Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Banned
    Και άμα έρθει ξανα σε σένα κάποια στιγμή επειδή δεν μπορεί να βρει άλλη ή επειδή δεν ευδοκιμήσαν τα φλερτ του με άλλες τότε πες του "μαγκα μου τι θες τώρα; δεν είμαι παιχνίδι να με ψάχνεις οπότε σου καπνίσει."

Να μην επιτρέπεις σε κανένα να σε έχει δεύτερη επιλογή και να σε βάζει στη καβατζα

Senior Member
    Κι εγώ όμως το ίδιο ξενέρωσα. Και αν κάποιος έκανε υπομονή ήμουν εγώ. Που ενώ ξεκινούσε κάτι μετά δεν το ολοκληρώνε. Και τωρα δηλαδη αυτό κάνει. Είναι φανερό ότι δεν ξέρει τι θέλει. Και το βλέπω κιόλας από την όλη του συμπεριφορά. Και να δούμε στο μέλλον πως θα μάστε μαζί και πρέπει να περνάμε χρόνο και να κάνουμε πράγματα και αν ταιριάζουμε και όλο τέτοια. Και μέχρι ένα σημείο έχω ασχοληθεί γιατί ναι θέλω να ξέρω.. Κι όχι από φιλαρεσκεια. Με νοιάζει και σαν άτομο..αλλα δεν έχει μια ξεκάθαρη απάντηση

Senior Member
    Καμία κίνηση δεν είδα.. Μόνο συζήτηση ξανά και ξανά και γιατί δε το κάναμε και κάναμε λάθη και όλο αυτό σε επανάληψη.

Banned
    Quote Originally Posted by Stella94 View Post
    Κι εγώ όμως το ίδιο ξενέρωσα. Και αν κάποιος έκανε υπομονή ήμουν εγώ. Που ενώ ξεκινούσε κάτι μετά δεν το ολοκληρώνε. Και τωρα δηλαδη αυτό κάνει. Είναι φανερό ότι δεν ξέρει τι θέλει. Και το βλέπω κιόλας από την όλη του συμπεριφορά. Και να δούμε στο μέλλον πως θα μάστε μαζί και πρέπει να περνάμε χρόνο και να κάνουμε πράγματα και αν ταιριάζουμε και όλο τέτοια. Και μέχρι ένα σημείο έχω ασχοληθεί γιατί ναι θέλω να ξέρω.. Κι όχι από φιλαρεσκεια. Με νοιάζει και σαν άτομο..αλλα δεν έχει μια ξεκάθαρη απάντηση
    Έχεις τα δίκια σου.....αρα τότε απλά το αφήνεις.

Αν θέλει πράγματι να σε εχει στη καβατζα δεν πρόκειται εύκολα να σου πει το οχι....και ότι δεν θέλει να είστε μαζί ή ότι παίζει κάτι άλλο. Δεν τον συμφέρει. Γιατί άμα σου το πει αυτο ....ξέρει ότι εσύ δεν πρόκειται να ασχοληθείς ξανά μαζί του. Ενώ τώρα σου ριχνει και το κουτόχορτο με καμία μα....κια που θα πει και κάθεσαι εσύ και περιμένεις ποτέ θα σου στείλει για να βγειτε

Το καλοκαίρι ήρθε....βγες έξω.....κανε μπάνια....γνωρισε κόσμο. Κάθεσαι πάνω από έναν μ....... και περιμένεις ποτέ θα σε πάρει ....

Senior Member
    Δε θέλω να είμαι καβατζα ουτε να βρίσκομαι μια στο τόσο για το σεξ και τίποτα άλλο. Προτιμώ να πάω και να ξεκαθαρίσω μαζί του μια κι εξω.Κι άμα δε βρεθούμε πως θα γίνει. Αυτός ήταν που είπε θέλω να βγούμε και να μιλάμε και γενικώς να έχουμε επαφή όπως είπε.

Banned
    Δε θέλω να είμαι καβατζα ουτε να βρίσκομαι μια στο τόσο για το σεξ και τίποτα άλλο. Προτιμώ να πάω και να ξεκαθαρίσω μαζί του μια κι εξω.Κι άμα δε βρεθούμε πως θα γίνει. Αυτός ήταν που είπε θέλω να βγούμε και να μιλάμε και γενικώς να έχουμε επαφή όπως είπε.
    Άμα δεν θέλει να βγειτε τοτε πως θα μάθεις...........;;;;;

σου έχω νέα!!!!!!!!! Για μάντεψε.........;;;;;;;;;;;

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.....!!!!!!

Τι να διαπραγματευτείς με ένα άτομο που δεν θέλει να βρεθείτε να μιλήσετε;

Νομίζεις ότι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να βγειτε ούτε μια βόλτα μαζί ότι θα θέλει και σχέση μαζί σου;;;;;;

Βάλε το μυαλό λίγο να δουλέψει. Σε έχει αποβλακωσει αυτή η κατάσταση

Senior Member
    Ξέρω ότι έχω δίκιο και αυτό θέλω να πω και από κοντά.. Αν αυτός δεν ξέρει τι θέλει εγώ γιατί να το χω αυτό. Ενώ εγώ ξέρω. Έτσι όπως κάνει αλλά το έχει στον πάγο μέχρι να ξαναγυρίσει. Όπως είπε ότι αν είναι όλο αυτό να πάει κάπου με μας μαζί θα φανεί στο επόμενο διάστημα. Και αντί να πει κάτι τέτοιο μιλάμε κάνουμε συζήτηση και σταματάει εκεί. Πόσο το σκέφτεται πια..

Senior Member
    Δεν είπε κάν να βγούμε.. Ούτε κι εγώ είπα ξεκάθαρα ενώ θα πρέπε όμως. Και ποια σχέση.. Αυτό δεν είναι σχέση. Και αυτό του είπα.. Ότι δεν είναι για μένα.
    Τι να το κάνω όταν με ρωτάει για τη δουλειά και αν ήθελα να ξαναγυρίσω και τι κάνω και αν σκέφτηκα και χίλια δυο και ήθελα να σου πω χρόνια πολλά και θυμόμουν τις μέρες γιατί ήθελα να σου πάρω και δώρο.. Που είναι όμως η οποία επαφή από κοντά.. Αυτά είναι βλακειες.. Ψυχολογικά και ανασφάλειες

Banned
    Ξέρω ότι έχω δίκιο και αυτό θέλω να πω και από κοντά.. Αν αυτός δεν ξέρει τι θέλει εγώ γιατί να το χω αυτό. Ενώ εγώ ξέρω. Έτσι όπως κάνει αλλά το έχει στον πάγο μέχρι να ξαναγυρίσει. Όπως είπε ότι αν είναι όλο αυτό να πάει κάπου με μας μαζί θα φανεί στο επόμενο διάστημα. Και αντί να πει κάτι τέτοιο μιλάμε κάνουμε συζήτηση και σταματάει εκεί. Πόσο το σκέφτεται πια..
    Πολύ την ψυριζεις την μαϊμού κοπελιά. Τα πράγματα είναι απλά. Δεν υπάρχει κάτι να ανακαλύψεις.....απλα δεν κόβεται κιόλας....δεν τρελαίνεται δεν ενδιαφερεται. Τι σου εχει μείνει εμμονή να προσπαθείς να βγάλεις άκρη;

Άσε τον αυτόν και κάτσε να προβληματιστείς λίγο που σε όλες σου τις σχέσεις με τους άντρες κάθεσαι και παίζεις τη κολοκυθιά μόνη σου.

Senior Member
    Και τότε όλες αυτές οι συζητήσεις και οι ερωτήσεις προς τι.. Αν δε τον νοιάζει θα μπορούσε να το πει απλά. Γιατί να με ρωτάει.. Και να αναφέρει ότι κάναμε μαζί και όλα τα υπόλοιπα.. Καλές οι ερωτήσεις αλλά χρειάζεται και απάντηση. Και ούτε εγώ θεοω να μπαίνω σε αναλύσεις και λεπτομερειες έτσι γιατί δεν έχω τι άλλο να κάνω.

Banned
    Και τότε όλες αυτές οι συζητήσεις και οι ερωτήσεις προς τι.. Αν δε τον νοιάζει θα μπορούσε να το πει απλά. Γιατί να με ρωτάει.. Και να αναφέρει ότι κάναμε μαζί και όλα τα υπόλοιπα.. Καλές οι ερωτήσεις αλλά χρειάζεται και απάντηση. Και ούτε εγώ θεοω να μπαίνω σε αναλύσεις και λεπτομερειες έτσι γιατί δεν έχω τι άλλο να κάνω.
    Εάν έχεις τα κότσια πάρε τον ΤΩΡΑ τηλέφωνο και πες του όσα γράφεις εδώ.

Από τηλέφωνο όμως όχι από μηνύματα. Και αν σου πει να βρεθείτε πες του οοοοοχι τώρα αμέσως θέλω να μου λύσεις τις απορίες μου

Senior Member
    Δε θελω να κάνω τέτοια συζήτηση από μηνύματα. Έχω πολλά να πω από κοντά.. Και γι αυτό θέλω να το καταφέρω. Και. Ξέρω ότι τότε απλά θα κατεβάσει το κεφάλι γιατί θα χω δίκιο.

Banned
    Δε θελω να κάνω τέτοια συζήτηση από μηνύματα. Έχω πολλά να πω από κοντά.. Και γι αυτό θέλω να το καταφέρω. Και. Ξέρω ότι τότε απλά θα κατεβάσει το κεφάλι γιατί θα χω δίκιο.
    Μα για αυτο δεν θέλει να βρεθείτε βρε.....επειδη ξέρει ότι έχεις δίκιο. Αντί να σκάσεις όμως πάρε τον τηλέφωνο να του τα πεις

Senior Member
    Γιατί δεν έχω κάνει κάποιο τόσο σοβαρό λάθος.. Όπως κι εκείνος έκανε που είπε κι εγώ αλλά δε χρειάζομαι κριτική.. Τα ξέρω μόνη μου. Επειδή δε τολμάει να με αντιμετωπίσει γι αυτό.. Ούτε από το τηλέφωνο γιατί στο τέλος δε θα κρατηθώ και θα τον βρίσω..

Banned
    Γιατί δεν έχω κάνει κάποιο τόσο σοβαρό λάθος.. Όπως κι εκείνος έκανε που είπε κι εγώ αλλά δε χρειάζομαι κριτική.. Τα ξέρω μόνη μου. Επειδή δε τολμάει να με αντιμετωπίσει γι αυτό.. Ούτε από το τηλέφωνο γιατί στο τέλος δε θα κρατηθώ και θα τον βρίσω..
    Άμα ο άλλος δεν θέλει να συνεχίσει να έχει σχέση μαζί σου δεν σημαίνει ότι εσύ έκανες κάποιο λάθος. Συμβαίνουν αυτά. Οι σχέσεις είναι υποκειμενικά πράγματα. Αν Θέλει......θα είναι μαζί σου.... Αν δεν θέλει θα βρει χίλιες δικαιολογίες. Αν δεν θέλει αντίο και Γεια σας δεν θα κάθεσαι να αναλύεις γιατί δεν θέλει..

Δεν θέλει γιατί δεν θέλει. Αυτό είναι όλο

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast