Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 696
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 696 of 837 FirstFirst ... 196596646686694695696697698706746796 ... LastLast
Results 10,426 to 10,440 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τι εννοείς μπαίνει? Πως το καταλαβες?
    Γιατί φαίνονται οι προβολές (views)..Και εγώ είμαι πολύ παρατηρητικη..Από χθες μέχρι σήμερα έχουν αυξηθεί πάρα πολύ..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Γιατί φαίνονται οι προβολές (views)..Και εγώ είμαι πολύ παρατηρητικη..Από χθες μέχρι σήμερα έχουν αυξηθεί πάρα πολύ..
    Ή θαυμαστής... Ή ζηλιάρης..

Senior Member
    Ή θαυμαστής... Ή ζηλιάρης..
    Όχι..Αυτό που λες θα ήταν σε νορμάλ επίπεδα..Από το μεσημέρι και μετά που το παρατήρησα καλύτερα έχουν αυξηθεί 500+ ...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Αισθανομαι χαλια κι οτι δεν εχει νοημα η ζωη μου.

george1520
    Guest
    Όχι..Αυτό που λες θα ήταν σε νορμάλ επίπεδα..Από το μεσημέρι και μετά που το παρατήρησα καλύτερα έχουν αυξηθεί 500+ ...
    Και εγω κάποιες φορές βλέπω ότι αυξάνονται αλλά δεν δίνω τόση σημασία πλέον.. Ας κοιτανε όσο θέλουν.. Σε ενοχλεί αυτό?

Senior Member
    Και εγω κάποιες φορές βλέπω ότι αυξάνονται αλλά δεν δίνω τόση σημασία πλέον.. Ας κοιτανε όσο θέλουν.. Σε ενοχλεί αυτό?
    Εγώ δεν το έψαχνα γενικά..Τυχαία το παρατήρησα..
    Απλά μου φαίνεται άρρωστο..Και δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει..

george1520
    Guest
    Εγώ δεν το έψαχνα γενικά..Τυχαία το παρατήρησα..
    Απλά μου φαίνεται άρρωστο..Και δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει..
    Μπορεί απλά να έτυχε σήμερα.. Δεν βρίσκω τον λόγο να το κάνει κάποιος. Εκτος και αν κοιτάει τις κινήσεις σου αλλά και πάλι γιατί να το κάνει?

Senior Member
    Μπορεί απλά να έτυχε σήμερα.. Δεν βρίσκω τον λόγο να το κάνει κάποιος. Εκτος και αν κοιτάει τις κινήσεις σου αλλά και πάλι γιατί να το κάνει?
    Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ..Για ποιο λόγο..

george1520
    Guest
    Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ..Για ποιο λόγο..
    Αγνόησε το.. Δεν χρειάζεται να μπαίνεις στο προφίλ σου να κοιτάς.. Κατέβασε την εφαρμογή.. Εγώ τις περισσότερες φορές από εκεί μπαίνω.

Senior Member
    Αγνόησε το.. Δεν χρειάζεται να μπαίνεις στο προφίλ σου να κοιτάς.. Κατέβασε την εφαρμογή.. Εγώ τις περισσότερες φορές από εκεί μπαίνω.
    Έτσι κι αλλιώς δεν μπαίνω φουλ απλά έτυχε σήμερα..Ε ας κοιτάξει..Αφού είμαι θεά χαχαχα

george1520
    Guest
    Έτσι κι αλλιώς δεν μπαίνω φουλ απλά έτυχε σήμερα..Ε ας κοιτάξει..Αφού είμαι θεά χαχαχα
    Χάχα. Γιαυτό κοιτάει λες?

Senior Member
    Χάχα. Γιαυτό κοιτάει λες?
    Ναι..Έχω προφίλ με θεα την θάλασσα.. Δεν εξηγείται αλλιώς χαχαχα..

Senior Member
    Καλησπέρα.. Τωρα το είδα.. Υπερβολική απαίτηση? Δεν ξέρω τι εννοείς και αν ισχύει..
    Στο "τι σκεφτεστε" εγραψες τελικα πως αισθανεσαι σαν να προσπαθεις "να σωσεις τον κοσμο" οποτε βοηθας. Ειναι αρκετα συχνο αυτο σε ανθρωπους που εχουν εσωτερικευσει τραυματα απο τη παιδικη τους ηλικια. Πιστευοντας οτι μπορουμε να ελεγξουμε τα παντα, τροπον τινα, πιστευουμε οτι μπορουμε να ελεγξουμε και να περιορισουμε αυτο που υποστηκαμε μεγαλωνοντας. Κακα τα ψεμματα, οποιος βοηθαει τους αλλους συχνα το κανει για να βοηθησει και τον εαυτο του μεσα απο τη διαδικασια, δεν ειναι εγωκεντρικο... Δεν πρεπει ομως να μετατρεπεται σε "παγιδα ελεγχου" και να σε επιβαρυνει περισσοτερο απ' οντι αν δεν ασχολουσουν.

Η πιο αμεση λυση ειναι να ζητας και εσυ βοηθεια, και οχι μονο να δινεις. Ισως καποια στιγμη να ανοιγες καποιο θρεντ γενικα για το θεμα η με βαση καποιο που ξεχωρισε στη σκεψη σου. Απολυτα κατανοητο βεβαια αν δεν ξερεις πχ απο που να αρχισεις η αισθανεσαι αμηχανα. Υπαρχει ομως μια ανισορροπια αναμεσα στο ποσο βοηθας και ποσο ζητας βοηθεια, τουλαχιστον δημοσια. Αυτο πιστευω δηλαδη. Ηδη εχεις κανει μια πολυ καλη αρχη με το να εισαι ανοιχτος για το τι εχεις περασει, απλα βλεπω οτι συμβαινει περισσοτερο συγκυριακα μεσα σε αλλα θρεντ οπου βοηθας παλι. Για αυτο λεω οτι ενας διαχωρισμος αναμεσα στα θρεντ που βοηθας και που βοηθιεσαι θα ηταν χρησιμος, ακομη και σαν πιο επεξεργασμενος τροπος "ελεγχου" κι αυτος.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

george1520
    Guest
    Ναι..Έχω προφίλ με θεα την θάλασσα.. Δεν εξηγείται αλλιώς χαχαχα..
    Ματακιας είναι..

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Στο "τι σκεφτεστε" εγραψες τελικα πως αισθανεσαι σαν να προσπαθεις "να σωσεις τον κοσμο" οποτε βοηθας. Ειναι αρκετα συχνο αυτο σε ανθρωπους που εχουν εσωτερικευσει τραυματα απο τη παιδικη τους ηλικια. Πιστευοντας οτι μπορουμε να ελεγξουμε τα παντα, τροπον τινα, πιστευουμε οτι μπορουμε να ελεγξουμε και να περιορισουμε αυτο που υποστηκαμε μεγαλωνοντας. Κακα τα ψεμματα, οποιος βοηθαει τους αλλους συχνα το κανει για να βοηθησει και τον εαυτο του μεσα απο τη διαδικασια, δεν ειναι εγωκεντρικο... Δεν πρεπει ομως να μετατρεπεται σε "παγιδα ελεγχου" και να σε επιβαρυνει περισσοτερο απ' οντι αν δεν ασχολουσουν.

Η πιο αμεση λυση ειναι να ζητας και εσυ βοηθεια, και οχι μονο να δινεις. Ισως καποια στιγμη να ανοιγες καποιο θρεντ γενικα για το θεμα η με βαση καποιο που ξεχωρισε στη σκεψη σου. Απολυτα κατανοητο βεβαια αν δεν ξερεις πχ απο που να αρχισεις η αισθανεσαι αμηχανα. Υπαρχει ομως μια ανισορροπια αναμεσα στο ποσο βοηθας και ποσο ζητας βοηθεια, τουλαχιστον δημοσια. Αυτο πιστευω δηλαδη. Ηδη εχεις κανει μια πολυ καλη αρχη με το να εισαι ανοιχτος για το τι εχεις περασει, απλα βλεπω οτι συμβαινει περισσοτερο συγκυριακα μεσα σε αλλα θρεντ οπου βοηθας παλι. Για αυτο λεω οτι ενας διαχωρισμος αναμεσα στα θρεντ που βοηθας και που βοηθιεσαι θα ηταν χρησιμος, ακομη και σαν πιο επεξεργασμενος τροπος "ελεγχου" κι αυτος.
    Καλημέρα.. Έχω γράψει πολλές φορές για μενα σε διάφορα θέματα για να βοηθήσω κάποιον άλλον (σαν παράδειγμα) αλλά δεν έχω ανοίξει θέμα για να ζητησω βοήθεια. Όσα θέματα άνοιξα αφορούσαν καταστάσεις - προβλήματα που δεν έχω τον έλεγχο και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν μίλησα κάπου συγκεκριμένα για την ζωή μου και δεν ξέρω γιατί. Ίσως συνήθισα να μην έχω κανένα δίπλα μου στα προβλήματα άρα δεν έχω ανάγκη να το ζητήσω? Ίσως γιατί δεν θέλω να με λυπούνται (ενώ εγώ θαυμάζω όσους λένε τα προβλήματα τους, για μένα πιστεύω πως αν ακούσουν θα με λυπούνται )? Ίσως γιατί δεν έμαθα να ακούω λόγια βοήθειας? Ίσως δεν είμαι έτοιμος να ακούσω και μια άλλη εκδοχή πέρα από την δική μου?
    Βλέπω τις ιστορίες και βλέπω εμένα. Δίνω τις συμβουλές που θα ήθελα να ακούσω εγώ.. Κάποιες τις απόκτησα με τα βιώματα μου γιαυτό κατάφερα να είμαι όρθιος, άλλες τις έμαθα με την ψυχοθεραπεία..