχαναγκασμό που του προκαλεί έπαρση και θεωρεί πως οι γύρω του είναι ανάξιοι γιατί είτε συναινούν με τη σιωπή τους, είτε είναι ενεργοί στην αδικία που επικρατεί στην κοινωνία. Παράλληλα επειδή αυτό δεν είναι αρκετό , τροφοδοτεί την ανάγκη του να εξωτερικεύσει την εσωτερική του σύγκρουση με μίσος προς διάφορες μειονοτικές ομάδες πχ μετανάστες (παρόμοιες θέσεις ΘΑ ΕΧΕΙ και για τσιγγάνους, ομοφυλόφιλους κλπ κλπ). Το σημαντικότερο το είπες πάντως, δεν μπορεί να μην κάνει προσωπική την αντιπαράθεση, γιατί δεν τον ενδιαφέρει να πείσει κάποιον ή να εκθέσει τις απόψεις του, τον ενδιαφέρει να βρεθεί διέξοδος στην αγωνία που βιώνει και τίποτε άλλο. Ποιος ξέρει από πόσα φόρα τον έχουν μπαναρει.
    ps: αντιεξουσιαστές έχουν κάνει εκδηλώσεις για τους έλληνες μετανάστες και τον ρατσισμό που βίωσαν. Οπότε δεν βλέπω πως "αποκρύπτουν". Μάλλον δεν είχες ποτέ επαφές με αυτόν τον χώρο.
    Τα βλέπεις Eagle guy;... Ήρθε ο ψυχιατρικός στιγματισμός και η τηλεδιάγνωση να υπερασπιστεί με την όπισθεν τους "δημοσιογράφους / σχολιαστές πρώτης γραμμής", προπαγανδιστες, τρολλάκια και οικονομολόγους της *******. Περισσότερα για αυτά αύριο.

Στο μεταξύ οι αναγνώστες να παρατηρήσουν ότι όλη η αντιπαράθεση και κριτική την οποία υφίσταμαι, ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΘΙΓΩ.

Για την ΟΥΣΙΑ των όσων θίγω δεν έχουν θέση, δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν άποψη... Επειδή απότερος σκοπός τους είναι να ασκήσουν κριτική σε μένα (το οποίο είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν κάνουν "κιχ" για τις μ******* τις οποίες διαδίδει ο οικονομολόγος της *******).

ΘΕΣΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΛΕΩ.
    Last edited by M87; 14-11-2019 at 23:16.

Senior Member
    Τα μέτρα που "κανονικα" θα έπρεπε να ληφθούν για να φτιάξουν τα πράγματα και να γίνουμε μια ας πούμε "ιδανική" πολιτεία δεν μπορούν να παρθούν σε κατάσταση "κοινοβουλευτικής δημοκρατίας" (όπως την εννοούμε σήμερα στην Ελλάδα).

Επίσης ΔΕΝ είναι θέμα μονο μετρων. Είναι και ποιούς έχεις για να τα εφαρμόσουν. (Αστυνομια, δικαστες, μιντια κτλ κτλ.). Και αυτοί είναι επίσης αναξιόπιστοι πλήρως. Δεν είναι "παιρνω μετρα" και τελειώσαμε.

Senior Member
    Ρε παιδια , ειπα να απελαθουν οι μεταναστες , και να που ειχα δικιο, τα περισσοτερα εγκληματα διαπρατονται απο μετασναστες .......δειτε τι γινεται στην Μυτιληνη ...... Σαμο...... αντε πνιγειτε ολοι σας που ειστε ΄' πονοψυχοι ' , εγω αγαπω την πατριδα μου ......και δεν θελω να την λυμαινονται μεταναστες ..........ιδιως σε σενα απευθυνομαι Ελισαβετ , που μουπες ' ανθρωποι ειναι κι αυτοι ' να τους χεσω κατι τετοιους ανθρωπους ......να μην πατησουν το ποδαρι τους στην πατριδα μου ,.......εγκληματιες ειναι , οπως συνεβη το 70 στην Αμερικη που δεχτηκα Κουβανους μεταναστες .....ηταν ολοι τους εγκληματιες .......... καποιος που εχει καλη καβατζα , θα μεταναστευση σε αλλη χωρα ?

Μ87 , μην μου τα πρηξεις , πληζ.......

Senior Member
    Ρε παιδια , ειπα να απελαθουν οι μεταναστες , και να που ειχα δικιο, τα περισσοτερα εγκληματα διαπρατονται απο μετασναστες .......δειτε τι γινεται στην Μυτιληνη ...... Σαμο...... αντε πνιγειτε ολοι σας που ειστε ΄' πονοψυχοι ' , εγω αγαπω την πατριδα μου ......και δεν θελω να την λυμαινονται μεταναστες ..........ιδιως σε σενα απευθυνομαι Ελισαβετ , που μουπες ' ανθρωποι ειναι κι αυτοι ' να τους χεσω κατι τετοιους ανθρωπους ......να μην πατησουν το ποδαρι τους στην πατριδα μου ,.......εγκληματιες ειναι , οπως συνεβη το 70 στην Αμερικη που δεχτηκα Κουβανους μεταναστες .....ηταν ολοι τους εγκληματιες .......... καποιος που εχει καλη καβατζα , θα μεταναστευση σε αλλη χωρα ?

Μ87 , μην μου τα πρηξεις , πληζ.......
    Καλημέρα Μακ
    τι έγινε και μου την λες έτσι;

Στατιστικά και με βάση τους αριθμούς τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί από τους πρόσφυγες σε σχέση με τον αριθμό προσφύγων που φιλοξενεί αυτή τη στιγμή η χώρα, είναι απειροελάχιστα. Οπότε δεν καταλαβαίνω για τι πράγμα μιλάς και πώς αποδείχθηκε πως είχες δίκιο. Αν ένα περιστατικό που γίνεται το παίζουν τα ΜΜΕ όλη μέρα επί μήνες είναι άλλο θέμα, οι αριθμοί πάντως λένε άλλα.

Άνθρωποι είναι κι αυτοί ναι, κι απορώ που χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε αυτό.

Η τελευταία σου πρόταση περί καβάτζας τι σημαίνει; Καβάτζα εννοείς τα λεφτά; Οποιος έχει λεφτά αξίζει οι υπόλοιποι ας κόψουν τον λαιμό τους;

Senior Member
    Aνθρωποι που χρειαζονται, αλλα ανπαρεις χαμπαρι, ειναι εγκληγματικα στοιχεια , και δεν αλλαζω γνωμη , θελω η πατριδα να μην αφελληνειστη , ο Κουλης δεν κανει τιποτα ..,.....δεν εχω κατι μαζι σου , αλλα εχωμε τους εγκληματιες μεταναστες , μια χωρα σε υφεση, δεν χρειαζεαται αλλα εργατικα χερια , αντεχεις αλλη γνωμη , επειδη ειμαι οικονομολογος ,

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχειριση

εμ πια , υπαρχουν και ορια ..........ΔΕΝ ΤΟΥς ΘΕΛΟΥΜΕ ........τερμα και τελειωσε .......δεν αλλαζω γωμη , ολοι εξω ........
    Last edited by Aeon; 14-02-2020 at 12:02.

Senior Member
    Aνθρωποι που χρειαζονται, αλλα ανπαρεις χαμπαρι, ειναι εγκληγματικα στοιχεια , και δεν αλλαζω γνωμη , θελω η πατριδα να μην αφελληνειστη , ο Κουλης δεν κανει τιποτα ..,.....δεν εχω κατι μαζι σου , αλλα εχωμε τους εγκληματιες μεταναστες , μια χωρα σε υφεση, δεν χρειαζεαται αλλα εργατικα χερια , αντεχεις αλλη γνωμη , επειδη ειμαι οικονομολογος ,

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχειριση

εμ πια , υπαρχουν και ορια ..........ΔΕΝ ΤΟΥς ΘΕΛΟΥΜΕ ........τερμα και τελειωσε .......δεν αλλαζω γωμη , ολοι εξω ........
    Τι σημαίνει το αν αντέχω άλλη γνώμη ; Αντέχω εκατό! Ούτε σου είπε κανείς να αλλάξεις γνώμη, δεν καταλαβαίνω την ένταση σου.

Το ότι έχεις σπουδάσει οικονομικά γιατί το αναφέρεις, τι σχέση έχει με την κουβέντα; Υπάρχουν χιλιάδες οικονομολόγοι με φιλελεύθερες απόψεις σαν αυτές που εκφράζεις κι άλλες τόσες χιλιάδες που λένε ακριβώς τα αντίθετα.

Δεν πρόλαβα να δω τι έγραφες και σβήστηκε αλλά μάλλον καλύτερα που δεν το είδα.
    Σε συμπαθώ και το ξέρεις αλλά οι απόψεις που εκφράζεις στο συγκεκριμένο θέμα με βρίσκουν παντελώς αντίθετη. Το "εγκληματίες μετανάστες" το θεωρώ ξεκάθαρα ρατσιστικό.

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast