Οριακή μου αγάπη Vol. 2 - Page 69
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 69 of 114 FirstFirst ... 1959676869707179 ... LastLast
Results 1,021 to 1,035 of 1696
    Senior Member
    Παιδιά δεν ξέρω. Ακόμα και όταν τους τα δείχνουμε γραπτα, πάλι έχουν τον τρόπο τους να τα δικαιολογούν και να τα αλλάζουν όλα. Αυτό δείχνει η δική μου εμπειρία. Γι αυτό μπορούν να σε τρελλάνουν.

Senior Member
    Χρόνια πολλά και καλή δύναμη σε όλους! Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον τα όσα λέχθηκαν και χαίρομαι που τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται θετικά. Αν αυτή η χρονιά και αυτά τα Χριστούγεννα ήταν σκατά, να ξέρετε ότι τα επόμενα θα είναι πολύ καλύτερα

Καλή χρονιά με υγεία (σωματική και ψυχική)!

Senior Member
    Άσχετο αλλά ένας από τους καλύτερους υπνωτιστές κατά την γνώμη μου λέει κάπου μην επιχειρήσετε να κάνετε υπνωτισμό σε κάποιον που είναι οριακός διότι δεν θα συμβεί και πραγματικά αν το σκεφτεί κάποιος έχει δίκιο!

Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Αν αυτή η χρονιά και αυτά τα Χριστούγεννα ήταν σκατά, να ξέρετε ότι τα επόμενα θα είναι πολύ καλύτερα
    Αίολε, έγραψες... έχω πεθάνει στο γέλιο! ������������������������������

Καλή χρονιά, χρόνια πολλά σε όλους!!!

Senior Member
    Καλή χρονιά σε όλους!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Άσχετο αλλά ένας από τους καλύτερους υπνωτιστές κατά την γνώμη μου λέει κάπου μην επιχειρήσετε να κάνετε υπνωτισμό σε κάποιον που είναι οριακός διότι δεν θα συμβεί και πραγματικά αν το σκεφτεί κάποιος έχει δίκιο!
    Καλή χρονιά. Μπορείς να μας το αναλύσεις λίγο αυτό;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Epsilon View Post
    Καλή χρονιά. Μπορείς να μας το αναλύσεις λίγο αυτό;
    Καλή χρονιά, λέει λοιπον αυτός ο υπνωτιστής προς άλλους υπνωτιστές που τυχόν διαβάσουν το βιβλίο του ότι κάποιες αντιδράσεις είναι red flags ώστε να μην μπείτε στο κόπο να ασχοληθείτε με αυτούς και αυτά τα άτομα κάνουν:

-Παζάρι
    -Αργουν συνεχώς στα ραντεβού τους
    - Σου μιλάνε συνεχώς στο τηλέφωνο αλλά δεν κάνουν ραντεβού
    -Περιμένουν να τους σώσεις ή νιώθουν πως είναι θύματα

Και κλείνει ως εξής: Τα άτομα που έχουν διαγνωσθεί ως οριακοί γιατί παρουσιάζουν όλα τα παραπάνω.

Senior Member
    Καλή χρονιά, λέει λοιπον αυτός ο υπνωτιστής προς άλλους υπνωτιστές που τυχόν διαβάσουν το βιβλίο του ότι κάποιες αντιδράσεις είναι red flags ώστε να μην μπείτε στο κόπο να ασχοληθείτε με αυτούς και αυτά τα άτομα κάνουν:

-Παζάρι
    -Αργουν συνεχώς στα ραντεβού τους
    - Σου μιλάνε συνεχώς στο τηλέφωνο αλλά δεν κάνουν ραντεβού
    -Περιμένουν να τους σώσεις ή νιώθουν πως είναι θύματα

Και κλείνει ως εξής: Τα άτομα που έχουν διαγνωσθεί ως οριακοί γιατί παρουσιάζουν όλα τα παραπάνω.
    Καλημέρα. Το τρίτο ειδικά το βιώνω πάρα πολύ... Ωρες στο τηλέφωνο, αλλά αποφυγή των ραντεβού.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Epsilon View Post
    Καλημέρα. Το τρίτο ειδικά το βιώνω πάρα πολύ... Ωρες στο τηλέφωνο, αλλά αποφυγή των ραντεβού.
    Καλημέρα μπορώ να σε ρωτήσω κάτι; Αν δεν θέλεις μην απαντήσεις απλώς θέλω να καταλάβω κάτι. Τι είναι αυτό που κάνει μία γυναίκα να το υπομένει αυτό; Είναι η εξωτερική του εμφάνιση και το στάτους που έχει στην κοινωνία; Θέλει να γίνει η θεραπεύτρια του; Γιατί το υπομένει όλο αυτό;

Senior Member
    Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μια αποτελεσματική μέθοδο προετοιμασίας παρόμοιων καταστάσεων για το νέο έτος...

https://www.facebook.com/Tony.Trujil...28016637219893
    Last edited by aeolus74; 03-01-2021 at 15:04.

Χάχα! Απίστευτος!!! Έχει ξεκινήσει δυνατά ο aeolus74!!!

Senior Member
    Καλημέρα μπορώ να σε ρωτήσω κάτι; Αν δεν θέλεις μην απαντήσεις απλώς θέλω να καταλάβω κάτι. Τι είναι αυτό που κάνει μία γυναίκα να το υπομένει αυτό; Είναι η εξωτερική του εμφάνιση και το στάτους που έχει στην κοινωνία; Θέλει να γίνει η θεραπεύτρια του; Γιατί το υπομένει όλο αυτό;
    Δεν μπορώ να απαντήσω για όλες τις γυναίκες. Φαντάζομαι η καθεμιά θα έχει τα δικά της κίνητρα. Επίσης, υποθέτω ότι οι πιο πολλές γυναίκες, όπως και οι πιο πολλοί άντρες, δεν θα ξέρουν ότι έχουν μπλέξει με borderline και τι τους συμβαίνει. Εμείς που είμαστε σε αυτό το φόρουμ κάπως έγινε και ψυλλιαστήκαμε και κάτσαμε και διαβάσαμε και διαβάζουμε ακόμα. Εγώ προσωπικά τα δέχομαι όλα αυτά γιατί αφενός έχω ήδη αναπτύξει κάποια συναισθήματα και αφετέρου έχω κάποια απόσταση, οπότε ελπίζω ότι δεν θα με καταπιει αυτή η ιστορία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xaris_7 View Post
    Χάχα! Απίστευτος!!! Έχει ξεκινήσει δυνατά ο aeolus74!!!
    Πραγματικά! Ακόμα γελάω

Junior Member
    Καλημέρα παιδια και καλή χρονιά σε όλους! Έχω συγκλονιστεί με όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα πραγματικά! Έχω ακριβώς δύο μήνες που χώρισα και έχω σχεδόν πειστεί ότι ο άνθρωπος αυτός έχει ΟΔΠ. Η κακοποίηση συναισθηματική και σωματική που βίωσα, η αδικία, η αχαριστία, η εναλλαγή αυτή από την εξειδανικευση στην υποτίμηση με έκανε κουρέλι πραγματικά. Έχω μουδιάσματα στα χέρια και στα πόδια κάθε φορά που φέρνω εικόνες και λόγια του στο μυαλό μου.. Καμία σχέση με κανέναν χωρισμό που είχα στη ζωή μου μέχρι τώρα..Αναρωτιέμαι αν θα μου περάσει όλο αυτό που νιώθω ποτέ.. Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να λειτουργεί έτσι ένας ανθρωπος... Ένας ανθρωπος που του έδωσα τα πάντα μου..

Page 69 of 114 FirstFirst ... 1959676869707179 ... LastLast