Θέλω παραπανω προσοχή - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 20 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 295
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Εγώ του εξήγησα ότι δεν έχω ξαναπάει σε σπίτι ποτέ από το πρώτο ραντεβού και ότι δεν κάνω σεξ από το πρώτο ραντεβού.
    Και το ότι πήγα έχει να κάνει γιατί ένιωσα ωραία και άνετα μαζί του

Μου είπε να μην αγχώνομαι κι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με κακοχαρακτηρισει και ότι δεν πιστεύει πως οι κοπέλες που πάνε σε σπίτια ή κάνουν o.n.s είναι τσουλες, ενώ οι άντρες που το κάνουν είναι οκ...
    Για να σε βάλει κάτω (συγνώμη για την έκφραση) θα μπορούσε να πει κι άλλα πολλά.. Τον ξέρεις 2 μέρες μόνο άρα δεν ξέρεις ούτε πως σκέφτεται ούτε πως φέρεται.
    Δεν προστατεύεις από πουθενά τον εαυτό σου.

Senior Member
    Τι εννοείς?
    Τρολ δεν είμαι σίγουρα, απλά φανταζομαι φάνηκε περίεργο που πήγα σπίτι του ενώ δίσταζα?

Senior Member
    Τι εννοείς?
    Τρολ δεν είμαι σίγουρα, απλά φανταζομαι φάνηκε περίεργο που πήγα σπίτι του ενώ δίσταζα?
    ναι για αυτο το ειπα..

θα σ πω ενα κολπακι να κανεις....προσπαθησε την επομενη φορα που θα βγεις ραντεβου να μην ενδωσεις αμεσως...(απο προσωπικη μ εμπειρια θα σ πω οτι οι κοπελες π μ καθονται απο το πρωτο ραντεβου σπανια κανω σχεση και στην καλυτερη καταληγουν καβατζες).
    Προσπαθησε να συζητησεις να δεις αν σε ανδιαφερει ο αλλος..προσπαθησε να τον κανεις να σ δειξει ενδιαφερον...συνηθως οταν παιρνουμε αυτο π θελουμε οι αντρες δεν κυνηγαμε αλλο..
    και επισης απο πρωτο ραντεβου μην συζητας δεν θα το πιεζω και αυτα....ακομα δν εχετε γνωριστει καλα καλα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    Sonia γιατι κανεις επιθεση στο μελος?
    Αποψεις ζηταει αλλα φαινεται πως βγαζεις μια κακια εσυ προς αυτη.
    Εδω ειμαστε να ανταλλαζουμε αποψεις και οχι να επιβαλουμε η να κρινουμε.
    Δεν κάνω επίθεση. Προσπαθώ να της δείξω την εικόνα που βγάζει προς τα έξω.

Senior Member
    Στην αρχή κάναμε μια χαρά συζήτηση και φαινόταν ότι μιλάει ωραία, δεν ήταν δηλαδή κανενας άξεστος ούτε την έπεφτε σαν τον λιγούρη.

Κάποια στιγμή είπε ότι του αρέσω και τον φίλησα και άρχισε όλο αυτό

Δεν ενέδωσα πλήρως (δηλαδή δεν του κάθισα)

Οκ κατάλαβα..δεν θα ξανασυζηταω τίποτα από αυτά που λες

Το φιλί και τα προκαταρκτικά στο πρώτο ραντεβού κάνουν κακή εντύπωση?

Σορυ ξανά που σας ζαλίζω, αλλα δεν έχω φίλη να τα συζητήσω.

Επίσης φοβάμαι πως αν τα πω αυτά θα με κράξουν

Εσύ σαν άντρας δηλαδή θα με.περνουσες.για εύκολη?

Senior Member
    Μα κι αυτός μπορεί να πει " Μιλούσα με μία κοπέλα σε site γνωριμιών, είχε στο profil της photo με το μαγιώ της, στις δύο μέρες που μιλούσαμε κανονήσαμε να βρεθούμε. Στο πρώτο ραντεβού μου έκανε δηλώσεις ότι δεν είναι εύκολη και μετά βρισκόμαστε να φιλιόμαστε και να χουφτωνόμαστε. Της λεώ κι εγώ ότι πεις, χαλαρά θα το πάμε, θες να πάμε σπίτι; Και μου λέει ναι ρε φίλε! Και μετά ενώ πέφτουν ένα σωρό προκαταρκτικά και ζεσταίνεται η ατμόσφαιρα μου λέει δεν το έχω ξανακάνει και με αφήνει στα κρύα του λουτρού"

Δηλαδή όπως το είδε αυτός, όπως άλλα λες κι άλλα κάνεις, άλλα σου λέει κι άλλα κάνει κι αυτός.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Δεν κάνω επίθεση. Προσπαθώ να της δείξω την εικόνα που βγάζει προς τα έξω.
    Ναι σωστα, δεν την ειπες κομπλεξικη και σκατοχαρακτηρα - μονο οτι δειχνει κομπλεξικη και σκατοχαρακτηρας...

Θα μπορουσες να ειχες διαλεξει ολες τις λεξεις σου με προσοχη, αλλα διαλεξες τις υβριστικες.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Δεν έχω φωτο με μαγιό στο dating app
    Μόνο στο φβ , που του το έδωσα , αλλά δεν είναι προκλητική

Επίσης το ότι δεν έχω ολοκληρώσει του το είπα όταν πήγε να μου την πέσει για σεξ.
    Είπε "σιγά, δεν έγινε και τίποτα" και μετά κάναμε κάποια προκαταρκτικά.

Πάντως έχω χαρεί με το γεγονός.πως όσοι έχουν ακούσει ότι δεν έχω ολοκληρώσει δεν αντιδρούν περίεργα και δεν τους ξενερώνει

Senior Member
    Ναι, διότι δεν έδειξε να καταλαβαίνει τι λέμε σε τόσα θέματα όταν το λεμε απ' έξω απ΄έξω.
    Εσείς είστε οι δικηγόροι της;

Senior Member
    Στην αρχή κάναμε μια χαρά συζήτηση και φαινόταν ότι μιλάει ωραία, δεν ήταν δηλαδή κανενας άξεστος ούτε την έπεφτε σαν τον λιγούρη.

Κάποια στιγμή είπε ότι του αρέσω και τον φίλησα και άρχισε όλο αυτό

Δεν ενέδωσα πλήρως (δηλαδή δεν του κάθισα)

Οκ κατάλαβα..δεν θα ξανασυζηταω τίποτα από αυτά που λες

Το φιλί και τα προκαταρκτικά στο πρώτο ραντεβού κάνουν κακή εντύπωση?

Σορυ ξανά που σας ζαλίζω, αλλα δεν έχω φίλη να τα συζητήσω.

Επίσης φοβάμαι πως αν τα πω αυτά θα με κράξουν

Εσύ σαν άντρας δηλαδή θα με.περνουσες.για εύκολη?
    εξαρταται την φαση....δλδ αμα ειχαμε παει σε κλαμπακι χορευαμε και σε φιλουσα και γινοταν φαση μετα σπιτι ισως οχι...αν π.χ παμε καπου χαλαρα χωρις να σε ξερω(απο ντειντινγκ σαιτ) και στην μιση ωρα μου σκασεις φιλι και ερθεις σπιτι μου ναι.
    Παιζουν πολλα ρολο....και ο καθε ανθρωπος σκεφτεται διαφορετικα....και αναλογα την ηλικια του
    ΠΑντως προσωπικα εσενα δεν σε χαρακτηριζω ευκολη αλλα εγω ξερω τα εσωψυχα π γραφεις εδω, ξερω οτι ζητας αποδοχη και αγαπη....οι αλλοι που βγαινεις απο ντειτινγκ σαιτ και στην ωρα πανω κανεις φαση δεν το ξερουν.

Προσπαθησε να βγεις ενα ραντεβου χωρις να εχεις στο μυαλο σου να κανεις φαση..σκεψου μονο να περασεις καλα και να γνωρισεις τον αλλο.....και αμα σας βγει φυσιολογικα κανεις και φαση... Δεν εχεις λιγο πονηρια μεσα σου ωστε να τ εξαψεις την φαντασια και να θελει να ξαναβγειτε? πρεπει να του τα δινεις ολα στο πιατο?

Senior Member
    Δεν έχω φωτο με μαγιό στο dating app
    Μόνο στο φβ , που του το έδωσα , αλλά δεν είναι προκλητική

Επίσης το ότι δεν έχω ολοκληρώσει του το είπα όταν πήγε να μου την πέσει για σεξ.
    Είπε "σιγά, δεν έγινε και τίποτα" και μετά κάναμε κάποια προκαταρκτικά.

Πάντως έχω χαρεί με το γεγονός.πως όσοι έχουν ακούσει ότι δεν έχω ολοκληρώσει δεν αντιδρούν περίεργα και δεν τους ξενερώνει

Εγώ προσπαθώ να σου δείξω πως πιθανότατα εκλαμβάνει αυτά ο άλλος την εικόνα σου και την συμπεριφορά σου. Εσύ το ξέρεις το πως το βλέπεις, ο άλλος όμως παίρνει λάθος μηνύματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ναι, διότι δεν έδειξε να καταλαβαίνει τι λέμε σε τόσα θέματα όταν το λεμε απ' έξω απ΄έξω.
    Εσείς είστε οι δικηγόροι της;
    Εσυ τι εισαι, ο κατηγορος της; Αν το παρουμε ετσι.

Οχι, δημοσιο φορουμ ειναι, σορρυ. Δεν χρειαζεται το παιχνιδι ρολων.
    Επισης μεταξυ του να μιλας κοσμια σε καποιον που ζηταει υποστηριξη και να τον βριζεις, σωστο ειναι το πρωτο, γιατι 1) μπηκε εδω για υποστηριξη 2) το φορουμ ειναι υποστηριξης.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Μα δεν βγαίνω με σκοπό να κάνω φάση

Ο συγκεκριμένος μου άρεσε, ένιωσα ότι ήθελα να τον φιλήσω και το έκανα
    Έλεγε κιόλας ότι δεν χαρακτηρίζει άσχημα τις κοπέλες που κάνουν αυτό που νιώθουν.
    Επίσης ήταν η πρώτη φορά που πήρα εγώ την πρωτοβουλία, αφού εκείνος είπε ότι του άρεσα (από απλή κουβέντα).

Καταλαβαίνω τι λέτε, εγώ δεν θεωρώ το φιλί κακό από το πρώτο ραντεβού, αλλά δεν έχω και άτομα να τα συζητήσω αυτά. Άλλη φορά θα είμαι πιο "μαζεμένη"

Senior Member
    Αν είχες παρακολουθήσει λίγο τις συνομιλίες μας με την κοπέλα θα καταλάβαινες -ίσως- το πνεύμα με το οποίο γράφω.

Το να χαϊδεύεις τα αφτιά στον άλλον, δεν σημαίνει ότι τον βοηθάς. Υποστήριξη είναι και να του ανοίξεις τα μάτια σε κάτι που δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται.
    Αν ενοχλούν την κοπέλα τα γραφόμενά μου και δεν θέλει να ξαναγράψω θα το σεβαστώ. Δεν κάνω επίθεση, το ξαναλέω.

Senior Member
    Μα δεν βγαίνω με σκοπό να κάνω φάση

Ο συγκεκριμένος μου άρεσε, ένιωσα ότι ήθελα να τον φιλήσω και το έκανα
    Έλεγε κιόλας ότι δεν χαρακτηρίζει άσχημα τις κοπέλες που κάνουν αυτό που νιώθουν.
    Επίσης ήταν η πρώτη φορά που πήρα εγώ την πρωτοβουλία, αφού εκείνος είπε ότι του άρεσα (από απλή κουβέντα).

Καταλαβαίνω τι λέτε, εγώ δεν θεωρώ το φιλί κακό από το πρώτο ραντεβού, αλλά δεν έχω και άτομα να τα συζητήσω αυτά. Άλλη φορά θα είμαι πιο "μαζεμένη"
    κανενας δεν το θεωρει κακο το φιλι.
    εγω παντως θα σου προτεινα να σταματησεις τα ντειτινγκ αππ εκει δεν θα βρεις αυτο π ψαχνεις....ξαδερφια εχεις? δουλευεις? απο εκει δν μπορεις να κανεις γνωριμιες?

Page 6 of 20 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast