Είχα άδικο; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 148
    Banned
    Εχεις θεοποιησει το σεξ.κανεις χαμουρεμα με ανθρωπους που σιχενεσαι μετα θ αρχησεις να σιχενεσαι κ τον εαυτο σου.επιτελους δεμ ειναι κ τοσο σημαντικο το σεξ που το αφηνεις τελευταιο γι αυτον που θα τα αξιζει ενω εχεις κανει ολα τ αλλα

Ότι κάνεις εδώ, που ρωτάς μόνο για τους άνδρες και την αποδοχή τους και τελικά αδιαφορείς πλήρως για τα θέματά σου , θα κάνεις και με τον ψυχολόγο . Μπορεί να θες ένα επαγγελματία που είναι πραγματικά καλός στη δουλειά του για να σε βοηθήσει .

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Ευχαριστώ πολύ όσους απαντάτε.
    Αλλά για να το ξαναπώ πάλι.

Δεν ζητάω ούτε τον πανέμορφο ζαμπλουτο που θα θέλει να με παντρευτεί , ούτε γάμο από το πρώτο ραντεβού.

Θέλω απλά κάποιον να με ελκύει και να με σέβεται. Αν δεν θέλω σεξ από την αρχή να μην με απορρίψει για αυτό. Να μην με κοροϊδέψει και να θέλει να με γνωρίσει.
    Απλά επειδή εσείς είπατε πως όσοι θέλουν κάτι χαλαρό θα με απορρίψουν , σκέφτομαι ότι μόνο οι σχεσακηδες θα με θέλουν.

Και ούτε κάθομαι σε μια γωνιά χωρίς να μιλάω. Μην βγάζετε συμπεράσματα έτσι.

Δεν νομίζω ότι είναι παράλογη απαίτηση να μην μου τα πρήζει κάποιος με το σεξ από το πρώτο ραντεβού. Και καλά κάνω και τους κοροϊδεύω και τους προσβαλω αυτούς τους τύπους. Όταν ο άλλος με βλέπει σαν τρύπα, τότε κι εγώ θα κάνω την πλάκα μου. Θα κοιτάξω μόνο να πάρω ο,τι θέλω και θα τον αφήσω με το πουλί στο χέρι. Δεν νομίζω ότι έθιξα καμία αξιόλογη προσωπικότητα που μου φέρθηκε με σεβασμό.

Σήμερα θα βγω με αυτό τον τύπο που δεν μου αρέσει και έχω αηδιασει.
    Έχω βάλει τα κλάματα και είμαι χαλια.
    Δηλαδή αυτός μου αξίζει εμένα τώρα?
    Ποτε θα βγω με κάποιον που θέλω και που θα μου φερθεί σαν άνθρωπος και όχι σαν πρωτόγονος ?
    Παρακαλούμε...

Ξέρεις όμως δικό σου είναι το πρόβλημα. Δεν δέχεσαι τίποτα.....τα περνάς στο ντούκου....αυτο είναι θέμα δικό σου....
    Μας ρωτάς ποτέ θα βρεις επιτέλους γκόμενο..
    Εμείς δεν ξέρουμε να σου πούμε. Σου λέμε όμως ότι καλό είναι για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις...πρεπει να κοιτάξεις τα πράγματα που σου γράψαμε. Και σου γράφουν όλοι σε όλα τα θέματα σου ...που γράφεις μονίμως τα ίδια.

Παλιότερα είχες εμμονή με το να αδυνατίσεις γιατί νόμιζες ότι θα τα καταφέρνες όλα στη ζωή σου με την εμφάνιση.και έκανες τα παντα και όπως είδες δεν είσαι ευχαριστημένη. Τώρα νομιζεις ότι αν βρεις σχέση θα είσαι ευτυχισμένη. Κάτσε να βρεις και μετά πάλι θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Γιατί δεν θα είσαι ευχαριστημένη πάλι.

Έχεις βαθύτερο πρόβλημα...ψυχολόγικο; εγκεφαλικό; το μυαλό σου δεν επεξεργάζεται σωστά; δεν μπορείς να το ελέγξεις γιατί ζεις μες στην εμμονή δεν ξέρω.....

Εφόσον έχεις επικοινωνιακές δεξιότητες,και χαλαρή διάθεση και όλα τα κάνεις τελεια.... τότε βγες και διεκδικησε αυτο που θες ...εμεις δεν έχουμε να σου πούμε κάτι άλλο. Το εξάντλησαμε τα θέμα σου αρκετά στα τοοσα ποστ που έχεις γράψει.

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Εγώ έτσι κάνω τόσα χρόνια.
    Με αγγίζουν άτομα που ειτε δεν μου άρεσαν καθόλου είτε με ξενερωσαν.
    Φοβάμαι ότι θα φάω απόρριψη στο μέλλον αν δεν έχω εμπειριες.
    Αλλά σεξ δεν μου έχει βγει ακόμα να κάνω με κάποιον που δεν θέλω
    Ζήσε με το φόβο και τα συμπλέγματα τότε....

Όλο φοβάμαι λες....έχεις βάλει κάτω τον εαυτό σου και έχεις γεμίσει ένα σωρό κομπλεξ.....που οι άλλοι μπορεί να μην σκέφτονται καν όλα τα σενάρια που φέρνεις στο μυαλό σου ότι θα σε απορρίψουν

Αυτό φταίει....αυτο είνι το πρόβλημα σου και αρνείσαι μα το δουλέψεις αρνείσαι να αποδεχτείς και να λαβεις βοήθεια. Βγες με όποιον άσχετο θες και μετά κάτσε και κλάψε. Μόνη σου το προκαλείς

Senior Member
    Τα πράγματα είναι απλά. Η Lemonpie δε γνώρισε ακόμα τον κατάλληλο. Κάποιοι άνθρωποι είναι τυχεροί και τους συμβαίνει νωρίς, άλλοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Η Lemonpie έχει νορμάλ προς υψηλά στάνταρ, δεν είναι καθόλου κακό. Το κακό είναι να χάνει το χρόνο της με ανθρώπους που την απωθούν και το ότι το κυνηγάει τόσο πολύ. Lemonpie, ο έρωτας έρχεται συνήθως από εκεί που δεν το περιμένεις. Σταμάτα να το προσπαθείς, ασχολήσου με κάτι άλλο. Κανείς δε θα σε παρατήσει επειδή δεν έχεις ξανακάνει σεξ, θα έπρεπε να έχει IQ ραδικιού για να κάνει κάτι τέτοιο και το IQ ραδικιού σε έναν άντρα δε μας κάνει έτσι κι αλλιώς. Μην ξανακάνεις πράγματα που δε σου αρέσουν, εκτός κι αν υποσυνείδητα σου αρέσουν και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει. Γέμισε τη ζωή σου με θετικά συναισθήματα και πράξεις. Ο έρωτας θα έρθει στην πορεία από μόνος του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chaos1 View Post
    Τα πράγματα είναι απλά. Η Lemonpie δε γνώρισε ακόμα τον κατάλληλο. Κάποιοι άνθρωποι είναι τυχεροί και τους συμβαίνει νωρίς, άλλοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Η Lemonpie έχει νορμάλ προς υψηλά στάνταρ, δεν είναι καθόλου κακό. Το κακό είναι να χάνει το χρόνο της με ανθρώπους που την απωθούν και το ότι το κυνηγάει τόσο πολύ. Lemonpie, ο έρωτας έρχεται συνήθως από εκεί που δεν το περιμένεις. Σταμάτα να το προσπαθείς, ασχολήσου με κάτι άλλο. Κανείς δε θα σε παρατήσει επειδή δεν έχεις ξανακάνει σεξ, θα έπρεπε να έχει IQ ραδικιού για να κάνει κάτι τέτοιο και το IQ ραδικιού σε έναν άντρα δε μας κάνει έτσι κι αλλιώς. Μην ξανακάνεις πράγματα που δε σου αρέσουν, εκτός κι αν υποσυνείδητα σου αρέσουν και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει. Γέμισε τη ζωή σου με θετικά συναισθήματα και πράξεις. Ο έρωτας θα έρθει στην πορεία από μόνος του.
    οχι, δεν ειναι τυχεροι. ειναι χαλαροι.
    γιατι οπως πολυ σωστα λες παρακατω, η λεμον σπαταλαει τον χρονο της κυνηγωντας προβληματικες καταστασεις και ανθρωπους που δεν της αρεσουν καν.
    αν δεν ασχολουνταν με ολους αυτους, αλλα με την διασκεδαση της, θα ηταν κι αυτη απο τους "τυχερους".

στα υπολοιπα, συμφωνω.

Senior Member
    Στην lemonpie φταινε τα παντα θα γνωρισει καποιον χωρις πτυχιο, θα πει δεν έχει πτυχιο, θα γνωρισει καποιον με πτυχιο αλλα να παιρνει 600 ευρω και θα λεει α παιρνει 600 ευρω, θα γνωρισει καποιον που θα εχει πτυχιο θα παιρνει 1000 ευρω αλλα δεν θα ειναι 1,85 και θα ειναι 1,75 θα λεει α δεν ειναι 1,85 θα βρει καποιον 1,85 με πτυχιο 1200 ευρω μισθο που θα ειναι παχυς και θα λεει α ειναι παχυς. Θα γνωρισει καποιον που θα ναι 1,85 με πτυχιο, μισθο 1200 ευρώ αδυνατο χωρις six pack και θα φταιει πως δεν έχει six pack. Παντα θα της φταιει κάτι παντα οι αλλοι θα ειναι κατωτεροι της παντα οι αλλοι δεν θα πιανουν τα στανταρ της. Ε κοιταξε να δεις Ηρα μονο ο Διας σου ταιριάζει οποτε μην το πολυφιλοσοφείς γιατι σε ταραζει...

Α και μην πολυστεναχωριεσαι το 80% των γυναικών έτσι ειναι απλως δεν το δειχνουν σε σοσιαλ κλπ αλλα μέσα τους έτσι είναι. Θα βρουνε κατι που θα πουνε α δεν μου κάνει το οποιο δεν θα το πουνε αλλα θα το δειξουν με το τροπο τους

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Στην lemonpie φταινε τα παντα θα γνωρισει καποιον χωρις πτυχιο, θα πει δεν έχει πτυχιο, θα γνωρισει καποιον με πτυχιο αλλα να παιρνει 600 ευρω και θα λεει α παιρνει 600 ευρω, θα γνωρισει καποιον που θα εχει πτυχιο θα παιρνει 1000 ευρω αλλα δεν θα ειναι 1,85 και θα ειναι 1,75 θα λεει α δεν ειναι 1,85 θα βρει καποιον 1,85 με πτυχιο 1200 ευρω μισθο που θα ειναι παχυς και θα λεει α ειναι παχυς. Θα γνωρισει καποιον που θα ναι 1,85 με πτυχιο, μισθο 1200 ευρώ αδυνατο χωρις six pack και θα φταιει πως δεν έχει six pack. Παντα θα της φταιει κάτι παντα οι αλλοι θα ειναι κατωτεροι της παντα οι αλλοι δεν θα πιανουν τα στανταρ της. Ε κοιταξε να δεις Ηρα μονο ο Διας σου ταιριάζει οποτε μην το πολυφιλοσοφείς γιατι σε ταραζει...

Α και μην πολυστεναχωριεσαι το 80% των γυναικών έτσι ειναι απλως δεν το δειχνουν σε σοσιαλ κλπ αλλα μέσα τους έτσι είναι. Θα βρουνε κατι που θα πουνε α δεν μου κάνει το οποιο δεν θα το πουνε αλλα θα το δειξουν με το τροπο τους
    Δεν νομίζω ότι η λεμονοπιτα ψάχνει κάτι τέτοιο. Είπε η ίδια ότι δεν θέλει τον ζαμπλουτο,πανέμορφο,πανέξυ πνο για να κάνει σχέση. αλλού είναι το πρόβλημα της. Εάν γράφεις για να κάνεις απλώς τα παράπονα σου και να τσουβαλιασεις τις γυναίκες καλώς(εφοσον αποτελεί δική σου, υποκειμενική άποψη) όμως μην ταυτίζεις τη θεματοθετρια με αυτά που λες. Με στερεότυπα και πεποιθήσεις που πηγάζουν από δικές σου εμπειρίες και δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα και στο ποσοστό των γυναικών που αναφέρεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Δεν νομίζω ότι η λεμονοπιτα ψάχνει κάτι τέτοιο. Είπε η ίδια ότι δεν θέλει τον ζαμπλουτο,πανέμορφο,πανέξυ πνο για να κάνει σχέση. αλλού είναι το πρόβλημα της. Εάν γράφεις για να κάνεις απλώς τα παράπονα σου και να τσουβαλιασεις τις γυναίκες καλώς(εφοσον αποτελεί δική σου, υποκειμενική άποψη) όμως μην ταυτίζεις τη θεματοθετρια με αυτά που λες. Με στερεότυπα και πεποιθήσεις που πηγάζουν από δικές σου εμπειρίες και δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα και στο ποσοστό των γυναικών που αναφέρεις.
    Γιατι να μη ταυτίζω την θεματοθέτρια με αυτά που λέω; Επειδή ισχυρίζεται το αντίθετο και τι έγινε; Θα παρουμε τον ισχυρισμό της δηλαδή ως κάτι δεδομένο και που ξέρουμε πως λέει τη αλήθεια; Που ξέρουμε εμείς αν όντως όσους έχει γνωρίσει δεν αξίζουν; Οι εμπειριες μου και οι αποψεις μου δεν έχουν σχεση με το θέμα, σχέση με το θέμα έχει ο εξής απλός προβληματισμός. Τόσο σκάρτοι είναι όλοι, μα κανένας δεν είναι καλός μα τέτοια ατυχία; Όσον αφορά το ποσοστό και η πραγματικότητα απο που και ως που και με τι δεδομένα γνωρίζεις το πραγματικό ποσοστό. Είσαι ο vibrator και κανεις γκαλοπ και έχεις καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα το οποίο θα πρέπει να το δεχθουμε ως γεγονός;

Meditation
    Guest
    Γιατι να μη ταυτίζω την θεματοθέτρια με αυτά που λέω; Επειδή ισχυρίζεται το αντίθετο και τι έγινε; Θα παρουμε τον ισχυρισμό της δηλαδή ως κάτι δεδομένο και που ξέρουμε πως λέει τη αλήθεια; Που ξέρουμε εμείς αν όντως όσους έχει γνωρίσει δεν αξίζουν; Οι εμπειριες μου και οι αποψεις μου δεν έχουν σχεση με το θέμα, σχέση με το θέμα έχει ο εξής απλός προβληματισμός. Τόσο σκάρτοι είναι όλοι, μα κανένας δεν είναι καλός μα τέτοια ατυχία; Όσον αφορά το ποσοστό και η πραγματικότητα απο που και ως που και με τι δεδομένα γνωρίζεις το πραγματικό ποσοστό. Είσαι ο vibrator και κανεις γκαλοπ και έχεις καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα το οποίο θα πρέπει να το δεχθουμε ως γεγονός;
    Καταρχάς άμα έχεις διαβάσει τα θέματα της φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι αλλου. Στη τελική ας θέλει όποιον της αρεσει. Δεν μας πέφτει λόγος. Όμως δεν είδα πουθενά ως κυρίαρχο πρόβλημα της ότι θέλει λεφτά ή μοντέλο. Για αυτό δεν βρίσκει. Ας προσπαθήσει να δουλέψει κάποια πράγματα αυτά ειναι τα τελευταία....εως και λίγο άτοπα που λες

Senior Member
    Ομως δεν είδα πουθενά ως κυρίαρχο πρόβλημα της ότι θέλει λεφτά ή μοντέλο.
    Προφανως δεν εχεις διαβασει όσα θεματα έχει ανοιξει

Senior Member
    δεν νομιζω οτι τους απορριπτει επειδη θελει λεφτα η μοντελα. νομιζω οτι τους απορριπτει, επειδη δεν νοιωθει ερωτικη επιθυμια.
    αυτο δεν γινεται με το ζορι, επειδη οι αλλοι το κανουν.
    επαναλαμβανω οτι πρεπει να ψαξει την σεξουαλικοτητα της καιτ α υπολοιπα θεματα με εναν καλο ψυχοθεραπευτη και να δει που βρισκεται και ποια ειναι τα αληθινα θεματα.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν νομιζω οτι τους απορριπτει επειδη θελει λεφτα η μοντελα. νομιζω οτι τους απορριπτει, επειδη δεν νοιωθει ερωτικη επιθυμια.
    αυτο δεν γινεται με το ζορι, επειδη οι αλλοι το κανουν.
    επαναλαμβανω οτι πρεπει να ψαξει την σεξουαλικοτητα της καιτ α υπολοιπα θεματα με εναν καλο ψυχοθεραπευτη και να δει που βρισκεται και ποια ειναι τα αληθινα θεματα.
    Δε νομίζω ότι δε νιώθει ερωτική επιθυμία. Ίσως γι αυτό κ ενοχλείται που έχει ερωτική επιθυμία αλλά δυστυχώς κανένας καλός.

Meditation
    Guest
    Προφανως δεν εχεις διαβασει όσα θεματα έχει ανοιξει
    προφανώς δεν έχεις διαβάσει τις απαντήσεις μου...αν τις διάβαζες θα καταλάβαινες ότι έχω εντρυφήσει τόσο πολύ στο θέμα σε σημείο που να μπορώ να προβλεπω τι ακριβώς θα ξαναγράψει. Σε αντίθεση με σένα που δεν νομίζω να έχεις ξανασχολιασει και έριξες μόνο μια ματιά στα σος.

Senior Member
    προφανώς δεν έχεις διαβάσει τις απαντήσεις μου...αν τις διάβαζες θα καταλάβαινες ότι έχω εντρυφήσει τόσο πολύ στο θέμα σε σημείο που να μπορώ να προβλεπω τι ακριβώς θα ξαναγράψει. Σε αντίθεση με σένα που δεν νομίζω να έχεις ξανασχολιασει και έριξες μόνο μια ματιά στα σος.
    Οχι δεν τις εχω διαβασει τις απαντησεις σου, δεν με αφορουν ουτως ή άλλως, διότι γνωριζω τι γραφει εκεινη απο την πρωτη στιγμη που εγινε μελος και εχω ιδια αποψη. Οσον αφορα το... προφητικο σου χαρισμα να εισαι βεβαιος πως το εχει σχεδον το 90% των μελων εδω μεσα αφου ολοι ή μαλλον οι περισσοτεροι της εχουμε πει τα ιδια ακριβως εδω και αρκετους μηνες πολυ πριν γινεις μελος....

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast