Results 46 to 60 of 88
Thread: Φιλος που παρεξηγει τα λόγια μου
-
30-11-2019, 16:14 #46Miliva21Guest
Άνοιξε άμα θες θέμα σχετικό δεν θέλω να χαλάσω το ποστ της θεματοθετριας
Αν και νομίζω ...εσύ περισσότερο απαντάς σε ποστ παρά έχεις γράψει θέματα δικά σου....οπότε είναι πιο δύσκολο να καταλάβω πως σκέφτεσαι
Εννοείται ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να πει για μένα.....Πότε δεν είπα ότι εγώ ειμαι η τέλεια....ίσα ίσα γράφω σε απαντήσεις μου κατά καιρούς ότι δεν χρειάζεται κάνεις να παίρνει τις μετρητοίς την άποψη κάποιου που όπως όλοι δεν είναι τέλειος
- 30-11-2019, 16:19 #47george1520Guest
30-11-2019, 16:21 #48
Παιδια δεν ειναι απαραιτητο οτι επιβεβαίωνομαι οσαν γυναικα.. υπαρχουν ενα σωρο αλλοι λόγοι για τους οποιους μπορει αυτο να συμβαινει..
Μπορει να εχει να κανει με την σχεση μου με τον πατερα μου(αλλο κεφαλαιο αυτο)..σας ειπα οτι ακομα δεν το εχω συζητησει το θεμα με την ψυχοθεραπευτρια μου κ δεν εχω θιξει ακομα τέτοιο ζητημα..γτ σον κ καλα να πρεπει να ειναι το οτι θελω επιβεβαιωση?
Επιπλεον οι σχεσεις μας με τους ανθρωπους ειναι πολύπλοκες καποιες φορες.. ανθρωποι ειμαστε τελειοι δεν θα γινουμε ποτε..
Σας ειπα οτι θα το επεξεργαστω με την θεραπευτρια μου..
Κ σας ευχαριστω Για την τροφη για σκεψη που μου δωσατε.αληθεια τωρα.
30-11-2019, 16:33 #49george1520GuestΤο να θες κάποιον στην ζωή σου απλά και μόνο για να σου ανεβάσει το εγώ σου μην το παίρνεις τόσο βαριά.. Γιατί αν όντως συμβαίνει δεν θα το δεις ποτέ. Σαν πράξη σου ακούγεται αρνητική και πολύ εγωιστική. Θα πρέπει λίγο να δουλέψεις με τον ευατο σου και να είσαι ειλικρινής.. Καλό είναι να το θέσεις σαν θέμα συζήτησης με τον ψυχολόγο σου και με τις ερωτήσεις του θα σε βοηθήσει να δεις και εσύ τα πράγματα πιο καθαρά.
30-11-2019, 16:47 #50
Καλη μου η καλε μου αυτο που πρεπει να κοιταξω δεν ειναι γτ θελω επιβεβαίωση αλλα γτ νιωθω τυψεις για οσους εγω απορριπτω.
30-11-2019, 16:51 #51george1520GuestΔες και το σενάριο αυτό που σου λέμε. Δεν γίνεται πάντα να είμαστε οι καλοί της υπόθεσης.. Δες και τα δύο σενάρια.
30-11-2019, 16:56 #52
Ναι θα τα δω ολα δεν φοβαμαι την αληθεια..αλλα κ παλι σας λεω οτι απο αυτον τον ανθρωπο ειδικα δεν νιώθω οτι επιβεβαιωνομαι γτ η σχεση αυτη ειναι πολλων ετων κ εχει περασει πολλα οποτε εχει αναπτυχθει μια φιλικη επαφη.. Σιγουρα κιολας εκτιμω κ καποια πραματα σε αυτόν κ πολυ απλα θελω να τον δω να προχωραει. Αν χρειαστει κιολας θα απομακρυνθω οσο μπορω.
30-11-2019, 16:58 #53george1520GuestΚαι εδώ να ξέρεις δεν έχει να κάνει με απόρριψη.. Τον αποδέχεσαι σαν φίλο.. Αν αυτός δεν μπορεί να το διαχειριστεί είναι καθαρά πρόβλημα δικό του.. Δεν μπορείς να συνεχιστεί μια φιλία όπου ο ένας ελπίζει και ο άλλος απελπίζεται..
30-11-2019, 17:59 #54
Ανξιους μπορεί ο φιλος σου να τρεφει αισθηματα για σενα . Εγω δεν το βρισκω αρρωστημενο . Πιστευω οτι καποιες σχεσεις ειναι καρμικές και ότι ίσως να μην μπορέσει να ξαναερωτευτει το ίδιο, αν και το εύχομαι απο καρδιάς. Οπότε θέλει προσοχή στους χειρισμούς γιατι όπως λέει ο George πιο πάνω γιατί μπορεί να τρέφει ελπίδες. Ωραία θα ήταν να μείνετε φίλοι αν και εφόσον σιγουρευτείς οτι δεν τρεφει συναισθηματα για σενα. Εκτος αν ,εκτος αν υπάρχει κι από σενα κάτι αντίστοιχο , Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα :) Εύχομαι να πάνε όλα καλα
01-12-2019, 12:13 #55
Εχτες μετα την συζήτηση μας με τα μελη εδω, αποφασισα να ξεκαθαρισω την θεση μου κ να επικοινωνήσω την ενοχληση μου απο την στάση του, του εστειλα οτι με ενοχλει που παρεξηγει τα λογια μου κ τα καλοπροαιρετα σχολια μου κ οτι απο δω κ στο εξης δεν προκειται να ανεχθω οποιαδηποτε "παρεξηγηση"..δεν θα το διαπραγματευθω την επόμενη φορά κ θα ναι σίγουρα το οριστικο τελος. Θελησα να βαλω ορια, να πλαισιωσω την σχεση αυτη ..
Μου απαντησε με δειλια οτι δεν καταλαβαινει τπτ πραμα που με εκανε να σκεφτω ποσο μεγαλο θεμα εχει τελικά..κ ποσο εγω τροφοδοτω αυτη τη συμπεριφορα.
Με.το που μου απαντησε οτι δεν καταλαβαινει τπτ, του εστειλα print screen με το παραλληρημα του..
Δεν απαντησε τπτ παρα ποτε θα τα πουμε...
Πηρα την αποφαση να ειμαι τυπικη απεναντι του κ να οριοθετω περισσοτερο.
Το βραδι μου μιλαγε για "περι ανεμων κ υδάτων".
Με εχει αηδιασει κ νιωθω απομακρη..
Διαποστωσα οτι εχω θεμα οσον αφορα τα ορια κ απο δω κ στο εξης ειμαι αποφασισμενη στο να μη τροφοδοτω αλλο τετοιες συμπεριφορες..
Παντα εδινα στους ανθρωπους, παντα προσπαθω να ειμαι καλη κ να μην πληγωνω, μια ζωη ακομα κ η μανα μου μου ελεγε οτι ειμαι ικανη να κατσω να με @@@@σουν επειδη δεν θελω να στενοχωρω.
Ευτυχώς πλεον εχω αρχισει να αντιλαμβανομαι την προβληματικη μου αυτη συμπεριφορα κ να θελω να την διορθωσω.
Ενα ειναι βεβαιο δεν θα ανεχτω αλλο τις κονξες κανενός.
Γι αυτα δουλεια εχουν οι ψυχολογοι κ οχι εγω.
Πλεον θα υπαρχει οριοθέτηση αυστηρη κ σε οποιον αρεσει.
01-12-2019, 12:19 #56
Α επισης να προσθεσω οτι η υποτιθεμενη ταδε φιλημενη κοπελα απο αυτον, τον ξενέρωσε (το περίμενα γτ παντα με ολες ετσι μου λεει), οτι δεν ενιωσε τπτ με το φιλί κ του απαντησα "εσυ ξερεις"...
Μετα απο ολα αυτα μου ζητησε να βγουμε για φαγητο το βραδι κ ημουν αρνητικη...
Νιωθω πολυ θυμωμενη κ με μενα κ με αυτον.
Με μενα γτ δεν εβαλα ορια απο πιο πριν κ με αυτον που Επιτέλους δεν βλεπει το προβλημα Του κ δεν αναζητα βοηθεια.
Αλλα δεν θα κατσω να ασχοληθω αλλο.
Αυτα προς το παρον..
Σιγουρα για μια προβληματικη σχεση παντα φταινε κ οι δυο..
It takes 2 to dance...που λενε.
01-12-2019, 12:35 #57george1520GuestΌταν αποφασίζουμε να μιλήσουμε σε κάποιον του λέμε ξεκάθαρα τι θέλουμε. Εσύ του μίλησες γενικά ότι η συμπεριφορα του σε ενοχλεί ή του ειπες συγκεκριμένα; ότι νιώθεις πως δεν έχει πάει στο φιλικό επίπεδο και να δώσεις παραδείγματα: Αν έκανες το δεύτερο και πάλι το παίζει χαζός απλά μην ασχολησε.
01-12-2019, 12:51 #58
Χρυσε μου δεν γινεται να του πω οτι η σχεση δεν παει στο φιλικό απο μερους του γτ δεν θα το παραδεχτεί, ειναι 100% βεβαιο..γι αυτο Εγω στριβειν δια του αρραβωνος...
01-12-2019, 12:56 #59
Τωρα νιωθω ασχημα κ πιεζομαι που δεν έβαλα ορια πιο πριν...γαμωτο
01-12-2019, 12:57 #60george1520Guest