Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 746
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 746 of 837 FirstFirst ... 246646696736744745746747748756796 ... LastLast
Results 11,176 to 11,190 of 12551
    Quote Originally Posted by gamerxr View Post
    οκ κανένα προβλήμα ευχαριστώ πολύ που μίλησες στο post μου παντός!
    Οχι μην ευχαριστείς για κάτι... Μπορουμε να μιλάμε από εδω.. Πως είσαι πως τα περνας?

Quote Originally Posted by Χριστίνα900 View Post
    Οχι μην ευχαριστείς για κάτι... Μπορουμε να μιλάμε από εδω.. Πως είσαι πως τα περνας?
    Δεν θέλω εδώ ήθελα λίγο να συζητούσαμε για κάποια θέματα σχετικά με τα post που είχες κάνει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Η κουβέντα θέλω να γίνει με απόλυτη ειλικρίνεια και ηρεμία πλέον...και σιγουρα με άτομα που έχουν πλήρη επίγνωση των πράξεών τους για να μπορέσω να καταλάβω αν υπάρχει λογική σε όλο αυτό ή απλά έγινε ασυναίσθητα ,εγωιστικά ή ακόμα και από ζήλεια γιατί ήθελαν να χαλάσει κάτι που δεν είχαν αυτοί..

Κάτι που ίσως επειδή δεν το γνώριζαν ποτέ τους νόμιζαν ότι είναι ψεύτικο ...

Πολλά ερωτήματα που θα ψάχνουν απαντήσεις ..
    Καταλαβα.. Σου ευχομαι να την κανεις συντομα αυτη την κουβεντα για να ξεκαθαρισουν ολα..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Τέλος πάντων καλή συνέχεια παιδιά χάρηκα που μιλήσαμε..

Senior Member
    Αλεξία διάβασα και δικά σου post εάν θέλεις να μιλήσουμε και δεν έχεις θέμα θα με βοηθούσε να σου δώσω το mail μου?
    Νομιζω εχεις απενεργοποιημενα τα μηνυματα εδω.. Γιαυτο δεν μπορεις να στειλεις
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Νομιζω εχεις απενεργοποιημενα τα μηνυματα εδω.. Γιαυτο δεν μπορεις να στειλεις
    και πως τα μπορώ να τα ενεργοποίησω δεν ξέρω

Marilou
    Guest
    Καταλαβα.. Σου ευχομαι να την κανεις συντομα αυτη την κουβεντα για να ξεκαθαρισουν ολα..
    Ξεκάθαρα είναι πλέον ..
    Θα φανεί ..

Senior Member
    και πως τα μπορώ να τα ενεργοποίησω δεν ξέρω
    Πανω δεξια καπου λεει Ρυθμισεις. Θα μπεις ρυθμισεις φορουμ (νομιζω) και θα πατησεις messaging on (δεν ειμαι σιγουρη αν το γραφει ακριβως ετσι αλλα θα το βρεις)

Καληνυχτα σε όλους σας... Να έχετε όμορφα όνειρα

Πανω δεξια καπου λεει Ρυθμισεις. Θα μπεις ρυθμισεις φορουμ (νομιζω) και θα πατησεις messaging on (δεν ειμαι σιγουρη αν το γραφει ακριβως ετσι αλλα θα το βρεις)
    Αυτό μου γράφει δεν έκανα κάτι είμαι καινούργιος εδώ Ο λογαριασμός σας μπορεί να μην έχει επαρκή δικαιώματα για τη πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου, να έχετε πρόσβαση σε εργαλεία διαχείρισης

Senior Member
    Αυτό μου γράφει δεν έκανα κάτι είμαι καινούργιος εδώ Ο λογαριασμός σας μπορεί να μην έχει επαρκή δικαιώματα για τη πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου, να έχετε πρόσβαση σε εργαλεία διαχείρισης
    Τι σου γραφει?

Τι σου γραφει?
    Ο λογαριασμός σας μπορεί να μην έχει επαρκή δικαιώματα για τη πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου, να έχετε πρόσβαση σε εργαλεία διαχείρισης.αυτο γράφει Αλεξία αν θες στείλε ένα mail να μιλήσουμε εδώ αν δεν έχεις πρόβλημα
    Last edited by gamerxr; 18-10-2020 at 22:37.

Senior Member
    [QUOTE=gamerxr;1135461]Ο λογαριασμός σας μπορεί να μην έχει επαρκή δικαιώματα για τη πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου, να έχετε πρόσβαση σε εργαλεία διαχείρισης αν θες στείλε ένα mail να μιλήσουμε εδώ

Δεν ξερω. Μηπως εχουν αλλαξει οι κανονες και πρεπει να εχεις παραπανω ποστ και οχι 50....

Δε το γνωρίζω αυτο...

[QUOTE=Αλεξία10;1135463]
    Ο λογαριασμός σας μπορεί να μην έχει επαρκή δικαιώματα για τη πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου, να έχετε πρόσβαση σε εργαλεία διαχείρισης αν θες στείλε ένα mail να μιλήσουμε εδώ

Δεν ξερω. Μηπως εχουν αλλαξει οι κανονες και πρεπει να εχεις παραπανω ποστ και οχι 50....
    Αλεξία μπορείς να μου στείλεις mail γιατί θα βγω από εδώ αν θέλεις να μιλήσουμε λίγο αλλιώς οκ