Results 16 to 30 of 70
Thread: Φόβος ανακοπής λόγω ζαναξ
-
18-02-2020, 22:51 #16Antonis8Guest
Η αδερφή μου τον δικαιολογεί ναι. Είναι συμφεροντολόγα. Αυτός θεωρώ ότι έχει κάποια διαταραχή προσωπικοτητας και η αδερφή μου έχει κολλήσει μαζί του. Εχει πολύ ασχημο χαρακτήρα γενικά.
Τώρα μετακόμισα, δεν θέλω να ξαναφύγω εξαιτίας του και να του κάνω τη χάρη. Είναι τα σπίτια που μας έφτιαξε ο πατέρας μας και είναι δίπλα δίπλα. Μπορώ να μετακομίσω προσωρινά σε ένα διαμέρισμα, αλλά σκέφτομαι γιατί να του κάνω τη χάρη; Και για ποιο λόγο να μου πάρει τα πράγματα; Αυτά σκέφτομαι τα βράδια τις τελευταίες μέρες και νευριάζω, για αυτό δεν μπορώ να κοιμηθώ.
Προσπαθώ να χαλαρώσω αλλά με αυτή την ένταση δύσκολο. Και μέσα στη τσάντα είχα και τα σύνεργα ζωγραφικής μου, από όταν μου έλεγε η ψυχολόγος να ζωγραφίζω και ούτε αυτό δεν μπορώ να κάνω, θα πρέπει να πάω να αγοράσω καινούργια και το σκέφτομαι και νευριάζω και για αυτό και κάθε φορά που θα πηγαίνω να ζωγραφίσω θα το σκέφτομαι και θα νευριάζω.
- 18-02-2020, 22:53 #17Antonis8Guest
Και είναι και επικίνδυνος. Πριν βγήκα για λίγο έξω, ήταν αυτός στο φράχτη κοντά και του λέω (με έντονο τρόπο είναι η αλήθεια, αλλά δεν θα είμαι ευγενικός όταν μου έχει φερθεί έτσι) ότι θέλω τα πράγματά μου γιατί αλλιώς θα πάω στην αστυνομία και άρχισε να με βρέχει και μετά να μου πετάει πέτρες. Με πολύ μένος. Αν μπορεί καμιά μέρα σίγουρα θα μου ανοίξει το κεφάλι και η αδερφή μου θα τον υποστηρίξει. Μένει κοντά και η άλλη μου αδερφή και έχουν πρόβλημα και μαζί της.
18-02-2020, 22:54 #18george1520Guest
18-02-2020, 23:01 #19Antonis8Guest
Αν μου κάνουν ζημιά στο ρεύμα όπως απείλησε, θα αναγκαστώ να φύγω μέχρι να φτιαχτεί. Θα δω τις κινήσεις τους τις επόμενες ημέρες.
Ναι προσπαθώ, αυτό το είχαμε δουλέψει και με την ψυχολόγο γιατί στο παλιό μου σπίτι είχα θέμα με τους γείτονες επειδή είχαν βάλει φόλες σε κάτι αδέσποτα ζώα που φρόντιζα (και από εκεί μου έμεινε μετατραυματικό στρες γιατί έγιναν διάφορα θέματα και δικαστήρια για το θέμα και δεν μπορούσα πια να μένω στο ίδιο σπίτι, με έπιαναν κρίσεις πανικού) Έμαθα να διαχειρίζομαι κάπως την εκεί αρνητική κατάσταση και να τους βλέπω χωρίς να ταράζομαι, αλλά τώρα εδώ είναι πιο δύσκολο γιατί είναι η ίδια μου η οικογένεια. Και δεν μπορώ να ζω με το φόβο ότι θα κάνει κάτι στο σπίτι μου ή στα πράγματά μου.
Παλιά που είχαμε πάλι πρόβλημα είχα πάρει τον πατέρα του να του μιλήσει. Τώρα ούτε με τον πατέρα του μιλάει. Και όσο τον υποστηρίζει η αδερφή μου θα βρίσκει να κάνει.
18-02-2020, 23:04 #20george1520Guest
18-02-2020, 23:29 #21Antonis8GuestΕχει και η ίδια άσχημη συμπεριφορα γενικά και απέναντι σε μένα και απέναντι στην άλλη μου αδερφη. Το λάθος το έκανε ο πατέρας μου που την έκανε οικονομικά ανεξάρτητη και της έδωσε έτοιμη επιχειρηση. Δεν σέβεται κανέναν.
Κι εμένα σκότωσαν πολλα. Τα είδα να πεθαινουν μπροστά μου και απο τότε μου έμεινε η αίσθηση ότι η ζωή είναι αναλωσιμη και είναι πολυ εύκολο καποιος να πεθάνει. Και επειδη ολα έγιναν ξαφνικά φοβαμαι ότι κάτι θα παθω κι εγώ ξαφνικά. Κάθε μέρα εβλεπα και απο ένα να ξεψυχάει.
Εκανα μήνυση και βρήκα και το μπέλα μου απο πάνω γιατί αυτός που τις έβαλε μου έκανε μήνυση για συκοφαντική. Ακόμα στα δικαστήρια είμαστε. Τρεχα γυρευε.
18-02-2020, 23:38 #22george1520GuestΝα έχεις σπίτι σου ατροπινη..
Δεν πεθαίνουμε εύκολα επειδή στον κόσμο υπάρχουν μαλ.. Που σκοτώνουν με τόση ευκολία.. Μη βλέπεις το αποτέλεσμα μιας πράξης, δες και ποιος το δημιούργησε.. Δεν πεθαίνουμε έτσι εύκολα..
Να σου πω κάτι.. Όσο και να τρέχεις δίπλα από τον θάνατο δεν θα μπορέσεις να τον νικήσεις.. Αυτό που θα σε βοηθήσει είναι να ζήσεις.. Να διασκεδάσεις, να αρρωστήσεις χωρίς άγχος. Να πέσεις κατω, να ματώσεις αλλά να σηκωθείς και να πεις "Επιφανειακό είναι".
Πάντα να θυμάσαι πως όταν δεν θα είσαι καλά για οποιοδήποτε λόγο το μυαλό σου θα σου δημιουργεί προβλήματα. Αν εκείνη την ώρα πεις "οκ..αυτο που νιώθω τώρα είναι εξαιτίας του καβγά που είχα πριν" το πρόβλημα θα γίνει συνειδητό και θα το ξεπεράσεις γρήγορα.
19-02-2020, 00:27 #23
φιλε αντωνη ο καρδιολογος σου τι σου ειπε για το xanax? γενικα εγω εχω πολυ χαμηλους παλμους...... 45-50 παλμους λογο του xanax...... στον υπνο ειναι 35-40 αλλα μου ειπαν δεν υπαρχει λογος να φοβαμαι..... εγω τωρα ομως φοβαμαι που εχω πολυ ανεβασμενο crp...... εχω κατι πονους στην καρδια και αρκετες φορες δυσπνια...! αλλα δεν ξερω αν ειναι απο το hashimoto ολα αυτα...... η αν το xanax μου ανεβασε το crp...! εδω και 5 μηνες δεν λεει να ερθει στα φυσιολογικα επιπεδα......
19-02-2020, 00:30 #24Antonis8GuestΕχω δύσκολη καθημερινότητα με διενέξεις, και ναι ,αυτό παίζει ρόλο.
Νιώθω θύμα με όλη αυτή την ιστορία και αυτό με εξοργίζει. Εντέλει πήρα ζαναξ 0,25 και τώρα φοβάμαι μην πάθω κάτι. Αλλά πρέπει να κοιμηθώ. Δεν έπρεπε να δω εκείνο το βίντεο.
Φοβάμαι και μην σπάσει αυτός την κλειδαριά και αγχώνομαι.
Κακώς τα σκέφτομαι αυτά πριν τον ύπνο, αλλά έρχονται στο μυαλό μου.
19-02-2020, 00:34 #25Antonis8GuestΟι καρδιολόγοι δεν μου έχουν πει κάτι επ αυτού, μόνο το ότι το ζαναξ δεν θεραπεύει και ότι πρέπει να πάρω αντικαταθλιπτικά. Ένας από αυτούς μου είπε ότι ίσως χρειαστώ και αντιψυχωτικά
γιατί ήταν οι μέρες που φορούσα το διήμερο χολτερ και είχα πάθει τρεις κρίσεις πανικού και μια καθώς ερχόμουν στο ιατρείο του, είχα καλέσει και το εκαβ ,το εκαβ κάλεσε τον καρδιολόγο μου,γενικά ένας χαμός
Ο γενικός ιατρός που με βλέπει στο σπίτι μου έχει πει ότι το δίνουν και σε εμφραγματίες και ότι γενικά είναι ακίνδυνο χάπι αρκεί να μην κάνεις εθισμό και να μην το παίρνεις καιρό. Στην καρδιά γράφει για κάτι παρενέργειες αλλά κυρίως για αρρυθμίες νομίζω, ο πόνος δεν νομίζω να οφείλεται στο ζαναξ.
Αφού έχεις αυξημένη crp κάπου έχεις φλεγμονή λογικά;
19-02-2020, 00:36 #26george1520Guest
19-02-2020, 00:37 #27Antonis8GuestΠριν την ορθοστατική είχα 45 παλμούς καθιστός από το απόγευμα και μετά. Το βράδυ στον ύπνο έπεφταν και στους 39. Δεν μου είπαν ποτέ να μην το πάρω. Και με χαμηλή πίεση με άφηναν να το πάρω. Ο τωρινός μου γιατρός έχει πει να μην το παίρνω με χαμηλή πίεση αν και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ να μου ρίχνει παλμούς/πίεση. Ίσως παίζει ρόλο και η δόση.
19-02-2020, 00:40 #28
και ο θυροιηδης φλεγμονη δεν ειναι? μηπως απο αυτο εχω αυξημενη crp...... θα ξεκινησω απο αυριο ξανα το Τ4 και ας ειμαι σκατα.......... θα κανω υπομονη πρεπει να το παρω....!!
τα αντιψυχωσικα σε μικρες δωσεις εχουν ανχολυτικη δραση.... αλλα καλυτερα αντικαταθλιπτικα......! ειναι πιο ασφαλες........! τα αντιψυχωσικα ο καρδιολογος μου για τα προβληματα που εχω ειπε ουτε για αστειο.....! αντικαταθλιπτικα μονο cipralex μου λεει να παρω...!! επισης μου ειπε αντι για xanax να πινω για τον υπνο αντιισταμινικά..... ρωτα τον γιατρο σου να δεις αν μπορεις να παρεις και εσυ για να μην περνεις xanax.....
19-02-2020, 00:41 #29Antonis8GuestΝαι, θα προσπαθησω αν και νιώθω κάτι τραντάγματα στο στήθος και δύσπνοια.
Ψυχοθεραπεία έκανα όπως είπα αλλά δεν έχω το χρόνο αυτό το διάστημα να ξεκινήσω πάλι. Θα δω. Θέλω να δοκιμάσω και τα αντικαταθλιπτικά γιατί ίσως με βοηθήσουν και στην ορθοστατική αν είναι νευρολογικής φύσεως. Μου το είπε και ο νευρολόγος.
19-02-2020, 00:41 #30george1520Guest