Results 76 to 90 of 96
Thread: Ανέβασα δέκατα.
-
23-03-2020, 14:05 #76
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 23-03-2020, 14:06 #77george1520Guest
Αντώνη πάρε αντισταμινικο και μετά την αντιβίωση και τέλος..
Και πήγαινε επιτέλους σε ένα ψυχολόγο. Πόσες φορές να σου το πω? Θα πεθάνεις από το άγχος σου καμία μέρα.
23-03-2020, 14:13 #78Antonis8GuestΠήρα χθες ζάναξ, να πάρω και αντιισταμινικό; Δεν ξέρω.
Δεν φοβάμαι για ενδοκαρδίτιδα λόγως της αντβίωσης. Φοβάμαι πως αν δεν πάρω την αντιβίωση θα πάθω ενδοκαρδίτιδα από αυτό που έχω. Αλλά αν πάρω αντιβίωση φοβάμαι ότι θα πάθω ανακοπή από αλλεργική αντίδραση, όπως εκείνη η λεχώνα. Ή ότι θα κλείσει ο λαιμός μου και θα πάθω ραγδαία αναφυλαξία.
23-03-2020, 14:15 #79Antonis8GuestΓιώργος πλιζ, σου έχω πει χιλιάδες φορές ότι έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Δεν μπορώ να ξοδεύω λεφτά για να παίζω παιχνίδια με μη ιατρούς. Μην ξανανοίξουμε την ίδια συζήτηση. Αυτή τη στιγμή δεν έχω παράλογους φόβους. Έχω αλλεργικό υπόβαθρο και τα ίδια ακριβως μου λέγαν (και εδ'ω) όταν ήταν να πάρω το καθαρτικό. Κανείς ποτέ δεν έκανε αλλεργία σε καθαρτικό μου έλεγε ο γιατρός. Και να που την έκανα εγώ, και μάλιστα 24 ώρες μετά. Δλδ αν πάρω την ανβτίωση δεν θα ηρεμήσω καθόλου.
23-03-2020, 14:17 #80george1520Guest
23-03-2020, 14:20 #81
23-03-2020, 14:21 #82Antonis8GuestΔεν έχω κάθε μέρα και κάτι. Αυτά είναι δικές σου γενικότητες. Το γεγονός ότι έχω ωτίτιδα που κολλάει με την ψυχολογία μου;
Έχει κι άλλα συστατικά μέσα. Μόλις έφαγα. Να την πάρω τώρα; Πάντα με πιάνει και ταχυπαλμία μετά από το φαγητό.
23-03-2020, 14:22 #83
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
23-03-2020, 14:25 #84
Κολλαει στο οτι δεν θελεις να παρεις τη μονη αγωγη που ενδεικνυται για την περιπτωση, ενω ανησυχεις για κατι που απλα δεν υπαρχει πιθανοτητα να συμβει.
Εφαρμοζεις αυτο που οι γνωσιακοι ψυχολογοι λενε "νοητικο φιλτρο". Μη ιατροι και εκεινοι αλλα σε ορισμενα πραγματα κατι ξερουν κι αυτοι πως να το κανουμε."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
23-03-2020, 14:28 #85Antonis8GuestΠαιδιά οκ, αλλά πώς εξηγείτε ότι τα ίδια μου έλεγαν και το καθαρτικό και έκανα αλλεργία;
Δεν ξέρω αν έχω αλλεργία στις αντιβιώσεις γιατί έχει τύχει να πάρω μόνο μία φορά, μία δόση σε όλη την ενήλικη ζωή μου. Επίσης φοβάμαι γιατί παίρνω ζάναξ και γιατί παίρνω και κάτι βιταμίνες. Και δεν κοιμάμαι καλά και η καρδιά μου είναι ταλαιπωρημένη.
Αλλεργικό υπόβαθρο έχω, έχω αλλαεργία στη γύρη και γενικά σε διάφορα τρόφιμα.
23-03-2020, 14:36 #86
Απο ψυχολογικα αιτια και μονο, κανεις αλλεργια ακομη κι απ΄τον αερα που αναπνεεις. Το εχω παθει και το λεω. Μπορεις να παθεις αλλεργικο ακομη και χωρις εκ των υστερων να βρεθει ουσια να ενοχοποιειται.
Δεν ειναι τυχαιο πχ πως το φαινομενο placebo σε φαρμακα για νοσους που επηρεαζονται απο το ανοσοποιητικο συστημα κανει θραυση κυριως."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
23-03-2020, 14:42 #87Antonis8GuestΔεν εχει λογική αυτό που λες. Είχα γεμίσει παντού δερμαντικό εξάνθημα. Και εμφανίστηκε μάλιστα 24 ώρες μετά, όταν υποτίθεται ότι είχα ηρεμήσει και από τον φόβο της αλλεργικης αντίδρασης και από τον φόβο της κολονοσκόπησης.
Ενιωσα δυνατή έκτακτη μόλις τώρα. Αν πάρω και την αντιβίωση πάει.
Μήπως να περιμένω να δω πώς θα πάει τ αυτί; Γιατί μπορεί να είναι αλλεργική αντίδραση το ίδιο το αυτί. Δεν ξέρω. Ούτε ο ίδιος ο γιατρός ήταν ξεκάθαρος. Είπε ότι με ξαναδεί μετά από μια βδομάδα να δούμε τι έγινε.
23-03-2020, 14:52 #88ntintiGuestΑντώνη πάρε τώρα την αντιβίωση.... με το αυτί δεν παίζουν παιδάκι μου μην με Ε ξοργιζεις,..,,,
Αν προσχώρηση το μικρόβιο ξερεις πόσο κοντά είναι τα εγκεφαλικά νεύρα ?
Είπα να μην στα πω τόσες μέρες αλλά φοβάσαι την καρδιά σου και στο τέλος θα κάνεις αλλού ζημιά.,,,
Αν προχωρήσει θα πρέπει να κάνεις εισαγωγή άμεσα γιατί θα χρειαστείς ενδοφλέβια και τότε να σου πω εγώ τι θα γίνει...
Τα πέρασα με τον άντρα μου γιατί εκείνος ούτε ντεπον δεν παίρνει και έλεγε θα περάσει μόνο του....
Στο τέλος νοσηλεύτηκε 10 μέρες με διπλή ενδοφλέβια αντιβίωση και του κόσμου την κορτιζόνη και ολα αυτα από ένα χαζοσπυρακι που είχε στο αυτί και το μόλυνε .....,,
Περιττό να σου πω ότι ακόμα έχει σημάδι γιατί αν προχωρήσει η μόλυνση το πρώτο πραγμα που σου κάνουνείναι Ν σου αφαιρέσουν το κομμάτι.......
Στα είπα για να σε ταρακουνησω........
23-03-2020, 14:56 #89Antonis8GuestΤην έχω στο στόμα μου. Προσπαθώ να την καταπιώ.
23-03-2020, 14:58 #90Antonis8GuestΤην καταπια Φοβάμαι