Results 106 to 120 of 222
-
14-11-2021, 11:27 #106
Αλ γενικά βαριέμαι τις γενικεύσεις. Κάθε λίγο και λιγάκι πετάγεται κάποιος στο φόρουμ και λέει όλες οι Ελληνίδες πηδιούνται από εδώ και από εκεί και μετά κάποιος άλλος που λέει όλες είναι παρθένες ως τα 30. Εγώ λέω να το πιάνουμε αν περίπτωση και να ασχολούμαστε με το θέμα που ανοίγει κάποιος.
Οι γενικεύσεις που θα βοηθήσουν τον άλλο; Το ίδιο κάνει κι η λέμον και λέει όλοι είναι λιγούρια και δε με σέβονται και για αυτό φέρεται αλλοπρόσαλλα. Τη δική της την συμπεριφορά δε θέλει να τη δει όμως.
- 14-11-2021, 12:13 #107
Δεν είναι προβληματική η Ελληνική κοινωνία, δεν θα πάρουμε τις εξαιρέσεις για να αναδείξουμε πως η κοινωνία έχει πρόβλημα. Η μέση Ελληνίδα είναι νορμάλ θα σου πει εξ'αρχής για να μην τρώει ούτε το δικό της χρόνο, ούτε το δικό σου πως ξέρεις μου αρέσεις ή δεν μου αρέσεις, κάπως με κάποιο τρόπο θα σου δείξει αυτό που θέλει να σου δείξει. Τώρα αν πέσεις στην εξαίρεση, δεν θα πάρεις την εξαίρεση για να την αποτυπώσεις σε όλη την κοινωνία και να πεις πως είναι έτσι όλες. Εν τω μεταξύ κάποιοι έχουν πολύ υψηλά στάνταρ, έχω ένα στη δουλειά που γουστάρει μια γραμματέα που είναι μέρα με τη νύχτα αυτός με αυτήν. Αυτός καπνίζει 2 πακέτα την ημέρα, αυτή πηγαίνει σε γυμναστήρια, αυτή τρώει είτε υγιεινό φαγητό από το σπίτι είτε ένα καλαμάκι κοτόπουλο, αυτός τρώει τρία δίπιτα με σως ανάμεσα στις πίτες, αυτός είναι υπέρβαρος 30 κιλά ενώ εκείνη είναι φιτ. Ε τι σχέση έχει τώρα αυτός με αυτήν; Η καθημερινότητα τους είναι μέρα με τη νύχτα, αυτή φταίει;
14-11-2021, 12:22 #108
μα γι αυτο τις εχει επιλεξει για φιλες της, δεν το καταλαβες;
επειδη την σιγονταρουν να δουλευουν ολες μαζι τους ανδρες , να τους κοροιδευουν μεταξυ τους και να ριχνουν χιλοπιτες.
μονο που εκεινες ριχνουν χιλοπιτες για πλακα , επειδη ειναι κομπλεξικες, ενω η λεμον τις ριχνει επειδη φοβαται να προχωρησει και δεν εχει επιθυμια για σεξ.
αν καποια απο αυτες προχωρησει με τον λεγαμενο τον συγκεκριμενο, ενω η λεμον τον εβρισε, θα σκασει απ το κακο της.. κιε δω παριστανει οτι θελει να τις προφυλαξει απο τον κακο τον λυκο.. το μονο που θελει, ειναι να μην τον εχει καμια..
14-11-2021, 13:10 #109
Η λέμον , δεν είναι εξαίρεση . Συνηθισμένη περίπτωση και κατηγορία νέων ελληνίδων είναι . Τυπική εκπρόσωπος . Σήμερα, ίσως σαν τη λέμον να είναι ένα 30%. Στη δική μου ηλικία, ήταν πολύ παραπάνω. Το 70% μπορεί να ήταν λέμον . Οι νορμάλ που λες, είναι πολύ λιγότερες. Γι'αυτό και όλοι οι νέοι .... ξεκινάνε στα πορνεία. Αφού λες ότι είσαι σε επαρχία, εκεί σίγουρα είναι ακόμη περισσότεροι οι νέοι που ξεκινάνε στα πορνεία. Και λογικό , αφού οι γυναίκες γύρω τους, είναι σαν να μην υπάρχουν σεξουαλικά.
14-11-2021, 13:56 #110Elenia781Guest...........
Last edited by Elenia781; 14-11-2021 at 16:54.
14-11-2021, 17:25 #111
14-11-2021, 19:01 #112
Εσυ να φανταστω εχεις παει με τοσες πολλες που εχεις κανει διατριβη...εχεις ετοιμα και ποσοστα.Και καθεσαι και συγκρινεις τι γινοταν πριν 20 χρονια και τι σημερα.Αληθεια εχεις ιδεα τι γινεται στα γυμνασια/λυκεια και ποσο πιο προχωρημενες ειναι οι κοπελες απο τα αγορια στο κομμάτι σεξ?
14-11-2021, 19:15 #113
Οι άντρες πάνε λέει σε μπουρδελα γιατί οι γυναίκες είναι παρθένες. Χαχαχαχα ....
Αυτό που ακριβώς συμβαίνει στο 2021;;;
Αν υπάρχει ένας λόγος που οι άντρες μένουν μόνοι είναι επειδή δεν φλερτάρουν πια πάρα μόνο πίσω από την οθόνη του υπολογιστή.
14-11-2021, 19:29 #114
Παρθενοσ ετων 50
15-11-2021, 08:59 #115
Το να παιρνει η μπαλα συλληβδην ολοκληρη την Ελλαδα δεν ειναι σωστο , ομως σε γενικες γραμμες η χωρα μας ειναι ακομα ετη φωτος πισω σε θεματα σεξουαλικης απελευθερωσης κακα τα ψεμματα . Δεν ξερω αμα για τη συγκεκριμενη συμπεριφορα των κοπελιων ευθυνεται ομως ολη αυτη η συντηρητικη - πατριαρχικη νοοτροπια που εχει τις ριζες του σε θρησκευτικες λατρειες , γενικοτερα ομως οχι μονο η ορθοδοξη πιστη , οπου το σεξ ενοχοποιειται και η σαρκικη απολαυση ειναι κατι πολυ κακο και ανιερο . Μα σκεφτειτε , ποσοι απο μας εχουμε μεγαλωσει με τετοιες νοοτροπιες και αναφερομαι κυριως στους μεγαλυτερους της παρεας , ανω των 45 γενικοτερα . Εγω ακομα θυμαμαι τη μητερα μου (με την οποια βεβαια ειχα γενικοτερα εντελως δυσλειτουργικη σχεση ) να μου αναφερεται στο σεξ σαν κατι καταναγκαστικο που η γυναικα το κανει για να ικανοποιησει τον αντρα της και μονο χωρις εκεινη να εκμεει απολαυση απο αυτη την πραξη . Μια γενικοτερη συγχιση στο μυαλό της σε σχεση του ερωτα και του σεξ με το βιασμο και την κακοποιηση . Ημουνα δεν θα ημουνα 9 χρονων , οταν τη ρωτησα "μαμα τι ειναι βιασμος" , και εκεινη απαντησε "αυτο που κανουν στο κρεββατι " !!!! Ειναι ευχης εργο πως μεγαλωσα , περα απο τις διαταραχες που απεκτησα λογω κακοποιησης απο τους γονεις μου λεκτικης και σωματικης (ξυλο ) δεν ανεπτυξα σεξουαλικες δυσλειτουργιες και σε αυτον τον τομεα δεν ειχα ποτε ιδιαιτερα προβληματα . Βεβαια η πηγαια ενοχη που μπορει να υπαρχει μεσα μας λογω των θρησκειων με ακολουθουσε επι μια δεκαετια (30-40) μεχρι που αποφασισα να μην ακολουθω κανενα δογμα και να απαλαχτω απο τα κλειστα ορια και τα αυστηρους και ανευ σημασιας κανονες . Ομως στα 23 μου , οπως ειναι η κοπελα , ηθελα σεξ , εκανα σεξ και αλλαζα συντροφους χωρις αναστολες . Αμα δεν γουσταρα δεν τριβομουν σε κανεναν ουτε καυλαντιζα και μετα εριχνα ακυρο , αμα δεν γουσταρα δεν γουσταρα , το ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ σε καθε περιπτωση .
Βρε κοριτσι μου , γιατι μιλας στο να του κατσεις λες και θα του κανεις το χατηρι ... πιστεψε με και εσυ θα λαβεις απο τη σεξουαλικη πραξη . Επιτελους το σεξ δεν ειναι μονο ενα αντρικο προνομιο οπου εμεις οι γυναικες υπομενουμε για να μην χασουμε απο τη ζωη μας τον χορηγο ή τον μαλακα . Ειναι μια πραξη που μας δινει αμεριστη ευχαριστηση , ικανοποιηση και ηρεμια . Ο αυνανισμος επισης δεν ειναι κατι κακο , ισα ισα ειναι υγεια . Η γυναικα εχει τις ιδιες αναγκες για σεξουαλικη συνευρεση οσο και ο αντρας και αυτο ειναι γεγονος τεκμηριωμενο και ιατρικα . Αμα δεν κανετε σεξ , δεν ερωτευτειτε , δεν νοιωσετε την ομορφια της σεξουαλικης ζωης τωρα στα νιατα σας ποτε περιμενετε ? οταν θα φτασετε στα 46 με χιλια δυο προβληματα στο κεφαλι σας , 2-3 παιδια να μπαινοβγαινουν στο σπιτι και να στηνουν αυτι καθε που προσπαθεις να ερθεις σε μια ερωτικη διαθεση , διοτι ορεξη υπαρχει , σχεδον καθημερινα , ομως το που και το πως ειναι ενα μεγαλο θεμα . Ακομα και να μην δημιουργησεις καποια σχεση με ολους οσους κανεις σεξ δεν πειραζει και αυτο , δεν μπορουμε να κανουμε δεσμο με ολους τους σεξουαλικους μας συντροφους στη ζωη μας . Οσο αφορα τον τυπο , τον βρισκω φαουλ και μαλακα μονο στο οτι σε πεταξε εξω απο το αυτοκινητο . Ειχε χρεος να σε παει μεχρι την πορτα του σπιτιου σου ή την πλησιεστερη πιατσα ταξι , οπως και ανελαβε , οσο και αν τον ειχες στολισει πριν . Ομως ουτε σου εβαλε χερι , ουτε συνεχισε κατι που δεν ηθελες , ουτε σε πιεσε , ουτε καν απλωσε το χερι του , ουτε καν σε φιλησε . Τι μεμπτο εκανε ο ανθρωπακος ? το οτι σε ρωτησε αμα τον φανταζεσαι γυμνο ????? πες του και εσυ "οχι , δεν σε φανταζομαι" .Δηλαδη σοβαρα τωρα , επειτα απο ενα καυλαντισμα ορων στο μαγαζι , χουφτωματα κτλ , ηπιατε τα ποτα σας , φλερταρατε ασυστολα και μετα εσυ μπηκες στο αυτοκινητο για να σε παει απλα σπιτι ? δεν ειπα οτι ησουν αναγκασμενη να κανεις σεξ , το οχι ειναι παντα οχι και πρεπει να γινεται παντα μα παντα σεβαστο , ομως δεδομενου οτι δεν εδειξες και πολλες συστολες πριν λιγη ωρα οταν τριβοσουν διπλα του τι να υποθεσει και εκεινος . Και δεν σου την επεσε αγαρμπα ... δεν εβαλε χερι , δεν εβγαλε το πεος του εξω και σου ειπε "αντε ελα και ξεκινα τη δουλεια σου τωρα" , ρωτησε απλα αμα τον φαντασιωνεσαι γυμνο . Το οχι μπορει να ειπωθει με χιλιους δυο τροπους . Αμα εβγαζε εξω τα γεννητικα του οργανα και σε πιεζε να θοπευσεις εκει και να βρισεις και να τσιριξεις και να σιχτηρισεις και να δωσεις κλωτσομπουνιδια , ομως σε μια ερωτηση ερωτικου περιεχομενου εστω δεν νομιζω τι αξιζε τετοια αντιμετωπιση . Στο ξαναλεω , μαλακα τον εκανε επειδη σε παρατησε στη μεση του πουθενα , οχι κατι αλλο ομως . Το να ειναι παρθενα μια κοπελα στις μερες μας κοριτσι μου δεν ειναι κατι για το οποιο αξιζεις μεταλιο . Το σεξ εχει απενοχοποιηθει σε ενα πολυ σημαντικο βαθμο και ειναι κατι που το απολαμβανουν αμφοτερες οι εμπλεκομενες πλευρες .
15-11-2021, 12:59 #116
Για εξήγησέ μου εσύ ! Τι εννοείς με το προχωρημένες ; Ότι έχουν κάνει σεξ με μεγαλύτερους, προπονητές και αθλητές και παράγοντες ομάδων που έχουν γραφτεί ; Ισχύει. Και με ανθρώπους της νύχτας , στα νυχτερινά μαγαζιά που οδηγούνται να δουλεύουν μέσω των ομάδων αυτών ; Ισχύει και αυτό . Αλλά για ένα μικρό ποσοστό . Συνολικά, δεν έχουν όλες ερωτική ζωή. Φυσικά όταν το κάνουν με τους προπονητές του βόλλεύ/μπάσκετ κτλ , και μεγαλύτερους των ομάδων , αυτό σημαίνει ότι δεν κάνουν σεξ με συνομίληκους. Οπότε οι συνομίληκοι , είτε ανέραστοι καταλήγουν , είτε σε μπουρδέλα. Μάλλον επαληθεύομαι . Μικρή διαφοροποίηση από όσα συνέβαιναν πριν 20 χρόνια. Και τότε τα ίδια σενάρια υπήρχαν . Αλήθεια, εσύ έχεις καθόλου γνωστούς σε άλλες χώρες, να έχεις ιδέα τι γίνεται σε ηλικίες γυμνασίων/λυκείων εκεί ;; Έχεις δει ευρωπαίους να παραθερίζουν στην ελλάδα ;; Να έχουν μαζί και το γκόμενο της κόρης ; Το έχεις δει αυτό σε πολλές ελληνικές οικογένειες ; Διαφωνείς κι εσύ για να διαφωνείς ; Τι ισχυρίζεσαι ;; Ότι είμαστε Αγγλία ;;; Θα μου πεις ότι και το καμάκι και οι γνωριμίες στα νυχτερινά μαγαζιά στην ελλάδα, είναι όπως στην Αγγλία ;; Στην αγγλία ο πιο τελευταίος άγνωστος νύχτα, αν δεν πέσει κάτω από μεθύσι , στις 5-10 φορές που θα βγει , θα κάνει σεξ με μια εξίσου μεθυσμένη αγγλίδα. Στην ελλάδα, 1000 φορές να βγει μόνος του, αν δεν είναι άνθρωπος του μπαρ ή δεν του κάνει γνωριμία καμιά φίλη, μόνος θα πηγαίνει , μόνος θα γυρίζει . Γίναμε ευρώπη και προχωρημένοι απότομα !
15-11-2021, 13:14 #117
Οχι δεν αναφερομαι ουτε σε προπονητες ουτε σε ατομα της νυχτας...Και σε ξαναρωταω...εχεις εικονα απο το τι γινεται στα σχολεια?Εχεις επαφες με εφηβους η κρινεις μόνο από αυτα που διαβαζεις στο διαδικτυο και στις ειδήσεις?Που ξερεις εσυ ποιες εχουν η δεν εχουν ερωτικη ζωη?Το αν οι κοπελες επιλεγουν να κανουν σχεση/σεξ με μεγαλυτερες ηλικιες και οχι σωνει και ντε με συνομιληκους ειναι δικαιωμα τους να φανταστω.και οταν λεω μεγαλυτερες ηλικιες δεν αναφερομαι σε 40αρηδες.Τουλαχιστον κρινοντας απο τον δικο μου περιγυρο τα περισσοτερα παιδια από πολυ νωρις κιολας φερνουν τις σχεσεις τους στο σπίτι...επιλογη των γονεων αυτη ...που προτιμουν να εχουν τα παιδια σε ασφαλη περιβαλλον παρα να ξεμοναχιαζονται μεσα στις ερημιες οπως καναμε εμεις παλια.Και οχι δεν ξερω τι γινεται το εξωτερικο και ουτε με ενδιαφερει για να ειμαι ειλικρινης.
15-11-2021, 14:35 #118
Αυτό , αναιρείται μόνο του ! Πως γίνεται ένα πληθυσμός κοριτσιών να είναι πιο προχωρημένες στο σεξ , από τον αντίστοιχο πληθυσμό αγοριών, όταν είναι 50/50 ;;; Δεν βγαίνουν τα νούμερα ! Αν τα αγόρια είναι πίσω, πάει να πει , ότι είναι πίσω οι συνομίληκές τους ! Αν τα κορίτσια κάνουν σεξ με μεγαλύτερους και δεν ασχολούνται με συνομίληκους, οι μεγαλύτεροι , γιατί κάνουν σεξ με μικρότερες ; Οι δικές τους συνομίληκες τι κάνουν ;;; Γιατί περίμεναν μικρότερες ; Όταν οι μεγαλύτεροι ήταν στην ηλικία των μικρότερων γυναικών , δεν ήταν ανέραστοι ;; Γιατί περίμεναν να μεγαλώσουν για να ασχολούνται με μεγαλύτερες ;; Ποιός 25χρονος , που έχει ευκαιρίες με 25χρονες, θα ασχολείται με μαθήτριες ;;; Οι 25χρονες τότε τι κάνουν ; Είναι με 40ρηδες ; Οι 40ρηδες πως βρέθηκαν μαγκούφηδες στα 40 ;; Έχει λογικά κενά η "άποψή σου" και δεν στέκει . Βασικά δεν είναι άποψη , διαφωνείς, για να διαφωνείς.
Προφανώς ξέρω και περιπτώσεις νέων και πολλούς γονείς τόσο εφήβων όσο και μεγαλύτερων , φοιτητών και από εκεί σχηματίζω άποψη. Η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη από παλιότερα, αλλά καμία σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο δεν έχει . Το ότι αγνοείς τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο , είναι εμφανές. Για λίγους γνωστούς στη γειτονιά σου ίσως μιλάς.
Άλλο τρανό παράδειγμα. Όταν σε έλληνα, μέχρι τα 23-25 , δεν έχει τύχει ποτέ σχέση μίας βραδιάς και πάει στην αγγλία για μεταπτυχιακό ένα χρόνο και μέσα στο χρόνο , του τύχουν .... 20 ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ;;; Αν ήταν και δεν το είχε με τις γυναίκες, δεν θα το είχε πουθενά ! Στην αγγλία γιατί άλλαξαν όλα άρδην ;;; Και μόλις γυρνάει στην ελλάδα , γιατί ... πάλι πέφτει στα παλιά ;;; Δεν δείχνει αυτό ότι είναι κάτι τελείως αλλιώτικο , από την ελλάδα ;;;
15-11-2021, 14:40 #119
15-11-2021, 15:05 #120