Θέλω παραπανω προσοχή - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 20 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 295
    Senior Member
    Με αυτόν που βγήκες το θεωρείς καμμένη υπόθεση; Δεν σου άρεσε αρκετά -παρά την άτσαλη αρχή της γνωρισμίας- για να το παλέψεις περισσότερο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Οκ, να σου πω κι εγω τι βλεπω, λεμον. Παρουσιαζεις την εξης φαινομενικα αντιφατικη εικονα: απ' τη μια δειχνεις να θεωρεις τον εαυτο σου "ανωτερο" απο τους αλλους, βασικα απο αλλες κοπελες, η εστω στοχευεις να γινεις καλυτερη απο αυτες... Απο την αλλη, και ξεκαθαρο ειναι αλλα και το παραδεχεσαι εμμεσως, οτι εχεις πολυ χαμηλη αυτοεκτιμηση. Οχι αυτοπεποιθηση, οπου τα πηγαινεις μια χαρα και προβαλλεις μια εικονα αυτοελεγχου γενικα στους αλλους, αλλα το πως βλεπεις πραγματικα τον εαυτο σου: σαν "κατωτερη" που πρεπει παση θυσια να ανεβει στην στην κοινωνικη η ερωτικη "ιεραρχια" αλλιως αστα να πανε. Η εικονα που εχεις για το εαυτο σου φοβαμαι ειναι στρεβλη και παραλληλα στρεβλωνει την εικονα που εχεις για τους αλλους και τις σχεσεις των ανθρωπων.

Ετσι για παραδειγμα, για να μην αφανιστει κοινωνικα η λεμον, πρεπει να γινει "καλυτερη" απο τις αλλες, ειδικα απο εκεινες που βρισκουν και φιλους και σχεσεις παρα τα "ελαττωματα" τους... Παρ' ολα αυτα ομως η λεμον αποζητα και εκεινη φιλια και αγαπη, δεν τη βλεπει ομως στο ειδος της κοπελας που απορριπτει.

Επισης, για να μπορεσει η λεμον να "ανεβει", πρεπει να εχει επιτυχιες με τους αντρες και στο ερωτικο παιχνιδι να φυσαει... Παραλληλα ομως, με τα ιδια ατομα που επιλεγει με αυτο το κριτηριο και μονο, θελει να βρει και λιγη αγαπη και οικειοτητα. Οταν ομως το παιδι που διαλεξε τελευταια για το ερωτικο της δειχνει λιγο ανθρωπινο ενδιαφερον, οπως να της φτιαξει κατι να φαει, εκεινη ξενερωνει μπροστα στη οικειοτητα αυτη.

Βλεπεις τι κανεις; Βλεπεις ποσο αντιφατικα ειναι ολα αυτα;
    Κοίτα πέφτεις μέσα σε αρκετά
    Έχω αυτοπεποίθηση με την εμφάνιση και το ότι έχω φλερτ και αρέσω στο άλλο φύλο
    Αλλά θέλω να αποκτήσω όσο γίνεται θάρρος και εμπειρία για να μην υστερώ απολύτως σε τίποτα.

Γι' αυτό δεν το παίρνω και κατάκαρδα που δεν κατέληξαν σε σχέση όλα αυτά τα ραντεβού/φασωματα.

Μέσα από αυτα έχω αποκτήσει θάρρος με το άλλο φύλο, έχω μάθει να φιλάω καλά (από ότι μου λενε) και έχω ξεμπλοκαρει από πολλές ανησυχίες που είχα

Και για να εξηγηθω, δεν ξενέρωσα καθόλου με το γεγονός ότι με ρωτούσε αν είμαι καλά, αν κρυώνω, αν πεινάω κλπ. Ίσα ίσα μου άρεσε πολύ.

Ξενέρωσα με το ότι αφού τελείωσε, έλεγε ότι νυστάζει και δεν είχε ορεξη για φασωμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Με αυτόν που βγήκες το θεωρείς καμμένη υπόθεση; Δεν σου άρεσε αρκετά -παρά την άτσαλη αρχή της γνωρισμίας- για να το παλέψεις περισσότερο;

Κοίτα ξενέρωσα με το ότι δεν είπε ευθέως πάμε σπίτι και ήταν εκεί και φίλος του. Επίσης δεν μου άρεσε που μόλις τελείωσε, δεν είχε όρεξη για φιλιά και ηθελε να κοιμηθεί.

Το άφησα πάνω του. Όταν με άφησε, φιληθηκαμε και του είπα αν θέλει να μου στείλει.

Αν στείλει καλώς, αν όχι δεν θα με πειράξει.
    Όπως πάει...

Senior Member
    Δεν καίγεσαι συγκεκριμένα για αυτόν αυτή τη στιγμή λοιπόν, ούτε και για κανέναν άλλον. Κι αν στην θεωρία θα ήθελες κάτι πιο σοβαρό, στην πράξη δεν σου βγαίνει με κάποιον ούτε είσαι έτοιμη να το παλέψεις και πολύ.
    Γιατί δεν τα αφήνεις όλα αυτά στην άκρη για λίγο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Κοίτα πέφτεις μέσα σε αρκετά
    Έχω αυτοπεποίθηση με την εμφάνιση και το ότι έχω φλερτ και αρέσω στο άλλο φύλο
    Αλλά θέλω να αποκτήσω όσο γίνεται θάρρος και εμπειρία για να μην υστερώ απολύτως σε τίποτα.

Γι' αυτό δεν το παίρνω και κατάκαρδα που δεν κατέληξαν σε σχέση όλα αυτά τα ραντεβού/φασωματα.

Μέσα από αυτα έχω αποκτήσει θάρρος με το άλλο φύλο, έχω μάθει να φιλάω καλά (από ότι μου λενε) και έχω ξεμπλοκαρει από πολλές ανησυχίες που είχα

Και για να εξηγηθω, δεν ξενέρωσα καθόλου με το γεγονός ότι με ρωτούσε αν είμαι καλά, αν κρυώνω, αν πεινάω κλπ. Ίσα ίσα μου άρεσε πολύ.

Ξενέρωσα με το ότι αφού τελείωσε, έλεγε ότι νυστάζει και δεν είχε ορεξη για φασωμα.
    Οκ τωρα καταλαβα καλυτερα. Κοιταξε το afterplay ειναι σημαντικο ανεξαρτητα, αλλα εσυ απο ο,τι γραφεις παλι την εμφαση τη δινεις στην οικειοτητα/τρυφεροτητα. Οποτε...

Ξεκινας με το επιθετικο φλερτ, και ξενερωνεις επειδη σε πηγε κατ' ευθειαν σπιτι του...

Δε σε πειραζει που δεν ολοκληρωσατε και εκτιμας που δε σε πιεσε, ξενερωνεις ομως που δεν σου δειχνει τρυφεροτητα και οικειοτητα απο την πρωτη εμπειρια, ενω εσυ το ειχες ξεκινησει με εντονο φλερτ και λογικη πιο πολυ ξεπετας...

Υστερα, οταν αποκαθιστα με τον τροπο του την οικειοτητα μεταξυ σας ρωτωντας σε αν θελεις κατι να φας, αντι να νιωσεις καλυτερα, παρολο που βρισκεις γλυκια τη χειρονομια, συνεχιζεις να εισαι ξενερωμενη και φευγεις...

Τελος, απορεις που δε σου εστειλε κατι για καληνυχτα.

Με τοσο αντιφατικα μηνυματα απο εσενα ομως ρε συ, εγω αισθανομαι οτι εκανε ο,τι μπορουσε και εβγαλε ο,τι μπορουσε, για εκεινη τη μια φορα τουλαχιστον. Εκεινος φαινεται να εχει κατι που σου λειπει: αλλαζει ταχυτητες με βαση τις δικες σου αναγκες και οχι μονο τις δικες του, οπως κανεις εσυ. Δεν θα με εξεπληττε αν ηταν μπερδεμενος την αλλη μερα απο ολο αυτο... Γενικα βλεπεις ποσο αντιφατικα μηνυματα στελνεις;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Κοίτα αν γνωρίσω κάποιο αξιόλογο άτομο για παρέα δεν θα πω όχι...
    Θα προτιμούσα παρέα με αγόρια , παρά με κορίτσια γιατί δεν είναι τόσο καλές φίλες στο 99%.
    Δεν το κυνηγάω όσο το ερωτικό.
    Τουλάχιστον βλέπω ότι αποκτάω θάρρος παρά το ότι δεν καταλήγει σε κάτι σοβαρό.
    να το κυνηγας, ειναι και αυτο σημαντικο...και δεν λεω για τα δεδομενα το οτι θα βγαινεις εξω, θα γνωριζεις κοσμο, θα περνας καλα κ.λ.π
    αλλα θα εχεις ανθρωπους που θα σε βοηθανε, θα βοηθας, θα παιρνεις ιδεες, αποψεις, συμβουλες, θα μοιραζεσαι χαρες, λυπες κ.λ.π
    Πρεπει να αλλαξεις σαν ανθρωπος και να αρχιζεις να χτιζεις σχεσεις σε στερεες βασεις ειτε φιλικες ειτε ερωτικες....

Miliva21
    Guest
    Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά γιατί ασχολείστε τόσο πολύ.....Η θέματοθετρια αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται......

Εγώ παρολαυτα έχω να πω κάτι που δεν ειπώθηκε από κανέναν.....

Σταματά να ασχολείσαι 24ωρες το 24ωρο με τον εαυτό σου.... το πως είσαι και πως θα ήθελες να είσαι....σε κάνει να δείχνεις μονοχνωτη και χωρίς ενδιαφέροντα.....( να γιατί μπορεί να μην επιλέγουν εσένα αλλα άλλες που κατά τη γνώμη σου δεν είναι ωραίες)

Η ζωή δεν είναι αγώνας μάχης....να τρέχεις να κερδίσεις τις "υποτιθέμενες"
    ανταγωνιστριες.....

Ασχολησου με εθελοντισμό δες τα προβλήματα που έχει ο άλλος κόσμος και θα νιώσεις πόσο εγωκεντρική είναι η στάση σου στη ζωή...Κάνε ενδιαφέροντα προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους με νοιαξιμο και ενδιαφέρον δημιούργησε κάτι.....βρες ενδιαφέροντα

Κραζεις τις γυναίκες ότι δεν είναι καλές φίλες....Και έτσι να είναι... εσύ πάντως δεν είσαι ανώτερη τους...(Σύμφωνα με το πως σκέφτεσαι και δρας πάντα)

Έχεις πολλά συμπλέγματα και νιώθεις απειλή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα δίπλα σου .....δεν μπορείς να είσαι έμπιστη και καλή φίλη σκεπτόμενη έτσι........ούτε να σταθείς δίπλα σε όμορφες γυναίκες σαν εσένα.... ή πιο όμορφες και δημοφιλής από εσένα γιατί θα κομπλεξαριστεις, θα ζηλέψεις και θα σου δημιουργηθεί πιο έντονα η ανάγκη να "τρέξεις" πιο γρήγορα απο αυτές για να ανακηρυχθεις εσύ η πιο όμορφη η πιο έξυπνη και αγαπητή...

Όλα αυτά τα αντιλαμβάνονται οι γυναίκες γύρω σου.....Και ας μην κάνεις κινήσεις καρα μπαμ για να το δείξεις.....
    Φαίνεται η γυναικα που δεν τα έχει καλά με τον εαυτό της ....που σκέφτεται ανταγωνιστικά και κοιτάζει με μισό μάτι τις επιτυχίες των άλλων και ας μην λες τίποτα γι αυτο.
    Έτσι σε θεωρούν ακατάλληλη και απομακρύνονται η στη καλύτερη ελκυεις αυτό που είσαι

Και στα ερωτικά το ίδιο.....έχεις γίνει πολύ καχύποπτη με τους άντρες και κυνική.....Από τη μια θες να δημιουργήσεις κάτι... αλλα από την άλλη δεν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο και ευάλωτο να ερωτευτεί....λειτουργείς αμυντικά...προσπαθείς να είσαι εσύ αυτή που θα τους "χρησιμοποιησει πρώτα" για να μην σε προλαβουν και είσαι εσύ το θύμα

Η χαμηλή σου αυτοεκτίμηση δεν σε κάνει να πιστεύεις ότι αξίζεις να σου τύχει ένας άνθρωπος που θα νοιάζεται για σένα γι αυτό φέρεσαι σε όλους τους υποψήφιους σαν να είναι δεύτεροι και μαλακες....Έτσι αρκείσαι σε χαζοκαταστασεις και σε χαζοραντεβου και έχεις πείσει τον εαυτό σου να είναι ευχαριστημένος εστω απο αυτο και να λαμβάνεις επιβεβαίωση......

Αλλά η έκπτωση που έχεις κάνει... και το γεγονός ότι εσύ η ίδια έχεις τοποθετήσει τον εαυτό σου τόσο χαμηλά σε κάνει να απέχεις από τη σχέση αγάπης που θέλεις και εκεί αναρωτιέσαι γιατί δεν μπορείς να έχεις αυτο που θες

Όλα αυτά φυσικά δεν δείχνουν μια γυναίκα σταθερή και με αυτοπεποίθηση και αυτό σου εξηγούν οι άλλοι !

Άνοιξε τα μάτια σου.....τουλάχιστον να μην πάνε για άλλη μια φορά στράφι αυτά που σου γράψαμε όλοι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Δεν καίγεσαι συγκεκριμένα για αυτόν αυτή τη στιγμή λοιπόν, ούτε και για κανέναν άλλον. Κι αν στην θεωρία θα ήθελες κάτι πιο σοβαρό, στην πράξη δεν σου βγαίνει με κάποιον ούτε είσαι έτοιμη να το παλέψεις και πολύ.
    Γιατί δεν τα αφήνεις όλα αυτά στην άκρη για λίγο;
    Γιατί όποτε ξενερώνω και δεν ασχολούμαι καθόλου με φλερτ και φάσεις και μένω εντελώς μόνη , μετά από κάποιο διάστημα αισθάνομαι άσχημα...

Senior Member
    Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ που απαντάτε

Αλήθεια εφαρμόζω αρκετές από τις συμβουλές σας.

Το θέμα με τους φίλους είναι πως πρέπει να εμπιστευτώ κάποιον για να μιλαω για προσωπικά θέματα.
    Και οι κοπέλες αντιδρούν περίεργα σε αυτά, τουλάχιστον όσες έχω γνωρίσει εγώ. Το παίζουν σεμνές και ότι δεν φασωνονται εκτός σχέσης (έτσι έλεγαν οι παλιές μου φίλες. Γι' αυτές το πιστεύω ότι δεν φασωνονται εκτός σχέσης, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να το κατακρίνουν γιατί ζουν μέσα στη φούσκα μιας μακροχρόνιας σχέσης)

Δεν ξέρω αν είναι κόμπλεξ, όπως λέτε, αλλά ναι θελω να είμαι καλύτερη από όσες με έκριναν.
    Αν δω μια όμορφη κοπέλα την θαυμάζω και την συμπαθώ περισσότερο από κάποια ατημέλητη, ατσουμπαλη και κομπλεξικη που πάει να μειώσει τις όμορφες.
    Συνήθως οι όμορφες (αυτές που εχω γνωρίσει εγώ) δεν έχουν κόμπλεξ και μου ήταν πιο συμπαθείς σαν συναναστροφές από τις άλλες που λέω.
    Εμένα με ενοχλουν αυτές που κατακρίνουν προσωπική ζωή όταν οι ίδιες έχουν ένα σωρό εμφανισιακά ελαττώματα και ανασφαλειες
    Μου έχουν πει κοπέλες υπέρβαρες ότι δεν θα βρω ποτέ αγόρι . Υπερβαρες που είχαν μόνο μια σχέση στη ζωή τους και τιποτα άλλο. Και μην μου πείτε ότι δεν ήταν κομπλεξικο σχόλιο αυτό.

Όσο για τα αγόρια, αυτοί που έχω φασωθεί είτε μου προκαλούσαν μια απλή έλξη (στην καλύτερη) είτε δεν μου άρεσαν καθόλου (στη χειρότερη). Δεν έχω νιώσει αισθήματα για κάποιον από αυτούς. Αν ένιωθα, θα προσεχα περισσότερο το να φανώ σοβαρή κι έτσι

george1520
    Guest

Το θέμα με τους φίλους είναι πως πρέπει να εμπιστευτώ κάποιον για να μιλαω για προσωπικά θέματα.
    Και οι κοπέλες αντιδρούν περίεργα σε αυτά, τουλάχιστον όσες έχω γνωρίσει εγώ. Το παίζουν σεμνές και ότι δεν φασωνονται εκτός σχέσης (έτσι έλεγαν οι παλιές μου φίλες. Γι' αυτές το πιστεύω ότι δεν φασωνονται εκτός σχέσης, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να το κατακρίνουν γιατί ζουν μέσα στη φούσκα μιας μακροχρόνιας σχέσης)

Δεν ξέρω αν είναι κόμπλεξ, όπως λέτε, αλλά ναι θελω να είμαι καλύτερη από όσες με έκριναν.
    Αν δω μια όμορφη κοπέλα την θαυμάζω και την συμπαθώ περισσότερο από κάποια ατημέλητη, ατσουμπαλη και κομπλεξικη που πάει να μειώσει τις όμορφες.
    Συνήθως οι όμορφες (αυτές που εχω γνωρίσει εγώ) δεν έχουν κόμπλεξ και μου ήταν πιο συμπαθείς σαν συναναστροφές από τις άλλες που λέω.
    Εμένα με ενοχλουν αυτές που κατακρίνουν προσωπική ζωή όταν οι ίδιες έχουν ένα σωρό εμφανισιακά ελαττώματα και ανασφαλειες
    Μου έχουν πει κοπέλες υπέρβαρες ότι δεν θα βρω ποτέ αγόρι . Υπερβαρες που είχαν μόνο μια σχέση στη ζωή τους και τιποτα άλλο. Και μην μου πείτε ότι δεν ήταν κομπλεξικο σχόλιο αυτό.

Όσο για τα αγόρια, αυτοί που έχω φασωθεί είτε μου προκαλούσαν μια απλή έλξη (στην καλύτερη) είτε δεν μου άρεσαν καθόλου (στη χειρότερη). Δεν έχω νιώσει αισθήματα για κάποιον από αυτούς. Αν ένιωθα, θα προσεχα περισσότερο το να φανώ σοβαρή κι έτσι
    Ναι όλο αυτό που περιγράφεις είναι κόμπλεξ.. Δικό σου. 8 σελίδες σε αυτό το θέμα και άλλες τόσες στα άλλα θέματα και ο τρόπος που σκέφτεσαι συνεχίζει να είναι ο ίδιος..

Senior Member

Να σε ρωτήσω κάτι..Εσένα όταν σου μιλάει κάποιος..Αυτο που σου λέει, η σημασία των λέξεων του, εξαρτάται από την εμφάνισή του? Σου είπαν κάτι, αλλά εσύ δεν πρόσεξες αυτο που σου είπαν αλλά το ότι εκείνη που στο είπε ήταν υπέρβαρη??? Και εκείνη που στο είπε είναι κομπλεξικη?
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ναι όλο αυτό που περιγράφεις είναι κόμπλεξ.. Δικό σου. 8 σελίδες σε αυτό το θέμα και άλλες τόσες στα άλλα θέματα και ο τρόπος που σκέφτεσαι συνεχίζει να είναι ο ίδιος..
    Δέχομαι ότι μπορεί να έχω κόμπλεξ αλλά δεν είναι μόνο δικό μου. Είχαν και οι άλλοι, δεν μπορείτε να πείτε ότι δεν είχαν. Αλλά δεν είναι αυτοί το θέμα μας.

Θα μιλήσω και με ειδικό πάντως

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Να σε ρωτήσω κάτι..Εσένα όταν σου μιλάει κάποιος..Αυτο που σου λέει, η σημασία των λέξεων του, εξαρτάται από την εμφάνισή του? Σου είπαν κάτι, αλλά εσύ δεν πρόσεξες αυτο που σου είπαν αλλά το ότι εκείνη που στο είπε ήταν υπέρβαρη??? Και εκείνη που στο είπε είναι κομπλεξικη?
    Εννοείται πρώτα κοιτάς το περιεχόμενο ( που δεν μπορείτε να μην παραδεχτείτε ότι ήταν τραγικό) αλλά φυσικά έχει σημασία και ποιος το λέει.

Όταν μια υπέρβαρη που της έχει δώσει σημασία μόνο ένας άντρας λέει κάτι τέτοιο σε μια όμορφη, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια?

Senior Member
    Εννοείται πρώτα κοιτάς το περιεχόμενο ( που δεν μπορείτε να μην παραδεχτείτε ότι ήταν τραγικό) αλλά φυσικά έχει σημασία και ποιος το λέει.

Όταν μια υπέρβαρη που της έχει δώσει σημασία μόνο ένας άντρας λέει κάτι τέτοιο σε μια όμορφη, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια?
    Εμένα δεν θα μου φαινόταν καθόλου τραγικό αν μου έλεγε κάποιος ότι δεν θα βρώ ποτέ αγόρι..
    Επίσης για μένα κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια το γιατί..Γιατί το είπε αυτό..Τι είδε σε μένα και το είπε..
    Πάντως η εμφάνισή της δεν έχει καμία σχέση με το τι λέει σε μένα..Ούτε το αν της έχει δώσει σημασία μόνο ένας άντρας ή αν έχει δοκιμάσει την μισή Ελλάδα..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Θα σου φαινόταν δηλαδή καλοπροαίρετο σχόλιο?

Page 8 of 20 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast