Ειμαι τόσο μπερδεμένη - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 57 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 855
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν νομίζω να σου λένε αυτό.. Αυτό θες να ακούσεις όμως. Εγώ βλέπω ένα άνθρωπο ο οποίος έχει κλείσει τα αφτιά του και δεν τον νοιάζει τίποτα. Δεν ξέρω αν στην ηλικία που είσαι και μετά από τόσα χρόνια γάμου είναι λογικό να υπάρχει ο έρωτας. Ξέρω όμως ότι το πιο σημαντικό σε μια μακροχρόνια σχέση είναι η αγάπη και η κατανόηση. Αυτά που εσύ τα έχεις αγνοήσει και έχεις κολλήσει στον έρωτα.
    Ότι και να σου γράψω, ότι και να σου πω εσύ πιστεύεις τα δικά σου και πράττεις με βάση αυτά. Την γνώμη μου σου την καταθέτω σαν τρίτος και σαν άντρας.. Αν θες να ακούσεις έστω κάτι από αυτά που σου είπα καλώς, αν όχι τότε πες μου να σταματήσω να ασχολούμαι..
    Αυτό ακριβως μου ειπαν. Μου είπαν οτι δεν ειμαι σε φάση για αποφάσεις. Κάποια μου σύστησε και ήπια αγωγή αλλα δεν θέλω να την πάρω καθώς μαζί με την θεραπεία για την ψωρίαση θα υπάρχουν παρενέργειες. Αγάπη στον άνθρωπο υπάρχει. Κατανόηση δεν ξέρω. Σεβασμός όμως δεν υπάρχει. Δεν τον σέβομαι πλέον καθώς μου έχει κάνει πολλά.

Senior Member
    Δεν νομίζω να σου λένε αυτό.. Αυτό θες να ακούσεις όμως. Εγώ βλέπω ένα άνθρωπο ο οποίος έχει κλείσει τα αφτιά του και δεν τον νοιάζει τίποτα. Δεν ξέρω αν στην ηλικία που είσαι και μετά από τόσα χρόνια γάμου είναι λογικό να υπάρχει ο έρωτας. Ξέρω όμως ότι το πιο σημαντικό σε μια μακροχρόνια σχέση είναι η αγάπη και η κατανόηση. Αυτά που εσύ τα έχεις αγνοήσει και έχεις κολλήσει στον έρωτα.
    Ότι και να σου γράψω, ότι και να σου πω εσύ πιστεύεις τα δικά σου και πράττεις με βάση αυτά. Την γνώμη μου σου την καταθέτω σαν τρίτος και σαν άντρας.. Αν θες να ακούσεις έστω κάτι από αυτά που σου είπα καλώς, αν όχι τότε πες μου να σταματήσω να ασχολούμαι..
    Οι γυναίκες είμαστε διαφορετικές. Θέλουμε να νιώθουμε συναισθηματικό δ
    Last edited by mariasilk; 09-03-2020 at 13:52.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariasilk View Post
    Αυτό ακριβως μου ειπαν. Μου είπαν οτι δεν ειμαι σε φάση για αποφάσεις. Κάποια μου σύστησε και ήπια αγωγή αλλα δεν θέλω να την πάρω καθώς μαζί με την θεραπεία για την ψωρίαση θα υπάρχουν παρενέργειες. Αγάπη στον άνθρωπο υπάρχει. Κατανόηση δεν ξέρω. Σεβασμός όμως δεν υπάρχει. Δεν τον σέβομαι πλέον καθώς μου έχει κάνει πολλά.
    Φτάσαμε 17 σελίδες..Μαζί με αυτές φτάνουμε και στην παράνοια (εγώ προσωπικά)
    Κάνεις έρωτα μαζί του, περνάς καλά όταν βγαίνετε αλλά δεν τον σέβεσαι...Εγώ ξέρω ότι με άνθρωπο που δεν τον σέβεσαι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από αυτά που λες..
    Και περιμένεις να υπάρχει έρωτας μετά από 33 χρόνια γάμου..Ο έρωτας έχει πάει περίπατο εδώ και πολλά χρόνια..Να μου πεις για αγάπη ναι..Θα μπορούσε να υπάρχει..Αλλά σε εσένα δεν υπάρχει ούτε αυτό..Και επίσης σου λέμε τόσοι άνθρωποι το ίδιο..Άν σβήσει η φλόγα δεν ξανά ανάβει.... Εσύ περιμένεις να ξανά "ανάψει" κάτι που έχει σβήσει εντελώς...
    Φοβάσαι ότι αν ξεχάσεις τον άλλον θα έχεις χάσει και τον άντρα σου εν τω μεταξύ..Τον οποίο ούτε σέβεσαι ούτε αγαπάς..Το παρουσιάζεις λες και κάνεις επιλογή για μπίζνες και επειδή αυτά που έχεις μέσα στο κεφάλι σου δεν γίνονται, τουλάχιστον να μην χάσεις το κεφάλαιο...
    Η ζωή δεν είναι μπίζνες..Κάτι χάνουμε, κάτι κερδίζουμε...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Οι γυναίκες είμαστε διαφορετικές. Θέλουμε να νιώθουμε συναισθηματικό δέσιμο που εμπεριέχει ένα ερωτικό στοιχείο. Θέλουμε να ξέρουμε οτι αυτός που κοιμάται δίπλα μας είναι κομμάτι του εαυτού μας. Αν αυτό λείπει νιώθουμε κρύες. Δεν γενικεύω βέβαια. Εγω 3 χρόνια τώρα νιώθω κρύα. Θα ήθελα να μπορούσα να νιώθω διαφορετικά. Δεν αφήνω όμως το εαυτό μου. Οι ψυχολόγοι μου είπαν να τα βάλω όλα πίσω και να προσπαθήσω να είμαι θετική με τον άντρα μου. Το έκανα και μου έβγαλε κρίσεις πανικού. Μπορεί να φταίει οτι ειμαι ακόμα ερωτευμένη.
    Ποτέ ένας ψυχολόγος δεν σου λέει τι να κάνεις. Πο τε. Αυτοί σε βοηθάνε για να αποφασίσεις ΕΣΥ τι θα κάνεις. Και επίτρεψέ μου να σου πω ότι εγώ έχω περισσότερες πιθανότητες να ξέρω τι θέλουν οι γυναίκες από ότι εσύ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Κάνεις έρωτα μαζί του, περνάς καλά όταν βγαίνετε αλλά δεν τον σέβεσαι...Εγώ ξέρω ότι με άνθρωπο που δεν τον σέβεσαι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από αυτά που λες..
    Και περιμένεις να υπάρχει έρωτας μετά από 33 χρόνια γάμου..Ο έρωτας έχει πάει περίπατο εδώ και πολλά χρόνια..Να μου πεις για αγάπη ναι..Θα μπορούσε να υπάρχει..Αλλά σε εσένα δεν υπάρχει ούτε αυτό..Και επίσης σου λέμε τόσοι άνθρωποι το ίδιο..Άν σβήσει η φλόγα δεν ξανά ανάβει.... Εσύ περιμένεις να ξανά "ανάψει" κάτι που έχει σβήσει εντελώς...
    Φοβάσαι ότι αν ξεχάσεις τον άλλον θα έχεις χάσει και τον άντρα σου εν τω μεταξύ..Τον οποίο ούτε σέβεσαι ούτε αγαπάς..Το παρουσιάζεις λες και κάνεις επιλογή για μπίζνες και επειδή αυτά που έχεις μέσα στο κεφάλι σου δεν γίνονται, τουλάχιστον να μην χάσεις το κεφάλαιο...
    Αυτό που με μπερδευει είναι οτι όταν είμαι έξω μαζί του νιώθω ερωτικά και εξαιρετικά καλά. Τον βλέπω σαν γκόμενο που τον θέλω. Αυτά έχω πει στον ψυχολόγο και μου συστήνει αγωγή.

Senior Member
    Πόσο χρονών είσαι Αλεξία? Εχεις οικογένεια ?

Senior Member
    Αυτό που με μπερδευει είναι οτι όταν είμαι έξω μαζί του νιώθω ερωτικά και εξαιρετικά καλά. Τον βλέπω σαν γκόμενο που τον θέλω. Αυτά έχω πει στον ψυχολόγο και μου συστήνει αγωγή.
    Ναι, και δε νομιζω κανεις που σου απαντησε εδω μεσα να σκοπευει να τον κατηγορησει για αυτο... Ουσιαστικα ολοι σου λενε οτι τα βλεπεις λαθος ολα, οτι χρειαζεσαι βοηθεια επειγοντως κι εσυ το χαβα σου. Κι ολος ο πλανητης να ειχε μπει στο παιχνιδι αντε βρε μαρια, ζητα βοηθεια μαρια, δεν παμε καλα ετσι μαρια, εσυ μου φαινεται παλι θα εγραφες ολοενα μεγαλυτερα κατεβατα με δικαιολογιες.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Και μέσα στο σπίτι σας σταματάς να τον σέβεσαι και να τον θέλεις..Μα κάποιον ή τον θέλεις η όχι..
    Δεν υπάρχει μέση οδός..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Πόσο χρονών είσαι Αλεξία? Εχεις οικογένεια ?
    Ναι έχω..33 είμαι..Και έχω αποφασίσει να χωρίσω..Δεν τον θέλω ούτε μέσα στο σπίτι αλλά ούτε έξω..Αυτό..

Senior Member
    Ναι έχω..33 είμαι..Και έχω αποφασίσει να χωρίσω..Δεν τον θέλω ούτε μέσα στο σπίτι αλλά ούτε έξω..Αυτό..
    33 με 52 είναι τεράστια διαφορά

george1520
    Guest
    Για ποιο πράγμα?

Senior Member
    Και μέσα στο σπίτι σας σταματάς να τον σέβεσαι και να τον θέλεις..Μα κάποιον ή τον θέλεις η όχι..
    Δεν υπάρχει μέση οδός..
    Το ξέρω και έτσι πρέπει να είναι λογικά τα πράματα. Απλά εγω δεν είμαι σε λογική φάση.

Senior Member
    Ναι είναι τεράστια διαφορά γιατί τα παιδιά μου δεν είναι μεγάλα σαν τα δικά σου για να καταλάβουν.. Ούτε μπορούν να μείνουν μόνα τους οταν φεύγω για την δουλειά...Γιατί το ένα από τα παιδιά μου έχει ιδιαιτερότητα..Γιατί τα πιο δύσκολα είναι μπροστά μου και όχι πίσω μου...
    Υπάρχουν όντως διαφορές..
    Αλλά δεν έχει καμία σχέση με την ηλικία το ότι είσαι μια τον θέλω, μια όχι..Πιο λογικό πιστεύω θα ήταν αν ήμουν εγώ μπερδεμένη..

Senior Member
    Για ποιο πράγμα?
    Στα 33 έχεις την ζωή μπροστά σου. Έχεις δυνάμεις να φτιάξεις πράματα απο την αρχή. Έχεις τον χρόνο να κάνεις και λάθη. Στα 52 όμως οι αποφάσεις θα πρέπει να έιναι πιο ξεκάθαρες ειδικά όταν υπάρχουν ακόμα παιδιά που θέλουν την οικογένεια. Κατάλαβε τι σου λέω. Ο άντρας μου αλλαξε και πλέον δεν μπορώ να του χρεώσω τίποτα αρνητικό. Άλλαξε ουσιαστικά. Αν συνέχιζε όπως παλιά θα είχα εύκολη απάντηση. Αλλαξε όμως. Πληγώθηκε πολύ. Κάνει τεράστια υπομονή μαζί μου. Ολα αυτά εμένα με μπερδεύουν ακόμα παραπάνω. Κάθομαι και σκέφτομαι μερικές φορές πόσοι άντρες θα σου έκαναν έρωτα ώρες μετά την αποκάλυψη μιας απιστίας? Εχει τρομερά ψυχικά αποθέματα και αγάπη για εμένα. Το ξέρω. Ξέρω οτι 33 χρόνια αγάπης είναι τεράστιο βάρος για να το βγάλω απο επάνω μου.

Senior Member
    Ναι είναι τεράστια διαφορά γιατί τα παιδιά μου δεν είναι μεγάλα σαν τα δικά σου για να καταλάβουν.. Ούτε μπορούν να μείνουν μόνα τους οταν φεύγω για την δουλειά...Γιατί το ένα από τα παιδιά μου έχει ιδιαιτερότητα..Γιατί τα πιο δύσκολα είναι μπροστά μου και όχι πίσω μου...
    Υπάρχουν όντως διαφορές..
    Αλλά δεν έχει καμία σχέση με την ηλικία το ότι είσαι μια τον θέλω, μια όχι..Πιο λογικό πιστεύω θα ήταν αν ήμουν εγώ μπερδεμένη..
    Εχω μια κόρη στα 10. Οντως έχεις ουσιαστικά προβλήματα να λύσεις αλλα πρακτικά. κατάλαβε όμως αν στα δικά σου προβλήματα σου έβαζα θάνατο μητέρας + χήρος πατέρας με κατάθλιψη + ψωρίαση + ανεκπλήρωτος έρωτας + 33 χρόνια σχέσης + αλλαγή άντρα και όλα αυτά σε 6 μήνες πως θα ένιωθες.

Page 17 of 57 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast