Results 796 to 810 of 855
Thread: Ειμαι τόσο μπερδεμένη
-
12-01-2021, 13:34 #796
Ναι άκου να σου πω κάτι, από τη στιγμή που δεν θέλεις κοινωνικότητες και υποθέτω πως πουθενά δεν τις θέλεις όχι μόνο στην πίστα αλλά σε οποιοδήποτε μέρος και θεωρείς πως πρέπει να είσαι εκεί που είσαι, δεν μπορείς να επιτρέπεις στον εαυτό σου να στεναχωριέται γιατί για παράδειγμα δεν αγαπάς τον άνδρα σου. Θέλω να σου κάνω και μία ερώτηση έπινες ποτέ κόκες, mdma, 2c-b στη ζωή σου σε τακτά χρονικά διαστήματα ή και καθημερινώς; Και αν ναι πότε; Πότε για παράδειγμα τα έκοψες; Α και πες μου αν θυμάμαι καλά, εσύ σταμάτησες να αγαπάς τον άνδρα σου πριν από 15 χρόνια σωστά;
- 12-01-2021, 13:38 #797
12-01-2021, 13:41 #798
ε, τι θες να σου πουν οι φιλες σου;;; "που τον βρηκες αυτον τον ξενερωτο";;;;
οι φιλες τα αντικειμενικα θα πουν. αν ειναι καλος ανθρωπος, καλος συντροφος, δεν σε δερνει, καλος στην παρεα. απο τις φιλες θα βγαλεις συμπερασμα αν γουσταρεις τον ανδρα σου;;;;
ο,τι και να λενε οι φιλες και οι φιλοι και οι αγνωστοι, μονο η ψυχη σου ξερει τι νοιωθεις γι; καποιον ανδρα κι αν σε καλυπτει συναισθηαμτικα και ε ρωτικα, αν τον θες, αν τον βαρεθηκες, αν ψαχνεσαι, κλπκλπ κλπ. τις φιλες σου ρωτας αν θελεις τον ανδρα σου;;;;
για να καταλαβω κατι, δηλαδη.
εσυ εχεις πεισθει οτι για την καταθλιψη σου και ολη την αναστατωση που ζεις εδω και 15 χρονια, φταιει που ρωτησες ενα πρωι τον ε αυτο σου αν τον αγαπας;;;;
αυτη η ερωτηση, αλλα και η απαντηση της, δεν υπαρχει συνεχως μεσα μας σε ολη την πορεια μιας σχεσης;;; πρεπει να την κανεις συγκεκριμενα, ή φωναχτα;;;
σε ποιον την εκανες; σε καποια ξενη; μηπως ο εαυτος σου σουε ιναι ξενος, οοοοσα κι αν μας λες, οοοσο κι αν μας τον περιργαφεις, γι αυτο και επφτεις συνεχως σε αντιφασεις και τα μπερδευεις και τα ξαναμπερδευεις, ενω μας λες οτι ξεμπερδεψες;
και μια διαφορετικη ερωτηση. μηπως εχεις εξαρτηση απο το αλκοολ;
12-01-2021, 14:24 #799MarilouGuestΌταν κάνεις συζήτηση θα λες πράγματα με βάση τα δικά σου βιώματα ..Από θεωρίες και αερολογιες χορτάσαμε ..
Τουτέστιν αγάπη χ@στ@κ@ για το τι θα πει ο κάθε άσχετος για εμένα ..Αν με ενδιαφέρε σου έχω πει τι θα έκανα ..Άλλωστε όταν δεν μου κολλάνε πράγματα τα λέω δεν το κλείνω το ριμαδι.. ...
Σιγά μη ξαναμπώ στη διαδικασία να ζητάω άδεια για το τι θα πω ή να έχω λογοκρισία από τον οποιοδήποτε ..
Αυτά τα υπόλοιπα γνωστά μεταξύ μας !
Άσχετο αλλά θέλω να μου στείλεις εντυπώσεις της μικρής από το σχολείο και τα καινούργια δεδομένα ,ανοιχτά παράθυρα και όλα αυτά ..Πως τα βλέπει ?
12-01-2021, 14:34 #800
Μωρέ δεν το συζητώ, και εγώ γραμμένα τα έχω όσα θα πει ο καθένας για μένα. Αλλά εδώ το θέμα είναι δικό της. Τι κάθεται και μου διατυμπανιζει τον τέλειο άντρα (που δεν είναι τέλειος ούτε καν για την ίδια) τη στιγμή που χτυπιέται ότι δεν τον θέλει?
Όποια δεν θέλει, η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.
Θα σου στείλω εντυπώσεις από το σχολείο.Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
12-01-2021, 14:51 #801
Δεν έχω καμία εξάρτηση. Ξενερώτος δεν είναι σίγουρα. Το αντίθετο. Είναι όπως ακριβώς τον περιγραφω. Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις γιατί αγαπάς τον άντρα σου? Μην μου πεις είναι καλός άνθρωπος, κλπ. Αυτά για εμένα είναι δεδομένα. Δηλαδή μην μου πεις το αγαπώ σε σύγκριση με άλλους που είναι μαλακες και άρρωστοι. Ουτε αν σε έμαθε πράγματα. Δεν είναι κάτι ουσίας αυτό. Ούτε ότι σε έχωσε στα βαθειά. Αυτό είναι επιλογή σου. Θα μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο διαφορετικό. Επί της ουσίας των συναισθημάτων θέλω να μου πείς. Αυτό εμένα που μου καρφώθηκε εκείνο το πρωί ήταν αυτό. Ποια συναισθήματα δηλώνουν αγάπη? Όχι εάν περνάω καλά ή κακά. Όχι εάν με βοηθάει ή όχι. Εάν εινσι καλός εραστής και σύζυγος. Αυτά είναι επιλογές μας. Επί των συναισθημάτων θέλω ξεκάθαρα να μου πείς. Το αν τον βοηθάς στην δουλειά του δεν σημαίνει τίποτα. Θα μπορούσες να είχες μια δουλειά που είναι άσχετη. Τι είναι αυτό που σε κάνει να λες σε αγαπώ?
12-01-2021, 14:56 #802
12-01-2021, 15:02 #803
Αρα λοιπόν δεν αποκλείεις την περίπτωση να γνωρίσεις κάποιον εκτός πίστας και να πεις παίρνω διαζύγιο και γεια σας; ή το αποκλείεις; Πρέπει να είσαι ξεκάθαρη γιατί αν δεν είσαι ξεκάθαρη μια ζωή θα αμφιταλαντεύεσαι... Σε ρώτησα για τα συγκεκριμένα και μόνο ναρκωτικά γιατί αρκετός κόσμος που κάνει αυτά, χάνουν το συναίσθημα της αγάπης μετά. Κατά τα άλλα οκ.
12-01-2021, 15:05 #804MarilouGuestΑν για εσένα δεν είναι αυτά κριτήρια αγάπης παρά μόνο πόσα χρήματα βγάζει πόσο ηδονή σου προσφέρει αν δέχεται να σε πηδάνε και άλλοι δέκα και πόσα ταξίδια σε πάει τότε σίγουρα ναι ..δεν έχεις ιδέα από αγάπη ειλικρινά ...
Βλέπω για τους άλλους ξέρεις πολύ καλά να διακρίνεις αν αγαπάνε η είναι καλά μέσα σε ένα γάμο ..στο δικό σου τα χάλασες μόνο ..
Για πες ενδιαφέρομαι ειλικρινά να δω πως θα έχεις ένα πετυχημένο γάμο με τον Μίστερ τέλειο χωρίς πλάκα .
12-01-2021, 15:24 #805
12-01-2021, 15:37 #806MarilouGuestΆλλη μια κοινή απορία ,αλλά πραγματικά όσο και να φαίνεται αστείο ,τραγικό δεν ξέρω ειλικρινά πως να το χαρακτηρίσω μου αρέσει που εδώ μέσα βλέπω και το σκεπτικο αυτών των ανθρώπων και γενικά πολλών κατηγοριών ανθρώπων όπως και αυτοί τα δικά μας και των υπολοίπων ..
Αυτό σίγουρα σε βοηθάει πως την επόμενη φορά που θα πας να πεις σε κάποιον δεν πας καλά ή θα τον κριτικάρεις σίγουρα θα αναλογιστείς όλα αυτά εδώ μέσα και θα καταλάβεις ότι όντως κάτι δεν πάει καλά όχι γιατί φταιει ή το κάνει ηθελημένα ..αλλά επειδή μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του ή τα βιώματά του που θα του δείξουν αν είναι σωστά αυτά που κάνει ή όχι ..
Το ίδιο ισχύει για όλους μας βέβαια ,μην παρεξηγηθω ...
Και για εσένα και για εμένα για όλους ...
12-01-2021, 15:51 #807
Ναι οκ αλλά το θέμα μου είναι (και της το είπα καμιά 50ρια φορές) ότι για ποιο λόγο το κουράζουμε και φτάσαμε τις 50 φεύγα σελίδες αφού συνέχεια λέει το πόσο τέλειος είναι αλλά το πόσο δεν τον θέλει.
Εντάξει κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβει ότι έχει ΉΔΗ πάρει τις αποφάσεις της να μείνει μαζί του (απ ότι κατάλαβα).
Επίσης πρέπει να καταλάβει ότι εκείνη ΝΟΜΊΖΕΙ ότι παντρεύτηκε τον τέλειο. Θα μπορούσα εγώ να τον γνωρίσω και να μου φαινόταν εντελώς ξενέρωτος, όπως και σε εκείνη ο δικός μου.Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
12-01-2021, 16:02 #808MarilouGuest
12-01-2021, 16:08 #809
Γιατί αν για παράδειγμα 10 φίλες της που ξέρουν τον άνδρα της, της λένε "α τι τέλειος άνδρας είναι" αυτό πιστεύει και εκείνη. Είναι όπως εγώ με τη πρώην μου και εγώ αν με ρωτήσουν θα πω "τέλεια γυναίκα" αλλά για εμένα όμως δεν ήταν τέλεια, εθελοτυφλούσα και έλεγα και εγώ στον εαυτό μου τέλεια γυναίκα ενώ ήξερα πως οκ μπορεί να είναι για άλλους, αλλά όχι για μένα.
12-01-2021, 16:23 #810