Results 61 to 75 of 295
Thread: Θέλω παραπανω προσοχή
-
13-03-2020, 14:30 #61
Όσο για τους δικούς μου, τους μίλησα και είπαν ότι δεν εννοούσαν αυτά που καταλάβαινα εγώ και ότι τα ψειριζω όλα και γίνομαι άδικη
- 13-03-2020, 14:39 #62george1520Guest
14-03-2020, 03:25 #63
Στο είπαν και παραπάνω, για να δεις τον κόσμο και τους άλλους με πιο ωραία ματιά θέλεις πολύ δουλειά ψυχολογικά μέχρι να μπορέσεις να κάνεις μια ωραία σχεση. Με εσένα δεν κάνουν σχέση, δεν επενδύουν δηλαδή, επειδή βλέπουν το κερατο και την ταλαιπωρια προσωποποιημένα από τα αποδυτήρια. Ρώτησε όποιον άντρα θέλεις από εδώ με βάση τη συζήτηση εδώ μέσα, εάν θα επιδίωκε να κάνει σοβαρή σχέση μαζί σου.
Ότι και να σου πούμε εμείς εσύ θα κάνεις αυτό που ξερεις, μόνο σε ψυχολόγο μπορεί να γίνει κάτι και στο μέλλον μετά από επίπονες εμπειρίες, όταν ερωτευθείς.
14-03-2020, 09:34 #64
Καλημέρα
Όπως είπα και πριν σκέφτηκα την συμβουλή σας και θα μιλήσω με ειδικό.
Εχθές βγήκα τελικά με ένα παιδί και στην αρχή φαινόταν αρκετά σοβαρο. Συζητουσαμε πολύ ωραία, μου άρεσε και τον βρήκα αρκετά γλυκό.
Δεν είπα τίποτα του στυλ "δεν θέλω σοβαρή σχέση", είπα απλά ότι θα αφήσουμε να μας βγει όπως πάει και συμφώνησε
Εξήγησα κιόλας ότι δεν είμαι εύκολη και γενικά έδειχνε κατανόηση.
Κάποια στιγμή φιληθηκαμε και αρχίσαμε να φασωνομαστε. Άρχισε να απλώνει χέρι (δεν εννοώ απλά να μου πιάνει το μπούτι) ενώ ήμασταν σε δημόσιο χώρο και να λέει ότι θέλει να με πάρει σε εκείνο το μέρος
Μετά έλεγε ότι κάνει πλάκα. Ένιωθα γενικά καλά και πήγαμε στο σπίτι του. Βασικά δεν μου το πρότεινε ευθεως, απλώς καταλήξαμε εκεί
Είπα ότι δεν θέλω να με παρεξηγήσει που δέχτηκα να ανέβω και πως δεν το έχω ξανακάνει αυτό από το πρώτο ραντεβού και μου είπε "άραξε, δεν είμαι κομπλεξικος, δεν θα σε χαρακτηρισω"
Τέλος πάντων με το που πήγαμε το πήγε αμέσως στο σεξουαλικό. Εγώ του εξήγησα ότι δεν ήθελα να το κάνουμε από το πρώτο ραντεβού και ότι δεν έχω ολοκληρώσει και μου είπε ότι θα κάνουμε μόνο ο,τι θέλω και δεν θα με πιέσει
Δεν ολοκληρώσαμε, μόνο κάποια προκαταρκτικά, αλλά σεβόταν όταν δεν ήθελα κάτι
Μετά με ρωτούσε αν είμαι καλά, μου πρότεινε ναου φτιάξει κάτι να φάω και ενώ δεν έκανε κάποια εμφανή γαϊδουρια , κάτι με χάλασε και δεν τον έβλεπα όπως πριν. Σαν να άρχισα να ξενερώνω.Με ενόχλησε βασικά που πήγαμε σπίτι του χωρίς να μου το πει ευθέως. Επίσης εκεί ήταν ένας φίλος του που έφυγε αμέσως μόλις μπήκα.
Επίσης αφού τελείωσε , έλεγε ότι νυστάζει και ξενέρωσα λιγο
Με πήγε μέχρι το σπίτι μου, αλλά δεν έστειλε κάτι για καληνύχτα.
Δεν ξέρω γιατί χαλαστηκα.
Μήπως είμαι υπερβολική?
Εσείς τι γνώμη έχετε?
Έκανα μαλακία που δέχτηκα να πάω σπίτι του?
14-03-2020, 09:39 #65
Όπως έχουμε ξαναπεί, ενώ παλιά είχες χαμηλή αυτοπεποίθηση και άσχημη εικόνα για το εαυτό σου, όταν αδυνάτισες, έφτασες στο άλλο άκρο, να θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο. Παρόλο που καταλαβαίνουμε όλοι από που προέκυψε αυτό, η εικόνα που βγάζεις στους άλλους είναι μάλλον απωθητική, παρόλο που πιστεύεις το αντίθετο. Ουσιαστικά αυτό που επαναλαμβάνεις είναι ότι όλες οι άλλες είναι κομπλεξικές, δεν είναι πιο καλές από εσένα, είσαι πιο καλή και όμορφη, ότι οι άλλες και οι άλλοι έχουν το πρόβλημα κι όχι εσύ.
Συγγνώμη, αλλά αν σε γνώριζα τυχαία κάπου έξω, με μία πρώτη γνωριμία, μάλλον εσένα θα έβρισκα ψώνιο, κομπλεξική και σκατοχαρακτήρα για να το πω όσο πιο χύμα μπορώ. Δεν νομίζω οι άντρες να βλέπουν και κάτι το πολύ διαφορετικό, μία κοπέλα με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά βλέπουν και ίσως κάποιοι που θέλουν απλά να πηδήξουν, μία ωραία γκόμενα να κάνουν την δουλειά τους και να φύγουν. (Κι αυτό παίζεται, διότι το να είναι κάποιος αδύνατος, δεν τον κάνει σώνει και καλό θεό εμφανισιακά για όλους όσους τον βλέπουν. Γούστα είναι αυτά.)
Ταλαιπωριέσαι πάρα πολύ και απογοητεύεσαι, δεν μπορεί όλοι οι άλλοι να είναι σκάρτοι κι εσύ η θεάρα που οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν την αξία σου. Δεν είναι στραβός ο γιαλός, εσύ αρμενίζεις στραβά. Πρέπει να το πάρεις ζεστά το θέμα ότι θες δουλειά με τον εαυτό σου. Θέλει προσπάθεια και χρόνο μαζί με κάποιον ψυχολόγο. Μην μένεις στις λεπτομέρειες, δες το συνολικά το θέμα και θα βελτιωθούν μετά και τα επιμέρους (θέματα φιλίας, σχέσεων κτλ).
14-03-2020, 09:43 #66george1520Guest
14-03-2020, 09:44 #67
Ναι πρώτη φορά χθες.
Μιλούσαμε 2 μέρες από dating app
14-03-2020, 09:45 #68
Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, να σου πω εγώ πως το βλέπω. Είναι η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά που σου λέω. Γνωρίζεις κάποιον, του λες θέλω να το πάμε σιγά κι όπως πάει, και μετά ενώ μόλις τον γνώρισες, πέφτουν φιλιά και χουφτόματα και μετά πας σπίτι του. Ε, δεν στέλνεις αντικρουόμενα μηνύματα; Δηλαδή το αν είσαι εύκολη και το πας σιγά φαίνεται από το αν θα σου τον χώσει ή όχι; Το να γλωσσοφιλίεσαι και να σου πιάνει τον κώλο ξέρω κι εγώ απο το πρώτο ραντεβού δείχνει ότι είσαι δύσκολη και το πας διστακτικά; Δεν νομίζω.
14-03-2020, 09:49 #69george1520GuestΣου είπα θα πληγωθεις κάποια στιγμή σε σημείο που δεν θα μπορείς να κάνεις κάτι.. Η συμπεριφορά σου έχει να κάνει με την αποδοχή και την απόρριψη και πρέπει να δουλέψεις αυτό..
Οι κινήσεις σου πάντως δεν έδειξαν γυναίκα που είναι δύσκολη.. Επειδή έχεις αναφέρει τους λόγους που φέρεσαι ετσι εμεις μπορούμε να καταλάβουμε, ο άλλος όμως αλλα κατάλαβε..
14-03-2020, 09:51 #70
Να το παμε σιγά εννοούμε ως προς το θέμα της δέσμευσης.
Κι εκείνος λέει ότι δεν πιέζει καταστασεις , ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Δηλαδή ούτε φιλί είναι ωραίο από το πρώτο ραντεβού?
Πάντα φιλιεμαι στο πρώτο ραντεβού. Να μην το ξανακάνω λέτε?
Δεν έχω κάποια φίλη να τα συζητήσω.
14-03-2020, 09:53 #71
Εγώ του εξήγησα ότι δεν έχω ξαναπάει σε σπίτι ποτέ από το πρώτο ραντεβού και ότι δεν κάνω σεξ από το πρώτο ραντεβού.
Και το ότι πήγα έχει να κάνει γιατί ένιωσα ωραία και άνετα μαζί του
Μου είπε να μην αγχώνομαι κι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με κακοχαρακτηρισει και ότι δεν πιστεύει πως οι κοπέλες που πάνε σε σπίτια ή κάνουν o.n.s είναι τσουλες, ενώ οι άντρες που το κάνουν είναι οκ...
14-03-2020, 09:54 #72
14-03-2020, 09:55 #73george1520Guest
14-03-2020, 09:57 #74
14-03-2020, 09:57 #75
Νομίζω ότι έχω "εθιστεί" στο συναίσθημα που έχω μετά από κάθε ραντεβού, κι ας ξέρω ότι δεν θα καταλήξει κάπου
Νιώθω οτι απέκτησα μια ακόμα εμπειρία και ότι μετράω σαν γυναίκα...
Δηλαδή παρόλο που δεν ήταν και ο,τι καλύτερο το χθεσινό έχω καλύτερη διάθεση από ότι πριν βγω.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοω