Results 286 to 300 of 753
-
12-05-2020, 16:36 #286Miliva21Guest
Γιατί πρέπει να είμαστε ή του ύψους ή του βάθους.....;;;;
Αυτό που λέμε είναι ότι όπως εσύ δεν γίνεται να παντρευτείς κάποια γυναίκα που να είναι 60 κιλά και να περιποιείται το πρόσωπο της ...να φτάσεις στο σημείο να είσαι παντρεμένος με μια γυναίκα που θα έχει καταλήξει 100 κιλά και χωρίς να την ενδιαφέρει....
Μια γυναίκα γιατί να διαλέξει κάποιον άντρα φυσιολογικό και να καταλήξει με κοιλιές και προγουλια;
Η φθορά του χρόνου είναι φυσιολογική και αναμενομενη....Δεν είπα να νικήσουμε το χρόνο.....
Αλλά να έχουμε αμφότεροι στο πίσω μέρος του μυαλού μας το να προσέχουμε τον εαυτό μας και να μην αφηνόμαστε εντελώς αδιαφορωντας.....
Ούτε λέμε να εστιάσουμε μόνο στην εμφάνιση κάποιου.....
Φυσιολογικά πράγματα είναι αυτά
- 12-05-2020, 16:40 #287Miliva21Guest
Πιστεύω είναι ψέμα να λέμε ότι σε ερώτευτηκα μόνο για τη καλή σου τη καρδιά.......δλδ την εικόνα αυτού που ερωτευόμαστε δεν τη λαμβάνουμε καθόλου υπόψη ;;;;;;;;; ούτε καν το προσέχουμε .......;;;; στο ντούκου τελείως
Από την άλλη θεωρώ επιφανειακό και ψεύτικο να λέμε εγώ για αυτό τον/την παντρεύτηκα γιατί είναι ωραίος-α και τίποτα άλλο......
Δεν Νμζ ότι υπάρχει άνθρωπος στη γη που να διαλέξει ταίρι μόνο με βάση την εμφάνιση και τίποτα άλλο
Όλα παίζουν το ρόλο τους και όλα υπάρχουν στη ζωή
Παν μέτρον άριστον
12-05-2020, 16:40 #288
Επίσης κι εγώ έχω πει ότι ειναι ασχημο και καθολου γοητευτικο για μια γυναικα να παραμελει τον εαυτο της και το σωμα της και εχω φαει απειρο κραξιμο.
Πού ειναι το κακο?
Δεν ειπα να ειμαστε ολες μοντελα, αυτο δεν γινεται. Αλλα οχι να βλεπω κοπελες της ηλικιας μου να εχουν σωματα 45αρας.
12-05-2020, 16:45 #289george1520Guest
12-05-2020, 16:46 #290Miliva21GuestΌπα εσύ πρόσεχε όταν αναφέρεσαι στην εμφάνιση γιατί γίνεσαι ακραία και εμμονικη......
Όσο μπορεί καθένας να προσέχει ....εγώ αυτό λέω....να προσέχει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
Αν ένας άντρας από μικρός εχει αραιωση μαλλιών από νεος δεν είπα να κάνει εμφυτεση ....είπα απλά γενικά σε ότι αφορά την εμφάνιση να μην αφήνεται ανεξελεγκτος...
Να προσέχει έστω τα κιλά του να είναι φυσιολογικά..Όχι να λέμε ο φαλακρας που κυκλοφορεί ....
Αν μια γυναίκα έχει από κατασκευή σώμα άσχημο.....Δεν μπορεί να κάνει κάτι....ή αν χρειάζεται να κάνει πρωταθλητισμό για να χτίσει σώμα ωραίο δεν είπα να κάνει ακρότητες και στερητικες δίαιτες και γυμναστικες σκληρες...
Αγαπάμε αυτό που έχουμε....Και προσέχουμε όσο μπορούμε με απλά πράγματα...
Υπάρχουν γυναίκες άντρες που δεν έχουν ωραίο σώμα ή πρόσωπο από κατασκευή....ας προσέξουν αυτό που μπορούν και ελέγχουν
12-05-2020, 16:53 #291
Εγώ την φράση "αγαπάω το σώμα μου" την ερμηνεύω "αφού το αγαπάω θέλω να το βλέπω στα καλύτερά του γιατί αυτό αξίζει".
Οταν δεν ασχολιομουν με το σωμα μου, ηταν γιατι δεν το αγαπουσα, οπως δεν αγαπουσα καθολου τον εαυτο μου (ημουν σε χειροτερο σημειο απο ο,τι τωρα, που ακομα παλευω να αποδεχτω καποια πραγματα στον χαρακτηρα μου)
Με τις στερητικές διαιτες και εγω διαφωνω, μονο κακο κανουν και δεν εκανα κι εγω ποτε
Αλλα το να προσεχει καποιος να τρωει με μετρο και να γυμναζεται δεν ειναι κατι εξωπραγματικο
Θεληση να υπαρχει και χρονο βρισκεις για να ασχοληθεις.
Ατελειες στην κατασκευη μας ολοι εχουμε νομιζω. Το θεμα ειναι να προσπαθεις για το καλυτερο με τις βασεις που εχεις.
12-05-2020, 16:56 #292
μαλλον δεν ειδες τπτ αλλο απο οσα ειπαμε, γιατι η αντιληψη σου κανει σκαναρισμα και βλεπει μονο οπου γραφει για εμφανιση, οπως και η αντιληψη του νικου κανει σκαναρισμα και βλεπει μονο οπου γραφει για λεφτα.
το ιδιο προβλημα εχετε, με αλλο θεμα.
εμεις ειπαμε καμια δεκαρια πλεονεκτηματα ενος ανθρωπου ΑΝΑΜΕΣΑ στα οποια ειναι ΦΥΣΙΚΑ και η εμφανιση.
εσυ επικεντρωνεσαι μονιμως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην εμφανιση (εστω και της γυναικας) και αρνεισαι να δεις οτι υπαρχει και η προσωπικοτητα, και η αισθαντικοτητα και πολλα αλλα καλα χαρακτηριστικα.
αυτη ειναι η διαφορα μας. οτι δεν βλεπεις τιποτε αλλο μπροστα σου, οχι οτι η εμφανιση δεν ειναι σημαντικη. δεν ειπαμε ποτε κατι τετοιο.
εσυ ομως την εχεις αναγαγει στο μοναδικο αξιολογο προτερημα μιας γυναικας, γιαυτο και εχεις λαλησει που αποτυγχανεις, ενω η εμφανιση σου σε ικανοποιει.
στην συνεχεια, οπως λεει και ο γιωργος, μας δειχνεις παλι ποσο "λιγο" σε απασχολουν οι αλλοι (νοτ) και ποσο ασχολεισαι μονο με τον εαυτο σου (νοτ)...
αληθεια, αυτη που παρατησε τον εαυτο της, εχει συντροφο, η ειναι μονη της οπως εσυ που νοιωθεις και τοσο γυμνασμενη;
12-05-2020, 17:04 #293
Τα ειδα και τα υπολοιπα που ειπατε, αλλα ρωτησα γιατι ειδα να λετε και για εμφανιση. Καταλαβα τωρα τι λες, οκ.
Η κοπελα που λεω εχει σχεση, ομως τον ιδιο εδω και πεντε χρονια και μετα τον πρωτο χρονο της σχεσης τους παρατησε τον εαυτο της. Πριν ηταν πολυ ομορφη.
Ειναι αποτυχια να μην εχεις σχεση και να νιωθεις μονος?
12-05-2020, 17:09 #294
ναι, αποτυχια ειναι.
το οτι τα εχει 5 χρονια με τον ιδιο γιατι μας το λες; θα επρεπε να τον εχει αλλαξει υποχρεωτικα;
τι σε νοιαζει τι κανουν οι αλλες;
εκεινης μπορει να της αρεσει και ο εαυτος της και ο φιλος της. θα σου παρει την αδεια για να μην παει γυμναστηριο η για να βαλει κιλα;
δικα της θεματα ειναι αυτα. βγαλε την μυτη σου απο τις ζωες των αλλων ανθρωπων και ασχολησου με την δικη σου μονο.
12-05-2020, 17:11 #295
Ακριβως γι αυτο τα βαζω με τον εαυτο μου και εχω γινει αυστηρη.
12-05-2020, 17:14 #296
δεν τα βαζεις με τον εαυτο σου, λαθος κανεις.
με τους αλλους τα βαζεις, που τολμουν να εχουν σχεσεις ενω δεν πανε στα γυμναστηρια, ενω εσυ που εχεις δεινοπαθησει για να βελτιωσεις την εμφανιση σου, εισαι μονη!!!
δεν σου στερουν εσενα εναν συντροφο επειδηε χουν αυτες, υπαρχουν κι αλλοι ανδρες. κατσε κι ασχολησου με δικες σου ελλειψεις κι οχι με το γιατι εχουν ανδρες ενω δεν κανουν διαιτα, ελεος πια...
12-05-2020, 17:21 #297
Εννοειται τα βαζω και με τον εαυτο μου
Με κατηγορω που δεν ειχα περισσοτερη αυτοπεποιθηση μικροτερη και που δεν φροντιζα απο τοτε την εμφανιση μου. Αν ημουν ετσι θα ειχα, αν οχι σχεσεις, τουλαχιστον περισσοτερες εμπειριες εως τα 22 που δεν ειχα καθολου.
Επισης οπως εγραψα παραπανω, με εχω κατηγορησει ακομα και που δειλιασα και δεν εκανα κατι παραπανω με αυτους που βγηκα.
Οταν λες ελλειψεις τι ακριβως εννοεις? Προκειμενου να βελτιωθω στις σχεσεις, δεν πρεπει πρωτα να αποκτησω μια? Μαλλον θα επρεπε να ειχα αποκτησει ηδη σε αυτη την ηλικια ωστε να ξερω παραπανω τωρα και γι αυτο κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο.
Και ναι, με εκνευριζει που εχουν σχεση αυτες που ειναι σαν 40αρες (αν και υπαρχουν 40αρες πολυ πιο προσεγμενες) και δεν προσπαθουν για τον εαυτο τους. Ειναι ωραιο προς τον συντροφο τους να μην νοιαζονται για το πως φαινονται στα ματια του? Δεν ειναι σαν να του λενε "σε εχω δεδομενο και τωρα που εδεσα τον γαιδαρο μου χεστηκα αν γεμισω παχακια και κυτταριτιδα"? Ειναι τοσο παραλογο αυτο που λεω? Εγω αν ειχα σχεση ποτε δεν θα σταματουσα να προσπαθω
12-05-2020, 17:29 #298Miliva21Guest
12-05-2020, 17:29 #299george1520GuestΜήπως να σε βάλει σε σκέψεις ότι αυτές έχουν σχέση (ενώ ΔΕΝ φροντίζουν τον εαυτό τους όσο εσύ), ενώ εσύ που ασχολησε τόσο πολύ με την εμφάνιση σου δεν είχες ποτέ; Μήπως επιτέλους είναι καιρός να καταλάβεις πως πρόβλημα σου δεν είναι η εμφάνιση σου αλλά η συμπεριφορά σου; Όλες όσες έχουν σχέση δεν σου στερούν εσένα κάποιον σύντροφο, εσύ στερείς στον εαυτό σου με τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργεις. Και όχι, ακομη δεν ασχολησε με τον εαυτό σου αλλά προσπαθείς να πάρεις αξία μειώνοντας τις άλλες γυναίκες.
12-05-2020, 17:30 #300
Τον αγαπαω οσον αφορα το σωμα και σε καποιες ικανοτητες που εχω αποκτησει
Ως προς τα ερωτικα με θεωρω αποτυχημενη και με επιβεβαιωσε και η Remedy