ΕΓΚΕΦΑΛΟΜΙΧΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΜΈΝΕΙ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 84
    Banned
    Γεια σου bill τι εγινε με τον γιατρο πηγες?

Senior Member
    Γειά!!! Πήγα ναι το πρωι στο νοσοκομείο, δεν με είδε ο ίδιος, αλλά μια άλλη ψυχιατρος βοηθός του, το ήξερα αυτό βέβαια μου το είχε πει ο γιατρός αλλά εγώ περίμενα ότι θα του μετέφερε τον διάλογο που είχαμε και κατόπιν αυτος θα με έπαιρνε τηλέφωνο. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε παρόλο που του έστειλα και μήνυμα στο κινητό, οπότε είμαι σε φάση που απλώς συνεχίζω τα φάρμακα και περιμένω να με καλέσει ο γιατρός αν και δεν βλέπω αυτό να γίνεται σύντομα. Θεωρείται καλός γιατρός και έχει εμπειρία και καλή φήμη στο νοσοκομείο, ωστόσο τόσο αραιά που τα λέμε δεν βλέπω να γίνεται δουλειά, από την άλλη και να βρω καινούργιο πάλι θα με πάει πολλά βήματα πίσω, είμαι πολύ μπερδεμένος ρε γαμωτο και δεν ξέρω τι να κάνω.

Member
    Αυτή η θολούρα σε κάνει να νομίζεις πως έχεις τρελαθεί.. Δεν φτάνει το άγχος.. Έρχεται κι αυτο να δέσει όλο.. Να μη μπορείς να συγκεντρωθείς πουθενά.. Εγω θα μιλήσω αύριο με την ψυχολόγο μου μέσω σκαιπ!

Banned
    Quote Originally Posted by Billtheo View Post
    Γειά!!! Πήγα ναι το πρωι στο νοσοκομείο, δεν με είδε ο ίδιος, αλλά μια άλλη ψυχιατρος βοηθός του, το ήξερα αυτό βέβαια μου το είχε πει ο γιατρός αλλά εγώ περίμενα ότι θα του μετέφερε τον διάλογο που είχαμε και κατόπιν αυτος θα με έπαιρνε τηλέφωνο. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε παρόλο που του έστειλα και μήνυμα στο κινητό, οπότε είμαι σε φάση που απλώς συνεχίζω τα φάρμακα και περιμένω να με καλέσει ο γιατρός αν και δεν βλέπω αυτό να γίνεται σύντομα. Θεωρείται καλός γιατρός και έχει εμπειρία και καλή φήμη στο νοσοκομείο, ωστόσο τόσο αραιά που τα λέμε δεν βλέπω να γίνεται δουλειά, από την άλλη και να βρω καινούργιο πάλι θα με πάει πολλά βήματα πίσω, είμαι πολύ μπερδεμένος ρε γαμωτο και δεν ξέρω τι να κάνω.
    Ναι στο δημοσιο γινεται χαμος υπομονη!

Banned
    Quote Originally Posted by Giorgos k_ View Post
    Αυτή η θολούρα σε κάνει να νομίζεις πως έχεις τρελαθεί.. Δεν φτάνει το άγχος.. Έρχεται κι αυτο να δέσει όλο.. Να μη μπορείς να συγκεντρωθείς πουθενά.. Εγω θα μιλήσω αύριο με την ψυχολόγο μου μέσω σκαιπ!
    Φοβηθηκαν οι γιατροι χεχε μια απο τα ιδια κι γω ας το καλο δεν τις μπορω τις καμερες.....τι το μελετουσα. Μαλλον ολοι ετσι κανουν!
    Τι να πουν τοτε και οι αρρωστοφοβικοι με το δικαιο τους φοβουνται

Banned
    Μα κανενας να μην σας γραφει. Χιλια ατομα διαβασαν απορω. Μην στεναχωριεστε θα σας υιοθετησω εγω. θα ειμαι η μαμα σας στο φορουμ Αν και σημερα δεν ειμαι καθολου καλα θα γινω καλα για σας!!!!!!!!

Banned
    Μαλλον ολοι ασχολουνται με τον Κορωνοιο

Member
    Χαχαχ να σαι καλά.. Όλοι μας χρειαζόμαστε μια κινητήρια δύναμη, ειδικά αυτές τις μέρες.

Banned
    Καλο μεσημερακι παιδια. Θελετε να συζητησουμε κατι? Οτι θελετε. Εγω εχω μια ιδεα για το αγχος. Ακουω προτασεις!!!
    Last edited by Delmember2052020; 02-04-2020 at 14:24.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Luna99 View Post
    Καλο μεσημερακι παιδια. Θελετε να συζητησουμε κατι? Οτι θελετε. Εγω εχω μια ιδεα για το αγχος. Ακουω προτασεις!!!

...Ανελεητα μαυρο χιουμορ;

Αστειευομαι φυσικα.

Το μαυρο χιουμορ ειναι για οταν τα πραγματα ειναι σοβαρα. Πραγματικα σοβαρα, οχι μ*λακιες. Αν, λεω αν, φτασουμε στο σημειο να φοβομαστε να κυκλοφορησουμε, να γινεται κυβερνητικη συνεντευξη τυπου καθε μερα και να μην ξερουν και οι ειδικοι τι θα γινει το καλοκαιρι, τοτε το ξανασυζηταμε.

edit: ...Τι εγινε λεει;;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Αγαπητε oboro που το ειδες το μαυρο χιουμορ? Απλα προσπαθω να ελαφρυνω λιγο την κατασταση που ειναι βαρια για ολους μας. Αν εχεις να πεις κατι στα παιδια που θα τους βοηθουσε θα ηταν πολυ ευχάριστο. Γι αυτο ελεγα να τους μιλησουν κι αλλοι. Φιλια!!

Senior Member
    = ((((

Καλα ντε.

Παω να αναβαθμισω την πιστοποιηση του πυρηνικου καταφυγιου μου εεεε να συγυρισω λιγο το διαμερισμα μου θελω να πω.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    = ((((

Καλα ντε.

Παω να αναβαθμισω την πιστοποιηση του πυρηνικου καταφυγιου μου εεεε να συγυρισω λιγο το διαμερισμα μου θελω να πω.
    Ειδες που εχεις κι συ χιουμορ

Senior Member
    Νοιώθω ότι πλέον το θόλωμα που έχω είναι από τα φάρμακα κι όχι από το άγχος μου, καθώς είναι λίγο διαφορετικό σε σχεση με πριν. . Πριν ήταν σαν να έτρεχε το μυαλό μου και δεν μπορούσα να συγκεντρωθω, τώρα είναι σαν να είναι πιο αργό λόγω των φαρμακων κι επίσης έχω θαμπή όραση και μια γενικοτερη δυσκολια στη σκέψη σαν να είμαι κάπως στον κόσμο μου. Δηλαδή μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα η θα είμαι μέσα στο άγχος και δεν θα μπορώ να συγκεντρωθω σε τπτ, η θα είμαι ένα αργόστροφο ζόμπι που υπολειτουργει λόγω αυτών των φαρμακων. Έλεος έχουμε φτάσει στο 2020 και η ψυχιατρικη και τα φάρμακα της έχουν μείνει ακόμη στον προηγούμενο αιώνα φουλ στις παρενέργειες κι από δράση δεν ξέρεις τι σε περιμένει αν αποφασίσεις να μπεις σε αυτό το τριπακι!

Senior Member
    Η άποψη μου είναι, ότι η ψυχιατρική δεν έχει φάρμακα, με την ιατρική έννοια του όρου.

Φάρμακο είναι μια δραστική ουσία που επιδρά σε ένα οργανικό σύστημα, και έχει μετρήσιμα αποτελέσματα.

Η ινσουλίνη επιδρά στα επίπεδα του σακχάρου, η δράση της μπορεί να μετρηθεί, και ανάλογα με την ένδειξη, μπορεί να τροποποιηθεί η δόση της.
    Το ίδιο συμβαίνει με τα αντιυπερτασικα φάρμακα κλπ.

Με τα ψυχοφαρμακα, δεν υπάρχει κάτι ανάλογο.
    Ο τρόπος δράσης τους στον εγκέφαλο είναι άγνωστος.
    Στην καλύτερη περίπτωση αυτή έχει αποδειχθεί μόνο in vitro (σε ελεγχόμενες εργαστηριακες συνθηκες), και όχι in vivo (σε ένα ζωντανό οργανισμό), καθώς δεν υπάρχουν τροποι για να μετρηθουν τα επίπεδα των νευροδιαβιβαστων που υποτίθεται ότι επιρεαζουν, στον εγκέφαλο.

Το αποτέλεσμα τους, θετικό η αρνητικο, κρίνεται μόνο υποκειμενικά, από το τι θα πει ο ασθενής στον ψυχίατρο, και ανάλογα αυτός αυξομειώνει την δόση, η αλλάζει την ουσία.

Όμως ο ανθρώπινος εγκέφαλος, ειναι το πιο πολύπλοκο και καλοκουρδισμενο όργανο που υπάρχει στην φύση.

Όλες οι γνωστές και άγνωστες σε εμάς χημικές ουσίες που συνυπάρχουν εκεί , είναι αλληλοεξαρτωμενες.

Εάν προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι, τότε θα αντιδράσει, και θα μεταβάλει κάτι άλλο για να φτιάξει μια νέα ομοιοσταση.
    Αν επιδράσεις στα επίπεδα της σεροτονινης, τότε εκείνος θα αλλάξει τα επίπεδα της ντοπαμινης η της ακετυλοχολινης η της ισταμινης, για να δημιουργήσει μια νέα ομοιοσταση.

Αυτό θα προκαλέσει μια αναστάτωση στο σύνολο του οργανισμού καθώς από τις εντολές του εγκεφάλου, ρυθμίζονται όλα τα άλλα οργανικά συστήματα.
    Για αυτό τον λόγο πιθανόν, η λήψη αυτών των φαρμάκων έχει και απρόβλεπτα αποτελέσματα, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασια του καθενός.

Στην καλύτερη περίπτωση, αν είμαστε τυχεροί, η νεα ομοιοσταση που μετά από κάποιο διάστημα αποκτάται, μας κάνει και αισθανόμαστε καλύτερα, η γινόμαστε χειρότερα από πριν!

Σε κάθε πάντως περίπτωση, οι μακροχρόνιες επιπτώσεις στον οργανισμό μας είναι άγνωστες.

Πολλά είπα...
    Καληνύχτα.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast