Results 391 to 405 of 976
Thread: Δεν ξέρω τι να κάνω?
-
03-01-2021, 13:03 #391
- 03-01-2021, 15:41 #392MarilouGuest
Και εγώ ειλικρινά χαίρομαι για όλο αυτό.Αν έστω και από εδώ μπορώ να βάλω ένα μικρό λιθαράκι σε όλους εσάς που προσπαθείτε να βγείτε από τον λαβύρινθο που κάποτε ήμουν και εγώ μέσα σε αυτόν και ευτυχώς κατάφερα και βγήκα, να ξέρεις θα το κάνω με όποιο τρόπο μπορώ και νομίζω ότι θα βοηθήσει και ας γίνομαι και κάποιες φορές απότομη και λίγο κακία...
Για καλό είναι όλα αυτά να το ξέρεις !
Αντλισε λοιπόν χαρά ,αισιοδοξία και ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά από όπου την βρεις και θα δεις στο τέλος θα βγεις από όλο αυτό !
Ελπίζω να είσαι εδώ και να μας λες και να παιρνουμε και πολλοί άλλοι δύναμη από τον δικό σου αγώνα .
Είμαι τις αποψης ότι όλοι εμείς μαζί μπορούμε να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα παρά οταν ο καθένας παλεύει μόνος του !
Μονοπάτια που τα έχεις περπατήσει για πολύ καιρό και τα έχεις πλέον χαρτογραφηση τόσο καλά μπορεί να σε κάνουν να γίνεις πιστεύω ο καταλληλότερος οδηγός σε ένα άνθρωπο που μόλις ξεκίνησε να τα διαβαίνει ...
Μακάρι όσοι βγαίνουν από αυτά να παραμένουν εδώ και να γίνονται οδηγοί για τους επόμενους ...
03-01-2021, 16:02 #393
Μου αρέσει που η κουβέντα μας πήρε μια πιο αισιόδοξη στροφή. Ομολογώ ότι κι εγώ αισθάνομαι καλύτερα με την αλλαγή του έτους, την άφιξη του εμβολίου κτλ. Ναι έβαλες ένα λιθαράκι σε αυτόν μου τον αγώνα κι αν μπορέσω θα βάλω κι εγώ αύριο μεθαύριο σε κάποιον που το χρειάζεται. Εύχομαι κι εγώ να παραμείνεις εδώ γιατί χρειάζομαι ακόμα έστω και αυτή την στήριξη χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσω την επαγγελματική βοήθεια.
03-01-2021, 16:18 #394MarilouGuest
Εδώ θα είμαι όπως μπορώ και όσο μπορώ και χαρά μου να σε βοηθάω ή να σε γκαζωνω και καμιά φορά ,χρειάζεται και αυτό γιατί ξέρεις αυτός ο δρόμος έχει πολλά σκαμπανεβάσματα ..
Θα υπάρχουν μέρες που μπορεί πάλι να πέσεις ,δικαιολογημένες θα είναι ,άλλωστε αυτό είναι το φυσιολογικό ,γιατί αν πάμε μόνο στο άλλο άκρο τοτε μάλλον κάτι άλλο παιζει ..
Αρκεί αυτές οι μέρες να μην κρατάνε πολύ και να μην είναι ικανές σε ένα δύσκολο πισογυρισμα .Αν και νομίζω πως όσο περνάει ο καιρός θα λιγοστεύουν όλο και πιο πολύ ώσπου στο τέλος και να έρχονται δεν θα τις δίνεις σημασία .
Και φυσικά μην μπερδευομαστε ,άλλη η δουλειά που κάνουν τα χάπια ,άλλη η δουλειά του ψυχοθεραπευτή μας και άλλο το εδώ ...το ένα δεν αναιρεί το άλλο ..Ίσα ίσα ο συνδιασμός όλων αυτών μπορεί να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα ακόμα πιο γρήγορα !!!
Και ετσι θα γίνει .Άντε να ανασκουμποθουμε τώρα όλοι μας γιατί μπήκε ο καινούργιος χρόνος αλλά για να είμαστε καλά σε όλα αυτά που μας συμβαίνουν και σε αυτά που μας περιμένουν πρέπει να ρίχνουμε πολύ προσωπική δουλειά καθημερινός και ανελλιπώς ,ο καθένας με τον τρόπο του !!!!
04-01-2021, 09:34 #395
Καλημέρα, καλή εβδομάδα.
04-01-2021, 13:45 #396
04-01-2021, 14:06 #397
Δεν ξέρω ρε γμτ. όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Φταίω. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Φταίω.
04-01-2021, 14:41 #398MarilouGuest
04-01-2021, 15:36 #399
04-01-2021, 16:05 #400MarilouGuestΕντάξει κάνεις απολογισμό αλλά δεν σε πήραν και τα χρόνια και ούτε είναι η ώρα νομίζω ...
Οικογένεια γιατί δεν μπορείς να κάνεις ?
Τι γερασες κιόλας και οδευεις για τα ΚΑΠΗ , ή για να χαριτολογησω κιόλας θα μπεις στην κλιμακτιριο και δεν προλαβαίνεις να τεκνοποιήσεις??
Αυτά άστα για τις γυναίκες που εκείνες δικαιολογημένα να αγχώνονται αν περνάνε τα χρόνια και θέλουν να κάνουν οικογένεια ..
Τώρα τι εννοείς στρατό?
Δεν πήγες ?
Και όταν λες δημόσιο τι εννοείς ή μάλλον τι επαγγελματικό όνειρο έχεις ,να βολευτεις σε μια θεσουλα και να περνεις ένα μισθό?
Καταρχήν τι έχεις τελειώσει ?
Προκηρύξεις βγαίνουν αρκετές και σε δήμους και παντού ,δες λίγο μήπως μπορεί να κάνεις τα χαρτιά σου κάπου ...άνεργος εισαι εχεις καρτα ? Εισόδημα.δεν έχεις ,νομίζω μπορείς να προσπαθήσεις να χωθείς κάπου αφού το θες ...
Αν πάλι θες να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό γιατί τώρα που κάθεσαι δεν βάζεις λίγο το μυαλουδακι σου στο να σκαρφκστει τι μπορείς να κάνεις επαγγελματικά αργότερα με βάση αυτά που ξέρεις ?
Τι λες ? Είναι καλύτερα να κοιτάζεις τους άλλους παρά την δική σου δεδομένη στιγμή τι έχεις στα χέρια σου και τι πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις αυτά που άνετα προλαβαίνεις ακόμα ?
Αν καθόμαστε να κοιτάμε και να σχολιάζουμε τις ζωές των άλλων πάει καηκαμε ,το χάσαμε το τρένο ,όχι μόνο εσύ όλοι μας ..
04-01-2021, 16:22 #401
Δηλαδή έναν αστυνομικό ή μία αστυνομικίνα που παίρνει 800 ευρώ ή 1000; παραπάνω δεν παίρνουν έτσι δεν είναι; και έχουν κάνει οικογένεια, τους θεωρείς επιτυχημένους στην ζωή τους; Το ξέρεις πως αν φάνε σφαίρα από καλάζνικοφ που αυτά κυκλοφορούν στην αγορά, δεν υπάρχει αλεξίσφαιρο να τους σώσει ή τουλάχιστον δεν τους σώνει το αλεξίσφαιρο που φοράνε και θα τους διαλύσει στην κυριολεξία και αυτός που θα τους πετύχει έχει επιλογή απόστασης 350 μέτρα; Αυτό το θεωρείς επιτυχία ή χαζομάρα; Για πες μου.... Ειλικρινά πες μου...
04-01-2021, 16:43 #402
Στρατό εννοώ στρατιωτική σχολή. Εγώ είχα τα μόρια για τις καλύτερες σχολές. Θα ήμουν τώρα εξασφαλισμένος. Και με την αξία μου. Όχι μία Θεσουλα στο δημόσιο κι έναν μισθό. Θα έκανα καριέρα. Δεν λέω να παίρνω λεφτά χωρίς κόπο. Έχω έναν κολλητό που πήγε Ευελπίδων και όλο μου πετάει στα μούτρα ότι σε έξι χρόνια παίρνει σύνταξη αν θέλει. Χώρια επιδόματα που θα πάρουν τα παιδιά του, χώρια εφάπαξ και ότι άλλο τα οποία εγώ χλωμό αν πάρω ποτέ. Έχω τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων σε πανεπιστήμιο. Φυσικά και έχω κάρτα ανεργίας. Δεν δικαιούμαι βέβαια επιδόματα. Τι να πω το ψάχνω. Για παντού δημόσιο και μη αλλά πρώτα πρέπει να λύσω το θέμα των δικών μου που μεγάλωσαν και θέλουν φροντίδα. Εγώ είμαι μοναχοπαίδι. Δεν ξέρω είναι πολλά. Οκ προλαβαίνω αλλά από παντού εμπόδια Μαριλου μου.
04-01-2021, 16:52 #403
Τι να σου πω. Όλα σχετικά. Απόλυτη επιτυχία όχι δεν το θεωρώ αλλά είναι κάτι. Κάνουν κάτι. Οι πιο πολλές πιθανότητες είναι να μην φάνε σφαίρα από καλάσνικοφ. Σε λίγους θα γίνει η στραβή και στην τελική πες μου ένα επάγγελμα χωρίς κινδύνους ή ευθύνες. Έναν χρηματιστή δηλαδή που γνώρισα εγώ φοιτητής που είχε κάνει πέντε φορές μπαϊπάς λόγω άγχους που διαχειρίζεται ξένα εκατομμύρια θεωρείς ότι κάνει μια ακίνδυνη δουλειά?? Εντάξει η μόνη διαφορά ότι τότε η αμοιβή του ήταν πενταπλάσια του αστυνομικού αλλά τώρα?? Έχεις την εντύπωση ότι παίρνει πολλά περισσότερα?? Ένας συμφοιτητής μου είχε πρόταση για manager στην Ελλάδα από τεράστια εταιρεία Κολοσσό και ξέρεις τι μισθό του έδωσαν?? 900 ευρώ. Φίλε εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα. Ούτε ακαδημαϊκά ούτε επαγγελματικά προχώρησα. Ούτε σε κάποιο σώμα ασφαλείας μπορώ να μπω λόγω ηλικίας. Τα τρελά λεφτά δεν υπάρχουν πουθενά. Ο κίνδυνος είναι παντού. Δηλαδή υπάλληλος σε μάρκετ αν γίνει μια ένοπλη ληστεία τι τον προστατεύει από σφαίρα?? Από μαχαίρι??? Κτλ κτλ...
04-01-2021, 16:55 #404
Θεωρείς πως θα άντεχες να χτυπάς προσοχή κάθε ημέρα, και να τρως μεταθέσεις για 30 χρονια στην ζωή σου; Πιστεύεις πως θα σου ταίριαζε και θα ήσουν ευτυχισμένος από μία τέτοια ζωή; Μην κοιτάς το σήμερα, κοίτα την διαδρομή από τότε μέχρι σήμερα. Αυτή την διαδρομή θα την άντεχες ή θα ήσουν δυστυχισμένος για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου;
04-01-2021, 17:01 #405
Δεν είναι έτσι, δεν είναι σαν τις υπόλοιπες δουλειές, γιατί αυτοι τουλάχιστον αυτοί και αυτές που βγαίνουν στο δρόμο από την στιγμή που βγαίνουν παίζουν κορώνα-γράμματα τη ζωή τους στην κυριολεξία. Δεν ξέρουν αν σε κάποιο έλεγχο ο άλλος τους αδειάσει 19 σφαίρες στο κεφάλι και οκ μπορεί οι υπόλοιποι να τον σκοτώσουν τον κακοποιό, αλλά κάποιος από αυτούς ή κάποιοι θα φάνε μια γεμιστήρα στο κεφάλι. Στο σουπερ μαρκετ θα μπει ο άλλος θα πάρει τα λεφτα και θα φύγει. Σε αυτή τη δουλειά όταν ο άλλος έχει όπλο, θα το βγάλει το όπλο και θα κερδίσει ο καλύτερος και αν είναι καλάζνικοφ είναι καλύτερος και δεν το σώνει τίποτα.