Λεμφωμα - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 99

Thread: Λεμφωμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Πρηζονται ακόμα τα ποδια σου;
    Ναι. Νομιζω οτι ειμαι καλυτερα απο οτι οταν ξεκινησε, αλλα ειναι σημαντικο το προβλημα. Ακομα και ξαπλωμενος τα νιωθω βαρια και πρησμενα χωρις ενα μαξιλαρι απο κατω.

george1520
    Guest
    Αντώνη δεν με υποχρεώνει κανένας να μπαίνω στο θέμα σου και να σχολιάζω. Δεν με πληρώνει κανένας για να βοηθάω. Το κάνω γιατί θέλω.
    Πρόσεξε τον τρόπο που μου μιλάς γιατί εγώ έχω επιβιώσει σε πολύ άσχημες συνθήκες.. Και όχι επειδή είμαι καλουλης. Η ευγένεια μου και η υπομονή μου έχουν τα όρια τους.
    Το γεγονός ότι ο άλλος μπορεί να δει κάποια πράγματα που εσύ που τα βιώνεις δεν τα βλέπεις δεν σημαίνει ότι έχει άδικο. Αν δεν μπορείς να δεις ότι θέλω να σε βοηθήσω. Αγνόησε με.. Αλλά υφακι σε μένα δεν θα πουλάς..
    Καλο υπόλοιπο στην μέρα σου

Senior Member
    George, καλο είναι και να διαβαζεις αυτά που σου απαντάει ο άλλος. Οχι, δεν έχω κατι άλλο κάθε μέρα,έχω ορθοστατικη ταχυκαρδία εδώ και πέντε μήνες και ψαχνω την αιτια εφόσον προεκυψε ξαφνικά και πριν είχα πολυ χαμηλούς παλμους. Κι εγώ έχω και αλλά θέματα υγείας που όμως τα αγνοω σε σχέση με την ορθοστατικη ταχυκαρδία γιατί δεν με εμποδιζουν στην καθημερινότητα μου. Νιωθω λες και μιλαω άλλη γλώσσα,δηλαδή,εκατό φορες το είπα. Απο κει και περα,ποιος σου είπε ότι δεν προσπαθω να μαθω να ζω με αυτό; Τα μισά να έκαναν καποιοι απι αυτά που κάνω εγώ σε μια μέρα, θα ήταν εξουθενωμενοι. Αλλά παράλληλα θέλω να λυθει το προβλημα και να γυρίσει ο οργανισμός μου στα φυσιολογικα του.

Για σένα ο εαυτός σου μπορει να μην είναι αρκετά σηναντικος και να θεωρεις ότι το να πεθανεις ,δεν είναι και κάτι σπουδαιο,εγώ εχω πολλα να κάνω ακόμα όμως,έχω στόχους που θελω να πραγματοποιησω και το να λυσω το πρόβλημα της ορθοατατικης είναι αυτό που θα με βοηθησει.

Το άγχος δεν προκαλεί μονο σωματομορφα, το θέμα υγείας που έχω είναι ΑΥΤΟ που μου δημιουργεί και ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΙ το άγχος.
    Αντώνη
    Κάθε μέρα σου απαντάω σε ότι ξέρω (γιατρός δεν είμαι) αλλά.. Για όλους μας εδώ μέσα είναι σημαντικός ο εαυτός μας. Δεν είσαι ο μόνος. Και όλοι έχουμε πράγματα ακόμα να κάνουμε. Και όχι απλά αυτό αλλά μερικοί από μας δεν έχουμε καν το δικαίωμα να πεθάνουμε γιατί υπάρχουν άνθρωποι ή πράγματα που εξαρτώνται από μας..
    Ο Γιώργος έχει δίκιο και το βλέπω και εγώ ότι προσπαθεί να σε ταρακουνήσει. Δεν σου λέει να αρνηθείς το πρόβλημα που έχεις αλλά να μάθεις να ζεις με αυτό όσο καλύτερα μπορείς και ειδικά να μην "φυτέψεις" άλλα προβλήματα..
    Όσο για το θάνατο, ας φοβηθούμε όταν έρθει (αν φοβηθούμε) γιατί δεν είναι λογικό να ζει κάποιος με το φόβο του θανάτου.. Γιατί τότε απλά δεν ζεις..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Παντως Αντωνη καλο να ειναι να εισαι προετοιμασνενος για το ενδεχομενο να μην υπαρχει συγκεκριμενη θεραπεια για την ορθοστατικη σου. Το οποιο σημαινει οτι δε μπορεις να βασιζεις τα παντα στην επιλυση της. Θα πρεπει απλα να προχωρησεις με το προβλημα βοηθωντας τον οργανισμο σου να το ξεπερασει μονος του, με ασκηση, βιταμινες κλπ. Ευχομαι βεβαια να φτασουν στην αιτια οι γιατροι.

Antonis8
    Guest
    Εκεινος ξεκινησε με τα "και να παθεις κάτι τι εγινε" για αυτο και του απάντησα ότι ίσως για κεινον δεν έγινε κάτι, για μένα έγινε ομως.

Ρε παιδιά με δουλευετε; Προφανως δεν έχετε διαβάσει αναλυτικά τα θέματα μου. Παμε παλι: είχα αρρωστοφοβια που είχε ως πηγη την βραδυκαρδια και την υποταση μου. Το ξεπερασα και πέντε μήνες μετα επιδεινωθηκε το χρονιο πρόβλημα που έχω στο γαστρεντερικό και παραλληλα ανεπτυξα ένα σύνδρομο που λέγεται ορθοστατικη ταχυκαρδία, δηλαδή με το που στεκεσαι οι παλμοι σου πανε 120+ και ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο στο περπατημα. Ο πρωτος μήνας που το επαθα ήταν πολυ δυσκολος,στην πορεια κατάφερα να περιορισω καπως τα συμπτωματα και πλεόν εχω γυρισει σχεδόν κανονικά στις δραστηριοτητες μου. Ποιος σας είπε ότι δεν μαθαινω να ζω με αυτό; Παραλληλα όμως το ψαχνω και εξακολουθεί να με αγχωνει. Είναι μια καινούργια κατάσταση και τεράστιο σοκ στον οργανισμο μου,είναι πολυ λογικό να μου παίρνει χρονο.

Το αν είναι φυσιολογικό ή όχι να φοβομαστε το θανατο,εξαρτάται απο τη φιλοσοφία του καθενός.

Τωρα είχα κάποια συμπτώματα που έκαναν το γιατρό μου να μου γράψει κάποιες εξετάσεις και οπως είναι λογικό αγχωθηκα, άνοιξα θέμα για να μοιραστω τους φόβους μου και ακούω τα ίδια και τα ίδια χωρίς να διαβάζει κανεις την προσωπικη μου εμπειρια.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Παντως Αντωνη καλο να ειναι να εισαι προετοιμασνενος για το ενδεχομενο να μην υπαρχει συγκεκριμενη θεραπεια για την ορθοστατικη σου. Το οποιο σημαινει οτι δε μπορεις να βασιζεις τα παντα στην επιλυση της. Θα πρεπει απλα να προχωρησεις με το προβλημα βοηθωντας τον οργανισμο σου να το ξεπερασει μονος του, με ασκηση, βιταμινες κλπ. Ευχομαι βεβαια να φτασουν στην αιτια οι γιατροι.
    Προσπαθω και έχω κανει προοδους σε αυτο. Αλλά επειδη είναι καινουργιο σχετικα (ππέντε μηνες) οφειλουμε να αποκλεισουμε καποια σοβαρά νοσήματα με καποιες εξετάσεις. Περιμενω τα αποτελεσματα την άλλη εβδομάδα,μετά ξεκιναω τα αντικαταθλιπτικά μηπως βοηθήσουν στη διαχείρηση όλου αυτου και παράλληλα θα κάνουμε μερικές ακόμα εξετάσεις. Αν δεν βρεθεί κάτι, απλως θα το αποδεχτω και θα κάνω ότι μπορω να το εξαφανισω με άλλους τροπους. Αλλά τώρα να μου πεις "πηγαινε γυμναστήριο" ε δεν θα πάω,γιατί ακόμα δεν ξέρω αν είναι ασφαλες.

Senior Member
    Ο,τι να ναι. Ειλικρινα,έχετε μάθει μια καραμελα και τη χρησιμοποιειτε σε όλα τα τοπικ. Εννοείτε ότι οποιος μου λέει ότι είμαι φαντασιοπληκτος,θα του απαντω αναλογα. Γράφω εδώ για να βρω υποστηριξη για ένα πρόβλημα υγείας που εντεινει το άγχος μου και όχι μονο δεν βρισκω απο μερικους, αλλά με χαρακτηριζουν και απο πανω.

Πες τη γνώμη σου με ωραίο τροπο και με το να σεβεσε την εμπειρια του άλλου. Επειδη έκανες ψυχοθεραπεια δεν σημαίνει ότι εγινες παντογνωστης γκουρού.

Σου λεω ότι έχω θεμα με ένα πρόβλημα που καποιοι λιποθυμανε και φτάνουν οι παλμοι τους στους 180 κι εσύ μου λες "αγνοησε το φιλε!!!" Δεν μπαινω εδώ μέσα για να μου πειτε να αγνοησω το θέμα υγείας, μπαίνω για να βρω υποστηριξη για το αγχος που μου δημιουργεί το θέμα υγείας.

Και μετά μου λέτε σχεδόν σοκαρισμενοι "μα και τα αλλά θέματα που ανοιγεις Αντωνη;;;;" Ναι, και τα αλλα θέματα είναι λόγω της φοβιας και τους άγχους που μου δημιουργεί η κατάσταση της ορθοστατικης ταχυκαρδίας και όσο τα έχω όλα αυτά,θα συνεχισω να αγχωνομαι με το παραμικρο.
    Αντώνη πραγματικά θέλω να πιστεύω ότι δεν τα εννοείς αυτά που λες περί ψυχοθεραπειας κτλ..
    Όλοι εδώ προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε, εσύ έχεις δει τον τρόπο που μιλάς τώρα;
    Δηλαδή ποια ακριβώς είναι η γνώμη σου για εμάς που κάνουμε ψυχοθεραπεία;
    Γιατί απ ότι κατάλαβα μας έχεις στην κατηγορία "δεν ξέρετε την τύφλα σας"..
    Εσύ δεν αγχώνεσαι με το παραμικρο! Εσύ αγχώνεσαι για όλα!
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αντώνη δεν με υποχρεώνει κανένας να μπαίνω στο θέμα σου και να σχολιάζω. Δεν με πληρώνει κανένας για να βοηθάω. Το κάνω γιατί θέλω.
    Πρόσεξε τον τρόπο που μου μιλάς γιατί εγώ έχω επιβιώσει σε πολύ άσχημες συνθήκες.. Και όχι επειδή είμαι καλουλης. Η ευγένεια μου και η υπομονή μου έχουν τα όρια τους.
    Το γεγονός ότι ο άλλος μπορεί να δει κάποια πράγματα που εσύ που τα βιώνεις δεν τα βλέπεις δεν σημαίνει ότι έχει άδικο. Αν δεν μπορείς να δεις ότι θέλω να σε βοηθήσω. Αγνόησε με.. Αλλά υφακι σε μένα δεν θα πουλάς..
    Καλο υπόλοιπο στην μέρα σου
    Οτι να 'ναι, τώρα απειλεις και τους χρηστες,μάλιστα. Κι εγώ έχω επιβιωσει πολύ ασχημων καταστάσεων,μηπως να προσεξεις εσύ το δικό σου υφακι απέναντι σε μένα;

george1520
    Guest
    Γιώργο με λένε.. Όχι "εκείνος"..

Στο φόρουμ γιατί μπαίνεις; Τι ζητάς από τα άλλα μέλη;
    Κι αν κάποιος έχει μια διαφορετική άποψη.. Αν κάποιος βλέπει από άλλη οπτική γωνία ένα δικό σου πρόβλημα είναι λάθος; Θέλει το κακό σου ή προσπαθεί να σε βγάλει τρελό; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πάρεις κάτι.. Υπάρχουν οι τρόποι που ξέρεις αλλά και οι τρόποι που ξέρει ο άλλος που θέλει να σου το προσφέρει.. Δεν σημαίνει ότι είναι λάθος.. Θα έμπαινα εδώ να σου πω εξυπνάδες; Γιατί; Το έχω κάνει κάπου αλλού;;

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Αντώνη πραγματικά θέλω να πιστεύω ότι δεν τα εννοείς αυτά που λες περί ψυχοθεραπειας κτλ..
    Όλοι εδώ προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε, εσύ έχεις δει τον τρόπο που μιλάς τώρα;
    Δηλαδή ποια ακριβώς είναι η γνώμη σου για εμάς που κάνουμε ψυχοθεραπεία;
    Γιατί απ ότι κατάλαβα μας έχεις στην κατηγορία "δεν ξέρετε την τύφλα σας"..
    Εσύ δεν αγχώνεσαι με το παραμικρο! Εσύ αγχώνεσαι για όλα!

Η ψυχοθεραπεια δεν βοηθάει τους παντες,εμένα προσωπικά δεν με βοηθαει. Δεν θα εκφραστω για την εμπειρια καποιου άλλου, ο καθένας είναι,διαφορετικος. Απλως εμένα μέχρι τώρα δεν με έχει βοηθήσει καθολου. Δεν έχω καμία γνώμη για αυτους που κάνουν ψυχοθεραπεία,τον εαυτό μου κοιταω. Θεωρώ ότι η αγωγή θα με βοηθησει πολυ περισσότερο στη διαχείρηση.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Γιώργο με λένε.. Όχι "εκείνος"..

Στο φόρουμ γιατί μπαίνεις; Τι ζητάς από τα άλλα μέλη;
    Κι αν κάποιος έχει μια διαφορετική άποψη.. Αν κάποιος βλέπει από άλλη οπτική γωνία ένα δικό σου πρόβλημα είναι λάθος; Θέλει το κακό σου ή προσπαθεί να σε βγάλει τρελό; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πάρεις κάτι.. Υπάρχουν οι τρόποι που ξέρεις αλλά και οι τρόποι που ξέρει ο άλλος που θέλει να σου το προσφέρει.. Δεν σημαίνει ότι είναι λάθος.. Θα έμπαινα εδώ να σου πω εξυπνάδες; Γιατί; Το έχω κάνει κάπου αλλού;;
    Πολλοι έχουν διαφορετικη απόψη, και η Αννα τα ίδια μου λέει,δεν με προσεβαλε όμως.

Το είπα εκατό φορες ρε φιλε,υποστηριξη ζηταω, αυτό ακριβώς δηλαδή που υποτιθεται ότι προσφέρει το φόρουμ. Ξέρω και μόνος μου ότι έχω υποχονδριαση ,λχ για τους ηλιοσπορους ναι, αγχωθηκα λόγω υοοχονδριασης και για να μην παίρνω τηλ το γιατρό το γράφω εδώ να ανακουφιστω απο τη φοβια. Που είναι το κακό; Αλλά βραδυκαρδια όντως είχα,οπως και υποταση,οπως και pots κλπ κλπ και ακριβώς επειδη έχω άγχος υγειας,όλα αυτά με αγχωνουν περισσότερο!

Αν κάποιος έχει επιφυλαξεις,ας ρωτησει με ωραίο τροπο αν με διαγνωσε με αυτά ο γιατρός μου.

Senior Member
    Εκεινος ξεκινησε με τα "και να παθεις κάτι τι εγινε" για αυτο και του απάντησα ότι ίσως για κεινον δεν έγινε κάτι, για μένα έγινε ομως.

Ρε παιδιά με δουλευετε; Προφανως δεν έχετε διαβάσει αναλυτικά τα θέματα μου. Παμε παλι: είχα αρρωστοφοβια που είχε ως πηγη την βραδυκαρδια και την υποταση μου. Το ξεπερασα και πέντε μήνες μετα επιδεινωθηκε το χρονιο πρόβλημα που έχω στο γαστρεντερικό και παραλληλα ανεπτυξα ένα σύνδρομο που λέγεται ορθοστατικη ταχυκαρδία, δηλαδή με το που στεκεσαι οι παλμοι σου πανε 120+ και ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο στο περπατημα. Ο πρωτος μήνας που το επαθα ήταν πολυ δυσκολος,στην πορεια κατάφερα να περιορισω καπως τα συμπτωματα και πλεόν εχω γυρισει σχεδόν κανονικά στις δραστηριοτητες μου. Ποιος σας είπε ότι δεν μαθαινω να ζω με αυτό; Παραλληλα όμως το ψαχνω και εξακολουθεί να με αγχωνει. Είναι μια καινούργια κατάσταση και τεράστιο σοκ στον οργανισμο μου,είναι πολυ λογικό να μου παίρνει χρονο.

Το αν είναι φυσιολογικό ή όχι να φοβομαστε το θανατο,εξαρτάται απο τη φιλοσοφία του καθενός.

Τωρα είχα κάποια συμπτώματα που έκαναν το γιατρό μου να μου γράψει κάποιες εξετάσεις και οπως είναι λογικό αγχωθηκα, άνοιξα θέμα για να μοιραστω τους φόβους μου και ακούω τα ίδια και τα ίδια χωρίς να διαβάζει κανεις την προσωπικη μου εμπειρια.
    Σε διαβάζουμε Αντώνη αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς σου είχες λέμφωμα και 1002 άλλες βλακειες.. Όλοι κάθε μέρα μιλάμε για τα θέματα υγείας σου και δεν σου λέμε κάτι άλλο.. Μπήκε ο Γιώργος και σου είπε δύο αλήθειες (και πολύ καλά έκανε) μπας και σε ταρακουνήσει κάποιος..

Antonis8
    Guest
    Δεν διαβασα καμια αλήθεια απο τον Γιωργο,διάβασα κλισέ που γράφονται σε όλα τα θέματα χωρις να διαβάζει την ουσια της εκαστοτε ξεχωριστης εμπειριας.

Εγώ φταιω που ο γιατρός υποψιαστηκε αυτό που υποψιαστηκε; Θα με κατηγορησετε και για αυτό; Εγω έχω καρδιοφοβια,δεν με πειραζει το λεμφωμα, μακαρι να ήταν η αιτία της ορθοστατικης το λεμφωμα,να γιατρευομουν.

Senior Member
    Η ψυχοθεραπεια δεν βοηθάει τους παντες,εμένα προσωπικά δεν με βοηθαει. Δεν θα εκφραστω για την εμπειρια καποιου άλλου, ο καθένας είναι,διαφορετικος. Απλως εμένα μέχρι τώρα δεν με έχει βοηθήσει καθολου. Δεν έχω καμία γνώμη για αυτους που κάνουν ψυχοθεραπεία,τον εαυτό μου κοιταω. Θεωρώ ότι η αγωγή θα με βοηθησει πολυ περισσότερο στη διαχείρηση.
    Η αγωγή θα σε βοηθήσει να το κοιμιζεις Αντώνη το πρόβλημα και όχι να το λύσεις..
    Τώρα εγώ θα έπρεπε να σου πω ότι είσαι παντογνωστης στα φάρμακα γιατί έτσι χαρακτήρισες τον Γιώργο που κάνει ψυχοθεραπεία (και όλους εμάς που κάνουμε)..
    Η ψυχοθεραπεία εσένα δεν σε βοήθησε γιατί ΔΕΝ ΔΈΧΕΣΑΙ βοήθεια..

george1520
    Guest
    Δεν διαβασα καμια αλήθεια απο τον Γιωργο,διάβασα κλισέ που γράφονται σε όλα τα θέματα χωρις να διαβάζει την ουσια της εκαστοτε ξεχωριστης εμπειριας.

Εγώ φταιω που ο γιατρός υποψιαστηκε αυτό που υποψιαστηκε; Θα με κατηγορησετε και για αυτό; Εγω έχω καρδιοφοβια,δεν με πειραζει το λεμφωμα, μακαρι να ήταν η αιτία της ορθοστατικης το λεμφωμα,να γιατρευομουν.
    Σου είπα και πριν να μιλάς καλύτερα.. Αν θες ανθρώπους να σου χαϊδεύουν τα αφτιά τότε συγνώμη που μπήκα στο θέμα σου.. Δεν ειναι του χαρακτήρα μου να βλέπω τον άλλον να βασανίζεται και να του λέω "μπράβο συνέχισε έτσι.. Προχώρα.. Θες βοήθεια για να γίνεις χειρότερα ;"

Τελειωσε η συζήτηση με ότι αφορά εμένα και εσένα. Μείνε να κλαιγεσαι. Κάνε ότι θες..

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast