Sos - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 32 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 469

Thread: Sos

Senior Member
    Τραγικο απλα
    Quote Originally Posted by Dem999 View Post
    Αυτό ναι κάπως έτσι και λέει ότι ούτε στις άλλες λέει την αλήθεια
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Παντως αν το θεωρειται νορμαλ να κανετε στοματικο στο πρωτο ραντεβου, μετα μην παραπονιεστε που σας φερονται οπως σας φερονται.

Senior Member
    Ποιος σου είπε εσένα ότι έκανα στοματικό; Στο πρώτο ραντεβού δεν υπήρξε κάτι τέτοιο. Και επίσης αν μια γυναίκα θέλει να κάνει στοματικό από το πρώτο ραντεβού είναι δικαίωμα της, δε δίνει αυτό δικαίωμα στον άντρα να μην της φερθεί καλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Παντως αν το θεωρειται νορμαλ να κανετε στοματικο στο πρωτο ραντεβου, μετα μην παραπονιεστε που σας φερονται οπως σας φερονται.
    Που κολλάει ρε Ορέστη αυτό; Εκει είναι το κουμπί που ενεργοποιείται η μαλακ....;

Senior Member
    Ποιος σου είπε εσένα ότι έκανα στοματικό; Στο πρώτο ραντεβού δεν υπήρξε κάτι τέτοιο. Και επίσης αν μια γυναίκα θέλει να κάνει στοματικό από το πρώτο ραντεβού είναι δικαίωμα της, δε δίνει αυτό δικαίωμα στον άντρα να μην της φερθεί καλα
    Οχι κοπελα μου. Αν εσενα σου αρεσει το ευκολο σεξ, θα ειναι μεγαλος βλακας ο αλλος να σου φερθει σα να εισαι κατι σοβαρο. Σαν μια απο τις πολλες θα σου φερθει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Οχι κοπελα μου. Αν εσενα σου αρεσει το ευκολο σεξ, θα ειναι μεγαλος βλακας ο αλλος να σου φερθει σα να εισαι κατι σοβαρο. Σαν μια απο τις πολλες θα σου φερθει.
    Μίλησε η εμπειρία.

Senior Member
    Εγώ αρχικά δεν εκανα στοματικό στο πρώτο ραντεβού. Ένα το κρατούμενο
    Δευτέρον αν σε μια κοπελα αρέσει πολύ ο άλλος και θέλει να κάνει σεξ από το πρώτο ραντεβού, δε θα σε βάλει αστυνομο και ούτε θα κριθεί αποκλειστικά απ αυτό. Κάποια άλλη μπορεί να περιμένει 10 ραντεβού και μετά να αποδειχθεί σκάρτη. Τι προκαταληψεις είναι αυτές;

Senior Member
    Θα συμφωνησω μαζί σου κοπελα μου...λες και ζουμε στο 1800
    Εγώ αρχικά δεν εκανα στοματικό στο πρώτο ραντεβού. Ένα το κρατούμενο
    Δευτέρον αν σε μια κοπελα αρέσει πολύ ο άλλος και θέλει να κάνει σεξ από το πρώτο ραντεβού, δε θα σε βάλει αστυνομο και ούτε θα κριθεί αποκλειστικά απ αυτό. Κάποια άλλη μπορεί να περιμένει 10 ραντεβού και μετά να αποδειχθεί σκάρτη. Τι προκαταληψεις είναι αυτές;

Senior Member
    Μα πραγματικά.... Εχω και φιλη που έκανε σεξ στο πρώτο ραντεβού και τα παιδιά τώρα είναι μαζί τρία χρόνια.... Έλεος υπάρχουν ακόμα αυτά τα στερεότυπα;

Senior Member
    Μην ακους τον Ορέστη ειναι μισογύνης
    Μα πραγματικά.... Εχω και φιλη που έκανε σεξ στο πρώτο ραντεβού και τα παιδιά τώρα είναι μαζί τρία χρόνια.... Έλεος υπάρχουν ακόμα αυτά τα στερεότυπα;

Senior Member
    Κάτι αντιλήφθηκα...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλώς ήρθες στην Ελλάδα του 2020(τρομάρα μας).

Senior Member
    Μονα ζυγα δικα σας; Δε σας αρεσει να υπαρχουν επιπτωσεις για τις πραξεις σας.

Οποιος παιρνει στα σοβαρα γυναικα που θελει εφημερο σεξ, του αξιζει ο, τι παθει!

Αυτο εκανα εγω, και καλα τα επαθα.

Ο μπατσος το παιζει εξυπνα και βγαινει κερδισμενος. Ευγε του!

Senior Member
    Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια και μη δικαιολογείς τους άντρες για οτιδήποτε. Επίσης δε με ξέρεις κ από χθες για να μου λες ότι ψάχνω εφήμερο σεξ γιατί δεν ψάχνω αυτό

Senior Member
    Επίσης το γεγονός ότι στην εποχή μας που σε χώρες της Αφρικής όπως το Μαρόκο ακόμα οι γυναίκες παλεύουν για τη σεξουαλικη τους ελευθερία, είναι ντροπή να υπάρχουν ακόμα τέτοιες απόψεις. Επειδή την έπαθες από μια δε μισείς και όλες τις άλλες. Είναι σα να πήγες να κόψεις ένα τριαντάφυλλο και γρατζουνιστηκες μια φορά από τα αγκάθια, και γι αυτό δεν ξανακοβεις τριαντάφυλλο. Χάνεις τα καλύτερα χτίζοντας τέτοια τείχη

Page 20 of 32 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast