Φόβος για Mesulid - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Biliskov View Post
    Τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε να συνεχίσω αυτο το μοτίβο και οτι πρέπει μα περάσουν τουλάχιστον μερικές μερες με αντιβίωση για να μπορέσει να μου ανοίξει το δόντι! Το νιφλαμολ δεν με βοήθησε παλιότερα αλλα δεν ξερω θα τον ρωτήσω. Τα φάρμακα με έχουν διαλύσει όπως και η αυπνία και του οτι δεν τρωω! Θα περάσει που θα παει. Θα παρω προπολη η οποία βοηθάει πολυ με τον πόνο στο δόντι!
    Πρέπει και να τρως όμως..Ειδικά με την αντιβίωση..
    Προσωπικά για το δόντι έχω πάρει niflamol, mesulid και γαρυφαλελαιο...Πιο πολύ με έχουν βοηθήσει τα δύο τελευταία..Βασικά μετά από ένα mesulid δεν με πόνεσε ποτέ ξανά..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Πρέπει και να τρως όμως..Ειδικά με την αντιβίωση..
    Προσωπικά για το δόντι έχω πάρει niflamol, mesulid και γαρυφαλελαιο...Πιο πολύ με έχουν βοηθήσει τα δύο τελευταία..Βασικά μετά από ένα mesulid δεν με πόνεσε ποτέ ξανά..
    Αυτο μου είπαν ολοι αλλα δεν ξερω.. εμένα ειναι το νεύρο του δοντιού όποτε πονάει πολυ!

Senior Member
    Αυτο μου είπαν ολοι αλλα δεν ξερω.. εμένα ειναι το νεύρο του δοντιού όποτε πονάει πολυ!
    Αφού φοβάσαι το mesulid ( που δεν θα πάθεις τίποτα με ένα χάπι) τότε βάλε γαρυφαλελαιο.. Έχει απαίσια γεύση αλλά είναι η γρήγορη λύση και δεν σε βλάπτει πουθενά..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Αφού φοβάσαι το mesulid ( που δεν θα πάθεις τίποτα με ένα χάπι) τότε βάλε γαρυφαλελαιο.. Έχει απαίσια γεύση αλλά είναι η γρήγορη λύση και δεν σε βλάπτει πουθενά..
    Έβαλα και απο αυτο και δεν κανει και πολλα. Στιγμιαία μονο μουδιαζει και μετα απο λιγο πάλι πονάει. Και η γεύση του μένει στο στόμα ολη μερα! Σκέψου εγω παίρνω αλγκοφρεν και αντιβίωση και σημερα επαθα χίλια δυο στον ύπνο. Ποιον ύπνο τα 2ωρα που κοιμήθηκα σπαστα και αυτα επειδή ήμουν πτώμα. Σηκώθηκα και δεν με κρατούσαν τα πόδια είχα ζαλάδα και δεν μπορώ με τιποτα να φάω ούτε απο την αλλη μεριά!

Senior Member
    Έβαλα και απο αυτο και δεν κανει και πολλα. Στιγμιαία μονο μουδιαζει και μετα απο λιγο πάλι πονάει. Και η γεύση του μένει στο στόμα ολη μερα! Σκέψου εγω παίρνω αλγκοφρεν και αντιβίωση και σημερα επαθα χίλια δυο στον ύπνο. Ποιον ύπνο τα 2ωρα που κοιμήθηκα σπαστα και αυτα επειδή ήμουν πτώμα. Σηκώθηκα και δεν με κρατούσαν τα πόδια είχα ζαλάδα και δεν μπορώ με τιποτα να φάω ούτε απο την αλλη μεριά!
    Δεν τρως..οπότε λογικό είναι να ζαλιζεσαι..Πρέπει έστω και λίγο να φας

Senior Member
    Δεν τρως..οπότε λογικό είναι να ζαλιζεσαι..Πρέπει έστω και λίγο να φας
    Προσπαθώ με το ζόρι να φάω ενα γιαούρτι τωρα κατσικίσιο έστω για την αντιβίωση που πρέπει να παρω σε λιγο. Σκέφτομαι παρά πολυ το ενδεχόμενο να παρω μεσουλιντ το βραδυ για να μπορέσω να κοιμηθω αλλα με τόσα χάπια που παίρνω φοβάμαι πιο πολυ!

Senior Member
    Προσπαθώ με το ζόρι να φάω ενα γιαούρτι τωρα κατσικίσιο έστω για την αντιβίωση που πρέπει να παρω σε λιγο. Σκέφτομαι παρά πολυ το ενδεχόμενο να παρω μεσουλιντ το βραδυ για να μπορέσω να κοιμηθω αλλα με τόσα χάπια που παίρνω φοβάμαι πιο πολυ!
    Εγώ η αλήθεια είναι ότι το έχω πάρει αρκετές φορές γιατί έχω ημικρανίες και κάποιες φορές με τρελαίνει ο πόνος..Αλλά εξαρτάται και τον οργανισμό..Δεν με πειράζει τίποτα γενικά οπότε δεν φοβάμαι..

Senior Member
    Εγώ η αλήθεια είναι ότι το έχω πάρει αρκετές φορές γιατί έχω ημικρανίες και κάποιες φορές με τρελαίνει ο πόνος..Αλλά εξαρτάται και τον οργανισμό..Δεν με πειράζει τίποτα γενικά οπότε δεν φοβάμαι..
    Όλα ειναι στο μυαλό. Εγω πιστεύω αν μου το φέρουν σε μορφή καραμέλας και δεν μου πουν τι ειναι δεν θα πάθω τιποτα. Και μονο που ξερω τι μπορεί να προκαλέσει και που διάβασα τις παρενέργειες και εφόσον εχω ηδη παρει αλγκοφρεν αυτές τις μερες και την αντιβίωση δεν θέλω να τα μπλέξω και να τα κανω χειρπτερα!

Senior Member
    Όλα ειναι στο μυαλό. Εγω πιστεύω αν μου το φέρουν σε μορφή καραμέλας και δεν μου πουν τι ειναι δεν θα πάθω τιποτα. Και μονο που ξερω τι μπορεί να προκαλέσει και που διάβασα τις παρενέργειες και εφόσον εχω ηδη παρει αλγκοφρεν αυτές τις μερες και την αντιβίωση δεν θέλω να τα μπλέξω και να τα κανω χειρπτερα!
    Αν μπορείς να αντέξεις μην τα μπερδεύεις..Έχεις δίκιο πάντως για το ότι όλα είναι στο μυαλό..

Senior Member
    Αν μπορείς να αντέξεις μην τα μπερδεύεις..Έχεις δίκιο πάντως για το ότι όλα είναι στο μυαλό..
    Το ξερω γιατι το βλέπω στον εαυτό μου! Αν δεν έβλεπα παρενέργειες η το έπαιρνα σε αλλη μορφή δεν θα υπήρχε πρόβλημα!

Senior Member
    Πριν κάτι μήνες σε εξαγωγή έγκλειστου σάπιου φρονημιτη πήρα mesulid και δεν έπαθα τίποτε. Τις παρενέργειες τις κοίταξα αφού πήρα χαχα
    Πάρε κανενα niflamol που είναι λιγότερο στιγματισμενο ας πούμε φάρμακο. Κάνει και αυτό δουλειά. Παρ για να κοιμάσαι γιατί χωρίς ύπνο θα εντείνεται ο πόνος
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    Πριν κάτι μήνες σε εξαγωγή έγκλειστου σάπιου φρονημιτη πήρα mesulid και δεν έπαθα τίποτε. Τις παρενέργειες τις κοίταξα αφού πήρα χαχα
    Πάρε κανενα niflamol που είναι λιγότερο στιγματισμενο ας πούμε φάρμακο. Κάνει και αυτό δουλειά. Παρ για να κοιμάσαι γιατί χωρίς ύπνο θα εντείνεται ο πόνος
    Κρατήθηκα να μη παρω σημερα απο τον πόνο αλλα ακολούθησα αυτο που μου ειπε ο γιατρος. Να κανω υπομονή μια μερα να τον παρω αυριο να του πω πως παω με την αντιβίωση και το αλγκοφρεν και θα παω να το ανοίξει μαλλον για απονεύρωση! Πρέπει να παρω αντιβίωση απο πριν για να μπορέσει να το ανοίξει! Κατα τ’αλλα; Μαρτύριο! Εχω βγάλει φρονημιτη έγκλειστο στο στρατιωτικό σοβονομειο και ήταν ολόκληρο χειρουργείο χρειάστηκε να μου κόψουν και απο το οστό για να το βγάλουν! Μετα για μερες ήμουν σαν να εχω μια ντοματα μεσα στο στόμα. Εννοείται ήμουν μεσα μερικές μερες με ορο γιατι ήταν πολυ δύσκολη η ολη φάση!

Senior Member
    Σημερα Αφου μπόρεσα να κοιμηθω πηρα το παυσιπονο μου και την αντιβίωση κανονικά. Ξαφνικά εκει που κοιμόμουν τινάχτηκα και με έπιασε τρέμουλο και ταχυπαλμία. Άλλες φορές μου κόβεται η ανάσα αλλα αυτή τη φορα ξύπνησα με ταχυπαλμία και ανυσιχια επιτόπου! Δεν ξερω τι ειναι με εχει τρομάξει πολυ. Λέτε να ειναι η αντιβίωση και τα χάπια που παίρνω;

Senior Member
    Τωρα ένιωσα δυο πολυ δυνατούς πόνους στο κέντρο του στήθους σαν να παθαίνω έμφραγμα. Ταυτόχρονα πονάω πολυ στο δόντι εχω βάρος στο στήθος!

Senior Member
    Χάλια τα νεύρα σου!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast