ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1265
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1265 of 1380 FirstFirst ... 26576511651215125512631264126512661267127513151365 ... LastLast
Results 18,961 to 18,975 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Τ4 των 50 εσυ;;
    Τ4 των 75 προς το παρόν.. Αλλά εμένα δεν ρυθμίζεται..και έχω πάρει και των 88 και των 100.. Και τώρα είμαι στο 75 πάλι..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Τ4 των 75 προς το παρόν.. Αλλά εμένα δεν ρυθμίζεται..και έχω πάρει και των 88 και των 100.. Και τώρα είμαι στο 75 πάλι..
    Γιατι μηπως εγω ξερω αν ειναι ρυθμισμενος;;;ξεχασα παλι φαρμακειο παλι κανα μηνα εχω να το παρω.Με το που κλεινουν το θυμαμαι...απαραδεκτη ειμαι...

Senior Member
    Γιατι μηπως εγω ξερω αν ειναι ρυθμισμενος;;;ξεχασα παλι φαρμακειο παλι κανα μηνα εχω να το παρω.Με το που κλεινουν το θυμαμαι...απαραδεκτη ειμαι...
    Ααα τώρα που έχεις ένα μήνα χωρίς φάρμακο κάνε εξετάσεις για να δεις τι γίνεται..
    Και δεν μου λες βρε θεα, δεν σου είπαν ότι το χάπι του θυρεοειδή ΔΕΝ το σταματάς για κανένα λόγο;;;
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    https://plus.maths.org/content/pharm...cal-statistics

"I love how statistics can be used to improve people's lives," says Elliott-Davey. "It is exciting to know that the study I am working on may be for a medicine that could treat cancer or prevent Alzheimer's."

"Every person will be affected by serious diseases, either directly or indirectly, at some point in their lives. To be able to say that my work might help even just a little bit is what gets me out of bed in the morning."

Πωω φιλε ντάξει. Από μικρή τα διάβαζα αυτά και ενθουσιαζόμουν. Τώρα μαθαίνω τις μεθόδους από πίσω και ενώ μισούσα την στατιστική, αυτά, αυτά τα λόγια και οι σκέψεις είναι που με έχουν κάνει να την αγαπήσω. Μακάααρι να καταφέρω να δουλέψω κάποτε σε αυτό τον τομέα... Τουλάχιστον σαν σκέψη και στόχος με κάνει και μένα να σηκώνομαι απ' το κρεβάτι και να μην τα παρατάω.

Senior Member
    σημερα ολα μου φταινε
    σκεφτομαι σε τι αχρηστους γιατρους εχω παει..
    ο ενας δε μιλαγε, η αλλη της ελεγα για ψυχωτικα και μου ελεγε οτι ειναι της φαντασιας μου και κατεληξα για 2η νοσηλεια, η αλλη με εβλεπε να λυγιζω και δεν ειχε τα κοτσια να πειραξει το παραμικρο στα φαρμακα και παει λεγοντας..αν ειχα πεσει σε σωστα χερια θα ειχα γλιτωσει και τις 2 νοσηλειες και θα ειχα βρει την υγεια μου χρονια τωρα.ο τωρινος ειναι αρκετα καλος ευτυχως μεχρι στιγμης
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Ααα τώρα που έχεις ένα μήνα χωρίς φάρμακο κάνε εξετάσεις για να δεις τι γίνεται..
    Και δεν μου λες βρε θεα, δεν σου είπαν ότι το χάπι του θυρεοειδή ΔΕΝ το σταματάς για κανένα λόγο;;;
    Ειμαι απαραδεκτη.σημερα θα παω οπωσδηποτε να το παρω αλλλα ειλικρινα δεν το ξεχνουσα επιτηδες.

Banned

Banned
    νομιζεις οτι δε καταλαβα ποιος ηταν ο σκοπος ολων αυτων που εβλεπα γιατι νομιζεις οτι δε προσεξα καθε ποτε εμφανιζοσουν οταν εβλεπα το ιδιο ακριβως τρειλερ τη πρωτα φορα δε το καταλαβα γιατι δεν ειχα κατι να το συσχετισω και ο σκοπος σου δεν ειμουν εγω αλλα το να ενημερωσεις τους ...... σου γι αυτο τα εκανες ολα αυτα και οχι για μενα να πας να δουλεψεις κανεναν αλλο με χαμηλο iq γιατι η εποχη των κοροιδων τελειωσε προ πολου δε προκειται να ξαναπεσω στην ιδια ............. και θα λεω οτι γουσταρω σ αρεσει η οχι οταν θελω εγω θα χαλαρωσω και μπορω να το αποδειξω οτι θα κανω οτι θελω αφου αυτο με ενδιαφερει αυτη τη στιγμη

Senior Member
    Ειμαι απαραδεκτη.σημερα θα παω οπωσδηποτε να το παρω αλλλα ειλικρινα δεν το ξεχνουσα επιτηδες.
    Χαχαχα αυτό έλειπε να αρχίσεις να ξεχνάς και επίτηδες..
    Πέρα από την πλάκα.. Είσαι για βρισιές.. Μην το αφήσεις άλλο..

ntinti
    Guest
    Καλημέρα !!!Βρε κόρη που λέει και η Άντα δεν ξεχνιέται με τίποτα το χάπι ,αποσυντονιζεσαι τελείως .

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Καλημέρα !!!Βρε κόρη που λέει και η Άντα δεν ξεχνιέται με τίποτα το χάπι ,αποσυντονιζεσαι τελείως .
    Καλημέρα ntinti
    Δίκιο έχεις.. Η ενδοκρινολογος μου λέει ότι ο θυρεοειδής είναι το ρολόι του οργανισμού.. Αν το αφήσεις θα ξεκουρδιστουν τα πάντα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    https://plus.maths.org/content/pharm...cal-statistics

"I love how statistics can be used to improve people's lives," says Elliott-Davey. "It is exciting to know that the study I am working on may be for a medicine that could treat cancer or prevent Alzheimer's."

"Every person will be affected by serious diseases, either directly or indirectly, at some point in their lives. To be able to say that my work might help even just a little bit is what gets me out of bed in the morning."

Πωω φιλε ντάξει. Από μικρή τα διάβαζα αυτά και ενθουσιαζόμουν. Τώρα μαθαίνω τις μεθόδους από πίσω και ενώ μισούσα την στατιστική, αυτά, αυτά τα λόγια και οι σκέψεις είναι που με έχουν κάνει να την αγαπήσω. Μακάααρι να καταφέρω να δουλέψω κάποτε σε αυτό τον τομέα... Τουλάχιστον σαν σκέψη και στόχος με κάνει και μένα να σηκώνομαι απ' το κρεβάτι και να μην τα παρατάω.
    Χαιρομαι.

ntinti
    Guest
    Καλημέρα ntinti
    Δίκιο έχεις.. Η ενδοκρινολογος μου λέει ότι ο θυρεοειδής είναι το ρολόι του οργανισμού.. Αν το αφήσεις θα ξεκουρδιστουν τα πάντα...
    Αυτό ακριβώς εμένα οι αιματολογικές μου είναι στο όριο του φυσιολογικού αλλά πάλι με έχει στην συντήρηση με 25αρι γιατί όταν το σταμάτησα αποσυντονιστικε μέσα σε ένα δίμηνο πάλι......

Άσε που ξεκίνησα και οστεοπενια λόγο θυρεοειδή γκρρρρρ οπότε ειδικά εμείς οι γυναίκες δεν το ξεχνάμε ΠΟΤΕ

Κοριτσια πηγα το αγορασααα

ntinti
    Guest
    Κοριτσια πηγα το αγορασααα
    Όλεεεεεε!!!!!!!
    Ξέρεις Ε? Δεν φτάνει μόνο που το αγόρασες πρέπει να το πέρνεις κιόλας χαχα!!!
    Βάλε αφύπνιση στο κινητό Ν μην το ξεχνά ποτέ .