Results 121 to 135 of 230
Thread: Δεν είμαι καλα
-
08-12-2019, 23:52 #121
Ωραία, τα έχεις βάλει σε μια σειρά λοιπόν. Έχεις δει γιατρό/γιατρούς, θες να τελειώσεις έναν κύκλο εξετάσεων και τέλος.
Αφού δεν θες να προστεθουν σε όλα αυτά και οι κρίσεις πανικού λοιπόν, γιατί δεν βοηθάς τον εαυτό σου λίγο σε αυτό;
Βάλε ένα όριο στον εαυτό σου πχ ότι δεν θα ξαναμετρήσεις παλμούς, πιέσεις κι ο, τι άλλο μετράς τελοσπάντων. Σταμάτα να μετράς. Προκαλείς περισσότερο άγχος. Και το περισσότερο άγχος σου χειροτερεύει την υγεία. Μπαίνεις δηλαδή σε φαύλο κύκλο με αυτή την τακτική που ακολουθείς. Απαγόρευσε στον εαυτό σου να ξαναμετρηθείς. Ακολούθησε ότι σου λέει ο γιατρός σου, κάνε τις εξετάσεις σου και τέλος.
Θυμάσαι στο άλλο θέμα που σου είπα για αλλεργίες που είχα και έπαιρνα κορτιζόνη και ξοζαλ; Αυτό μου έλεγε ο γιατρός, ότι δεν πρέπει να έχω άγχος, πρέπει να φτιάξω την ψυχολογία μου ώστε να φτιάξει και η υγεία μου. Και εγώ μέσα μου έλεγα τι μου λεει αυτός τώρα; Πώς να φτιάξει η ψυχολογία μου, αφού αυτή την ψυχολογία μου την προκαλεί το ίδιο το πρόβλημα που έχω και μου καταστρέφει την ποιότητα ζωής μου; Εγώ ξυπνούσα κάθε πρωί και δεν ήξερα πώς θα ξυπνήσω και αν θα μπορώ να αναγνωρίσω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. πρηζόμουν ολόκληρη σε σημείο που δεν με αναγνώριζα. Και θεωρούσα πως αυτό φταίει που έχω χάλια ψυχολογία. Πώς να έχω καλή ψυχολογία όταν δεν μπορώ να προγραμματίσω τίποτα πχ; Είχα χάσει εξαιτίας αυτού, εξόδους με φίλους, ραντεβού με γκόμενους, ταξίδια, εξεταστικές στο πανεπιστήμιο, βόλτες...μου χε τύχει να πάω τότε διήμερο κάπου και να το περάσω όλο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου κλαίγοντας την μοίρα μου γιατί δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω γιατί είχε πρηστεί το πόδι μου και πονούσα. Ξέρεις πότε σταμάτησαν όλα; Όταν αποφάσισα να τα αγνοήσω. Όταν είπα πως δεν γουστάρω να ζω έτσι κι ακόμα και πρησμένη και στα χάλια μου , θα κάνω πως δεν συμβαίνει τίποτα και θα ζω κανονικά. Κι αυτό κράτησε πολύ καιρό. Που εγώ το αγνοούσα κι αυτό συνέχιζε. Κι από ένα σημείο και μετά το είχα ξεχάσει εντελώς κι ούτε που κατάλαβα πως με ξέχασε κι αυτό.
¨Ετσι είσαι τώρα και εσύ. Είσαι σε φαύλο κύκλο όπως ήμουν κι εγώ. Υπάρχει κάτι παθολογικό ίσως (μπορεί κι αυτό ψυχολογικό να είναι!) το οποίο χειροτερεύει επειδή πανικοβάλεσαι κι εμφανίζονται κι άλλα κι εσύ αγχώνεσαι ακόμα παραπάνω...κι αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ αν δεν το σταματήσεις μόνος σου.
- 08-12-2019, 23:55 #122Antonis8Guest
Μετρηθηκα και εχω χαμηλη πιεση 94 με 59. Αυτο δεν ειναι σημαδι αιμορραγιας?
09-12-2019, 00:00 #123
Έχεις περάσει πολλά δύσκολα ρε συ Αντώνη... θα ταν αφύσικο να μην ξεσπούσε κάπου όλο αυτό που έχεις ζήσει.
Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό για την αρρωστοφοβία που έχεις είναι η έλλειψη φροντίδας από την μαμά σου. Μήπως ένιωθες πως λόγω των δικών της προβλημάτων δεν ήταν σε θέση να σε φροντίσει αρκετά και αναγκάστηκες εσύ να αναλάβεις πολλές ευθύνες που δεν ήταν της ηλικίας σου;
Με την αρρωστοφοβία μου μοιάζει (έτσι απλοικά το λέω όπως το σκέφτομαι, δεν είμαι ειδικός) ότι είναι σαν να λες : πρόσεξτε με εδώ είμαι, θέλω να φροντίσετε , βαρέθηκα να φροντίζω εγώ για όλα.
09-12-2019, 00:01 #124Antonis8GuestΠροσπαθω να ην μετριεμαι αλλα το νιωθω κιολας. Πχ οταν σηκωνομαι εκει που καθομουν κ ημουν μια χαρα,κανω μερικα βηματα κ νιωθω την καρδια να τρεχει. Την ορθοστατικη την ανακαλυψα μια μερα που περπατουσα οπως καθε μερα, με επιασε δυσφορια στο εντερο, γυρισα σπιτι οι παλμοι μου 120. Θεωρησα οτι ειναι κριση πανικου . Το ιδιο και τις επομενες μερες. Μεχρι που διαγνωστηκα απο τον παθολογο τυχαια.
09-12-2019, 00:03 #125
09-12-2019, 00:10 #126
Ας το νιώθεις, αγνόησε το και απαγόρευσε σου να μετρηθείς. Όταν το νιώθεις, προσπάθησε να κατευθύνεις την σκέψη σου κάπου αλλού.
Εγώ τις ασθένειες προσπαθώ να τις βλέπω ως σημάδια του εαυτού μου ότι κάτι συμβαίνει. Άσε τους γιατρούς να βρουν τα παθολογικά αίτια αν υπάρχουν και να τα λύσουν κι εσύ επικεντρώσου στα μέσα σου. Ας πούμε, τι κερδίζεις τώρα όλο αυτό το διάστημα με αυτό που συμβαίνει; Μήπως ήθελες μια ξεκούραση από την δουλειά; Μήπως ήθελες να δεις πόσοι σε αγαπούν ακόμα; Κάτι προσπαθεί να σου πει ο εαυτός σου Αντώνη. Η ψυχοθεραπεία αν μπορέσεις να την εκμεταλλευτείς είναι μια καταπληπτική ευκαιρία να σε βοηθήσει να δεις καλύτερα τι γίνεται.
09-12-2019, 02:33 #127
Καλο θα ηταν να πηγαινεις με συνοδο στο νοσοκομειο για να μη μπορουν να σου κουνιουνται πολυ. Εννοειται οτι εχεις απολυτο δικιο για τη συμπεριφορα τους. Τι να γινει ομως, ετσι ειναι το συστημα. Εγω στη θεση σου θα ειχα παρει πρωτα το γιατρο μου και θα του ελεγα εχω μια βδομαδα βλεννα και πριν λιγο ειδα αιμα και τρομαξα, ταυτοχρονα εχουν αναζωπυρωθει και τα αλλα συμπτωματα, μηπως μου συμβαινει κατι σοβαρο; Λογικα θα με ρωταγε αν λοναω και τετοια, αν μου ελεγε περιμενε ως τη Δευτερα, δε θα παθεις τιποτα, θα τον εμπιστευομουν. Αν παλι πηγαινα στο νοσοκομειο, θα εδινα βαση στο καινουριο συμπτωμα και οχι στα παλαια. Θα τα ανεφερα με μια σειρα δηλαδη. Ε τι αλλο να κανει κανεις; Αν ειναι να πεθανουμε, ας πεθανουμε, στ' αρχιδια μας!
09-12-2019, 02:47 #128
Ενεση ενδοφλεβια μου ειχαν κανει. Δεν ξερω τι ειδους αντιδραση ηταν. Ενιωσα να με καιει οπως το ρουφαγε η φλεβα. Μετα πηγα για μια αιμοληψια. Και μετα περπατησα σ πιτι. Στο δρομο αισθανθηκα ξαφνικα τα μελη μου, ποδια, χερια, πεος και μετωπο να παγωνουν. Αμεσως μετα αρχισα να νιωθω μυρμηγκιασμα στις πατουσες μου και μετα βαρος. Οταν πηγα σπιτι με επιασαν φοβερες σουβλιες στις γαμπες που κρατησαν και την επομενη μερα. Στο ενα ποδι, ακριβως στο σημειο που ενιωθα τη σουβλια εμφανιστηκε ενας μεγαλος κιρσος. Δεν ειχα ποτε κιρσους και ενοχλησεις, ουτε εμφανιζονται κιρσοι σε μια μερα. Αυτο και μονο ειναι αποδειξη οτι η ενφοβλεβια ενεση ηταν η αιτια, αλλα ποιος γιατρος να το παραδεχτει; Ποιος να μπλεξει σε υποθεση εναντιον συναδελφου του; Και μονο που τους λες το επαθα σε ιατρειο/νοσοκομειο/μετα απο φαρμακευτικη αγωγη, το μυαλο τους σκεφτεται δικαστηρια. Παυουν να λειτουργουν ως γιατροι και λειτουργουν σαν συντεχνια. Αυτα αμα ρωτησεις καναν παλιο τα ξερει. Εμεις οι νεωτεροι βγηκαμε βλακες.
Τεσπα οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν παθαινουν τιποτα και οι σκιαγραφικες ουσιες δεν ειναι μια μονο. Ισως ο, τι ηταν στην ενεση που μου εκαναν να ηταν λιγοτερο ασφαλες. Ποιος ξερει.
09-12-2019, 02:55 #129
Εγώ που την έκανα δεν είχα κανένα απολύτως θέμα..ένιωσα απλα κάτι κρύο να μπαίνει στις φλέβες μου και έχω αλλεργία σχεδόν στα πάντα..Τώρα δε ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει ο Κίρσος με το σκιαγραφικό.Αυτο μόνο γιατρός θα μπορούσε να το απαντήσει.Και εγώ έχω φλεβική ανεπάρκεια αλλά δε φταίει το σκιαγραφικό μου
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
09-12-2019, 03:00 #130
Αντωνη μηπως η κολονοσκοπηση σου ερεθισε το ibs; Θυμηθηκα οτι μια διασημη πορνοσταρ ειχε σταματησει τις σκηνες πρωκτικου σεξ γιατι επασχε απο ibs και πρηζοταν οταν της εμπαινε απο πισω. Συνειρμο που εκανα ε;
Αντωνη θα μου αρεσε να ειχα μια γκομενιτσα μονιμη να της κανω καρδιογραφηματα, παλμομετρησεις και αλλες εξετασεις στο σωμα της.
Νιωθω μοναξια τα Χριστουγεννα.
09-12-2019, 03:02 #131
09-12-2019, 03:04 #132
09-12-2019, 03:26 #133
09-12-2019, 03:28 #134
09-12-2019, 03:37 #135
Να σου πω κάτι;Οπότε και αν του έγραφα ακόμα και αν ήμουν κάπως καυστική είχα πάντα πρόθεση να τον βοηθήσω .Το μόνο που πήρα πίσω ήταν επιθετικότητα και δυσφήμηση.Εγω ουδέποτε του είπα να μη λάβει κάποια αγωγή και όλα τα μηνύματα είναι πίσω μπορείτε να τα δείτε.Εκεινος σε πόσα ποστ προσπαθεί να περάσει ότι εγώ τον προέτρεψα να πάρει ή να μη πάρει κάτι.Ο Βασίλης που διάβασε το ποστ παρατηρησε πως ο Αντώνης για ακόμα μια φορά μου κάνει μια τελείως άδικη και παρανοικη επίθεση και λέει πράγματα που ποτέ δεν είπα.Τωρα αν ενοχλείται με την παρουσία μου μπορεί να αποχωρήσει.Σε δημόσιο φόρουμ γράφει.Μπορω να απαντάω Όσο θέλω.Σωστη;
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..