Θέλω παραπανω προσοχή - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 20 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 295
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Βγαίνω και με άτομα που δεν μου αρέσουν για επιβεβαιωση και για εμπειρίες.

Δηλαδή αν δεν θέλω ακόμα σεξ να μην φασωνομαι καν?
    Στους δύο τελευταίους εξήγησα πως δεν έχω ολοκληρώσει και μου είπαν δεν πειράζει, ας μην κάνουμε σεξ αλλά ήθελαν επίμονα προκαταρκτικά για εκείνο το βράδυ.

Τώρα μου ρίχνονται πάλι δύο άτομα.
    Ένας που είχαμε φασωθεί παλιά και όποτε θέλει σεξ με θυμάται και μου στέλνει (δεν του έχω πει ότι δεν έχω ολοκληρώσει και δεν θέλω να κάνω κάτι μαζί του)
    Και ένας από το παλιό γυμναστηριο που πήγαινα και τον ανέφερα και πιο πάνω. Και στέλνει μηνύματα που πάνε στο σεξουαλικό και θέλει να βρεθούμε σε σπίτι. Εγώ απαντάω απλά για να παίρνω επιβεβαιωση , όμως του το αναβαλω συνέχεια. Και εκείνος επιμένει
    αν δεν θελεις να σε περνανε για ουφο, να μην φασωνεσαι. αν θες να εισαι ειλικρινης και θελεις παιχνιδια, να φασωνεσαι και να τους λες οτι θελεις μονο αυτο γιατι δεν εχεις ολοκληρωσει. διαφορετικα θα φευγουν .

ε ναι, τους το ειπες, αλλα δεν ηθελαν να ολοκληρωσετε, προκαταρκτικα λες οτι ηθελαν. αν δεν ηθελες ουτε αυτα, ας το ελεγες. δεν ειναι υποχρεωτικο!
    τους 2 που σε θυμηθηκαν, γιατι μας τους αναφερεις, αφου δεν τους γουσταρεις; τι καταναγκασμος ειναι αυτος να βγαινεις με το ζορι για να μετρας αποτυχημενα φασωματα;;; ποιος νιαζεται ανε χεις φασωθει με πολλους που δεν γουσταρεις, πιο πολλους απ οτι οι φιλες σου; νομιζεις οτι θα παρεις τον χρυσο γιακουμη κι εσυ;;
    οι γυναικες φασωνονται επειδη γουσταρουν , οχι για να μετρανε το σκορ, και συνηθως με ανδρες που θελουν να ειναι μαζι τους, οχι για να μετρανε...
    ειναι προβληματικα και καταπιεστικα αυτα που σκεφτεσαι και κανεις.
    να βγαινεις με ανδρες που γουσταρεις και να βγαινεις για σενα, οχι για να νομιζουν οι γνωστες σου οτι απεκτησες εμπειρια.. ελεος..

Senior Member
    Ρε κορίτσι άμα δε στη πέσει ο άλλος στα ίσια δε θα σου αρέσει, θα ξενερώσεις. Αν στη πέσει απ ότι κατάλαβα θα πέσει φασωμα, κι αν πέσει φσσωμα εννοείται θα θέλει σεξ και αν θέλει σεξ θα ξενερώσεις. Μόνη σου έχεις μπλέξει με τον εαυτό σου, δεν φταίνε οι άλλοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν δεν θελεις να σε περνανε για ουφο, να μην φασωνεσαι. αν θες να εισαι ειλικρινης και θελεις παιχνιδια, να φασωνεσαι και να τους λες οτι θελεις μονο αυτο γιατι δεν εχεις ολοκληρωσει. διαφορετικα θα φευγουν .

ε ναι, τους το ειπες, αλλα δεν ηθελαν να ολοκληρωσετε, προκαταρκτικα λες οτι ηθελαν. αν δεν ηθελες ουτε αυτα, ας το ελεγες. δεν ειναι υποχρεωτικο!
    τους 2 που σε θυμηθηκαν, γιατι μας τους αναφερεις, αφου δεν τους γουσταρεις; τι καταναγκασμος ειναι αυτος να βγαινεις με το ζορι για να μετρας αποτυχημενα φασωματα;;; ποιος νιαζεται ανε χεις φασωθει με πολλους που δεν γουσταρεις, πιο πολλους απ οτι οι φιλες σου; νομιζεις οτι θα παρεις τον χρυσο γιακουμη κι εσυ;;
    οι γυναικες φασωνονται επειδη γουσταρουν , οχι για να μετρανε το σκορ, και συνηθως με ανδρες που θελουν να ειναι μαζι τους, οχι για να μετρανε...
    ειναι προβληματικα και καταπιεστικα αυτα που σκεφτεσαι και κανεις.
    να βγαινεις με ανδρες που γουσταρεις και να βγαινεις για σενα, οχι για να νομιζουν οι γνωστες σου οτι απεκτησες εμπειρια.. ελεος..
    Εγώ νιώθω κάπως καλύτερα όταν ανεβαίνει το νούμερο. Είναι, ας πούμε, το μόνο που μπορώ να κάνω με επιτυχία στον τομέα των ερωτικών
    Δηλαδή ο αριθμός των φάσεων, των ατόμων που μου στέλνουν και μου την πέφτουν κλπ. Κι ας είναι χαμηλής ποιότητας.

Στους τελευταίους εξήγησα πως θέλω να νιώσω πρώτα λίγη οικειότητα για να ολοκληρώσω και μου είπαν οκ αλλά για τα προκαταρκτικά επέμεναν και φοβήθηκα μην με κατηγορήσουν ότι τους άναψα καλά καλά και τους άφησα έτσι.
    Ήδη ποιος ξέρει τι γνώμη θα σχημάτισαν που δεν έχω ολοκληρώσει ( κι ας το έπαιζαν άνετοι, ότι οκ συμβαίνει και δεν τρέχει και τίποτα, επιλογή μου)

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Ρε κορίτσι άμα δε στη πέσει ο άλλος στα ίσια δε θα σου αρέσει, θα ξενερώσεις. Αν στη πέσει απ ότι κατάλαβα θα πέσει φασωμα, κι αν πέσει φσσωμα εννοείται θα θέλει σεξ και αν θέλει σεξ θα ξενερώσεις. Μόνη σου έχεις μπλέξει με τον εαυτό σου, δεν φταίνε οι άλλοι.
    Άρα σε κάθε περίπτωση οι άντρες αυτής της ηλικίας θέλουν σεξ
    Κι επειδή εγώ δεν είμαι διατεθειμένη να το δωσω άμεσα δεν θα μπορω να ξεκινήσω καμια σχέση?

Όταν λες έμπλεξα είναι που δεν έχω ολοκληρώσει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Άρα σε κάθε περίπτωση οι άντρες αυτής της ηλικίας θέλουν σεξ
    Κι επειδή εγώ δεν είμαι διατεθειμένη να το δωσω άμεσα δεν θα μπορω να ξεκινήσω καμια σχέση?

Όταν λες έμπλεξα είναι που δεν έχω ολοκληρώσει?
    εννοειται οτι θελουν σεξ, αν ειναι υγιεις.
    αυτο δεν σημαινει οτι ολοι επιμενουν να το κανετε την πρωτη μερα, οταν ομως φασωνεσαι μαζι τους, ειναι σαν να τους λες οτι θελεις κι εσυ.
    οταν μετα σταματας, νομιζουν η οτι τους δουλευεις, η οτι εκβιαζεις (θελω σχεση για να σου κατσω), η οτι δεν ξερεις τι σου γινεται.

αλλα κι αυτοι που δεν θα σε πιεσουν για αμεσο σεξ, πρεπει κατι ενδιαφερον να ακουνε για να θελουν να σε βλεπουν.
    αυτα που εθλεις εσυ, δλδ το να σου κανουν κομπλιμεντα κι ας μην τους γουσταρεις καν, θα σε στεναχωρεσω, αλλα δεν ειναι κατι ενδιαφερον για κανεναν...

στο ειπα και χθες. φυσικα και μπορεις να κανεις μια σχεση αν δεν κανεις σεξ αμεσα, θα πρεπει ομως αφενος να μην φασωνεσαι στο ασχετο, γιατι μετα αν δεν γινει το σεξ, ξεφουσκωνει η φαση και φευγει ο αλλος, κι αφετερου να βρεις καποιον να σου αρεσει και να του αρεσεις και σαν προσωπικοτητα..

Banned
    Συμφωνω με ΡΕΜΕΤΥ, πρεπει νααντιλιφθεις εσυ, και επι της ευκεριας οσα νεα παιδια διαβαζουν το θρεντ, οτι οταν "φασονενσαι" με καποιον σε ηλικιες τετοιες , κι οι σε ηλικιες δημοτικου, θεωρειτε ως πρακατκτικο του σεξ!Δεν μπορεις και δεν ειναι σωστο να τον ¨αναβεις" τον ααλον κσι μετα να σταματας.Ειναι μεγα λαθος αυτο το πραμα κι πρεπει να το παραδεχτεις. Καλητρερα να μην το κανεις καθολου, ας παραμηνεις στον διαλογο, και σε μια ομορφη και ερωτικη κουβεντα, παρα να αρχιζεις τα φιλια κι τα αδια κι μετα να τα κοβεις , διοτις ο ανδρας ατο το θεωρει κοροιδια, οτι πας να το ψισεις και μετα να τον αφησεις σα κρυα του λουτρου,μετα ειναι φυσικο, να παρεξηγηθει, κι εφοσον υπαρχουν τοσες ομοφς γυναικες γυρο μας να σε αφησει, κι να παει σε αυτες! σε κοπελες που δεν θα ττον "εμπαιζουν΄.
    Πρεπει να αλλαξεις λιγακι αντιληψη,εαν θες να αλλαξει και ο ερωτικος σου κοσμος.
    Δεν εισαι 15 ωστε να θεωρειτε φυσιολογικο κατις τετοιο. Μειτε εισαι μια εκθαβοτικα ομορφη κοπελα ωτε ο αλλος να κανει υπομονη σε οτιδηποτες και να καεις εσυ. Χωρις πρεξηγηση αλλα το να εχουμε το λεγομενο γνοθες εαυτον ειναι πολυ σημαντικο σε τετοια θεματα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Μειτε εισαι μια εκθαβοτικα ομορφη κοπελα ωτε ο αλλος να κανει υπομονη σε οτιδηποτες και να καεις εσυ. Χωρις πρεξηγηση αλλα το να εχουμε το λεγομενο γνοθες εαυτον ειναι πολυ σημαντικο σε τετοια θεματα.
    Γειά σου ρε Πάνου που τονώνεις την κοπέλα όσο δεν πάει...

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Γειά σου ρε Πάνου που τονώνεις την κοπέλα όσο δεν πάει...
    Δεν ξερω αν το εχεις παρει χαμπαρι αλλα το προβλημα της δεν ειναι οτι δεν εχει αυτοπεπιθεση, μαλον το αντιθετο ειναι εχει παραπανω απο το κανωνικο!
    Χρειαζεται λιγο να προσγηωθει εις την πραγματικοτητα! αυτο ειναι το προβλημα της, και για αυτο μπερδευετε, αν κατσεις κι παρατηρησεις λιγακι τις αποριες οπου εχει και τα ερωτηματα οπου την τιρανουν ειναι οτι πως γινετε να ειναι τοσο ειδανικη και να μην μπορει να βρει αγορι στα μετρα οπου ζητα! Παρατηρησαιτω λιγακι και μετα πες μου εσυ αν νομιζει οτι με το να της λεμε ακομα πιο εκθαμβοτικα κομπλημεντα οτι της κανει καλο! Δεν ειμαι ψυχολογος!! δεν ειμαι ψυχειατρος, μειτε ειμαι ψυχοθεραπευτης! ομως τους εχω φαει πολλα χρονια στην μαπα! κι ενα απο τα πιο σημαντικα που εχω καταλαβει ειναι οτι πρεπει να εχουμε γνωση της πραγματικοτης! πρεπει να εχουμε αντιλιψη της εικονας της οποιας ειμαστε εμεις πραγματικα και οχι να εγκλοβιζομαστε στην εικονα την οποια θα θελαμε εμεις να εχουμε!
    Παιδια, το να λεμε γλυκολογα, το να συνεχιζουμε να ριχνουμε στην αβυσσο των ψευδεσθησεων για το προφιλ εναν συνανθρωπο μας δεν ειναι καλο!! μπορει να τον κανει χαρουμενο εκεινη την στιγμη αλλα μακροπροθεσμα του κανει πολυ κακο!!
    Ειναι σαν να δινεις ηρωινη σε εναν ηρωινομανη! μπορει να τον κανεις χαρουμενο και να σε λατρεψει εκεινη την στιγμη! σε αντιθεση με καποιον που θα του παρει απο το χερι την δοση ,οπου θα τον μισει! αλλα ποιος του κανει πιο καλο??? ο πρωτος η ο δευτερος?

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Δεν ξερω αν το εχεις παρει χαμπαρι αλλα το προβλημα της δεν ειναι οτι δεν εχει αυτοπεπιθεση, μαλον το αντιθετο ειναι εχει παραπανω απο το κανωνικο!
    Χρειαζεται λιγο να προσγηωθει εις την πραγματικοτητα! αυτο ειναι το προβλημα της, και για αυτο μπερδευετε, αν κατσεις κι παρατηρησεις λιγακι τις αποριες οπου εχει και τα ερωτηματα οπου την τιρανουν ειναι οτι πως γινετε να ειναι τοσο ειδανικη και να μην μπορει να βρει αγορι στα μετρα οπου ζητα! Παρατηρησαιτω λιγακι και μετα πες μου εσυ αν νομιζει οτι με το να της λεμε ακομα πιο εκθαμβοτικα κομπλημεντα οτι της κανει καλο! Δεν ειμαι ψυχολογος!! δεν ειμαι ψυχειατρος, μειτε ειμαι ψυχοθεραπευτης! ομως τους εχω φαει πολλα χρονια στην μαπα! κι ενα απο τα πιο σημαντικα που εχω καταλαβει ειναι οτι πρεπει να εχουμε γνωση της πραγματικοτης! πρεπει να εχουμε αντιλιψη της εικονας της οποιας ειμαστε εμεις πραγματικα και οχι να εγκλοβιζομαστε στην εικονα την οποια θα θελαμε εμεις να εχουμε!
    Παιδια, το να λεμε γλυκολογα, το να συνεχιζουμε να ριχνουμε στην αβυσσο των ψευδεσθησεων για το προφιλ εναν συνανθρωπο μας δεν ειναι καλο!! μπορει να τον κανει χαρουμενο εκεινη την στιγμη αλλα μακροπροθεσμα του κανει πολυ κακο!!
    Ειναι σαν να δινεις ηρωινη σε εναν ηρωινομανη! μπορει να τον κανεις χαρουμενο και να σε λατρεψει εκεινη την στιγμη! σε αντιθεση με καποιον που θα του παρει απο το χερι την δοση ,οπου θα τον μισει! αλλα ποιος του κανει πιο καλο??? ο πρωτος η ο δευτερος?
    Γιώργο μίλησες σωστά. Κι εδώ και στο άλλο μήνυμα.. Συμφωνώ σε όλα.

george1520
    Guest
    Αν και στο προτελευταιο σου μήνυμα στο τέλος τα χάλασες λίγο αλλά ομολογώ ότι σήμερα τα είπες ωραια..

Banned
    δυστυχως ,σχεδον παντα παρεξηγουμαι , λες και θελω να πικρανω την-τον θεματοθετη το φορουμ! θα μου αρεσε πολυ να ειμουν ο αγαπητος του φορουμ! και δεν ειναι καθολου δουσκολο! το να συμφωνεις συνεχως! το να γραφεις καλ λογια ,κομπλιμεντα ειναι πολυ πιο ευκολο απο το να χρειαστεις να γινεσαι αντιπαθεις!! Ομως μεσα μου παντα βαζω ως σκοπο το να ξαγριπνω τον θεματοθετη! αδιφορωντας αν θα με συμπαθηση η οχι! καλητερα να με βριζει αλλα να τον βαλω σε σκεψεις που μπορει να του βγουνε σε καλο!
    Βεβαια ,λογο της δυσλεξιας μου, λογο της μη γνωσεις μου σε τετοια θεματα πολλες φορες ειτε το παρακανω, ειτε κανω λαθος και γινετε παρεξηγηση με ξεκαθαρο δικο μου λαθος! και επειδη και εγω ανθρωπος ειμαι, σαν βλεπω πολλους να μου την λενε δεν προλαβαινω να γραψω-να παραδεδτω το λαθος μου κι αντα αυτου γινομαι επιθετικος! Λυπαμαι αλλα η ζωη μου ετσι με εχει μαθει! για να επιβιωσω επρεπε πολλες φορες να γινομαι εμοβορος, επιθετικος ανεξατιτου λαθους η σωστου!
    Συγουρα κανω λαθη! και ενα απο αυτα ειναι οτι γραφω πολλα και πολυ!

george1520
    Guest
    Γιώργο δεν είναι θέμα παρεξηγησης. Λες ακραία και επικίνδυνα πράγματα συχνά.. Είδα ένα καλό σχόλιο και ήθελα να πω ότι συμφωνώ και πως δεν βλέπω μόνο την μια σου πλευρά. Αυτό.

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Γιώργο δεν είναι θέμα παρεξηγησης. Λες ακραία και επικίνδυνα πράγματα συχνά.. Είδα ένα καλό σχόλιο και ήθελα να πω ότι συμφωνώ και πως δεν βλέπω μόνο την μια σου πλευρά. Αυτό.
    το παραδεχομαι αυτο που λες! Τοπροβλημαμου υπαρχει στοοτι πολλες φορες καταλαβαινω αλλιως καποιο μυνημα, το νοημα του δλδ.Ομως οσον αφορα το θρεντ για την αυτοκτωνια οπου εγινε τοσος σαλος! εαν το θυμασαι, επειδη το θυμηθκα εγω, η συγκεκριμενη κοπελα τωτες μας εκανε χαβαλε! και για αυτο δεν μου εκαναν τυποτα σε αντιθετη περιπτωση εαν ηταν αληθεια αυτα που ελεγε αυτη θα με εδιοχναν κανωνιακ οπως εχει γινειγια πολυ πιο απλα ζητηματα.
    Οσο για τον ΟΜΠΟΡΟ το λαθος μου απεναντι του ηταν οτι εκανα την πρωτη ανταπαντηση σε μυνηματου προζβλητικο προς εμενα! ηταν μεγα λαθος μου αντεδρσα σαν παιδι δημοτικου! επρεπε να τον γραψω κανονικα! αλλα δεν κρατηθικα με αποτελλεσμα να του κανω την χαρη και να γινει ολο αυτο οπου εγινε και να γινω ρεζιλι καθομενος να απαντω σε καθε αστειο μηνυμα του! σημασια δεν ειχε το περιεχομενο των μηνυματων αλλα η κινηση ννα απαντω εξαρχης! εκει εκανα μεγαλη βλακεια.
    Οσο για εσενα , κι γενικα για οποιον με προσβαλει η θελει να με κανει να νιωθω ασχημα μετε για την ασθενεια μου -εσυ αναφερθηκες μονο μια φορα - μειτε οχι ,εντελει ειναι σοφη η συμβουλη του φορουμ να μην απαντατε καθολου σε τετοιου ειδους μηνυματα! Δεν κερδιω τυποτ με αυτο! αφου το αντιιθετο καταφερνω! να γινομα ρεζιλι σε οσους με ειχαν σε εκτιμηση , και αυτο εξελαβα μετεπειτα σε προσωπικα μηνυματα, μου ειπαν οτι εκανα βλακει οπου απαντουσα! βεβαια κι αυτοι ειναι εξω απο τον χορο! αλλα το θεμα ειναι οτι ηταν αθος μου που μπηκα στην διαδικασια της αντααντησης .Το προβλημα ειναι , οτι σε μερικα μηνυματα ειχατε δικιο και ηθελα να το παραδεχτω!! αλλα πως να το κανω οταν υπηρχαν αλλα δεκα οπου με προζβαλαν χωρις λογο? ετσι λοιπον, κι εγω, απο κακους λογους εγωισμου δεν παρεδεχτηκ τα λαθημου!

Senior Member
    Α ωραία, δηλαδή βγάλατε και το συμπέρασμα ότι είμαι και μέτρια εμφανισιακά κιόλας
    Το πώς είμαι το ξέρω εγώ και φαίνεται εξάλλου από το πόσοι μου στελνουν και με φλερτάρουν
    Μου το λένε ακόμα και γυναίκες στη δουλειά μου, γνωστοι κλπ

Ξέρετε δεν είναι πάντα τόσο εύκολο για μια όμορφη να έχει σχέση.

Και ας τα προσπεράσω όλα αυτά.

Με λίγα λόγια μου λέτε να μην ξεκινάω τίποτα αν δεν έχω σκοπό να κάνω σεξ από την πρώτη μέρα?

Ήθελα να τον φιλήσω τον άλλον και το έκανα. Αυτό σημαίνει ότι είμαι υποχρεωμένη να του καθίσω?

Δηλαδή συμφωνα με τα λεγόμενα σας δεν υπάρχει ελπίδα για εμένα για κάποια σχέση ποτε

george1520
    Guest
    Μέτρια εμφανισιακά το είπε ο πανου και όχι όλοι μας. Δεν νομίζω να μπορεί να καταλάβει κάποιος με αυτά που γράφεις αν είσαι όμορφη ή οχι. Ουτε αν είμαι εγώ όμορφος μπορεί κάποιος να καταλάβει. Μπορούμε όμως να πούμε ότι διαφημίζεις υπερβολικά τον εαυτό σου χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν σε κρίνει κάποιος εδώ για το πως είσαι εμφανισιακά.

Πριν σχολιάσω το υπόλοιπο ποστ θέλω να μου πεις τι εννοείς "φασονομαι"

Page 17 of 20 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast