με παρακολουθουν - Page 55
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 55 of 63 FirstFirst ... 5455354555657 ... LastLast
Results 811 to 825 of 935
    Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ετσι
    θα με σκοτωσουν τιμωρουμαι επειδη ξερουν οτι τους ξερω
    με εχει κοψει κρυος ιδρωτας. θα με σκοτωσουν μου το λενε δεν πρεπει να τους κοιταω στα ματια θα με σκοτωσουν πρεπει να ειμαι μονη μου μακρθα πο τους αλλους δε πρεπι να με βλεπουν στα ματια.πρεπι να κρυφτω εισαι ανικανη μου το λενε θα με βαλουν σε ενα βαν με φιμε τζαμια για να με ανακρινουν μεχρι να παραδεχτω οτι τους ξερουν να κανουν πειραματα και να με σκοτωσουν εισαι ηλιθια που@ανα εισαι οτι χειροτερο υπαρχει ηλιθια μαλακ@μενη θα σε σκοτωσουμε
    μπου οοοολα αυτα ειναι επειδη αγχωθηκες κ στρεσαριστηκες πολυ.
    σκέψου!!! καθε φορα που στρεσαρεσαι εμφανιζονται συμπτωματα, οπως η παρακολουθηση κ οι φωνες τωρα.
    εισαι πιο δυνατη απο αυτα κ το χεις αποδειξει τοσα χρονια.

Κανεις δεν θα σε σκοτωσει, σου λενε βλακειες γιατι φοβασαι.

Senior Member
    ξερουν τι σκεφτομαι μου το λενε
    εισααι αχρηστηξ τι να κανω αυριο που ολοι θα με κοιτανε εχω φρικαρει και ο πατερας μου λεμε τωρα καθεται και παρακολουθει τι κανβ εχεοι βαλει τηλεοραση και καλα περιμενει να κοιμηθω για να συνενοηθει με τουες αλλουςηρθε και μου εβαλε τις φωνες επειδη δεν κοιμαμαι
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    εισααι αχρηστηξ τι να κανω αυριο που ολοι θα με κοιτανε εχω φρικαρει και ο πατερας μου λεμε τωρα καθεται και παρακολουθει τι κανβ εχεοι βαλει τηλεοραση και καλα περιμενει να κοιμηθω για να συνενοηθει με τουες αλλουςηρθε και μου εβαλε τις φωνες επειδη δεν κοιμαμαι
    μπου ακουσε με
    κανεις δεν μπορει να ξερει τι σκεφτεσαι, ειναι η μοναδικη ελευεθρια που εχουμε ολοι μας.
    Ολα αυτα συμβαινουν επειδη αγχωθηκες με τους καβγαδες των δικων σου. Ειδες που σου ειπε κ ο παυλος οτι μολις μαλωσαν οι δικοι του μετα απο μερικες μερες ακουσε φωνες? δεν εισαι η μονη που της συμβαινουν αυτα μπου, ειναι το αγχος σου. Προσπαθησε να ηρεμησεις, εισαι ασφαλης αυτο να λες στον εαυτο σου, αυτο να επαναλαμβανεις. Βαλε λιγη μουσικη κ προπσαθησε να ηρεμησεις, αγνοησε τις φωνες οσο μπορεις

george1520
    Guest
    Boo όταν φοβάσαι ή όταν αγχωνεσαι θα μπαίνεις εδώ στο φόρουμ να μας μιλάς. Εγώ όταν είμαι αγχωμένος πέφτουν οι άμυνες μου και νιώθω πως ότι εχτισα με την βοήθεια της ψυχολόγου χαλάει μέσα σε ένα λεπτό.. Είναι εκείνη την ώρα που κάνω ένα βήμα πίσω και δίνω χρόνο στον εαυτό μου να σταθεί στα πόδια του γιατί πλέον ξέρω και τι έχω να αντιμετωπίσω και τι ειμαι. Το ίδιο ισχύει και για σένα. Το άγχος φταίει για το τι περνάς τώρα. Αλλά πλέον ξέρεις τι είναι και μην το αφήσεις να σε επηρεάσει..

Senior Member
    πως γινεται να μην υπαρχουν? αφου τους ακουω να με σχολιαζουν..
    σε 2 εβδομαδες εχω ραντεβου με τη ψυχολογο
    στη σχολη σημερα εκατσα πισω απο ολους για να τους παρατηρω ολους.στα διαλειμματα δυσκολευτηκα οπως και στο λεωφορειο ειδικα σε αυτο δηλαδη μου ειπαν οι κοπελες που με ξερουν να παμε εξω αλλα δε θελω.. δε μπορω ειδικα αυτες τις μερες που ειναι τα πραγματα ετσι. θελω να ηρεμησω απο ολους και ολα.
    οι φωνες μου τα χωνουν ασχημα. εχω πολλα νευρα ομως παρατηρω σε ολα αυτα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    πως γινεται να μην υπαρχουν? αφου τους ακουω να με σχολιαζουν..
    σε 2 εβδομαδες εχω ραντεβου με τη ψυχολογο
    στη σχολη σημερα εκατσα πισω απο ολους για να τους παρατηρω ολους.στα διαλειμματα δυσκολευτηκα οπως και στο λεωφορειο ειδικα σε αυτο δηλαδη μου ειπαν οι κοπελες που με ξερουν να παμε εξω αλλα δε θελω.. δε μπορω ειδικα αυτες τις μερες που ειναι τα πραγματα ετσι. θελω να ηρεμησω απο ολους και ολα.
    οι φωνες μου τα χωνουν ασχημα. εχω πολλα νευρα ομως παρατηρω σε ολα αυτα
    Μπου αγνόησε τες..Δεν είναι τίποτα..Βλακειες λενε..Εσύ είσαι πολύ πιο δυνατή από τις φωνές..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Banned
    μπου, ξερω οτι τα φαρμακα οπου παιρνεις ειναι λιγο περιεργα, απο την μια εαν τα παρεις πιο πολυ δεν θα εχεις τις παραισθησεις και τις φωνες αλλα θα νιωθεις πολυ κουρασμενη, χωρις διαθεση για τυποτα, απο την αλλη αν παρεις πιο λιγα θα εχεις παλυ τις φωνες! ειναι ασχημο αυτο το πραμα.
    Το σημαντικο με την δικη σου παθιση ειναι η αυτογνωσια η αποδοχη, ετσι μπορεις να κανεις αυτο που σου εχω αναφερει πολλες φορες και οπου εχει γινει η λυση σε πολλα ατομα της δικης σου ασθενειας! δεν ξερω γιατι δεν το δοκιμαζεις? Θα στο ξανα πω, με 2 λγια αυτην την φορα! Να μπορεσεις να ζησεις με τις φωνες αλλα χωρις να τις λαμβανεις συνηδηση! ξερεις οτι δεν υπαρχουν, οτι ειναι ενα προβλημα! δεξουτες! μην τις παλευεις!! μην κουραζεσαι! απλα αγνωησετες! Αυτο κανουν τοσα ατομα και εχουν δει μια νεα ζωη εμπρος τους!!
    Μπου, αφου εχεις την εμπειρια της συγκατικισης δεν υπαρχει νοημα να στο ξανα γραψω.Οσον αφορα για την μητερα σου, λυπαμαι πολυ για τα λαθοι της, ειναι πολυ κριμα ολο αυτο που σου συναιβει! Θα γνωριζεις ομως , μετα απο τοσα χρονια με ψυχολογους κι θεραπειες οτι οταν δεν μπορουμε να αλλαξουμε τους ανθρωπους που ειναι διπλα μας! η οταν ειναι οι λεγομενοι τοξικοι ανθρωποι! ,και αυτοι ειναι γονεις μας, τωτες η λυση ειναι να φυγουμ απο διπλα τους! διοτις το προβλημα απο την στιγμη που εσυ δεν μπορεις να το δεχτεις και να συζεις ε αυτο πρεπει να βρεις την λυση της αποχωρησης! .Ειναι πολυ δυσκολο, εχεις δικιο. Τωτες σου μενει μονον η αποδοχη της μητερας σου , η αλλαγη της δικης σου αντιμετοπισης απεναντη της!, θα πρεπει να αρχισεις να δικαιολογεις τις κουβεντες τις, να βρεις τροπους να ξεσπας. Εαν ΜΠΟΥ δεν κανεις κατις , εαν συνεχιζεις να πικρενεσαι τοσο πολυ με την μαμα σου ,συνεχως θα εισαι νευριασμενη, συνεχως θα εχεις ασχημη διαθεση, και θα περναν τα ομορφοτερα σου χρονια σαν τινια οπου εσυ θα εισαι θεατης και οχι πρωταγονιστρια , οπως θα πρεπει!

Banned
    μπου! θελω να σου τονισω κτις!!ξερω οτι ο λογος μου δεν ειναι ο πιο συμπαθης! , θα μπορουσα κι εγω να σου λεω λογια χαιδευτικα κι ας μην εχουν σχεση με την πραγματικοτητα!
    Νομιζω ομως, κι αυτο εχω καταλαβει οτι αξιζεις ,και το σημαντικοτερο οτι μπορεις να φτασεις αυτα που αξιζεις! αυτο ομως δεν θα μπορεσει να βοηθηθει ωστε να γινει γραφωντας σου λογια παρηγοριας! αλλα λεγωντας σου λογια πιγμης! και κανωντας σε ισως να νευριασεις! αλλα κι να πισμωσεις!

Senior Member
    εγω τα πιστευω για την boo
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    αφου εχει ταλεντο και μιλαει καλα μπορει να δουλεψει να βγαλει λεφτα κλπ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    δε μπορω να φυγω απο το σπιτι αλλα ουτε και να αντεχω και να δικαιολογω τετοιες κατστασεις. γιατι πρεπει ντε και καλα να συμβιβαστω με τετοιες καταστασεις? απλα δεν υπαρχει λυση αλλα δε θα το δεχομαι και αμαχητη θα προσπαθησω πλεον..
    μαλλον μιλας εκ του ασφαλους γιατι αν ειχες εμπειρια απο φωνες θα καταλαβαινες οτι αυτο που μου προτεινεις δε γινεται.αφου τις ακουω κανονικα σαν να ακουω τη φωνη καποιου πως να την αγνοησω??????????
    το ιδιο και η παρακολουθηση αφου το νοιωθω ολοκληρωτικα μεσα μου οτι ισχυει πως να την αγνοησω??????
    βγηκα για 20 λεπτα με την παρεα απο τη σχολη αλλα δεν αντεξα παραπανω.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

george1520
    Guest
    δε μπορω να φυγω απο το σπιτι αλλα ουτε και να αντεχω και να δικαιολογω τετοιες κατστασεις. γιατι πρεπει ντε και καλα να συμβιβαστω με τετοιες καταστασεις? απλα δεν υπαρχει λυση αλλα δε θα το δεχομαι και αμαχητη θα προσπαθησω πλεον..
    μαλλον μιλας εκ του ασφαλους γιατι αν ειχες εμπειρια απο φωνες θα καταλαβαινες οτι αυτο που μου προτεινεις δε γινεται.αφου τις ακουω κανονικα σαν να ακουω τη φωνη καποιου πως να την αγνοησω??????????
    το ιδιο και η παρακολουθηση αφου το νοιωθω ολοκληρωτικα μεσα μου οτι ισχυει πως να την αγνοησω??????
    βγηκα για 20 λεπτα με την παρεα απο τη σχολη αλλα δεν αντεξα παραπανω.
    Κι αυτά τα 20 λεπτά είναι σημαντικά.. Πως είσαι σήμερα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Κι αυτά τα 20 λεπτά είναι σημαντικά.. Πως είσαι σήμερα?
    ναι κατι ηταν κι αυτο αλλα ολο πρεπει να βρισκω δικαιολογιες για να φευγω
    στη σχολη καθομουν τελευταια θρανια για να ελεγχω ολες τις αιθουσες. στα διαλειμματα που ειναι ολα τα παιδια παντου γυρω μου ηταν πολυ δυσκολα. εκανα πως μιλαω στο κινητο και πηγαινα παραπερα.
    στο λεωφορειο ηταν δυσκολα κι εκει
    περπατας καθεσαι μπαινεις καπου τρεχεις σαν κυνηγημενος σε κοιτανε διαβαζεις στα βλεματα οτι ξερουν για εσενα και ακους φωνες οχλαγωγια να ακους το διο και το ιδιο για σενα και τους αλλους λεξεις και φρασεις να επαναλαμβανονται και να μη σταματανε κι εσυ να περπατας ολο και πιο γρηγορα. και αγχωνεσαι κι αλλος πανικος μεχρι να φτασεις σπιτιμετρας τα προσωπα που ειδες αλλα ειναι πολλα και δε μπορεις να τα θυμηθεις.καθε βλεμμα κι ενας φοβος.ή θα βριζουν ή θα σχολιαζουν.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

george1520
    Guest
    Μας νοιάζει μπου για το τι κάνουν οι άλλοι? Πλέον οι ρυθμοί μας τρέχουν τόσο πολυ που δεν κανένας δεν κοιτάει τι κάνει ο διπλανός του.

Οι φωνές? Μειώθηκαν?

Senior Member
    τα ιδια γιωργο ισως λιγο περισσοτερο γιατι ημουν εκτος δωματιου και με πολυ κοσμο ειμαι τσιτα υπερενταη οι αισθησεις μου δουλεουν 500%
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 55 of 63 FirstFirst ... 5455354555657 ... LastLast