Αντικαταθλικπτικά και τριχόπτωση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Sofaki View Post
    Μου δόθηκε και εμένα ζολοφτ! Θα παιρνω 50 mg για αρχή και μετά ένα χάπι των 100 mg. Δεν είναι μεγάλη η δόση ; Επίσης μου έγραψε αγχολυτικό επίσης θα παίρνω σταδιακά δυο τη μέρα. Έχω απογοητευτεί.
    Εγώ έπειρνα 250, οπότε δε μου φαίνεται πολύ. Γιατί έχεις απογοητευτεί επειδή παιρνεις φάρμακα;

Senior Member
    Επειδή Τώρα θα παίρνω και αντικαταθλιπτικό και αγχολυτικό κάθε μέρα. Το μπεσπαρ μου έδωσε

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sofaki View Post
    Επειδή Τώρα θα παίρνω και αντικαταθλιπτικό και αγχολυτικό κάθε μέρα. Το μπεσπαρ μου έδωσε
    Δε βλέπω το λόγο που είσαι απογοητευμένη. Είναι μια σθένεια, χρειάζεσαι φάρμακα. Σύμφωνοι, κανείς δε θέλει να παίρνει φάρμακα και όλοι θέλουμε να είμαστε υγιείς, αλλά αφού η επιστήμη μπορεί να βοηθήσει εγώ λέω να το δεχτούμε όπως ακριβώς δεχόμαστε οποιαδήποτε άλλη συνταγογράφηση όπως για παράδειγμα τα χάπια για το θυροειδή, το χάπι για την καρδιά ή για το στομάχι. Δεν ξέρω αν είμαι εκτός θέματος και σε απασχολεί κάτι άλλο. Αυτό καταλαβα ίσως γιατί προσπαθούσα πολύ καιρό να εξηγήσω στους δικούς μου τι μου συμβαίνει και ότι η συμβουλή που μου δίνουν να σταθώ στα πόδια μου είναι εντελώς άτοπη. Τρεις μήνες πριν ήμουν σε έναν ακατάσχετο πανικό. Φοβόμουν πολύ, έκλαιγα πολύ, το αγόρι μου τρομοκρατήθηκε με αυτά που περνούσα και εν τέλει με χώρισε. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα και αυτό το οφείλω στο γιατρό μου και στα φάρμακα. Αν κρίνει ο γιατρός σου ότι πρέπει να παίρνεις αυτή την ποσότητα εμπιστεύσου τον. Αν δε νοιώθεις καλά μετά από ένα διάστημα πρέπει να το συζητήσεις μαζί του και να σε συμβουλέψει τι πρέπει να κάνεις. Άλλωστε δε θα τα παίρνουμε για πάντα. Η ψυχοθεραπεία βοηθά να καταλάβεις από που πηγάζουν πολλά από τα θέματα που σε βασανίζουν και κάθε φορά εγώ βγαίνω πιο αισιόδοξη. Αρχικά κρατάει λίγο αλλά μετά από κέθε ψθχοθεραπεία το διάστημα που είμαι καλυτερα κρατάει περισσότερο.

εχω χασει το 60/100 των μαλλιων μου, καποια βγαινουν, καποια οχι.. και αυτα που εχω τωρα τα κραταω με δυνατες θεραπειες , εννοειται οτι εχω ανοιξει πανω στη χωριστρα και στο μπιφτεκι και οι κροταφοι εχουν παει πισω...Ειναι ορμονικα , δε πιστευω οτι τα φαρμακα αυτα δημιουργουν προβληματα μη αναστρεψιμα. Το εχω ψαξει οσο τιποτα το θεμα τριχοπτωσης , εχω παει σε 7 δερματολογους!!

Nefeli28
    Guest
    Και τι φταίει ρε παιδιά τελικά; Χάνω κι εγώ πολλά μαλλιά καθημερινά. Όλες οι εξετάσεις καλες. Παίρνω αντικαταθλιπτικά, αγχολυτικά και αντιψυχωσικα. Μπορεί να είναι τα φάρμακα; Το άγχος; Τι;;;;

Nefeli , Εσυ που παιρνεις και αντιψυχωσικα πρεπει να ρωτησεις τον γιατρο σου εαν εχουν παρενεργεια τη τριχοπτωση..!
    Και η δικη μου κλασσικη τριχοπτωση ξεκινησε , περιπου 150 τριχες την μερα ειδικα το πρωι φεγουν ολα.. :P εγω το εχω παρει αποφαση πλεον , οσο γινεται να παρεις αποφαση κατι τετοιο ειδικα αν εισαι κοπελα. Ναι θεωρω οτι ευθυνεται το στρες σε μεγαλο βαθμο , οι ρυθμοι ζωης μας γενικοτερα , οι ορμονικες αλλαγες , και στην χειροτερη ιιισως και καποιο φαρμακο..Επισης και η ηλικια , σιγουρα οσο μεγαλωνουμε δεν ειμαστε ιδιοι οπως παλια σε τιποτα

Page 2 of 2 FirstFirst 12