Φόβος ανακοπής λόγω ζαναξ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 70
    Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Και η αδερφή σου τον δικαιολογεί;;
    Είχες επιλογή να μετακομίσεις κάπου αλλού? Από την στιγμή που ήξερες ότι είναι τέτοιος τύπος δεν θα ήταν καλύτερα να πας κάπου αλλού;

Να ξέρεις ότι μετά από ένα έντονο καβγά ή ένα άσχημο γεγονός οι άμυνες μας πεφτουν.. Το μυαλό μας, μας δημιουργεί αλλά θέματα λιγότερο σοβαρά επειδή στα πραγματικά προβλήματα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.. Γιαυτό και το μυαλό σου κόλλησε στο βίντεο που είδες..
    Πιστεύω πως είναι καλό να κάνεις κάτι να φτιάξεις λίγο την ψυχολογία σου. Είναι γνώμη μου! Και στο λέω με όλη μου την καλή διάθεση. Όλοι κάνουμε. Για εμάς!!

Η αδερφή μου τον δικαιολογεί ναι. Είναι συμφεροντολόγα. Αυτός θεωρώ ότι έχει κάποια διαταραχή προσωπικοτητας και η αδερφή μου έχει κολλήσει μαζί του. Εχει πολύ ασχημο χαρακτήρα γενικά.

Τώρα μετακόμισα, δεν θέλω να ξαναφύγω εξαιτίας του και να του κάνω τη χάρη. Είναι τα σπίτια που μας έφτιαξε ο πατέρας μας και είναι δίπλα δίπλα. Μπορώ να μετακομίσω προσωρινά σε ένα διαμέρισμα, αλλά σκέφτομαι γιατί να του κάνω τη χάρη; Και για ποιο λόγο να μου πάρει τα πράγματα; Αυτά σκέφτομαι τα βράδια τις τελευταίες μέρες και νευριάζω, για αυτό δεν μπορώ να κοιμηθώ.

Προσπαθώ να χαλαρώσω αλλά με αυτή την ένταση δύσκολο. Και μέσα στη τσάντα είχα και τα σύνεργα ζωγραφικής μου, από όταν μου έλεγε η ψυχολόγος να ζωγραφίζω και ούτε αυτό δεν μπορώ να κάνω, θα πρέπει να πάω να αγοράσω καινούργια και το σκέφτομαι και νευριάζω και για αυτό και κάθε φορά που θα πηγαίνω να ζωγραφίσω θα το σκέφτομαι και θα νευριάζω.

Antonis8
    Guest
    Και είναι και επικίνδυνος. Πριν βγήκα για λίγο έξω, ήταν αυτός στο φράχτη κοντά και του λέω (με έντονο τρόπο είναι η αλήθεια, αλλά δεν θα είμαι ευγενικός όταν μου έχει φερθεί έτσι) ότι θέλω τα πράγματά μου γιατί αλλιώς θα πάω στην αστυνομία και άρχισε να με βρέχει και μετά να μου πετάει πέτρες. Με πολύ μένος. Αν μπορεί καμιά μέρα σίγουρα θα μου ανοίξει το κεφάλι και η αδερφή μου θα τον υποστηρίξει. Μένει κοντά και η άλλη μου αδερφή και έχουν πρόβλημα και μαζί της.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Η αδερφή μου τον δικαιολογεί ναι. Είναι συμφεροντολόγα. Αυτός θεωρώ ότι έχει κάποια διαταραχή προσωπικοτητας και η αδερφή μου έχει κολλήσει μαζί του. Εχει πολύ ασχημο χαρακτήρα γενικά.

Τώρα μετακόμισα, δεν θέλω να ξαναφύγω εξαιτίας του και να του κάνω τη χάρη. Είναι τα σπίτια που μας έφτιαξε ο πατέρας μας και είναι δίπλα δίπλα. Μπορώ να μετακομίσω προσωρινά σε ένα διαμέρισμα, αλλά σκέφτομαι γιατί να του κάνω τη χάρη; Και για ποιο λόγο να μου πάρει τα πράγματα; Αυτά σκέφτομαι τα βράδια τις τελευταίες μέρες και νευριάζω, για αυτό δεν μπορώ να κοιμηθώ.

Προσπαθώ να χαλαρώσω αλλά με αυτή την ένταση δύσκολο. Και μέσα στη τσάντα είχα και τα σύνεργα ζωγραφικής μου, από όταν μου έλεγε η ψυχολόγος να ζωγραφίζω και ούτε αυτό δεν μπορώ να κάνω, θα πρέπει να πάω να αγοράσω καινούργια και το σκέφτομαι και νευριάζω και για αυτό και κάθε φορά που θα πηγαίνω να ζωγραφίσω θα το σκέφτομαι και θα νευριάζω.
    Αν είναι δικά του πατέρα σου τα σπίτια.. Πάω πάσο. Νόμιζα ότι νοικιάζεις.. Δεν θα φύγεις εννοείται.. Απλά θα πρέπει να κάνεις κάτι για να μη επηρεαζεσαι τόσο πολύ όταν γίνεται κάτι άσχημο στην ζωή σου.

Antonis8
    Guest
    Αν είναι δικά του πατέρα σου τα σπίτια.. Πάω πάσο. Νόμιζα ότι νοικιάζεις.. Δεν θα φύγεις εννοείται.. Απλά θα πρέπει να κάνεις κάτι για να μη επηρεαζεσαι τόσο πολύ όταν γίνεται κάτι άσχημο στην ζωή σου.

Αν μου κάνουν ζημιά στο ρεύμα όπως απείλησε, θα αναγκαστώ να φύγω μέχρι να φτιαχτεί. Θα δω τις κινήσεις τους τις επόμενες ημέρες.

Ναι προσπαθώ, αυτό το είχαμε δουλέψει και με την ψυχολόγο γιατί στο παλιό μου σπίτι είχα θέμα με τους γείτονες επειδή είχαν βάλει φόλες σε κάτι αδέσποτα ζώα που φρόντιζα (και από εκεί μου έμεινε μετατραυματικό στρες γιατί έγιναν διάφορα θέματα και δικαστήρια για το θέμα και δεν μπορούσα πια να μένω στο ίδιο σπίτι, με έπιαναν κρίσεις πανικού) Έμαθα να διαχειρίζομαι κάπως την εκεί αρνητική κατάσταση και να τους βλέπω χωρίς να ταράζομαι, αλλά τώρα εδώ είναι πιο δύσκολο γιατί είναι η ίδια μου η οικογένεια. Και δεν μπορώ να ζω με το φόβο ότι θα κάνει κάτι στο σπίτι μου ή στα πράγματά μου.

Παλιά που είχαμε πάλι πρόβλημα είχα πάρει τον πατέρα του να του μιλήσει. Τώρα ούτε με τον πατέρα του μιλάει. Και όσο τον υποστηρίζει η αδερφή μου θα βρίσκει να κάνει.

george1520
    Guest
    Αν μου κάνουν ζημιά στο ρεύμα όπως απείλησε, θα αναγκαστώ να φύγω μέχρι να φτιαχτεί. Θα δω τις κινήσεις τους τις επόμενες ημέρες.

Ναι προσπαθώ, αυτό το είχαμε δουλέψει και με την ψυχολόγο γιατί στο παλιό μου σπίτι είχα θέμα με τους γείτονες επειδή είχαν βάλει φόλες σε κάτι αδέσποτα ζώα που φρόντιζα (και από εκεί μου έμεινε μετατραυματικό στρες γιατί έγιναν διάφορα θέματα και δικαστήρια για το θέμα και δεν μπορούσα πια να μένω στο ίδιο σπίτι, με έπιαναν κρίσεις πανικού) Έμαθα να διαχειρίζομαι κάπως την εκεί αρνητική κατάσταση και να τους βλέπω χωρίς να ταράζομαι, αλλά τώρα εδώ είναι πιο δύσκολο γιατί είναι η ίδια μου η οικογένεια. Και δεν μπορώ να ζω με το φόβο ότι θα κάνει κάτι στο σπίτι μου ή στα πράγματά μου.

Παλιά που είχαμε πάλι πρόβλημα είχα πάρει τον πατέρα του να του μιλήσει. Τώρα ούτε με τον πατέρα του μιλάει. Και όσο τον υποστηρίζει η αδερφή μου θα βρίσκει να κάνει.
    Και εγώ είχα θέμα με τους γείτονες και τα αδέσποτα που ταΐζω.. Έχουν βάλει πολλές φορές φόλες. Σε καταλαβαίνω.
    Εντύπωση μου κάνει η συμπεριφορά της αδελφής σου.. Δεν γίνεται να βλέπει αυτή την συμπεριφορά και να την επικροτεί

Antonis8
    Guest
    Εχει και η ίδια άσχημη συμπεριφορα γενικά και απέναντι σε μένα και απέναντι στην άλλη μου αδερφη. Το λάθος το έκανε ο πατέρας μου που την έκανε οικονομικά ανεξάρτητη και της έδωσε έτοιμη επιχειρηση. Δεν σέβεται κανέναν.

Κι εμένα σκότωσαν πολλα. Τα είδα να πεθαινουν μπροστά μου και απο τότε μου έμεινε η αίσθηση ότι η ζωή είναι αναλωσιμη και είναι πολυ εύκολο καποιος να πεθάνει. Και επειδη ολα έγιναν ξαφνικά φοβαμαι ότι κάτι θα παθω κι εγώ ξαφνικά. Κάθε μέρα εβλεπα και απο ένα να ξεψυχάει.

Εκανα μήνυση και βρήκα και το μπέλα μου απο πάνω γιατί αυτός που τις έβαλε μου έκανε μήνυση για συκοφαντική. Ακόμα στα δικαστήρια είμαστε. Τρεχα γυρευε.

george1520
    Guest
    Να έχεις σπίτι σου ατροπινη..

Δεν πεθαίνουμε εύκολα επειδή στον κόσμο υπάρχουν μαλ.. Που σκοτώνουν με τόση ευκολία.. Μη βλέπεις το αποτέλεσμα μιας πράξης, δες και ποιος το δημιούργησε.. Δεν πεθαίνουμε έτσι εύκολα..
    Να σου πω κάτι.. Όσο και να τρέχεις δίπλα από τον θάνατο δεν θα μπορέσεις να τον νικήσεις.. Αυτό που θα σε βοηθήσει είναι να ζήσεις.. Να διασκεδάσεις, να αρρωστήσεις χωρίς άγχος. Να πέσεις κατω, να ματώσεις αλλά να σηκωθείς και να πεις "Επιφανειακό είναι".
    Πάντα να θυμάσαι πως όταν δεν θα είσαι καλά για οποιοδήποτε λόγο το μυαλό σου θα σου δημιουργεί προβλήματα. Αν εκείνη την ώρα πεις "οκ..αυτο που νιώθω τώρα είναι εξαιτίας του καβγά που είχα πριν" το πρόβλημα θα γίνει συνειδητό και θα το ξεπεράσεις γρήγορα.

Senior Member
    φιλε αντωνη ο καρδιολογος σου τι σου ειπε για το xanax? γενικα εγω εχω πολυ χαμηλους παλμους...... 45-50 παλμους λογο του xanax...... στον υπνο ειναι 35-40 αλλα μου ειπαν δεν υπαρχει λογος να φοβαμαι..... εγω τωρα ομως φοβαμαι που εχω πολυ ανεβασμενο crp...... εχω κατι πονους στην καρδια και αρκετες φορες δυσπνια...! αλλα δεν ξερω αν ειναι απο το hashimoto ολα αυτα...... η αν το xanax μου ανεβασε το crp...! εδω και 5 μηνες δεν λεει να ερθει στα φυσιολογικα επιπεδα......

Antonis8
    Guest
    Εχω δύσκολη καθημερινότητα με διενέξεις, και ναι ,αυτό παίζει ρόλο.

Νιώθω θύμα με όλη αυτή την ιστορία και αυτό με εξοργίζει. Εντέλει πήρα ζαναξ 0,25 και τώρα φοβάμαι μην πάθω κάτι. Αλλά πρέπει να κοιμηθώ. Δεν έπρεπε να δω εκείνο το βίντεο.

Φοβάμαι και μην σπάσει αυτός την κλειδαριά και αγχώνομαι.
    Κακώς τα σκέφτομαι αυτά πριν τον ύπνο, αλλά έρχονται στο μυαλό μου.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    φιλε αντωνη ο καρδιολογος σου τι σου ειπε για το xanax? γενικα εγω εχω πολυ χαμηλους παλμους...... 45-50 παλμους λογο του xanax...... στον υπνο ειναι 35-40 αλλα μου ειπαν δεν υπαρχει λογος να φοβαμαι..... εγω τωρα ομως φοβαμαι που εχω πολυ ανεβασμενο crp...... εχω κατι πονους στην καρδια και αρκετες φορες δυσπνια...! αλλα δεν ξερω αν ειναι απο το hashimoto ολα αυτα...... η αν το xanax μου ανεβασε το crp...! εδω και 5 μηνες δεν λεει να ερθει στα φυσιολογικα επιπεδα......
    Οι καρδιολόγοι δεν μου έχουν πει κάτι επ αυτού, μόνο το ότι το ζαναξ δεν θεραπεύει και ότι πρέπει να πάρω αντικαταθλιπτικά. Ένας από αυτούς μου είπε ότι ίσως χρειαστώ και αντιψυχωτικά γιατί ήταν οι μέρες που φορούσα το διήμερο χολτερ και είχα πάθει τρεις κρίσεις πανικού και μια καθώς ερχόμουν στο ιατρείο του, είχα καλέσει και το εκαβ ,το εκαβ κάλεσε τον καρδιολόγο μου,γενικά ένας χαμός

Ο γενικός ιατρός που με βλέπει στο σπίτι μου έχει πει ότι το δίνουν και σε εμφραγματίες και ότι γενικά είναι ακίνδυνο χάπι αρκεί να μην κάνεις εθισμό και να μην το παίρνεις καιρό. Στην καρδιά γράφει για κάτι παρενέργειες αλλά κυρίως για αρρυθμίες νομίζω, ο πόνος δεν νομίζω να οφείλεται στο ζαναξ.

Αφού έχεις αυξημένη crp κάπου έχεις φλεγμονή λογικά;

george1520
    Guest
    καυγά,έχω δύσκολη καθημερινότητα με διενέξεις, και ναι ,αυτό παίζει ρόλο.

Νιώθω θύμα με όλη αυτή την ιστορία και αυτό με εξοργίζει. Εντέλει πήρα ζαναξ 0,25 και τώρα φοβάμαι μην πάθω κάτι. Αλλά πρέπει να κοιμηθώ. Δεν έπρεπε να δω εκείνο το βίντεο.

Φοβάμαι και μην σπάσει αυτός την κλειδαριά και αγχώνομαι.
    Κακώς τα σκέφτομαι αυτά πριν τον ύπνο, αλλά έρχονται στο μυαλό μου.
    Να σκέφτεσαι ότι πήρες το χάπι για να νιώσεις καλυτερα.. Σε βοηθάει, δεν σου κάνει κακό..
    Μίλησε με ένα ψυχολόγο, υπάρχει τρόπος για όλα. Άκουσε με..

Αντε κοιμήσου τώρα, μέτρα και προβατακια (αστείο) και όλα καλά.. Καλή ξεκούραση

Antonis8
    Guest
    Πριν την ορθοστατική είχα 45 παλμούς καθιστός από το απόγευμα και μετά. Το βράδυ στον ύπνο έπεφταν και στους 39. Δεν μου είπαν ποτέ να μην το πάρω. Και με χαμηλή πίεση με άφηναν να το πάρω. Ο τωρινός μου γιατρός έχει πει να μην το παίρνω με χαμηλή πίεση αν και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ να μου ρίχνει παλμούς/πίεση. Ίσως παίζει ρόλο και η δόση.

Senior Member
    Οι καρδιολόγοι δεν μου έχουν πει κάτι επ αυτού, μόνο το ότι το ζαναξ δεν θεραπεύει και ότι πρέπει να πάρω αντικαταθλιπτικά. Ένας από αυτούς μου είπε ότι ίσως χρειαστώ και αντιψυχωτικά γιατί ήταν οι μέρες που φορούσα το διήμερο χολτερ και είχα πάθει τρεις κρίσεις πανικού και μια καθώς ερχόμουν στο ιατρείο του, είχα καλέσει και το εκαβ ,το εκαβ κάλεσε τον καρδιολόγο μου,γενικά ένας χαμός

Ο γενικός ιατρός που με βλέπει στο σπίτι μου έχει πει ότι το δίνουν και σε εμφραγματίες και ότι γενικά είναι ακίνδυνο χάπι αρκεί να μην κάνεις εθισμό και να μην το παίρνεις καιρό. Στην καρδιά γράφει για κάτι παρενέργειες αλλά κυρίως για αρρυθμίες νομίζω, ο πόνος δεν νομίζω να οφείλεται στο ζαναξ.

Αφού έχεις αυξημένη crp κάπου έχεις φλεγμονή λογικά;
    και ο θυροιηδης φλεγμονη δεν ειναι? μηπως απο αυτο εχω αυξημενη crp...... θα ξεκινησω απο αυριο ξανα το Τ4 και ας ειμαι σκατα.......... θα κανω υπομονη πρεπει να το παρω....!!

τα αντιψυχωσικα σε μικρες δωσεις εχουν ανχολυτικη δραση.... αλλα καλυτερα αντικαταθλιπτικα......! ειναι πιο ασφαλες........! τα αντιψυχωσικα ο καρδιολογος μου για τα προβληματα που εχω ειπε ουτε για αστειο.....! αντικαταθλιπτικα μονο cipralex μου λεει να παρω...!! επισης μου ειπε αντι για xanax να πινω για τον υπνο αντιισταμινικά..... ρωτα τον γιατρο σου να δεις αν μπορεις να παρεις και εσυ για να μην περνεις xanax.....

Antonis8
    Guest
    Να σκέφτεσαι ότι πήρες το χάπι για να νιώσεις καλυτερα.. Σε βοηθάει, δεν σου κάνει κακό..
    Μίλησε με ένα ψυχολόγο, υπάρχει τρόπος για όλα. Άκουσε με..

Αντε κοιμήσου τώρα, μέτρα και προβατακια (αστείο) και όλα καλά.. Καλή ξεκούραση
    Ναι, θα προσπαθησω αν και νιώθω κάτι τραντάγματα στο στήθος και δύσπνοια.

Ψυχοθεραπεία έκανα όπως είπα αλλά δεν έχω το χρόνο αυτό το διάστημα να ξεκινήσω πάλι. Θα δω. Θέλω να δοκιμάσω και τα αντικαταθλιπτικά γιατί ίσως με βοηθήσουν και στην ορθοστατική αν είναι νευρολογικής φύσεως. Μου το είπε και ο νευρολόγος.

george1520
    Guest
    Πριν την ορθοστατική είχα 45 παλμούς καθιστός από το απόγευμα και μετά. Το βράδυ στον ύπνο έπεφταν και στους 39. Δεν μου είπαν ποτέ να μην το πάρω. Και με χαμηλή πίεση με άφηναν να το πάρω. Ο τωρινός μου γιατρός έχει πει να μην το παίρνω με χαμηλή πίεση αν και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ να μου ρίχνει παλμούς/πίεση. Ίσως παίζει ρόλο και η δόση.
    Συζήτησε το ξανά.. Κάνε οοοολες τις απορίες σου στον γιατρό. Μη φύγεις από εκεί χωρίς να είσαι σίγουρος ότι τις έλυσες.. Θα πας σπίτι και θα σκέφτεσαι διάφορα..

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast