Μοναξιά - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38

Thread: Μοναξιά

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Περιμένεις να πάρεις αξία μέσα από τους άλλους και επειδή αυτό κάποιες φορές δεν γίνεται νομίζεις ότι θα σταματήσεις να το ζητάς κάνοντας αυτές τις κινήσεις.

Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου από εδώ και πέρα, να τον γνωρίσεις και ίσως τότε φύγει κι αυτή η ανάγκη.
    Περιμένω να πάρω αξία όντως.. Θέλω να ξέρω εγώ ποια είμαι όχι να περιμένω οι άλλοι να μου πουν. Άραγε αλλάζει αυτό;

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Περιμένω να πάρω αξία όντως.. Θέλω να ξέρω εγώ ποια είμαι όχι να περιμένω οι άλλοι να μου πουν. Άραγε αλλάζει αυτό;
    Με τον καιρό.. Θα γνωρίσεις την Βίκυ και θα την αγαπήσεις. Πήγες ψυχολόγο;

Senior Member
    Με τον καιρό.. Θα γνωρίσεις την Βίκυ και θα την αγαπήσεις. Πήγες ψυχολόγο;
    Όχι ακομα δεν έχω το κουράγιο. Μάλλον θα αλλαξω αυτή δεν με βοηθάει

george1520
    Guest
    Όχι ακομα δεν έχω το κουράγιο. Μάλλον θα αλλαξω αυτή δεν με βοηθάει
    Γιατί δεν σε βοηθά; Πάντως να αγαπήσεις τον εαυτό σου από την μία μέρα στην άλλη δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει.. Ακόμη και αν κάνεις ψυχοθεραπεία με τον Θεό.

Senior Member
    Γιατί δεν σε βοηθά; Πάντως να αγαπήσεις τον εαυτό σου από την μία μέρα στην άλλη δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει.. Ακόμη και αν κάνεις ψυχοθεραπεία με τον Θεό.
    Ε αυτό εννοείται.. Δεν με βοηθάει δεν μου δίνει συμβουλές που να με βοηθάνε. Ειναι επιφάνειακη.

george1520
    Guest
    Ε αυτό εννοείται.. Δεν με βοηθάει δεν μου δίνει συμβουλές που να με βοηθάνε. Ειναι επιφάνειακη.
    Αν θες να αλλάξεις ψυχολόγο να το κάνεις. Πάντως εμένα η δικιά μου δεν μου έδωσε ποτέ συμβουλή.. Με τις ερωτήσεις της καταλαβαίνω και βλέπω πράγματα που πριν δεν είχα δει. Δεν γυρισε ποτέ να μου πει "εδω έπρεπε να κάνεις αυτό κι αυτό". Σκοπος της ψυχοθεραπείας είναι να αναπτύξεις δικούς σου μηχανισμούς και κάποια στιγμή να μην χρειάζεσαι την βοήθεια της.. Σκέψου να σου λέει κάθε φορά τι πρέπει να κάνεις θα φτάσεις σε ένα σημείο που δεν θα μπορείς να κάνεις κίνηση χωρίς να την ρωτήσεις.
    Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο.

Senior Member
    Αν θες να αλλάξεις ψυχολόγο να το κάνεις. Πάντως εμένα η δικιά μου δεν μου έδωσε ποτέ συμβουλή.. Με τις ερωτήσεις της καταλαβαίνω και βλέπω πράγματα που πριν δεν είχα δει. Δεν γυρισε ποτέ να μου πει "εδω έπρεπε να κάνεις αυτό κι αυτό". Σκοπος της ψυχοθεραπείας είναι να αναπτύξεις δικούς σου μηχανισμούς και κάποια στιγμή να μην χρειάζεσαι την βοήθεια της.. Σκέψου να σου λέει κάθε φορά τι πρέπει να κάνεις θα φτάσεις σε ένα σημείο που δεν θα μπορείς να κάνεις κίνηση χωρίς να την ρωτήσεις.
    Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο.
    Μου λέει τι έπρεπε να κάνω η τι να κάνω από δω και πέρα.. Ερωτήσεις δε μου κάνει συνήθως. Για τη σχέση μου είχε πει να δώσω περιθώριο 2 μήνες να κάνω προσπάθειες κι αν δεν αλλάξει κάτι τοτε να το τελειώσω.

george1520
    Guest
    Μου λέει τι έπρεπε να κάνω η τι να κάνω από δω και πέρα.. Ερωτήσεις δε μου κάνει συνήθως. Για τη σχέση μου είχε πει να δώσω περιθώριο 2 μήνες να κάνω προσπάθειες κι αν δεν αλλάξει κάτι τοτε να το τελειώσω.
    Τι θα ήθελες να σου λέει όμως? Τι θα θεωρούσες εσύ ως βοήθεια;

Banned
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Τι θέλω και μιλάω

Να μην χάνει την ελπίδα της της γράφω και μου λες πάντα να έχουμε ελπίδα.
    Κι' αν δεν έχει κανέναν τι θα κάνει; Θα πάει να φουντάρει; Αυτό λες; Ή μόνο ένας άνθρωπος 60 χρονών με σοφία (η ηλικία δείχνει την σοφία; μόνος/η σου λες από τις εμπειρίες αποκτάμε σοφία. Που ξέρεις τι εμπειρίες έζησε ο κάθε άνθρωπος και σε ποια ηλικία τις έζησε; ) μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του; Καλά τα στηρίγματα (το γράφω) αλλά αν δεν τα έχεις αναγκαστικά θα σταθείς μόνος σου στα πόδια σου, θα γίνεις πιο δυνατός και θα αγκαλιάσεις τον εαυτό σου.

(Και όχι δεν χρειάζεται να είσαι 60 χρονών για να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να τον αγαπάς...)

Δεν ξέρω τι είπα πια τόσο λάθος. Αν είναι να κάνω κακό στην Βίκυ με τα λόγια μου, συνεχίστε εσείς.
    ναι βασικα σε παρεξήγησα λιγο οταν ειπες οτι πρεπει να εξαφανιστει σορρυ ρε συ δεν ειπες κατι κακο γενικα

Banned
    βικη εαν εννοουσες να εξαφανιστείς απο σοσιαλ μιντια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εγω νομιζα να εξαφανιστείς απο ανθρωπους αυτο ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ αλλα τα σοσιαλ μιντια δηλιτιριαζουν το μυαλο οποτε ευγε σου και μπραβο σου που το εκανες! καλο θα σου κανει αυτο! εγω δεν εχω τιποτα ουτε ινστα ουτε φεισμπουκ τιποτα απολυτος και θελω να μην εχω και τηλεφωνο καθολου....ενα ταμπλετ εχω μονο με κλειστές καμερες και απενεργοποιημενα ολα τα google apps

Banned
    Αποφάσισα να σβήσω όλα τα social και να εξάφανιστω να μην βλέπω κάνεναν να μη μιλαω με κάνενσν. Μπλόκαρα τι τηλ να μη με βρουν αυτοί που δεν θέλω. Αφού πήρα αυτή την απόφαση θα τη στήριξω. Μια ζωή ψάχνω σύντροφο κ πέφτω σε λαθος άτομα. Κάλυτερα να μείνω μακριά απ τους αντρες.
    το οτι δεν βρηκες σωστο συντροφο μεχρι τώρα δεν σημαινει οτι ολοι οσοι γνωρισεις στο μελλον θα ειναι σκαρτοι μην το κανεις αυτο διοτι οταν ερθει ο σωστος για σενα δεν θα τον καταλαβεις οτι ειναι ο σωστος και θα χαθει θα περασει απο διπλα σου και δεν θα το καταλαβεις γιατι θα λες οτι Όλοι ειναι σκαρτοι και οτι κανεις δεν θα σε δει ετσι οπως θελεις λαθος μεγαλο....αυτα τα λαθη κανουν οι ανθρωποι και μενουν τελειως μονοι μετα....εσυ μεινε μονη σου οπως ειπες ζησε απλες φυσικες εμπειρίες αλλα ταυτόχρονα να εχεις ανοικτη την αγκαλια σου σε νεα ατομα που γνωριζεις ανοικτο μυαλο να εχεις να ψυχολογεις οσο μπορους τα αγορια χωρις ομως να εχεις παροπιδες οτι Όλοι ειναι ιδιοι και οτι ολοι θα σε πληγωσουν. ασχολησου με τον εαυτο σου να ξερεις οτι εσυ αξιζεις την προσοχη του εαυτου σου και μην περιμενεις απο αλλους να σου επιβεβαιώνουν οτι εχεις αξια να ξερεις εσυ μεσα σου οτι εσυ εχεις αξια βρε συ και σε παρακαλω για το καλο σου στο λεω μην σκέφτεσαι οτι ολοι ειναι ιδιοι και οτι κανενας συντροφος δεν θα σε κανει χαρουμενη ειναι ψευδαισθηση αυτο...εκει εξω υπαρχουν λιγα αγορια που θα ηταν ετσι οπως ακριβως θελεις..απλα δεν τους εχεις βρει! ακομα! αρα λοιπον μην πεφτεις ψυχολογικα γιατι νομιζω εισαι νεα ακομα η ζωη ειναι μπροστα σου!

Banned
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Ολοι μόνοι μας είμαστε, Βικη. Η μοναξια είναι η φυσική κατάσταση της ανθρωπινης υπαρξης. Ενα πρελουδιο θανάτου, μια ζωτική συνειδητοποιηση.
    οχι δεν ειμαστε ολοι μονοι....εκει εξω υπαρχουν ατομα που θα ειναι διπλα μας μια ζωη αληθινοι φιλοι αλλα ειναι δυσκολο να τους βρουμε! εαν απελπιζομαστε και καθομαστε σπιτι ΔΕΝ θα τους βρουμε ποτε εαν πηγαινουμε ομως με ανοικτο μυαλο στον κοσμο και ζουμε απλες εμπειρίες τοτε θα τους βρουμε ειναι νομος αυτο...ολα ξεκινανε απο την παρουσα Ψυχολογία που εχουμε παιδια..τα πάντα κρινοντε απο αυτο...βγητε μια βολτα ,τολμήστε νεα πραγματα,πηγαιντε μονοι σας για καμπινγκ,πηγαιντε μονοι σας ταξιδακια καπου κοντα οικονομικα,τολμηστε να μιλησετε σε αγνωστους που σας κανουν κλικ...εαν τα κανετε αυτα ΠΟΤΕ δεν θα ειστε μονοι....εαν κλεινεστε στον εαυτο σας και λετε δεν θελω κανεναν και ολοι ειναι σκαρτοι τοτε σιγουρα θα ειστε για παντα μονοι σας κλεισμενοι στην μοναξια σας....

Senior Member
    Quote Originally Posted by celestial psyche View Post
    οχι δεν ειμαστε ολοι μονοι....εκει εξω υπαρχουν ατομα που θα ειναι διπλα μας μια ζωη αληθινοι φιλοι αλλα ειναι δυσκολο να τους βρουμε! εαν απελπιζομαστε και καθομαστε σπιτι ΔΕΝ θα τους βρουμε ποτε εαν πηγαινουμε ομως με ανοικτο μυαλο στον κοσμο και ζουμε απλες εμπειρίες τοτε θα τους βρουμε ειναι νομος αυτο...ολα ξεκινανε απο την παρουσα Ψυχολογία που εχουμε παιδια..τα πάντα κρινοντε απο αυτο...βγητε μια βολτα ,τολμήστε νεα πραγματα,πηγαιντε μονοι σας για καμπινγκ,πηγαιντε μονοι σας ταξιδακια καπου κοντα οικονομικα,τολμηστε να μιλησετε σε αγνωστους που σας κανουν κλικ...εαν τα κανετε αυτα ΠΟΤΕ δεν θα ειστε μονοι....εαν κλεινεστε στον εαυτο σας και λετε δεν θελω κανεναν και ολοι ειναι σκαρτοι τοτε σιγουρα θα ειστε για παντα μονοι σας κλεισμενοι στην μοναξια σας....
    Αχ παιδιά δεν κοιμαμαι κάλα κοιμάμαι ξημερώματα... Το μυαλό μου χάνεται όλη μέρα είμαι σαν ζόμπι.

Senior Member
    Αχ παιδιά δεν κοιμαμαι κάλα κοιμάμαι ξημερώματα... Το μυαλό μου χάνεται όλη μέρα είμαι σαν ζόμπι.
    Βίκυ πρέπει να ξεκινήσεις άσκηση τις απογευματινές ώρες για να κουράζεται το σώμα και να σε πιάνει ο ύπνος το βράδυ κατευθείαν. Όταν το σώμα είναι κουρασμένο υπερτέρει των προβληματισμών και των σκέψεων και κοιμάσαι.

Banned
    εχεις δοκιμασει να παρεις κανα ελαφρυ υπνοτικο η κανα βοτανο υπνου οπως βαλεριανα? τρεχουν πολυ οι σκεψεις σου γιαυτο δεν κοιμασαι τα βραδια πρεπει να ηρεμησεις το μυαλο και το σωμα σου καπως...η μιλα με καποιο ατομο που σε καταλαβαινει μεχρι να σε παρει ο υπνος,εγω οταν εχω αυπνιες πινω βαλεριανα η κρασακι κοκκινο...πρεπει να βρεις τροπο για σενα και θα εισαι οκ

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast