Ειμαι τόσο μπερδεμένη - Page 54
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 54 of 57 FirstFirst ... 4445253545556 ... LastLast
Results 796 to 810 of 855
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mariasilk View Post
    Για τους λόγους αυτούς πάω στην πίστα μόνη μου το πρωί. Να χαλαρώσω θέλω. Δεν θέλω κοινωνικότητες. Δεν γουστάρω αυτή την μαλακια. Σε σε γνωρίσω μας σε κάνω. Δεν θέλω μάνα μου. Το κορίτσι μου θέλω και την πίστα για είκοσι λεπτά. Μετά θα πάω στην δουλειά μου.
    Ναι άκου να σου πω κάτι, από τη στιγμή που δεν θέλεις κοινωνικότητες και υποθέτω πως πουθενά δεν τις θέλεις όχι μόνο στην πίστα αλλά σε οποιοδήποτε μέρος και θεωρείς πως πρέπει να είσαι εκεί που είσαι, δεν μπορείς να επιτρέπεις στον εαυτό σου να στεναχωριέται γιατί για παράδειγμα δεν αγαπάς τον άνδρα σου. Θέλω να σου κάνω και μία ερώτηση έπινες ποτέ κόκες, mdma, 2c-b στη ζωή σου σε τακτά χρονικά διαστήματα ή και καθημερινώς; Και αν ναι πότε; Πότε για παράδειγμα τα έκοψες; Α και πες μου αν θυμάμαι καλά, εσύ σταμάτησες να αγαπάς τον άνδρα σου πριν από 15 χρόνια σωστά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    θες ειλικρινή απάντηση στην ερώτηση σου ή αλλα λόγια να αγαπιόμαστε?
    Ειλικρινή λογικά....
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Οι φίλες μου είχαν γίνει εμμονικες με τις σχέσεις. Χώριζαν για μαλακίες και πάντα έφταιγαν οι άντρες. Στο 80% φταίνε. Αχ πόσο τυχερή είσαι. Αχ που σε αγαπάει τόσο. Αυτός ομορφαίνει όσο γερνάει. Αχ και βαχ. Δεν άκουσα ποτέ ένα κακό λόγο. Τι διαμάντι άνθρωπος. Έξω καρδιά με χιούμορ, κλπ. Έλεγα ή αυτές είναι βλαμμενες ή εγώ έχω πιάσει λαχείο και δεν το ξέρω. Εγώ τα έβλεπα φυσιολογικά. Έλεγα αφού με αγαπάει είναι λογικά πράγματα.

Πλύση εγκεφάλου ιδιαίτερα οι λίγο μεγαλύτερες. Βρε δεν είναι μαμακιας. Βρε σου κάνει τόσες δουλειές, βρε θα γίνει τρομερός πατέρας. Η καθεμία ανάλογα τι δεν είχε το ήθελε. Βρε θα με τρελάνετε έλεγα εγώ. Εσείς ψάχνεται άντρα ή αυτό που σας λείπει? Τελικά όλες έψαχναν αυτό που τους έλειπε στην δική τους ψυχολογία. Ορισμένες είχαν φτάσει σε ακραίες καταστάσεις για να κρατήσουν έναν άντρα. Άρα έλεγα εγώ είμαι τυχερή. Δεν είχα ζήσει έτσι. Δεν θα μπορούσα άλλωστε. Δεν τις κατηγορώ διότι στην πορεία τους άλλες βρήκαν κάτι καλό και άλλες είναι μόνες. Διαζύγια, παιδιά χωρισμένα κλπ να πηγαίνουν σύννεφο. Καλό εννοεί μια γυναίκα ότι της λείπει και ότι θέλει. Τρελές είμαστε σίγουρα. Αυτό το υπογράφω. Έχουμε και αυτό το γσμημενο βιολογικο ρολόι που μας χαντακωνει. Εγώ ειλικρινά δεν το είχα. Παιδιά ήθελα αλλά δεν το είχα προτεραιότητα. Αυτή την υστερία με τον γάμο και την οικογένεια δεν την είχα. Είχα ακόμα πολλά που έπρεπε να κάνω επαγγελματικά διότι εάν δεν τα έκανα θα έχανα την δουλειά μου. Υπήρχε ανταγωνισμός και από γυναίκες. Εγώ μάλλον ήμουνα σε καλύτερη φάση διότι μιλούσα ελληνικά και. Είχα αρκετά ελληνικά γραφεία πελάτες. Είχα φιλικές σχέσεις και έβγαζα άκρη αλλά ελληνικά. Οι Αμερικάνοι δεν το είχα έχουν. .......

Αυτή ήμουνα και αυτή είμαι. Τώρα γιατί εκείνη την γσμημενη ημέρα ρώτησα εάν τον αγαπώ .... Τι το ήθελα. Δεν καθόμουν στα αβγά μου. Δηλαδή τώρα μετά από αυτά που έχουν γίνει αναρωτιέμαι τι σκατα το έψαχνα τόσο πολύ.
    ε, τι θες να σου πουν οι φιλες σου;;; "που τον βρηκες αυτον τον ξενερωτο";;;;

οι φιλες τα αντικειμενικα θα πουν. αν ειναι καλος ανθρωπος, καλος συντροφος, δεν σε δερνει, καλος στην παρεα. απο τις φιλες θα βγαλεις συμπερασμα αν γουσταρεις τον ανδρα σου;;;;
    ο,τι και να λενε οι φιλες και οι φιλοι και οι αγνωστοι, μονο η ψυχη σου ξερει τι νοιωθεις γι; καποιον ανδρα κι αν σε καλυπτει συναισθηαμτικα και ε ρωτικα, αν τον θες, αν τον βαρεθηκες, αν ψαχνεσαι, κλπκλπ κλπ. τις φιλες σου ρωτας αν θελεις τον ανδρα σου;;;;

για να καταλαβω κατι, δηλαδη.
    εσυ εχεις πεισθει οτι για την καταθλιψη σου και ολη την αναστατωση που ζεις εδω και 15 χρονια, φταιει που ρωτησες ενα πρωι τον ε αυτο σου αν τον αγαπας;;;;
    αυτη η ερωτηση, αλλα και η απαντηση της, δεν υπαρχει συνεχως μεσα μας σε ολη την πορεια μιας σχεσης;;; πρεπει να την κανεις συγκεκριμενα, ή φωναχτα;;;
    σε ποιον την εκανες; σε καποια ξενη; μηπως ο εαυτος σου σουε ιναι ξενος, οοοοσα κι αν μας λες, οοοσο κι αν μας τον περιργαφεις, γι αυτο και επφτεις συνεχως σε αντιφασεις και τα μπερδευεις και τα ξαναμπερδευεις, ενω μας λες οτι ξεμπερδεψες;
    και μια διαφορετικη ερωτηση. μηπως εχεις εξαρτηση απο το αλκοολ;

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Ειλικρινή λογικά....
    Όταν κάνεις συζήτηση θα λες πράγματα με βάση τα δικά σου βιώματα ..Από θεωρίες και αερολογιες χορτάσαμε ..

Τουτέστιν αγάπη χ@στ@κ@ για το τι θα πει ο κάθε άσχετος για εμένα ..Αν με ενδιαφέρε σου έχω πει τι θα έκανα ..Άλλωστε όταν δεν μου κολλάνε πράγματα τα λέω δεν το κλείνω το ριμαδι.. ...

Σιγά μη ξαναμπώ στη διαδικασία να ζητάω άδεια για το τι θα πω ή να έχω λογοκρισία από τον οποιοδήποτε ..

Αυτά τα υπόλοιπα γνωστά μεταξύ μας !
    Άσχετο αλλά θέλω να μου στείλεις εντυπώσεις της μικρής από το σχολείο και τα καινούργια δεδομένα ,ανοιχτά παράθυρα και όλα αυτά ..Πως τα βλέπει ?

Senior Member
    Όταν κάνεις συζήτηση θα λες πράγματα με βάση τα δικά σου βιώματα ..Από θεωρίες και αερολογιες χορτάσαμε ..

Τουτέστιν αγάπη χ@στ@κ@ για το τι θα πει ο κάθε άσχετος για εμένα ..Αν με ενδιαφέρε σου έχω πει τι θα έκανα ..Άλλωστε όταν δεν μου κολλάνε πράγματα τα λέω δεν το κλείνω το ριμαδι.. ...

Σιγά μη ξαναμπώ στη διαδικασία να ζητάω άδεια για το τι θα πω ή να έχω λογοκρισία από τον οποιοδήποτε ..

Αυτά τα υπόλοιπα γνωστά μεταξύ μας !
    Άσχετο αλλά θέλω να μου στείλεις εντυπώσεις της μικρής από το σχολείο και τα καινούργια δεδομένα ,ανοιχτά παράθυρα και όλα αυτά ..Πως τα βλέπει ?
    Μωρέ δεν το συζητώ, και εγώ γραμμένα τα έχω όσα θα πει ο καθένας για μένα. Αλλά εδώ το θέμα είναι δικό της. Τι κάθεται και μου διατυμπανιζει τον τέλειο άντρα (που δεν είναι τέλειος ούτε καν για την ίδια) τη στιγμή που χτυπιέται ότι δεν τον θέλει?
    Όποια δεν θέλει, η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.

Θα σου στείλω εντυπώσεις από το σχολείο.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ε, τι θες να σου πουν οι φιλες σου;;; "που τον βρηκες αυτον τον ξενερωτο";;;;

οι φιλες τα αντικειμενικα θα πουν. αν ειναι καλος ανθρωπος, καλος συντροφος, δεν σε δερνει, καλος στην παρεα. απο τις φιλες θα βγαλεις συμπερασμα αν γουσταρεις τον ανδρα σου;;;;
    ο,τι και να λενε οι φιλες και οι φιλοι και οι αγνωστοι, μονο η ψυχη σου ξερει τι νοιωθεις γι; καποιον ανδρα κι αν σε καλυπτει συναισθηαμτικα και ε ρωτικα, αν τον θες, αν τον βαρεθηκες, αν ψαχνεσαι, κλπκλπ κλπ. τις φιλες σου ρωτας αν θελεις τον ανδρα σου;;;;

για να καταλαβω κατι, δηλαδη.
    εσυ εχεις πεισθει οτι για την καταθλιψη σου και ολη την αναστατωση που ζεις εδω και 15 χρονια, φταιει που ρωτησες ενα πρωι τον ε αυτο σου αν τον αγαπας;;;;
    αυτη η ερωτηση, αλλα και η απαντηση της, δεν υπαρχει συνεχως μεσα μας σε ολη την πορεια μιας σχεσης;;; πρεπει να την κανεις συγκεκριμενα, ή φωναχτα;;;
    σε ποιον την εκανες; σε καποια ξενη; μηπως ο εαυτος σου σουε ιναι ξενος, οοοοσα κι αν μας λες, οοοσο κι αν μας τον περιργαφεις, γι αυτο και επφτεις συνεχως σε αντιφασεις και τα μπερδευεις και τα ξαναμπερδευεις, ενω μας λες οτι ξεμπερδεψες;
    και μια διαφορετικη ερωτηση. μηπως εχεις εξαρτηση απο το αλκοολ;
    Δεν έχω καμία εξάρτηση. Ξενερώτος δεν είναι σίγουρα. Το αντίθετο. Είναι όπως ακριβώς τον περιγραφω. Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις γιατί αγαπάς τον άντρα σου? Μην μου πεις είναι καλός άνθρωπος, κλπ. Αυτά για εμένα είναι δεδομένα. Δηλαδή μην μου πεις το αγαπώ σε σύγκριση με άλλους που είναι μαλακες και άρρωστοι. Ουτε αν σε έμαθε πράγματα. Δεν είναι κάτι ουσίας αυτό. Ούτε ότι σε έχωσε στα βαθειά. Αυτό είναι επιλογή σου. Θα μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο διαφορετικό. Επί της ουσίας των συναισθημάτων θέλω να μου πείς. Αυτό εμένα που μου καρφώθηκε εκείνο το πρωί ήταν αυτό. Ποια συναισθήματα δηλώνουν αγάπη? Όχι εάν περνάω καλά ή κακά. Όχι εάν με βοηθάει ή όχι. Εάν εινσι καλός εραστής και σύζυγος. Αυτά είναι επιλογές μας. Επί των συναισθημάτων θέλω ξεκάθαρα να μου πείς. Το αν τον βοηθάς στην δουλειά του δεν σημαίνει τίποτα. Θα μπορούσες να είχες μια δουλειά που είναι άσχετη. Τι είναι αυτό που σε κάνει να λες σε αγαπώ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ναι άκου να σου πω κάτι, από τη στιγμή που δεν θέλεις κοινωνικότητες και υποθέτω πως πουθενά δεν τις θέλεις όχι μόνο στην πίστα αλλά σε οποιοδήποτε μέρος και θεωρείς πως πρέπει να είσαι εκεί που είσαι, δεν μπορείς να επιτρέπεις στον εαυτό σου να στεναχωριέται γιατί για παράδειγμα δεν αγαπάς τον άνδρα σου. Θέλω να σου κάνω και μία ερώτηση έπινες ποτέ κόκες, mdma, 2c-b στη ζωή σου σε τακτά χρονικά διαστήματα ή και καθημερινώς; Και αν ναι πότε; Πότε για παράδειγμα τα έκοψες; Α και πες μου αν θυμάμαι καλά, εσύ σταμάτησες να αγαπάς τον άνδρα σου πριν από 15 χρόνια σωστά;
    Μιλάω για την πίστα. Ναρκωτικά δεν ξέρω τι είναι καν. Τα θεωρώ άρρωστα πράγματα. Λυπάμαι απλά τον κόσμο που μπλέκει με αυτά. Θεωρώ ότι κουβαλάνε πολλά προβλήματα. Κρίμα.

Senior Member
    Μιλάω για την πίστα. Ναρκωτικά δεν ξέρω τι είναι καν. Τα θεωρώ άρρωστα πράγματα. Λυπάμαι απλά τον κόσμο που μπλέκει με αυτά. Θεωρώ ότι κουβαλάνε πολλά προβλήματα. Κρίμα.
    Αρα λοιπόν δεν αποκλείεις την περίπτωση να γνωρίσεις κάποιον εκτός πίστας και να πεις παίρνω διαζύγιο και γεια σας; ή το αποκλείεις; Πρέπει να είσαι ξεκάθαρη γιατί αν δεν είσαι ξεκάθαρη μια ζωή θα αμφιταλαντεύεσαι... Σε ρώτησα για τα συγκεκριμένα και μόνο ναρκωτικά γιατί αρκετός κόσμος που κάνει αυτά, χάνουν το συναίσθημα της αγάπης μετά. Κατά τα άλλα οκ.

Marilou
    Guest
    Δεν έχω καμία εξάρτηση. Ξενερώτος δεν είναι σίγουρα. Το αντίθετο. Είναι όπως ακριβώς τον περιγραφω. Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις γιατί αγαπάς τον άντρα σου? Μην μου πεις είναι καλός άνθρωπος, κλπ. Αυτά για εμένα είναι δεδομένα. Δηλαδή μην μου πεις το αγαπώ σε σύγκριση με άλλους που είναι μαλακες και άρρωστοι. Ουτε αν σε έμαθε πράγματα. Δεν είναι κάτι ουσίας αυτό. Ούτε ότι σε έχωσε στα βαθειά. Αυτό είναι επιλογή σου. Θα μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο διαφορετικό. Επί της ουσίας των συναισθημάτων θέλω να μου πείς. Αυτό εμένα που μου καρφώθηκε εκείνο το πρωί ήταν αυτό. Ποια συναισθήματα δηλώνουν αγάπη? Όχι εάν περνάω καλά ή κακά. Όχι εάν με βοηθάει ή όχι. Εάν εινσι καλός εραστής και σύζυγος. Αυτά είναι επιλογές μας. Επί των συναισθημάτων θέλω ξεκάθαρα να μου πείς. Το αν τον βοηθάς στην δουλειά του δεν σημαίνει τίποτα. Θα μπορούσες να είχες μια δουλειά που είναι άσχετη. Τι είναι αυτό που σε κάνει να λες σε αγαπώ?
    Αν για εσένα δεν είναι αυτά κριτήρια αγάπης παρά μόνο πόσα χρήματα βγάζει πόσο ηδονή σου προσφέρει αν δέχεται να σε πηδάνε και άλλοι δέκα και πόσα ταξίδια σε πάει τότε σίγουρα ναι ..δεν έχεις ιδέα από αγάπη ειλικρινά ...

Βλέπω για τους άλλους ξέρεις πολύ καλά να διακρίνεις αν αγαπάνε η είναι καλά μέσα σε ένα γάμο ..στο δικό σου τα χάλασες μόνο ..

Για πες ενδιαφέρομαι ειλικρινά να δω πως θα έχεις ένα πετυχημένο γάμο με τον Μίστερ τέλειο χωρίς πλάκα .

Senior Member
    . Ναρκωτικά δεν ξέρω τι είναι καν. Τα θεωρώ άρρωστα πράγματα. Λυπάμαι απλά τον κόσμο που μπλέκει με αυτά. Θεωρώ ότι κουβαλάνε πολλά προβλήματα. Κρίμα.
    σορυ που επεμβαινω στην κουβεντα , κι εγω τα θεωρω αρρωστημενα πραματα τα ναρκωτικα .....οπως κι αν τα λενε .........

Marilou
    Guest
    Μωρέ δεν το συζητώ, και εγώ γραμμένα τα έχω όσα θα πει ο καθένας για μένα. Αλλά εδώ το θέμα είναι δικό της. Τι κάθεται και μου διατυμπανιζει τον τέλειο άντρα (που δεν είναι τέλειος ούτε καν για την ίδια) τη στιγμή που χτυπιέται ότι δεν τον θέλει?
    Όποια δεν θέλει, η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.

Θα σου στείλω εντυπώσεις από το σχολείο.
    Άλλη μια κοινή απορία ,αλλά πραγματικά όσο και να φαίνεται αστείο ,τραγικό δεν ξέρω ειλικρινά πως να το χαρακτηρίσω μου αρέσει που εδώ μέσα βλέπω και το σκεπτικο αυτών των ανθρώπων και γενικά πολλών κατηγοριών ανθρώπων όπως και αυτοί τα δικά μας και των υπολοίπων ..

Αυτό σίγουρα σε βοηθάει πως την επόμενη φορά που θα πας να πεις σε κάποιον δεν πας καλά ή θα τον κριτικάρεις σίγουρα θα αναλογιστείς όλα αυτά εδώ μέσα και θα καταλάβεις ότι όντως κάτι δεν πάει καλά όχι γιατί φταιει ή το κάνει ηθελημένα ..αλλά επειδή μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του ή τα βιώματά του που θα του δείξουν αν είναι σωστά αυτά που κάνει ή όχι ..
    Το ίδιο ισχύει για όλους μας βέβαια ,μην παρεξηγηθω ...
    Και για εσένα και για εμένα για όλους ...

Senior Member
    Άλλη μια κοινή απορία ,αλλά πραγματικά όσο και να φαίνεται αστείο ,τραγικό δεν ξέρω ειλικρινά πως να το χαρακτηρίσω μου αρέσει που εδώ μέσα βλέπω και το σκεπτικο αυτών των ανθρώπων και γενικά πολλών κατηγοριών ανθρώπων όπως και αυτοί τα δικά μας και των υπολοίπων ..

Αυτό σίγουρα σε βοηθάει πως την επόμενη φορά που θα πας να πεις σε κάποιον δεν πας καλά ή θα τον κριτικάρεις σίγουρα θα αναλογιστείς όλα αυτά εδώ μέσα και θα καταλάβεις ότι όντως κάτι δεν πάει καλά όχι γιατί φταιει ή το κάνει ηθελημένα ..αλλά επειδή μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του ή τα βιώματά του που θα του δείξουν αν είναι σωστά αυτά που κάνει ή όχι ..
    Το ίδιο ισχύει για όλους μας βέβαια ,μην παρεξηγηθω ...
    Και για εσένα και για εμένα για όλους ...
    Ναι οκ αλλά το θέμα μου είναι (και της το είπα καμιά 50ρια φορές) ότι για ποιο λόγο το κουράζουμε και φτάσαμε τις 50 φεύγα σελίδες αφού συνέχεια λέει το πόσο τέλειος είναι αλλά το πόσο δεν τον θέλει.

Εντάξει κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβει ότι έχει ΉΔΗ πάρει τις αποφάσεις της να μείνει μαζί του (απ ότι κατάλαβα).
    Επίσης πρέπει να καταλάβει ότι εκείνη ΝΟΜΊΖΕΙ ότι παντρεύτηκε τον τέλειο. Θα μπορούσα εγώ να τον γνωρίσω και να μου φαινόταν εντελώς ξενέρωτος, όπως και σε εκείνη ο δικός μου.

Marilou
    Guest
    Ναι οκ αλλά το θέμα μου είναι (και της το είπα καμιά 50ρια φορές) ότι για ποιο λόγο το κουράζουμε και φτάσαμε τις 50 φεύγα σελίδες αφού συνέχεια λέει το πόσο τέλειος είναι αλλά το πόσο δεν τον θέλει.

Εντάξει κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβει ότι έχει ΉΔΗ πάρει τις αποφάσεις της να μείνει μαζί του (απ ότι κατάλαβα).
    Επίσης πρέπει να καταλάβει ότι εκείνη ΝΟΜΊΖΕΙ ότι παντρεύτηκε τον τέλειο. Θα μπορούσα εγώ να τον γνωρίσω και να μου φαινόταν εντελώς ξενέρωτος, όπως και σε εκείνη ο δικός μου.
    Αυτό σου λέω βρε καλό μου ..για να μην το κάνει μετά από τόσες σελίδες κάτι παίζει ...

Υπάρχει θεματακι, ας ελπίσουμε να το λύσει με την γιατρό της αφού την βρήκε ..

Senior Member

Γιατί αν για παράδειγμα 10 φίλες της που ξέρουν τον άνδρα της, της λένε "α τι τέλειος άνδρας είναι" αυτό πιστεύει και εκείνη. Είναι όπως εγώ με τη πρώην μου και εγώ αν με ρωτήσουν θα πω "τέλεια γυναίκα" αλλά για εμένα όμως δεν ήταν τέλεια, εθελοτυφλούσα και έλεγα και εγώ στον εαυτό μου τέλεια γυναίκα ενώ ήξερα πως οκ μπορεί να είναι για άλλους, αλλά όχι για μένα.

Senior Member
    Αυτό σου λέω βρε καλό μου ..για να μην το κάνει μετά από τόσες σελίδες κάτι παίζει ...

Υπάρχει θεματακι, ας ελπίσουμε να το λύσει με την γιατρό της αφού την βρήκε ..
    Ναι είναι και αυτό. Που κανένας Έλληνας δεν την κατάλαβε.

Page 54 of 57 FirstFirst ... 4445253545556 ... LastLast