Μηπως κινδινευω να παθω ψυχωτικο επεισοδειο ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Gtyos View Post
    Κοιτα του μιλησα εξω απο τα δοντια του ειπα δεν με πειραζει δωσε μου οτι πρεπει και δεν με ενδιαφερουν οι παρενεργιες αν εχει. Μου του ειπε οτι μπορει να παχυνω αλλα απο το να γινω καλα δεν με νοιαζει και πολυ. Δεν ξερω μου εδωσε γεννοσημο zyprexa 1 το βραδυ πριν κοιμηθω νομιζω 10 mg αν δεν υπαρχει τοτε 20. Τις 2 μερες που το πηρα παρατηρησα οτι κοιμομουν περισσοτερο, μου το ειχε πει ο γιατρος αλλα τρομερη ηρεμια μεσα στη μερα και μια υποτονικοτητα. Επισης επειδη το βλεπω στο φορουμ δεν με ενημερωσε οτι τα αντιψυχωσικα κοβονται πολυ δυσκολα
    Ναι τα αντιψυχωτικά σχεδόν όλα προάγουν μία ηρεμία. Όσον αφορά τη διακοπή τους εγώ τα είχα κόψει για 4 χρόνια χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία. Τώρα το αν η διακοπή τους δεν ενδείκνυται γιατί μπορεί να προέλθει υποτροπή με αποτέλεσμα η διακοπή τους να είναι αδύνατη ισχύει. Όταν κάποιος πρέπει να τα λαμβάνει εφ' όρου ζωής γιατί αυτό είναι το συμφέρον του δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεται τη διακοπή του. Και εγώ αν χρειάζεται να το παίρνω εφ' όρου ζωής θα το παίρνω δεν το συζητάω

Quote Originally Posted by Gtyos View Post
    Δεν επαθα. Μου ειπε ο γιατρος οτι εχω παραληρητικες ιδεες. Και οντως νομιζω εχω χασει λιγο την επαφη με την πραγματικοτητα. Ο γιατρος ειπε οτι ειμαι σε δυσκολη φαση. Εχω intrusive thoughts . Δεν παιρνω το αντιψυχωσικο για αυτο φοβαμαι μηπως παθω
    ΤΑ ΑΝΤΙΨΥΧΩΣΙΚΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΟΥΤΣΑ ΠΑΙΡΝΕ ΤΑ

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ναι τα αντιψυχωτικά σχεδόν όλα προάγουν μία ηρεμία. Όσον αφορά τη διακοπή τους εγώ τα είχα κόψει για 4 χρόνια χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία. Τώρα το αν η διακοπή τους δεν ενδείκνυται γιατί μπορεί να προέλθει υποτροπή με αποτέλεσμα η διακοπή τους να είναι αδύνατη ισχύει. Όταν κάποιος πρέπει να τα λαμβάνει εφ' όρου ζωής γιατί αυτό είναι το συμφέρον του δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεται τη διακοπή του. Και εγώ αν χρειάζεται να το παίρνω εφ' όρου ζωής θα το παίρνω δεν το συζητάω
    Ναι συμφωνω

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ΤΑ ΑΝΤΙΨΥΧΩΣΙΚΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΟΥΤΣΑ ΠΑΙΡΝΕ ΤΑ
    Θα προσπαθησω

Page 2 of 2 FirstFirst 12