με παρακολουθουν - Page 50
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 50 of 63 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast
Results 736 to 750 of 935
    Senior Member
    οχι φυσικα και εγω δουλευα παλιοτερα.. θελω να βρω δουλεια στο αντικειμενο . θα ηταν ωραιο.θα το προσπαθησω.αν παλι οχι να ναι καλα και τα 8μηνα..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

george1520
    Guest
    Αν δεν τα καταφέρεις δεν χάθηκε ο κόσμος..

Εισαι καλύτερα σήμερα;

Senior Member
    σημερα ημουν λιγο καλυτερα και χτες αλλα ειδα ζηταδες σημερα και τα επαιξα.με πιανει η παρακολουθηση.δε θα ξεφυγω ποτε απο αυτα απλα εχουν αραιωσει οι φορες που τα νοιωθω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by boo View Post
    σημερα ημουν λιγο καλυτερα και χτες αλλα ειδα ζηταδες σημερα και τα επαιξα.με πιανει η παρακολουθηση.δε θα ξεφυγω ποτε απο αυτα απλα εχουν αραιωσει οι φορες που τα νοιωθω
    Μπορείς να ξαναγράψεις το μήνυμα. Δεν κατάλαβα

Senior Member
    χτες και σημερα μου ερχοταν λιγο λιγοτερο αυτο που νοιωθω πως με παρακολουθουν.
    απλα σημερα οταν γυρνουσα απο τη σχολη εειδα ζηταδες της ομαδας ΔΙΑΣ και τα επαιξα..φρικαρα τελειως
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

george1520
    Guest
    χτες και σημερα μου ερχοταν λιγο λιγοτερο αυτο που νοιωθω πως με παρακολουθουν.
    απλα σημερα οταν γυρνουσα απο τη σχολη εειδα ζηταδες της ομαδας ΔΙΑΣ και τα επαιξα..φρικαρα τελειως
    Πάντως αν όντως ήθελαν να σε συλλάβουν θα το έκαναν.. Αρα αυτό το σενάριο δεν παίζει. Πρέπει να βάζεις τα γεγονότα κάτω και να βλέπεις την πραγματικότητα έτσι ώστε να μπεις σε μια ηρεμία.. Σε μια ισορροπία. Ξέρεις και εσύ πως δεν υπάρχει λόγος να σε παρακολουθεί κάποιος..

Senior Member
    απο χτες ξεκινησα τις δοσεις τις αυξημενες που μου ειχε πει ο γιατρος.θα το κανω για 1 μηνα αντι για 20 μερες που μου ειχε πει ο γιατρος.δεν αντεχω αλλο να ειμαι ετσι τα φαρμακα ειναι το μονο που μπορει ισως να με βοηθησουν.δεν ειχα αλλη επιλογη απο να μην τα παρω.μπας και δω φως κυριου.γιατι αλλο ετσι δε μπορω.το παλεψα αλλα δε..οποτε ειναι η μονη ευκαιρια μπας και δω βελτιωση και μου φυγουν αυτα που νοιωθω.
    τωρα παιρνω 100mg clopixol, 60mg aloperidin, 200mg lamictal, 6mg akineton, 150 mg lyrica

λετε μηπως αργησα 1 μηνα να τα παρω να μην περασει αυτη η παρακολουθηση??

πηρα χτες το βραδυ το lyrica.κοιμηθηκα ευκολα και κοιμηθηκα 14 ωρες και σημερα νυσταζω ισως επειδη αυξηησα τη δοση του clopixol που πηρα σημερα..ετσι θα ειμαι τωρα? τα χερια μου τρεμουν παρα πολυ
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Μπου ,θα σου ελεγα να προσπαθησεις μεσα απο την γνωστικιστικη θεραπεια να απαλλαγεις απο αυτο το προβλημα! Η θεωρια σε αυτην την θεραπεια ειναι οτι δεν οφελει να πολεμαμε τις κακες σκεψεις μας! δεν ειναι σωστο να προσπαθεις να τις νικησεις διοτις το αντιθετο συμβαινει οσο τις σκεφτεσαι τοσο υπαρχουν! Απεναντιας η γνωστικιστικη θεραπεια σου λεει οτι μπορεις να το δεις ως τριτος παρατηρητης, δλδ να σκεφτεις οτι δεν εισαι εσυ αυτες οι σκεψεις σου! να τις αποδεχτεις, να παψεις να τις πολεμας ! να καταλαβεις οτι θα υπαρχουν παντα και δεν θα φυγουν , αυτο ομως που μπορεις να κανεις ειναι να τις αποφευγεις! ειναι σαν να εισαι σε μια περιοχη με μεγαλη εγκληματικοτητα, σαν να μενεις στον Αγιο Παντελεημονα οπου το εγκλημαειναι το πιο μεγαλο στην ελλαδα! τι θα εκανες? η ως τωρα προσπαθεια σου ειναι σαν να κανεις οτι μπορεις για να κυνηγας κι να φωναζεις την αστυνομια να πιασει τους κακοποιους! μπορει να μοιαει με λυση αλλα ειναι απυθανο να βγει λυση ετσι, διοτις το εγκλημα θα ειναι τοσο μεγαλο οπου δεν μπορεις να το καταπολεμας! να σταματησουν δλδ οι κλεψιες! Με την θεραπεια που σου λεω ειναι σαν να αποδεχτεις οτι υπαρχουν κλεφτεε, οτι υπαρχει ο κυνδηνος αλλα να παψεις να τους κυνηγας και απλος να φτιαξεις το σπιτι σου ετσι ωστε να ειναι ασφαλες! να εχεις ασφαλες πορτες κι παραθυρα, να προσεχεις ποιες ωρες θα κυκλοφορεις, να εχεις το νουσου στα πραγματα σου κι γενικα να περνεις παθιτικα μετρα ασφαλειας! ετσι το αποτελλεσμα θα ειναι καλητερο διοτις θα εισαι πιο ηρεμη, θα ζεις την ζωη σου κι ταυτοχρονα θα κυνδηνευεις λιγοτερο! Δε ξερω αν το παραδηγμα εισαν καλο αλλα το νοημα πιστευω το πειρες,
    Ενα αλλο που θα ηθελα να σου πω Μπου ειναι οτι παρατειρω πως στα μυνηματα σου γραφεις με τετοιο τροπο ωστε να πλαθει κανεις μια εικονα για σενα , μιας κοπελας που ειναι απομονομενη, που δεν εχει ζησει τις βασικες εμπειριες μια συνομιλικης της, οπου δεν εχει στον ηλιο μοιρα. Απεναντιας η αληθεια βαση παντα των εως τωρα μηνυμτων σου ειναι διαφορετικη , και σχεση ειχες με αγορι οπου συζουσατε, και φοιτητρια εισαι, και εχεις κυκλοφορησει οπως τα νεα κορητσια της ηλικιας σου και γενικα εχεις κανει πολλες δραστηριοτητες! Δεν ξερω το πραγματικο λογο που το κανεις αυτο, αλλα αν το κανεις επειδη εισαι νευριασμενη με την ασθενεια σου! θα σου ελεγα οτι μονο κακο σου κανεις! καλητερα να παρουσιαζεσαι σε καλητερη κατασταση απο αυτην που εισαι παρα το αναποδο, λογο του οτι αυτα που γραφουμε μας επιρεαζουν παντα! θα σε περνει απο κατω παρα θα σε ανεβαζει! προσπαθησαι να καταθετεις την ζωη σου οπως πραγματικα ειναι η ακομα σε καλητερη κατασταση! απο αυτη που ειναι κι ισως ετσι προσπαθεις υποσυνηδητα για να εισαι καλητερα!

Banned
    και γω παρανοικη ψυχω εχω και νιωθω πολλες φορες οτι με παρακολουθουν και οτι οι αλλοι θελουν το κακο μου

Senior Member
    δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να δωσω λογο για το πως εκφραζομαι τι λεω και τι κανω.
    ειναι το μονο μερος που εκφραζομαι ελευθερα για το τι με απασχολει καιο τι εχω στο μυαλο μου.
    δε με ενδιαφερει τι γνωμη βγαζει ο καθενας απεναντι μου πισω απο μια οθονη.
    κι οταν εχω αποψη για καποιο θεμα που γραφει καποιος προσπαθω να βοηθησω οπως νομιζω με τις απαντησεις μου
    και ναι ειχα σχεσεις μακροχρονιες και φιλους ειχα και φοιτητρια ημουν και ειμαι και δουλευα κιολας.αλλα αυτα εδω και 6-7 χρονια ειναι παρελθον μετα το μεγαλο επεισοδιο.
    ελεος δηλαδη ακομα και εδω θα πρεπει να προσεχω τι λεω?? το κανω καθε μερα με τους ανθρωπους που συναναστρεφομαι γιατι εχει καει η γουνα μου αυτα τα χρονια οταν μιλαω.
    ας διαβαζει οποιος θελει οτι γραφω, οποιος θελει ας απαντησει οποτε νομιζει οτι εχει κατι να πει.
    και ψυχοθεραπεια κανω σε κψυ
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να δωσω λογο για το πως εκφραζομαι τι λεω και τι κανω.
    ειναι το μονο μερος που εκφραζομαι ελευθερα για το τι με απασχολει καιο τι εχω στο μυαλο μου.
    κι οταν εχω αποψη για καποιο θεμα που γραφει καποιος προσπαθω να βοηθησω οπως νομιζω με τις απαντησεις μου
    και ναι ειχα σχεσεις μακροχρονιες και φιλους ειχα και φοιτητρια ημουν και ειμαι και δουλευα κιολας.αλλα αυτα εδω και 6-7 χρονια ειναι παρελθον μετα το μεγαλο επεισοδιο.
    ελεος δηλαδη ακομα και εδω θα πρεπει να προσεχω τι λεω?? το κανω καθε μερα με τους ανθρωπους που συναναστρεφομαι γιατι εχει καει η γουνα μου αυτα τα χρονια οταν μιλαω.
    ας διαβαζει οποιος θελει οτι γραφω, οποιος θελει ας απαντησει οποτε νομιζει οτι εχει κατι να πει.
    Μπου μην σκεφτεσαι με πρωκαταληψη! αν διαβασεις με καθαρη σκεψη αυτο που γραφω θα δεις οτι στα λεω για να αποκτησεις θετικες σκεψεις! για να προσπαθησεις να τποθετεις τον εαυτο σου σε πιο καλητερη μοιρα, να πιστεψεις οτι εισαι πιο καλη κατασταση απο αυτη που περιγραφεις! θα σε βοηθησει αυτο με το να επιβληθεις στο υποσυνηδητο σου! διοτις οσο περιγραφεσαι με τον πιο στεναχωρο τροπο θα επιρεαζεσαι κι να εισαι καλα, παλυς θα το χαλας!! αυτο εννοω!! δεν σε κρινω!! εξαλλου ειναι πιο ευχαριστω οτι εισαι μια κοπελα με εμπειριες οπως ολων των γυναικων!! Δυστυως βεβαια αυτα τα σρονια που λες οντως θα ηταν μεγα πληγμα!! αλλα προσπαθησαι να τα ξεχασεις!

george1520
    Guest
    Πως είσαι σήμερα Boo; Διάβασα ότι είσαι ευχαριστημενη με τον καινούργιο γιατρό... Με την σχολή πως πας?

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Μπου μην σκεφτεσαι με πρωκαταληψη! αν διαβασεις με καθαρη σκεψη αυτο που γραφω θα δεις οτι στα λεω για να αποκτησεις θετικες σκεψεις! για να προσπαθησεις να τποθετεις τον εαυτο σου σε πιο καλητερη μοιρα, να πιστεψεις οτι εισαι πιο καλη κατασταση απο αυτη που περιγραφεις! θα σε βοηθησει αυτο με το να επιβληθεις στο υποσυνηδητο σου! διοτις οσο περιγραφεσαι με τον πιο στεναχωρο τροπο θα επιρεαζεσαι κι να εισαι καλα, παλυς θα το χαλας!! αυτο εννοω!! δεν σε κρινω!! εξαλλου ειναι πιο ευχαριστω οτι εισαι μια κοπελα με εμπειριες οπως ολων των γυναικων!! Δυστυως βεβαια αυτα τα σρονια που λες οντως θα ηταν μεγα πληγμα!! αλλα προσπαθησαι να τα ξεχασεις!
    μαλλον δεν εχεις ιδεα πως ειναι η σχιζο..

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πως είσαι σήμερα Boo; Διάβασα ότι είσαι ευχαριστημενη με τον καινούργιο γιατρό... Με την σχολή πως πας?
    νευρα εχω και σημερα.ολοι και ολα με εκνευριζουν.νομιζω οτι θα κανω μπαμ για ολα οσα εχω μαζεμενα μεσα μου και δε ξερω με ποιον θα τα βαλω..προσπαθω να με καλμαρω κανοντας πραγματα για να ξεχαστω..

ειμαι καλυτερα.
    βγαινω 2 φορες την εβδομαδα για να παω να γραψω στη σχολη.με πιανει ανησυχια λιγο αλλα δεν αφινιαζω κιολας στο λεωφορειο οταν γυρναω.
    απλα ακουω λιγες φωνες λιγες ομως απλα ακουω θορυβους περισσοτερο ή να με φωναζουν.
    αλλα ειμαι καλυτερα.

ο καινουριος γιατρος στο κψυ με καλμαρει μ τα φαρμακα.ημουν μαη-δεκεμβρη κομπλε.τωρα συνεβη αυτο αλλα θα το ξεπερασω.απλα κοιμαμαι πολλες ωρες.ενα απο τα φαρμακα με κοιμιζει για 14-15 ωρες γι αυτο οταν γραφω μαθημα το προηγουμενο βραδυ δεν το παιρνω.
    εχω αυπνιες

με τη σχολη δεν τα παω καλα δυστυχως.. δε μπορω να διαβασω πολυ.δε συγκεντρωνομαι..για να δουμε..κανω οτι μπορω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

george1520
    Guest
    Έχω και εγώ περιόδους που μου φταίνε όλοι και όλα. Αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να μην ξεσπάω σε ανθρώπους που δεν μου έκαναν κάτι.. Πρέπει να βρεις τον λόγο που έχεις συνέχεια εκνευρισμό για να δεις τι μπορείς να κάνει; για αυτό.

Οσο αφορά την σχολή σου. Ότι μπορείς θα το κάνεις. Εγώ όταν ήμουν φοιτητής πήγαινα εντελώς χαλαρά και έγραφα.. Ούτε διάβαζα πολύ. Πρέπει να βρεις τον τρόπο για να διαβάζεις.. Όταν διαβαζα Έλεγα με δικά μου λόγια αυτά που διάβαζα και έτσι μου έμεναν. Εσύ τι προτιμάς? Να διαβάζεις και να τα ακούς? Να τα γράφεις? Να κάνεις ερωτήσεις για αυτά που διάβασες και από κάτω να γράψεις απαντήσεις? Πρέπει να βρεις τον τρόπο σου έτσι ώστε να μειωθεί και το άγχος...

Τι είναι αυτό που σε εκνεύρισε, σε χάλασε και τώρα είσαι συνέχεια με νεύρα?

Banned
    Μπου οχι! προσωπικα δεν εχω παθητικη γνωση για την σχιζοφρενεια, αλλα εχει ο ξαδερφος μου που μενει ακριβως απεναντι μου! Κι αυτος οπως κι εσυ ειναι σχετικα λειτουργικος, εχει εμπειρια απο ερωτικες σχεσεις, εχει δουλεψει, τοασχημο συμβαινει οταν του ερχοντε οι υποτροπες του,αλλα υπαρχουν φαρμακα που κανουν πολυ καλη δουλεια!
    Μπου εαν αλλαξεις λογικη ,αν σταματησεις να σκεφτεσαι και να λες τα ασχημα, να τα διογκωνεις και να κιριαρχουν οι απεσιοδοξες σκεψεις σου τωτες θα δεις μεγαλη διαφορα! Διοτις πολυ απλα αυτα που φανταζομασται για το μελον μας, αυτα που περιγραφουμαι το πως νιωθουμε ολα αυτα επιρεαζουν τον εσωτερικο μας κοσμο με αποτελλεσμα να γινομασται αυτο που δεν θελουμε αλλα ολο το αναφερουμαι!!
    Το παραπανω δεν ειναι δικη μου θεωρια, το λενε οι ψυχοθεραπευτες ,ακομα και οσοι ασχολουνται με την αυτοσυγκεντροση και τις ασκησεις αυτες ,το ιδιο λενε!
    Μπου, διαβαζωντας μηνυματα σου ,παρατηρει κανεις οτι εχεις ζησει πολλα ομορφα και φυσιολογικα πραγματα!Δυστυχως βεβαια αυτατα 5-6 χρονια ηταν μια ασχημη φαση της ζωης σου, αλλα δεν εχεις καμια σχεση με αυτο που θα συμπερεναι καποιος διαβαζωντας τα τελερυταια μηνυματασου,θα νομιζε οτι εισαι αποκλησμενει απο την κοινωνια, οτι εισαι σε πολυ ασχημη φαη, οτι πασχεις απο κατις οπου σε κανει πνευματικα να νιωθεις αρρωστη! Επισης τα οσα λες για τος γωνεις σου συγουρα ειναι αδικο για αυτους, αφου απο τα λογια σου καταλαβαινουμε οτι πρεει να συμπασχουν , η μαμα σου εχει τεραστια πικρα μεσα της !! και η αγαπη της για εσενα φενεται απο οταν λες οτι συνεχως ασχολειται μαζι σου! εσυ ομως τους παρεξηγεις! προσπαθησαι να εισαι πιο συγκαταβατικη μαζι τους, μπαις στη θεση τους.

Page 50 of 63 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast