Μια σχέση που δεν ξέρω γτ είμαι ακομα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 61
    Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. (ρατσιστικό περιεχόμενο, μήνυμα που προάγει το μίσος)
    Last edited by Aeon; 01-09-2020 at 15:36.

Senior Member
    Quote Originally Posted by fuego21 View Post
    Δηλαδη η κοπελα σου εχει κανει ενα σωρο φάσεις ακαποτες ακομα και με αραβα(που ολοι ξερουμε τι βρωμιάρηδες ειναι,και ολα αυτα ενω ειναι μεγαλη κοπελα)και συ σκεφτεσαι ακομα αν θα την χωρισεις;εισαι αυτοκαταστροφικος;thank you next σε ολα τα ανευθυνα ατομα
    Το θέμα προφύλαξη δεν νομίζω να διαφέρει από χώρα σε χώρα.
    Last edited by george1520; 01-09-2020 at 14:57.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cyrax View Post
    Τελικά προσπάθησα να τα ξαναβρώ με αυτήν την κοπέλα αλλά είμαι σε σοκ γτ Μ πε και άλλα για το παρελθόν της αρκετά ακραία κ δεν άντεξα συν ότι της ζήτησα απλά να Μ δείξει επειδή είμαι μικροφοβικος εάν γίνεται να δω ότι δεν έχει σμν σε χαρτί εάν κ κάναμε με προφυλακτικό μόνο και το αρνείται τι μπορώ να κάνω έχω πάθει μεγάλο πανικο
    Σου είπε τους λόγους που αρνείται; Θα μπορούσε να κάνει κάτι για να σε ηρεμησει.
    Συζήτησε μαζί της να ακούσεις πως βλέπει την όλη φάση..
    Γενικά αυτή η σχέση σου προσφέρει κάτι; Περνάς καλά (περα από το σεξ);

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. (ρατσιστικό περιεχόμενο, μήνυμα που προάγει το μίσος)
    Last edited by Aeon; 01-09-2020 at 16:09.

Meditation
    Guest
    Τι άλλο θα ακούσουμε ρε συ fuego δηλαδή έλεος.......

τελικά χώρισα γτ όσο πήγαινε μάθαινα κ πιο ακραία γεγονοντα καταρχάς να πω ότι δεν ήταν το θέμα ότι ήταν συριος αλλά το ότι ήταν σε δομές φυλοξενιας κ το ότι αυτός ο άνθρωπος είχε παιδιά κ το ότι ήταν ψυχολογος τ κ έμαθα ότι για να τον εκδικηθεί είχε πάει κ με ένα αλλον.Κατα δεύτερον ένιωθα ότι βιαζόταν πάρα πολύ να προχωρήσει σοβαρά μαζί μ κ Μ είχε πολλά ψέματα π έμαθα τώρα.Το κομμάτι π με απασχολει αυτήν την στιγμή είναι αν έχω κολλήσει hiv εάν κ είχα κάνει μόνο με προφυλακτικό σεξ αλλά είχα κάνει στοματικο εάν κ επέμενε κ Μ ασκούσε ψυχολογική πίεση να κάνουμε χωρίς προφυλάξεις κ Μ χε πει ακόμα ότι αν τυχόν έμενε έγκυος από εμένα θα το κράταγε .Ρωτάω λοιπόν εφόσον ειδα το τεστ παπ αρνητικο και την καλλιέργεια κόλπου της αρνητικη κ εφόσον είχα προφυλαξεις εκτός από το στοματικό πρέπει πιστεύετε να κάνω τεστ hiv?

Senior Member
    Η πιθανότητα να έχεις κολλήσει HIV είναι εξαιρετικά χαμηλή. Επειδή όμως καταλαβαίνω ότι αυτό το θέμα θα σε τρώει, πήγαινε σε έναν ουρολόγο και κάνε τις εξετάσεις που θα σου συστήσει. Συγκεκριμένα την εξέταση για HIV θα πρέπει να την επαναλάβεις και σε 6 μήνες.

Επίσης με σόκαρε πολύ γτ προσπαθούσε συνέχεια να με χειριστεί ας πούμε όταν της έλεγα κάποια πράγματα π με ενοχλούν με ρωταγε ποιος σ τα πε κ όταν της είχα πει η ψυχολογος Μ προσπαθούσε να με κάνει να σταματήσω κ το ότι δεν είναι καλή επίσης έβγαζε κακία για πολύ απλά πράγματα όπως ότι βγαίνω με τους φίλους Μ η πολλές φορές Μ επιτεθοταν χωρίς προφανείς λόγους κ Μ λέγε μετά συγνώμη γτ απλά είχε νεύρα κ γενικά ένιωθα ένα άγχος γτ βιαζόταν να προχωρήσουν όλα γρήγορα κ Μ πέταγε κιόλας ότι μην φοβάσαι δεν θέλω να σε τηλιξω κ νιώθω σαν να με χρησιμοποιησαν και έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ γι'αυτό
    Μπορεί ί επειδή ήταν ψυχολογος να το χρησιμοποιούσε πολύ αυτό στο τρόπο π Μ φαιροταν κ ακόμα και τώρα π χώρισα Μ κάνει συναισθηματικη πίεση

Banned
    Συγνώμη αυτό το ανισορροπο άτομο είναι ψυχολόγος;

Ναι δούλευε σε δομές φιλοξενιας

Meditation
    Guest
    Δεν νομίζω ότι σε κολακεύει και πολύ αυτό που κάνεις....
    Όποιο θέμα και αν έχεις μαζί της δεν είναι ωραιο να τη δυσφημιζεις. Εάν σε τυφλώνει η ζήλεια και θες να την εκδικηθείς ( που δεν βλέπω τον λόγο.....) δεν είναι ανάγκη να κάθεσαι και να μοιράζεσαι παντού τα επαγγελματικά της στοιχεία.

Μόνο και μόνο από αυτό συμφωνώ με τους άλλους ότι γλύτωσε η κοπέλα.

Και ρατσιστικα σχόλια στην αρχή και κομπλεξικα κολπάκια στη πορεία του θέματος ..... Φύγε και από τη ζωή της κοπέλας να γλυτώσει ...Δεν της αξίζεις

Το διορθώνω γιατί δεν γουστάρω να φάω και μπαν. Αλλά αυτά που έγραψα ισχύουν. Αυτά που έγραψα στην αρχή και χειρότερα....
    Last edited by Meditation; 06-09-2020 at 00:57.

Όχι γιατί με αυτά π άκουσα κατάλαβα ότι θύμα έπεσε και αυτός ο άνθρωπος ενός οριακού κ χειριστικου ανθρωπου.Επισης θα ήξερες ότι είναι ανήθικο ψυχολόγος συνάψει σχέση με θεραπευομενο. Επίσης το να βάζει κάποιος σε κίνδυνο την υγεία ενός άλλου π ήταν σε σχέση δεν νομίζω πως ήταν ηθικο γτ απο αυτά π είχα ακούσει σκοτωνόταν και με αυτόν κ γι'αυτό πήγε με άλλον να τον εκδικηθεί τώρα αν εσένα σ κάνει λογικό όλο αυτο τι να πω μπράβο σ.
    Επιπλέον η αγένεια σ και ο τρόπος π μιλά λέει πολλά για σενα
    Last edited by cyrax; 06-09-2020 at 00:04.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cyrax View Post
    τελικά χώρισα γτ όσο πήγαινε μάθαινα κ πιο ακραία γεγονοντα καταρχάς να πω ότι δεν ήταν το θέμα ότι ήταν συριος αλλά το ότι ήταν σε δομές φυλοξενιας κ το ότι αυτός ο άνθρωπος είχε παιδιά κ το ότι ήταν ψυχολογος τ κ έμαθα ότι για να τον εκδικηθεί είχε πάει κ με ένα αλλον.
    Α μαλιστα, οποτε το προβλημα δεν ειναι πως ηταν απο Αραβικη χωρα, αλλα απο χωρα που εχει διαλυθει εντελως απο τον εμφυλιο, οτι ο ανθρωπος ηταν προσφυγας και οχι καλος οικογενειαρχης συμφωνα με τα δικα σου κριτηρια...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Χμ όχι ακριβώς το πρόβλημα ήταν ότι αυτός ο άνθρωπος είχε παιδιά κ ίσως κ γυναίκα κ το ότι στο τέλος για να τον εκδικηθεί πήγε με έναν άλλο χωρίς προφυλακτικό πάλι πρόσφυγα όσο να ναι όλη αυτή η συμπεριφορά είναι σοκαριστική .Επίσης χωρίς να θέλω να φανώ ρατσιστής στο κέντρο πρόληψης aids στις ομάδες υψηλού κινδύνου έλεγε πρόσφυγες μετανάστες οπότε δεν νομίζω να ναι θέμα ρατσισμού αλλά ίσως ότι σε κανόνες που έχουν να κάνουν με το σεξ δεν τηρούν τόσο τις προφυλάξεις όπως στην ευρωπη. Ας μην τα βλέπουμε όλα σαν άσπρο και μαύρο σε αυτήν την ζωή και να μαστε λίγο ειλικρινείς και ρεαλιστες.

Senior Member
    Καταλαβαινεις βεβαια οτι υψηλος η χαμηλος κινδυνος δεν ειναι τοσο θεμα αν εσυ παιρνεις προφυλαξεις, σωστα; Και πως αυτος που εν τελει φοραει η οχι το προφυλακτικο εισαι εσυ;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast