Ημερολογιο - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 207
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Τις πταιει ομως;εδω με θελω...συνειδητα σιγουρα δεν το κανω...εχω συνδεσει το να υπερδουλευω με κατι που δεν πρεπει;καποια δυσλειτουργικη συνδεση υπαρχει...καποια στιγμη πρεπει να το λυσω το κουβαρι γτ δεν μ αρεσει να νιωθω ετσι.Σ αυτο σιγουρα θα μπορουσε να βοηθησει η ψυχολογος.
    Μα και εγώ εδώ μας θέλω.. Γιατί σε κάθε καινούρια δουλειά που έχω πάει ξεκινάω με το σκεπτικό να μην το ξαναεπιτρεψω αυτό.. Όσο το λέω τόσο πιο πολλά ανέχομαι..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Μα και εγώ εδώ μας θέλω.. Γιατί σε κάθε καινούρια δουλειά που έχω πάει ξεκινάω με το σκεπτικό να μην το ξαναεπιτρεψω αυτό.. Όσο το λέω τόσο πιο πολλά ανέχομαι..
    Εμενα καπου παει το μυαλο μου...μη υποστηρικτικο οικογενειακο περιβαλλον...η μανουλα μου...δλδ σαν να θελω να αποδειξω κατι απο την μια και απο την αλλη μαλλον χωρις να το συνειδητοποιω ,το να τα δωσω ολα σημαινει οτι δεν ειμαι αχρηστη,ξεχνωντας φυσικα οτι ειμαι ανθρωπος με αναγκες και ορια.Δλδ αν η μανουλα απο την παιδικη ηλικια σε ανεβοκατεβαζει αχρηστη εεε θα μεινει ενα κουσουρι μεσα σου.Παντα κατι επρεπε να αποδειξω κ προφανως δεν το χω ξεριζωσει απο μεσα μου αυτο.

Senior Member
    Εμενα καπου παει το μυαλο μου...μη υποστηρικτικο οικογενειακο περιβαλλον...η μανουλα μου...δλδ σαν να θελω να αποδειξω κατι απο την μια και απο την αλλη μαλλον χωρις να το συνειδητοποιω ,το να τα δωσω ολα σημαινει οτι δεν ειμαι αχρηστη,ξεχνωντας φυσικα οτι ειμαι ανθρωπος με αναγκες και ορια.Δλδ αν η μανουλα απο την παιδικη ηλικια σε ανεβοκατεβαζει αχρηστη εεε θα μεινει ενα κουσουρι μεσα σου.Παντα κατι επρεπε να αποδειξω κ προφανως δεν το χω ξεριζωσει απο μεσα μου αυτο.
    Αχ κόρη.. Ε μα πες το έτσι.. Είδες τη βρήκαμε την άκρη μάλλον. Μη το κάνεις συνέδρια αυτό είναι.. Και εμένα το ίδιο μου έλεγε. Μέχρι που με παράτησε. Και όταν ξαναγύρισε πάλι τα ίδια. Δεν είχα γίνει ακόμα χρήσιμη μάλλον...
    Είδες; Εδώ, το γκρουπ θεραπι τα ανακαλύπτει όλα..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Επισης οντως κι εγω το χω πει.Δεν θα το ξαναεπιτρεψω αλλα δεν...οποτε σιγουρα πρεπει να αναλυσω αυτο το θεμα με ψυχολογο.Μην νομιζεις βεβαια κι οτι δεν το παλευω.Με το που ερχονται οι κακες σκεψεις τις διαολοστελνω και λεω μην μασας με τσαμπουκα.Για αυτο ανοιξα κ το ημερολογιο,θα το πηγαινω μερα μερα,βδομαδα την βδομαδα γιατι πρεπει κ μου αξιζει.Αυτη η γαμημενη φωνη που λεει δεν αξιζεις θελω να παει στο διαολο.

Senior Member
    Επισης οντως κι εγω το χω πει.Δεν θα το ξαναεπιτρεψω αλλα δεν...οποτε σιγουρα πρεπει να αναλυσω αυτο το θεμα με ψυχολογο.Μην νομιζεις βεβαια κι οτι δεν το παλευω.Με το που ερχονται οι κακες σκεψεις τις διαολοστελνω και λεω μην μασας με τσαμπουκα.Για αυτο ανοιξα κ το ημερολογιο,θα το πηγαινω μερα μερα,βδομαδα την βδομαδα γιατι πρεπει κ μου αξιζει.Αυτη η γαμημενη φωνη που λεει δεν αξιζεις θελω να παει στο διαολο.
    Ακόμα την ακούς εσύ; Την έχω βάλει στο αθόρυβο εδώ και χρόνια..

Αχ κόρη.. Ε μα πες το έτσι.. Είδες τη βρήκαμε την άκρη μάλλον. Μη το κάνεις συνέδρια αυτό είναι.. Και εμένα το ίδιο μου έλεγε. Μέχρι που με παράτησε. Και όταν ξαναγύρισε πάλι τα ίδια. Δεν είχα γίνει ακόμα χρήσιμη μάλλον...
    Είδες; Εδώ, το γκρουπ θεραπι τα ανακαλύπτει όλα..
    Το φορουμ βοηθαει αλλα σε συνεδρια θα το ανελυα γιατι πιστευω ο ειδικος εδω μπορει να κανει σωστη δουλεια.Δε βγαινουν αυτα απο μεσα σου ετσι.Χρειαζεται δουλεια εσωτερικη.

Senior Member
    Το φορουμ βοηθαει αλλα σε συνεδρια θα το ανελυα γιατι πιστευω ο ειδικος εδω μπορει να κανει σωστη δουλεια.Δε βγαινουν αυτα απο μεσα σου ετσι.Χρειαζεται δουλεια εσωτερικη.
    Όχι, εννοώ μη κάνεις συνεδρία για να βρεις το τι σου φταίει. Το έχεις βρει. Και ναι θέλει δουλειά για να πάψεις να πιστεύεις αυτό που σου έλεγε...

Ακόμα την ακούς εσύ; Την έχω βάλει στο αθόρυβο εδώ και χρόνια..
    Την ακουω δυστυχως αλλα την προσπαθεια μου εγω θα την κανω.

Όχι, εννοώ μη κάνεις συνεδρία για να βρεις το τι σου φταίει. Το έχεις βρει. Και ναι θέλει δουλειά για να πάψεις να πιστεύεις αυτό που σου έλεγε...
    Ναι καταλαβα τι εννοεις.Απο το οικογενειακο περιβαλλον ξεκινουν ολα δυστυχως αλλα δεν ειμαστε αυτο που μας ειπαν οι γονεις μας οτι ειμαστε.Ειμαστε εμεις με θετικα και αρνητικα και its ok.Αυτο το λεω να το ακουσω :)

Senior Member
    Την ακουω δυστυχως αλλα την προσπαθεια μου εγω θα την κανω.
    Και βέβαια να την κάνεις.. Όπως το ξεπέρασα εγώ έτσι θα το κάνεις και εσύ. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο σου φαίνεται..

Senior Member
    Ναι καταλαβα τι εννοεις.Απο το οικογενειακο περιβαλλον ξεκινουν ολα δυστυχως αλλα δεν ειμαστε αυτο που μας ειπαν οι γονεις μας οτι ειμαστε.Ειμαστε εμεις με θετικα και αρνητικα και its ok.Αυτο το λεω να το ακουσω :)
    Προσωπικά (για να το ακούσουμε και οι δύο) πιστεύω απλά ότι είμαστε Θεαρες!!
    Έχουν καταφέρει και άλλοι πολλά στις ζωές τους. Αλλά εγώ θαυμάζω αυτούς που δεν πήραν αγάπη και όμως τα κατάφεραν..

Και βέβαια να την κάνεις.. Όπως το ξεπέρασα εγώ έτσι θα το κάνεις και εσύ. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο σου φαίνεται..
    Εεμμ...δε διαφωνω αλλα την θελει την δουλιτσα του...οπως σε γκρεμιζει καποιος χρονια καθε μερα με αρνητικα σχολια ετσι πρεπει να ξαναχτισεις μονος σου με θετικα... αλλη δουλεια δεν ειχα,χαχαχα αλλα οκ πρεπει να το κανω :)

Έχουν καταφέρει και άλλοι πολλά στις ζωές τους. Αλλά εγώ θαυμάζω αυτούς που δεν πήραν αγάπη και όμως τα κατάφεραν..
    Ισχυει!!!❤❤❤ παμε μωρη κορη Θεαρααα!!!

george1520
    Guest
    Πριν αρχίσω ψυχοθεραπεία.. Πίστευα πως δεν έχω κάνει τίποτα στην ζωή μου.. Όταν άρχισα να συζητάω μαζί της.. Όλα αυτά που πέρασα... Ένιωσα ότι έκανα.. Ένιωσα ότι είμαι ξεχωριστός.. Ότι πολλοί στην θέση μου θα λυγιζαν.... Δεν πήρα ποτέ αγάπη.. Μόνο κακοποίηση. Ψυχική. Σωματική... Σαν άνθρωπος πάντα είχα γεμάτη την μέρα μου. Είτε για δουλειά. Είτε για διασκέδαση. Και νόμιζα ότι ήμουν καλά. Κορόιδευα τον εαυτό μου..

Οπότε ναι και εγώ θαυμάζω όσους τα κατάφεραν ενώ δεν πήραν ποτέ αγάπη..

Senior Member
    Ισχυει!!!❤❤❤ παμε μωρη κορη Θεαρααα!!!
    Χαχαχα μωρή θεαρα (μου το λέει η κολλητή μου καθημερινά και το υιοθετησα)
    Τώρα θα λέμε μωρή κόρη θεαρα!

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast