Results 91 to 105 of 149
Thread: Πείτε την γνώμη σας
-
29-01-2021, 23:40 #91
Πάντα στους χωρισμούς κρατάμε τις καλές στιγμές. Και είναι λάθος. Απλά όντως πιστεύω ότι το μυαλό πολλές φορές δεν θέλει να ξεκολλήσει από αυτήν την κατάσταση. Για λόγους που ποικίλλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Προσωπικά έχω δει και άντρες και γυναίκες να το κάνουν αυτό. Απλά οι άνδρες ίσως να είναι ποσοστιαία περισσότεροι. Εγώ έχω δει δύο τρεις κοπελες. Απλά το θέμα είναι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αποτυχημένη η προσπάθεια.
Σύγκριση με τον η την πρώην κάνουν νομίζω όλοι. Κά οι άντρες και οι γυναίκες. Ίσως είναι και θέμα ανασφάλειας. Αμέσως μετά το χωρσιμο δηλαδή να θέλουν και οι μεν και οι δε να δούνε ότι η μπογιά τους ακόμα περνάει. Και ο χωρισμός είναι η στιγμή που ο εγωισμός τρώει ένα γερό χαστούκι.
Εσύ δεν έχεις δει καμία γυναίκα να περνάει στον επόμενο αμέσως μετά? Αν και να περνάει αμέσως μετά κάποιος η κάποια στην επόμενη σχέση, δεν νομίζεις ότι είναι κομματάκι ύποπτο? Μήπως τους είχε και παράλληλα?
Υγ. Έχω βάλει τιμωρία τον διορθωτη
- 30-01-2021, 00:17 #92
Ανακαλυπτω πως ειναι αρκετα λιγοψυχη θα ελεγε κ δεν το περιμενα! Με τον χωρισμο το διαπιστωσα. Το μυαλο θελει να ξεκολλησει κ η καρδια κλωτσαει. Θεωρεις πβς το μυαλο δε θελει να ξεκολλησεις απο εγωισμο ή απο αγαπη γιαυτο που ειχε;
Σιγουρα ολο κ καποια θα ειδα που μου διαφευγει τωρα,αλλα αντρες αρκετους!
Που τοσο απλα εμφανιζονται με την επομενη,η γυναικα συνηθως «πενθει» για καποιο διαστημα σιγουρα!
Κ τελικα ποιος ειναι ο σωστος χρονος;
Τι πιστευεις;
Αυτη η γρηγορη εναλλαγη συντροφων κ ειδικα αν θα ειναι κ σχεση ναι μου κανει υποπτο!
*σιγα σιγα λεω να τον επαναφερεις για να μας πει πως τα παει κ με την Κατια :D
30-01-2021, 00:26 #93
Νομίζω δεν είναι θέμα λιποψυχίας. Καθόλου. Απλά ο χωρισμός είναι μια δυσκολη κατάσταση. Αυτό.
Το μυαλό δεν θέλει να ξεκολλήσει ούτε από εγωισμό, ούτε από αγάπη για αυτό που είχε. Ο λόγος είναι άλλος. Απλά νομίζω ότι το μυαλό τις περισσότερες φορές θέλει να κερδισει τα περισσότερα, καταβάλλοντας το λιγότερο δυνατό κόπο. Είναι τρόπον τινά σαν τις επενδυσεις. Όταν επενδύεις πρέπει να πετυχαίνεις το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος με το μικρότερο δυνατ κοστος παραγωγης. Έτσι είναι και το μυαλο. Και για αυτό δεν ξεκολλάει εύκολα. Βολεύεται εκεί, βρίσκει και μια δικαιολογία να κάθεται χαλαρά. Τουλάχιστον στα ερωτικά ζητήματα νομίζω όλοι το παθαίνουν αυτό. Στους άλλους τομείς της ζωής, εξαρταται τον άνθρωπο.
Όσο φέτος χρόνος νομιζω δεν υπάρχει. Απλά κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι πάει και τέλος. Εσύ πιστεύεις ότι μπορούμε να το ορίσουμε?
Επίσης, ένας φίλος μου μου έλεγε και για μια σταδιακή αποκλιμάκωση των αισθημάτων. Αν δεν βαριέσαι να στη γράψω σε άλλο ποστ. Αλλά δε ξέρω αν ισχύει, μιλούσε προσωπικά
Υγ. Ο σωστός χρόνος νομιζω δεν υπάρχει ήθελα να γράψω. Να ο διορθωτής. Δεν λες και τα νούμερα του Τζόκερ τώρα? :P
30-01-2021, 09:49 #94
Οχι δεν πιστευω οτι γινετε να το ορισουμε.
Τουλαχιστον οπως νιωθω εγω! Νομιζω οτι ειναι πολυ μακρινο μια αλλη γνωριμια ισως γτ η καρδια δεν ειναι ετοιμη!
Γραψε μου για την αποκλιμακωση των συναισθηματων!
Κατι αλλο που μου λενε συνεχεια κ ηθελα τη γνωμη σου. Μπλοκαρω την ζωη μου με τις αρνητικες σκεψεις μου λενε κ δεν αφηνω την χαρα να ερθει!το πιστευεις;
Εσυ πως τα πας; Νιωθεις καλυτερα;
*χαχαχα επεστρεψε ο διασκεδαστικος φιλος μου! Λες να αρχισω να λεω επιθυμιες κ να γινονται χαχαχα
*πιστευεις στην δυναμη του μυαλου,οτι οταν κατι επιθυμεις ερχεται;
30-01-2021, 12:31 #95
Αν με ρωτάτε (κανένας δεν με ρώτησε) πιστεύω πως όλα γίνονται σε μια δεδομένη στιγμή για κάποιο λόγο, για να προκύψει κάτι ομορφότερο στο μέλλον. Στην δύναμη του μυαλού για τις επιθυμίες δεν ξέρω αν πιστεύω, αλλά σίγουρα αν κάποιος έχει ανοιχτούς ορίζοντες έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να δει κάτι θετικό που ίσως του έρθει.
30-01-2021, 14:10 #96
30-01-2021, 14:58 #97
Καλήσπερα! Η αποκλιμάκωση που μου έλεγε ο φίλος μου είναι από την προσωπική του εμπειρία. Είχε φάει κι εκείνος χοντρό κόλλημα και χώρισαν με άσχημο τρόπο.
Με αφορμή το δικό μου χωρισμό, μου είπε πως αισθάνθηκε εκείνος. Μυ λέει τους τρεις πρώτους μήνες, ήμουν στα πατώματα. Όλοι το περνάμε και κανένας δεν το αποφεύγει. Μετά για κανένα μήνα μου λέει ένιωθα ακόμα πργαματα, αλλά ενιωθα σαν κάτι να άρχισε να σαπίσει μέσα μου. Ένιωθα δηλαδή και τα δύο. Και μετά από λίγο έφτασε το σημείο όπου την σκεφτόμουν μεν, αλλά πια σχεδόν δεν ένιωθα. Απλά μου είπε, επειδή σε ξέρω και είσαι καλο παιδί, μαλλον θα σου παρει τόσο διάστημα.
Γιατί στο λένε αυτό? Οι φίλοι σου στο λένε? Κανείς αρνητικές σκέψεις για το κομμάτι των σχέσεων η γενικά?
Υγ. Ευχήσου κατι. Πχ να κερδίσεις μια δωροεπιταγη. Να δούμε, θα γίνει?
Δεν ξερω, αλλά δεν πιστεύω τόσο πολύ στη δύναμη του μυαλού. Εσύ?
30-01-2021, 15:00 #98
30-01-2021, 15:03 #99
30-01-2021, 15:29 #100
Αν με ρωτάτε (με ρωτήσατε, δεν έχει γυρισμό), μου έχουν συμβεί γεγονότα που όντως έγιναν για κάποιο λόγο ή δεν ολοκληρώθηκαν. Δεν ήμουν σε κατάσταση να διαχειριστώ κάποια πράγματα και δεν έγιναν τελικά ή έγιναν γεγονότα που θεωρούσα αδιανόητο να διαχειριστώ και τελικά κατάφερα να τα αντιμετωπίσω και να προχωρήσω. Αυτό το πιστεύω, περνάμε τις δυσκολίες για να μάθουμε ένα μάθημα ή να αποφευχθεί κάτι που δεν μας ταιριάζει. Αρκεί να έχουμε καλοσύνη σαν άνθρωποι.
Εσύ χώρισες τώρα, είναι όντως δύσκολο μετά από τόσα χρόνια, αλλά σου λέω πως θα ήταν εξίσου δύσκολα αν στο μέλλον σε ξαναπροσέβαλε ο πατέρας του, έλεγε ίσως και κάτι πιο άσχημο, θα ζούσες ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο.
30-01-2021, 16:19 #101
Ξεκιναω τον 3ο μηνα (μακαρι να συμβαινει κ σε μενα αυτη η αποκλιμακωση) κ θα σου πω πως σιγουρα νιωθω πολυ διαφορετικα! Τις πρωτες βδομαδες ηταν ενα μουδιασμα κυριολεκτικα. Τωρα βλεπω απο αποσταση τριων μετρων την κατασταση μου,ευχομαι συντομα να χρειαζομαι κυαλια!!! Αυτο στα πατωματα που περιγραφεις ειναι μαλλον το δικο μου βυθιζομαι που ειχα αναφερει,θυμασαι; Μου συμβαινει κυριως στο τελος της βδομαδας,τα ΣΚ ειδικα λογω αδρανειας χειροτερευει!
Μου το λενε γτ ειμαι απαισιοδοξη,τους λεω πως τελικα θα μεινω μονη κ δεν μπορω να σκεφτω καποιον που θα ζησω μαζι του κ διαφορα τετοια απαισιοδοξα! Παντα ημουν ετσι,επαιρνα την χειροτερη εκδοχη, τωρα λογω της κατασταση εγινε πιο εντονο.
*θα ευχηθω να ξεχασω ως δια μαγειας τον χωρισμο μου, σαν διασειση ας πουμε χαχαχα για να ξεμπερδευω
30-01-2021, 16:21 #102
30-01-2021, 16:26 #103
Συμβιβαζομουν σε πολλα πραγματα οπως διακρινω τωρα αλλα δεν το εβλεπα ετσι, το εβλεπα πως εφοσον ειμαι με εναν ανθρωπο ναι θα κανω υποχωρησεις! Πολυ φοβαμαι πως εχεις δικαιο, οτι θα ξαναγινοταν κατι αναλογο! Η απογοητευση μου ειναι πως εχασα τον ανθρωπο που αγαπησα κ πως μου φερθηκε σκληρα κ πισωπλατα! Πως να σκεφτω οτι ολα γινονται για καποιο λογο; Καταλαβαινεις πως το λεω; Οταν πονας μπορει να λες -για καλο εγινε αλλα ειναι της στιγμης. Εχω ενα σωρο αρνητικα να μετρησω κ το μυαλο τα ξεχασε τοσο απλα!
30-01-2021, 16:45 #104
Σε καταλαβαίνω σε αυτό που λες, τώρα είσαι σε μια φάση που έρχονται διάφορα συναισθήματα. Αλλά σου εγγυώμαι πως θα έρθει ο καιρός που θα το δεις όπως σου λέω, θα λες πως αυτό το άσχημο γεγονός είναι που σε έκανε πιο καλή, σου έμαθε κάτι και σου έδωσε την ευκαιρία να ζήσεις ομορφότερες εμπειρίες. Θυμήσου να το γράψεις εδώ όταν έρθει αυτή η στιγμή, γιατί θα έρθει, μακάρι να μπαίνω εδώ μέχρι τότε και να το διαβάσω.
Έχω ζήσει σε περιβάλλον που η θεία μου σαν τοξική έλεγε διαφορά είτε σε τραπέζι είτε σε μια βόλτα. Σε διαβεβαιώ δεν τελειώνει αυτό, λίγοι αλλάζουν εντελώς. Όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο περισσότερο σε ενοχλεί. Δεν γίνεται κιόλας πάντα να κάνουμε τους ανώτερους ή πως δεν ακούσαμε κάτι.
30-01-2021, 16:58 #105
Εντωμεταξύ θεωρώ πως οι γονείς του τού έδωσαν τελεσίγραφο για το αν θα φτιάξεις τις σχέσεις σου με αυτούς