Results 16 to 30 of 49
-
03-04-2020, 10:30 #16
καλημερα, ασχετα με ταπροβληματα που εχεις πρεπει, να ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ οτι το παιδι ειναι και δικο του, δεν το εκανες μονη σου
οτι και να λεει ο καθε νομος.
εαν θελει να το βλεπει γιατι το ΣΤΕΡΕΙΤΕ θα πρεπει να το βλεπει.
αν δεν καταλαβαινεις σου θυμιζω οτι ενας γονιος, ανθρωπος η ζωο, ειναι ικανος να κανει τα παντα για το παιδι του αδιαφοροντας για το τιμημα.
εαν σου επερναν με καποιον νομιμο τροπο το παιδι σου εσυ τι θα εκανες; ετσι και αυτος.....
για αυτο να μην υποτιμας τα λογια του γιατι θα καταστρεψεις και την ζωη του παιδιου σου.
η γνωμη μου ειναι να πατε και οι δυο σας σε καποιον συμβουλο να σας καθοδιγησει.
μην νομιζεις οτι και εσυ εισαι και πολυ καλα. εχεις προβλημα τουλαχιστον ανευθυνοτητας για αυτο εισαι απο τις λιγες που τα παθαινουν αυτα και οχι απο τις πολλες.
- 03-04-2020, 10:41 #17
Τι παει να πει "ο,τι και να λεει ο καθε νομος"; Που ζουμε, σε ζουγκλα;
Επισης με το "Ανθρωπος η ζωο, αδιαφορωντας για τι τιμημα" τι ακριβως υπονοεις; Γιατι πολυ απειλητικο μου ακουγεται. Ειδικα οταν προκειται για εναν ανθρωπο κατα ομολογια της θεματοθετριας, ανεξελεγκτο.
Αληθεια για τις εκρηξεις θυμου, υποτιμησης και γενικοτερης ασταθειας/κακοποιητικης συμπεριφορας του πατερα τι εχεις να πεις;"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
03-04-2020, 10:49 #18
Τι?
Δηλαδή επειδή κάποιος έβαλε το σπέρμα του κάπου (ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά νευρίασα) αυτό του δίνει το δικαίωμα να φέρεται όπως του καπνίσει? Μας νοιάζει αυτός ή το παιδί σε αυτή τη φάση? Όπου και να πας, σε όποιο σύμβουλο, δικηγόρο, δικαστήριο, πρώτα θα εξεταστεί τι βλέπει αυτό το παιδί εκεί μέσα που ζει...
Ο άνθρωπος, όπως λέει η θεματοθετρια βοηθάει..Και πολύ καλά κάνει και μπράβο του.. Αλλά κατά τα άλλα είναι επικίνδυνος!Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
03-04-2020, 11:32 #19
ουτε εσυ υπολογιζεις οτι το παιδι ειναι μπροστα σε ολα αυτα τα κακοποιητικα που γινονται.
αν το υπολογιζες, θα ειχε ςκινησει γη και ουρανο να το σταματησεις.
το λες αλλα δεν το συνειδητοποιεις, ποσο κακο κανεις στο παιδι οταν ερχεται σε επαφη με αυτην την αρρωστημενη κατασταση.
αν πραγματικα εχεις καταλαβει ποιον διαλεξες για πατερα του παιδιου σου και θελεις να το προστατευσεις, θα επρεπε να βρεις εναν καλο δικηγορο και να τον συμβουλευθεις πως μπορεις να τον απομακρυνεις.
δεν ειναι τοσο απλο το θεμα.
πρεπει ΤΩΡΑ, πριν αποφασισει να το αναγνωρισει, να ρωτησεις δικηγορο πως πρεπει να κινηθεις.
03-04-2020, 11:36 #20
για ποιο παιδι του μιλας;
γι αυτο που δεν θελει να αναγνωρισει καν;
ο΄τι και να λεει ο καθε βαρεμενος, υπαρχει ο νομος και μπορει να βοηθηθει οποια θελει να σωσει το παιδι της απο εναν βιαιο και κακοποιητικο βιολογικο πατερα.
αλλα οσο τον βαζεις μεσα στο σπιτι σου, κινεισαι εναντιον του παιδιου σου και του εαυτου σου. δεν θα μενει για παντα στο τραβηγμα της μπλουζας και τις φωνες, θα γινουν κι αλλα.
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥ οσο προλαβαινεις κατι να σωσεις.
03-04-2020, 11:45 #21
δεν εχεις το δικαιωμα να το φερνεις σε επαφη με εναν βιαιο και κακοποιητικο πατερα. το "του" δεν το σχολιαζω. δεν το εχει αναγνωρισει ΚΑΝ και μιλαει για δικαιωματα!!
καλυτερα που δεν το αναγνωρισε ομως. κινησου γρηγορα με δικηγορο.
εκανες μια πολυ κακη επιλογη να μεινεις εγκυος με οποιον ναναι, επειδη μεγαλωνεις, τωρα εχεις την ευθυνη του παιδιου αυτου και πρεπει να το προσατευσεις απο αυτο το περιβαλλον που του διαλεξες..
03-04-2020, 11:48 #22
Επιτέλους κι ένας άντρας που είναι η φωνή της λογικής κι όχι υπερασπιστής απαράδεκτων συμπεριφορών λόγω αλληλεγγύης επειδή ανήκει στο ίδιο φύλο με τον πατέρα (ο Θεός να τον κάνει) του παιδιού...
Όσον αφορά εσένα Ελένη. συμφωνώ με τους προλαλήσαντες που σου λένε να συμβουλευτείς δικηγόρο το συντομότερο δυνατό για να τον κρατήσεις μακριά από σένα και το παιδί σου... Έχεις την υποχρέωση να το προστατέψεις...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-04-2020, 15:43 #23
03-04-2020, 15:45 #24
03-04-2020, 15:53 #25
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! Οι απόψεις διίστανται.. είναι δύσκολη η κατάσταση.. Σίγουρα έχω τεράστιο μερίδιο ευθύνης το ξέρω, ενθουσιάστηκα πολύ και δεν σκέφτηκα λογικά, αλλά έμεινα έγκυος μετά από 20 χρόνια και δεν ήθελα να κάνω έκτρωση στα 40! Εξάλλου πίστευα πως θα είναι καλός πατέρας γιατί είναι πολύ περιποιητικός και ξέρει πραγματικά να φροντίζει τους άλλους!
Πάντα ήμουν της άποψης πως το παιδί είναι εξίσου και των δύο γωνέων και έχω φίλους που οι γυναίκες τους τους στέρησαν τα παιδιά τους και ποτέ δεν είμουν υπέρ αυτού.
Γιαυτό εξάλλου συνεχίζω να διατηρώ σχέσεις μαζί του και επειδή σαν πατέρας είναι εντάξει. Αγαπάει πολύ τον μικρό και τον προσέχει.
Με εμένα έχει το πρόβλημα!
Σήμερα μίλησα πολύ μαζί του και λέει ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε λογικά αν ξέρει πού είναι το παιδί και αν το βλέπει συχνά.
Εγώ σίγουρα θα μετακομίσω από δω και θα πάω κάπου μακρυά για να μη μπορεί να έρχεται κάθε μέρα. Του είπα που θα πάω ως ένδειξη καλής θέλησης και ότι συμφωνώ να έρχεται να βλέπει το παιδί αρκεί να μου λέει πότε θα έρθει και πόσο θα μείνει και να του το φέρνω κι εδώ. Δεν ξέρω αν έκανα καλά...μου υποσχέθηκε πως δεν θα ξαναφωνάξει μπροστά στο παιδί, αλλά δεν του έχω εμπιστοσύνη.
Εχθές ήταν η πρώτη φορά που με ακούμπησε- με τράβηξε απ την μπλούζα και γι αυτό σοκαρίστηκα τόσο..Σήμερα έλεγε ότι το μόνο που θέλει είναι να μην του πάρω το παιδί και ότι αν είναι σίγουρος οτι θα το βλέπει θα ηρεμήσει..
03-04-2020, 16:05 #26
Θέλει να αναγνωρίσει το παιδί! Εγώ καθυστερώ την διαδικασία γιαυτόν ακριβώς τον λόγο..πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να είναι αλήθεια αυτά που λες. Και όσο περνάει ο καιρός το παιδί δένεται μαζί του..Με πείθει κάθε φορά ότι του έχω κάνει το μεγαλύτερο κακό που του στέρησα την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν και ότι θα το πάρει απόφαση σιγά σιγά και ότι θα είναι εντάξει αν έχει επαφές με το παιδί.
03-04-2020, 16:31 #27
Φυσικά και υπολογίζω το παιδί και θέλω να το απομακρύνω απ αυτή την τρέλα!
Όταν χώρισα έφυγα και πήγα στους γονείς μου. Ήρθε κι εκείνος στην πόλη και του πήγαινα το παιδί να το βλέπει για λίγη ώρα. Μετά δεν του το πήγα για 2 μέρες γιατί είχε πολύ κακό καιρό και δεν ήθελα να τον βγάλω έξω και τρελάθηκε και έφυγε και μου έλεγε ότι πάει να αυτοκτονήσει. Μετά πήγα Αθήνα γιανα τον δει, ηρέμησε και έφυγε καλύτερα κι εγώ πήγα σε άλλο μέρος, βρήκα σπίτι χωρίς να του πω πού για να μην έρχεται και του είπα όποτε θέλει να του πηγαίνω εγώ το παιδί να το βλέπει , περίπου μία φορά τον μήνα για λίγες μέρες. Μετά ήρθα πάλι εδώ στο παλιό μου σπίτι για να μαζέψω τα πράγματά μου και να φύγω. Εδώ με βρήκε ο κορονοιός και έχω αποκλειστεί. Κι αυτός είχε τρελαθεί να φύγω χωρίς να ξέρει πού θα είναι το παιδί του...
03-04-2020, 16:40 #28
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
03-04-2020, 16:49 #29george1520GuestΟ ρόλος της μάνας και του πατέρα είναι εξίσου σημαντικός.. Όποιος όμως κάνει ζημιά στην ψυχική υγεία του παιδιού πρέπει να απομακρύνεται. Σου έχω πει πιο πάνω τι θα μπορούσες να συζητήσεις μαζί του έτσι ώστε να του δώσεις μια ακόμη ευκαιρία.. Αν συνεχίσει θα πρέπει να κοιτάξεις το καλό του παιδιού σου. Αν θέλει να λέγεται πατέρας ας πάρει όσο χρόνο χρειάζεται μακριά από το παιδί του μέχρι να γίνει σωστος πατέρας. Και ο σωστός πατέρας είναι αυτός που σέβεται και τη μάνα του παιδιού του!
03-04-2020, 16:50 #30
Δεν είπα ότι είμαι καλός άνθρωπος, αυτό δεν μπορώ να το κρίνω εγώ και θεωρώ πως είναι πολύ σχετικό..
Είπα ότι είμαι θετική, σε κάθε κατάσταση σκέφτομαι την θετική πλευρά της.
Ναι όταν χωρίσαμε, πριν έξι μήνες έκανε υποτροπή. Μου το είπαν φίλοι που τον είδαν. Αυτός στην αρχή δεν το παραδεχόταν, μετά το παραδέχτηκε αλλά έλεγε πως εγώ φταίω κι εγώ τον οδήγησα σε αυτή την κατάσταση. Τώρα μάλων είναι καθαρός, μου το υπόσχεται πως δεν έχει πάρει τίποτα εδώ και μήνες. Ούτε μου έχει πει κάνεις να τον έχει δει κάπως..του έχω πει ότι έτσι και μάθω πάλι κάτι δεν πρόκειται να ξαναδεί το παιδί!!
Είμαι σχεδόν σίγουρο πάντως πως αν εξαφανιστούμε εγώ κι ο μπέμπης από την ζωή του θα ξαναπέσει...Last edited by Ελένη24; 03-04-2020 at 17:21.