Ψευτοπουριτανισμός - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Πρίν όμως κατηγορήσεις οποιονδήποτε για τις επιλογές του (και αυτό ισχύει για όλους) κοίτα τις δικές σου.[/COLOR]
    Όταν γράψεις στα θέματα του NikosD.,τότε θα το κάνω.

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Όταν γράψεις στα θέματα του NikosD.,τότε θα το κάνω.
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ: Αυτό λεγεται εκτροπή συζήτησης ΚΑΙ baiting. Τσιμπάμε;... ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ!

Senior Member
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ: Αυτό λεγεται εκτροπή συζήτησης ΚΑΙ baiting. Τσιμπάμε;... ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ!
    Εσύ είσαι αυτός που εκτρέπει όλα τα θέματα με τις ασχετοσύνες σου... Χάλασες το θέμα του Macgyver και τώρα χαλάς κι αυτό... Κι έχεις το θράσος να κλαίγεσαι κι από πάνω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ: Ο Β65 μόλις παραδέχτηκε εμμέσως ότι φοβάται τον NikosD.

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εσύ είσαι αυτός που εκτρέπει όλα τα θέματα με τις ασχετοσύνες σου... Χάλασες το θέμα του Macgyver και τώρα χαλάς κι αυτό... Κι έχεις το θράσος να κλαίγεσαι κι από πάνω...
    Πάλι με ακολουθείς φούξια στιφάδο; Μέχρι το καλοκαίρι - για να βγουν κεράσια - θα κάνω υπομονή (μόνο αυτό το υλικό μου λείπει). Μετά, δεν την γλιτώνεις την κατσαρόλα.

https://www.youtube.com/watch?v=9DmNhISpFI0

Senior Member
    Πάλι με ακολουθείς φούξια στιφάδο; Μέχρι το καλοκαίρι - για να βγουν κεράσια - θα κάνω υπομονή (μόνο αυτό το υλικό μου λείπει). Μετά, δεν την γλιτώνεις την κατσαρόλα.

https://www.youtube.com/watch?v=9DmNhISpFI0
    Τώρα εσύ νομίζεις ότι σε φοβάμαι γελοίε; Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι... Όσο χαλάς θέματα άλλων μελών και τους παρενοχλείς θα με βρίσκεις μπροστά σου!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Τώρα εσύ νομίζεις ότι σε φοβάμαι γελοίε; Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι... Όσο χαλάς θέματα άλλων μελών και τους παρενοχλείς θα με βρίσκεις μπροστά σου!
    "...Οι κύκνοι δεν φημίζονται για την εξυπνάδα τους ... και έτσι καταλήγουν ως στιφάδο. Αμ αυτό το έντονο ΦΟΥΞΙΑ χρώμα;... Που το πας;... Ότι πρέπει για σκοποβολή στην ύπαιθρο που κυριαρχούν τα γήινα χρώματα! ΚΑΙ διασκέδαση ΚΑΙ φαγητό!"

Senior Member
    "...Οι κύκνοι δεν φημίζονται για την εξυπνάδα τους ... και έτσι καταλήγουν ως στιφάδο. Αμ αυτό το έντονο ΦΟΥΞΙΑ χρώμα;... Που το πας;... Ότι πρέπει για σκοποβολή στην ύπαιθρο που κυριαρχούν τα γήινα χρώματα! ΚΑΙ διασκέδαση ΚΑΙ φαγητό!"
    Είπε ο έξυπνος που είναι ανίκανος να κρατήσει το ενδιαφέρον στα θέματα που ανοίγει και γι' αυτό χαλάει των άλλων... Χα χα χα χα!!! Με την όρεξη θα μείνεις...

Nefeli28
    Guest
    Εδώ η διαχείριση που είναι;
    Τι δουλειά έχει ο κάθε παρανοϊκός να διαλυει τα θέματα των υπολοίπων;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ Νεφέλη... Μας άφησαν με τον τρελό να αλωνίζει... Αλλά θα έρθει η ώρα του όπως και τις άλλες φορές, τόσα ban έχει φάει, υπομονή και του 'ρχεται...

Banned
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Άντε να τινάξεις καμιά ελιά κυρά μου... Έχεις πάει να δεις τι δουλειά είχες εσύ ή το φούξια στιφάδο, στα δικά μου θέματα;
    Last edited by M87; 12-11-2019 at 20:05.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εδώ είναι η πρός ενός έτους τελευταία προειδοποίηση στον άνθρωπο που φοβάται τον NikosD

Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Μ87,

είναι η τελευταία προειδοποίηση μου, πριν προχωρήσω σε οριστικό αποκλεισμό σου. Επέλεξα να την κάνω εδώ, αντί να σου δώσω άλλη μία και τελευταία προειδοποίηση σε ένα ακόμη μήνυμα σου που επιτίθεσαι στη διαχείριση, που σπαμάρεις, που γράφεις μονίμως με bold χαρακτήρες.

Τα πάντα στην ψυχολογία μετρώνται με βάση τη συχνότητα και την ένταση μιας συμπεριφοράς.
    Ομοίως ισχύει και σε αυτό το φόρουμ.
    Τα bold δεν απαγορεύονται. (γι αυτό και δεν θα το βρεις στους όρους χρήσης). Το ασταμάτητο bold όμως απαγορεύεται.
    Το spam όπου πηγαίνεις σε ένα θέμα και προσκαλείς κόσμο να ρθει σε άλλο θέμα δεν απαγορεύεται. (γι αυτό και δεν θα το βρεις στους όρους χρήσης). Αν όμως το κάνεις ασταμάτητα, απαγορεύεται.

Το να αγνοείς επιδεικτικά τις δεκάδες προειδοποιήσεις και να έρχεσαι μετά να γκρινιάζεις ότι έλαβες κίτρινες και κόκκινες κάρτες, πως να το χαρακτηρίσω?
    Παιδιάστικη συμπεριφορά? Αφελή συμπεριφορά? Πονηρή συμπεριφορά?

Ακόμη: το να ανοίγεις θέμα για ελευθερία λόγου και έκφρασης, σε ένα φόρουμ που ανέχεται εκατοντάδες παραβιάσεις των όρων του από εσένα, είναι τουλάχιστον οξύμωρο και αντιφατικό. Δεν βγάζει νόημα βρε αδελφέ, πως να το κάνουμε!!!

Λοιπόν, είτε που από το αμέσως επόμενο μήνυμα σου προσαρμόζεσαι στις συστάσεις που σου γίνονται, στις υποχρέωσεις και τα δικαιώματα που έχεις ως μέλος σε αυτό το φόρουμ, είτε που προχωρώ σε οριστικό αποκλεισμό σου, διότι δεν θα δαπανήσω μαζί σου δεκάδες άλλες ώρες, όπως έχει ως τώρα χρειαστεί να κάνω.

Σημειώνω ότι η ώρα είναι 18.48, ημέρα Τρίτη, μήνας Ιανουάριος. Είτε προσαρμόζεσαι από τις 18.49, είτε να πας στο καλό κι η Παναγιά μαζί σου.

ΥΓ. Στις ειδοποιήσεις αναφέρονται τα greeklish, όχι γιατί χρησιμοποιείς greeklish, αλλά γιατί πρόκειται για ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα που περιλαμβάνει διάφορους όρους, όπου είτε παραβίαζεις τον ένα όρο, είτε τον άλλον, εν τέλει λαμβάνεις αυτό το συγκεκριμένο αυτοματοποιημένο μήνυμα

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εδώ είναι η πρός ενός έτους τελευταία προειδοποίηση στον άνθρωπο που φοβάται τον NikosD
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ Βάλε και το σύνδεσμο ρε χασάπη μπας και πάρω απάντηση στα όσα τον είχα ρωτήσει.

(URL: https://www.psychology.gr/forum/thre...A3%CE%97%CE%A3)
    Last edited by M87; 12-11-2019 at 20:04.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Βάλε και το link ρε χασάπη μπας και πάρω απάντηση στα όσα τον είχα ρωτήσει.

(URL: https://www.psychology.gr/forum/thre...A3%CE%97%CE%A3)
    Τον φοβάσαι ρε,για αυτό δεν γραφεις στα θέματα του...

Senior Member
    Άντε να τινάξεις καμιά ελιά κυρά μου... Έχεις πάει να δεις τι δουλειά είχες εσύ ή το φούξια στιφάδο, στα δικά μου θέματα;
    Κατά τα άλλα περνιέσαι και για έξυπνος... Όταν μπαίνεις σε φόρουμ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ και στρέφεσαι κατά ψυχολόγων και ψυχιάτρων που πολλές φορές σώζουν ζωές έπρεπε να το περιμένεις... Το φόρουμ δημιουργήθηκε για να βοηθούνται οι ψυχικά ασθενείς αλλά κάποιοι σαν κι εσένα είναι από τις περιπτώσεις που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast