Νομίζω κατάφερα να κάνω σχέση, αλλά δεν με καλύπτει. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 166
    Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Δεν θα νιωσω ξανα μειονεκτικα, αυτο θα κερδισω
    Και μεχρι να βρω καποιον που θα μου αρεσει, θα εχω καποιες εμπειριες.
    Ηδη τωρα οταν τον αφησω αυτον, και μονο που θα πω στον επομενο οτι ειχα σχεση, θα πιστευει οτι εχω ολοκληρωσει(ελπιζω να τα εχω καταφερει να το κανω οντως) και δεν θα καθομαι να εξηγω τι και πως.
    Όπως το είπες θα εχεις μόνο ολοκληρώσει....
    Ούτε σεξ ούτε έρωτα θα έχεις κάνει....

Αν καταφέρεις να ολοκληρώσεις κι όλας...
    Μηχανή δεν είσαι ...άνθρωπος νομίζω ..

Άντε να μας πεις την εμπειρία σου λοιπόν ...ελπίζω μόνο να μην νιώθεις την ίδια απέχθεια και αηδία που ήδη νιώθεις για τους άντρες ...
    Αν δεν καταφέρεις να διώξεις αυτό από επάνω σου ούτε ο επόμενος θα σου αρέσει ούτε ο μεθεπομενος...

Τόσες γυναίκες εδώ μέσα λες για το κακό σου να στα λέμε όλα αυτά ...
    Δεν αναρωτιέσαι έστω και λίγο σε αυτό το θέμα ?

Senior Member
    Μα ακόμα δεν έχεις σχέση καλή μου. Κάθεσαι και κάνεις καμμένα σχέδια για κάτι που μπορεί ΝΑ γίνει ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ , ΑΦΟΥ ΘΑ έχει γίνει το ένα και το άλλο.

Στο έχουμε ξαναπεί ότι δεν είναι εκεί το θέμα, αλλά αφού έχεις κάνει έναν κάποιο σχεδιασμό να το παλέψεις κάπως με αυτό το παιδί, γιατί πας να τις καταστρέψεις εκ των προτέρων τις όποιες πιθανότητες να είναι κάτι έστω ένα βήμα καλύτερο απο όλες αυτές τις καμμενίλες που μας έχεις περιγράψει; Εσύ κοιτάς πως θα χαλαστείς και θα τον απαξιώσεις εντελώς στο μυαλό σου! Προσπάθησε να βλέπεις τα θετικά μπας και πάρεις κάτι θετικό από όλο αυτό. Μην κάνεις συνεχώς σενάρια σαν την Κρουέλα ντε Βιλ στο μυαλό σου, άσε τα πράγματα να εξελιχθούν και μην τα ψειρίζεις.

Senior Member
    Μην πιστευεις οσα σου λενε. Οι περισσοτεροι αντρες δεν πηδανε ευκολα, ακομα και καποιοι σχετικα ωραιοι.
    Ισως παλιοτερα ηταν αλλιως.
    Τωρα λογω ιντερνετ και απειρων ευκαιριων γνωριμιων, οι γυναικες δεχονται καθε μερα μηνυματα
    Υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος και για να κανει σεξ ενας αντρας πρεπει να εχει καποιες προδιαγραφες πλεον.
    Τι ακούω η γυναίκα και δεν σωριαζομαι...
    Lemon οκ. Αν βγεις ποτέ στην αληθινή ζωή, χωρίς οθόνες θα καταλάβεις πως ολα κυλούν νορμάλ. Όλοι πηδανε και όλες πηδιουντε (σορυ αλλα δεν κρατήθηκα)...
    Και αυτή που για σένα είναι μέτρια, για αυτόν που την έχει είναι θεά. Και πάει λέγοντας. ..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Lemon οκ. Αν βγεις ποτέ στην αληθινή ζωή, χωρίς οθόνες θα καταλάβεις πως ολα κυλούν νορμάλ. Όλοι πηδανε και όλες πηδιουντε (σορυ αλλα δεν κρατήθηκα)...
    Και αυτή που για σένα είναι μέτρια, για αυτόν που την έχει είναι θεά. Και πάει λέγοντας. ..
    Αλεξία αν την πείσεις πες το μου κι εμένα.

Senior Member
    Μου ειπε οτι με θεωρει κοπελα του, σε καποια φαση.
    Οχι, δεν κανω σεναριο οτι θα ειμαστε καλα και θα τον θελω κι εγω γιατι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση, δεν τον θελω καθολου, εχω ξενερωσει εντελως.
    Περιμενω απλα να ολοκληρωσουμε και μετα θα την κανω.
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!
    Υπο αλλες συνθηκες θα τον ειχα απορριψει απο τις πρωτες μερες. Με κραταει μονο το οτι δειχνει καλος και εχουμε καποια χημεια παραπανω απο ο,τι με τους προηγουμενους, αρα φανταζομαι δεν θα ειναι τοσο οδυνηρη η εμπειρια. Θα κανω οση υπομονη χρειαστει.

Πραγματικα ειναι πολυ τυχερες οσες γνωρισαν ως πρωτη τους σχεση καποιον που ηθελαν και δεν αναγκαστηκαν να γνωρισουν τοσους μαλακες! Πραγματικα!

Marilou
    Guest
    Είπαμε κράτα τα θετικά με αυτόν και προχωρα μην τα αναλύεις όμως άλλο στο μυαλό σου γιατί στο τέλος πάλι στα λόγια θα μείνεις ...

Senior Member
    Μου ειπε οτι με θεωρει κοπελα του, σε καποια φαση.
    Οχι, δεν κανω σεναριο οτι θα ειμαστε καλα και θα τον θελω κι εγω γιατι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση, δεν τον θελω καθολου, εχω ξενερωσει εντελως.
    Περιμενω απλα να ολοκληρωσουμε και μετα θα την κανω.
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!
    Υπο αλλες συνθηκες θα τον ειχα απορριψει απο τις πρωτες μερες. Με κραταει μονο το οτι δειχνει καλος και εχουμε καποια χημεια παραπανω απο ο,τι με τους προηγουμενους, αρα φανταζομαι δεν θα ειναι τοσο οδυνηρη η εμπειρια. Θα κανω οση υπομονη χρειαστει.

Πραγματικα ειναι πολυ τυχερες οσες γνωρισαν ως πρωτη τους σχεση καποιον που ηθελαν και δεν αναγκαστηκαν να γνωρισουν τοσους μαλακες! Πραγματικα!

Εντάξει, αφού έχεις κάνει τον σχεδιασμό σου και ξέρεις τι θες, πήδα τον και πες μας την εμπειρία.
    ������������������������

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Είπαμε κράτα τα θετικά με αυτόν και προχωρα μην τα αναλύεις όμως άλλο στο μυαλό σου γιατί στο τέλος πάλι στα λόγια θα μείνεις ...
    μα θα το προχωρησω στην πραξη
    αυτη τη φορα ελπιζω να μην κωλωσω
    δεν ειναι και ευκολο να κανεις σεξ με καποιον που δεν αντεχεις, γι αυτο και εμεινα στα λογια τις προηγουμενες φορες
    ευχομαι καμια γυναικα να μην χρειαστει να το κανει αυτο ποτε

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Αλήθεια τι λες ρε συ φίλη?
    Που γίνονται όλα αυτά τα πράγματα ..

Έλα που ζητάς και συγνώμη, εδώ προκειμένου να την πείσουμε έχουμε ξεθάψει ότι πιο χυδαία λέξη κυκλοφορεί..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Αλεξία αν την πείσεις πες το μου κι εμένα.
    Sonia δεν θα πειστεί γιατί σκοπός της είναι πως θα μπει στο μάτι των άλλων. Δεν δέχεται με τίποτα πως ο κόσμος κάνει σεξ. Τι να πω...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Εγω βλεπω πως οι περισσοτεροι αντρες δεν κανουν
    Στην "αληθινη ζωή" κανεις δεν θα πει οτι δεν πηδαει. Ολοι κοιτανε να φαινεται πως πηδανε.
    Εκει που ο κοσμος μιλαει ανωνυμα φαινεται τι πραγματικα συμβαινει

Marilou
    Guest
    μα θα το προχωρησω στην πραξη
    αυτη τη φορα ελπιζω να μην κωλωσω
    δεν ειναι και ευκολο να κανεις σεξ με καποιον που δεν αντεχεις, γι αυτο και εμεινα στα λογια τις προηγουμενες φορες
    ευχομαι καμια γυναικα να μην χρειαστει να το κανει αυτο ποτε
    Κορίτσι μου καλό εγώ ήμουν η πρώτη που στο είπα αυτό...δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που πας να κάνεις ...

Είναι αηδία όλο αυτό ...θα νιώθεις ότι παραβιάζεται όλο σου το σώμα ...
    Εγώ θα σου ευχηθώ μόνο να μην σε αξιώσει κανένας και τίποτα να το νιώσεις ...αλλιώς θα είναι δύσκολα μετά τα πράγματα ..
    Και αν κάποια στιγμή στην ζωή σου καταφέρεις και νιώσεις τι πραγματικά είναι ο έρωτας τοτε θα καταλάβεις γιατί σου τα λένε όλα αυτά ...

Θέλω όμως πραγματικά να μας πεις και να είσαι σίγουρη εγώ προσωπικά δεν θα σου κουνήσω το δάκτυλο και θα σου πω στα έλεγα ...

Ελπίζω μόνο τότε να καταλάβεις κάποια πράγματα παραπανω

Senior Member
    Εγω βλεπω πως οι περισσοτεροι αντρες δεν κανουν
    Στην "αληθινη ζωή" κανεις δεν θα πει οτι δεν πηδαει. Ολοι κοιτανε να φαινεται πως πηδανε.
    Εκει που ο κοσμος μιλαει ανωνυμα φαινεται τι πραγματικα συμβαινει
    Μήπως ήθελες να πεις το αντίθετο? Σου έδειξαν από την οθόνη ότι πηδανε? Σε λίγο θα πεις ότι όλες όσες σου μιλάμε εδώ είμαστε αγαμητες.

Senior Member
    Εσεις δεν ειστε, καταρχην γιατι ειστε γυναικες.
    Ακομα και αν δεν κανετε σεξ, για καποιο λογο εσεις δεν θελετε.
    Οι αντρες συνηθως θελουν σεξ, αλλα δεν τους καθονται. Έχει διαφορά.

Το φανταζομαι πως θα ειναι αηδια, εμενα νομιζετε μου αρεσει ολο αυτο; δεν θα ηθελα ιδανικα να τα ζουσα αυτα με τον πρωτο μου ερωτα;
    Αλλα οσο δεν ερχεται, τι να κανω, αφου δεν μου αρεσει καποιος;
    Αν παω 30 και δεν εχω κανει σεξ , και μπω εδω και πω κατι για τους αντρες, θα μου πειτε ( οχι εσεις συγκεκριμενα, σχημα λογου)οτι εχω συμπλεγματα που δεν εχω ολοκληρωσει κλπ
    Φοβαμαι κιολας μην με απορριψουν γι αυτο.

Senior Member
    Εσεις δεν ειστε, καταρχην γιατι ειστε γυναικες.
    Ακομα και αν δεν κανετε σεξ, για καποιο λογο εσεις δεν θελετε.
    Οι αντρες συνηθως θελουν σεξ, αλλα δεν τους καθονται. Έχει διαφορά.

Το φανταζομαι πως θα ειναι αηδια, εμενα νομιζετε μου αρεσει ολο αυτο; δεν θα ηθελα ιδανικα να τα ζουσα αυτα με τον πρωτο μου ερωτα;
    Αλλα οσο δεν ερχεται, τι να κανω, αφου δεν μου αρεσει καποιος;
    Αν παω 30 και δεν εχω κανει σεξ , και μπω εδω και πω κατι για τους αντρες, θα μου πειτε ( οχι εσεις συγκεκριμενα, σχημα λογου)οτι εχω συμπλεγματα που δεν εχω ολοκληρωσει κλπ
    Φοβαμαι κιολας μην με απορριψουν γι αυτο.
    Ε για να μην είμαστε εμείς αγαμητες, προφανώς υπάρχουν άντρες που το κανουν μαζί μας.. Και υπάρχουν και άλλες πολλές σαν εμάς.
    Δεν θέλω να σε σοκαρω αλλά θέλουν σεξ και οι γυναίκες, στο ίδιο βαθμό με τους άντρες.

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast